Dodaj do ulubionych

Chudną te protesty.

27.01.12, 21:53
Czas, mrozy i zadymiarze robią swoje. "Patrioci" pogonili Palikota, ale warto dostrzec, że jako jedyni politycy odważyli się tam pokazać. Reszta wlazła w mysie dziury. Już nieraz kościelne bojówki rozpędzały wiece Palikota i ujmy to nie przyniosło.

Rozłazi się po kościach. Ale nastroje pozostaną. Polityczne dolce vita dla platfusów i gumofilców się skończyło.

Obserwuj wątek
    • wujaszek_joe Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 22:01
      och, palikota ci pogonili :(
      młodzież nie jest taka głupia żeby mesjasz z Ozonu miał branie
      • l_zaraza_l Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 23:42
        wujaszek_joe napisał:

> och, palikota ci pogonili :(
        > młodzież nie jest taka głupia żeby mesjasz z Ozonu miał branie

Biedny hean. Ale przecież nikogo z SLD czy PO tam nie było. Wszyscy mieli to w dupie.
        A Palikot był naiwny i sądził, ze w szczytnym celu, PiSkibolstwo, przez kilkanaście minut, zacznie zachowywać się jak ludzie. Gupi Palikot, naiwaniak, przeliczył się bo z PiSdziestwa człowieka rozumnego nie zrobisz.
    • remez2 Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 22:01
      A Olo Żwirski powiedział do Franza Maurera ....
      ---------------
    • sclavus Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 22:07
      ... mogli nie popedzać kota Palikotowi...
      Prawdaaa????
      :D
      • l_zaraza_l Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 23:48
        sclavus napisał:

> ... mogli nie popedzać kota Palikotowi...
        > Prawdaaa????
        > :D

Jakby Tusk myślał samodzielnie, czytał nie tylko to, co podsuną mu pod nos funkcyjni, i pytał o opinię nie tylko swoich przydupasów, całej tej afery by nie było. Refundacyjnej także nie.
        A teraz :Ddaj sobie dalej ale z siebie i sobie podobnym.
        • sclavus Re: Chudną te protesty. 28.01.12, 00:03
          Byś mi wytłumaczyła, co znaczy: Ddaj sobie dalej ale z siebie i sobie podobnym
          Czyżbyś aż tak lubiła hijenusia?
          Może i samego Palikota??
          Bo jakbyś się tak lepiej przyjrzała, to ja tylko sobie łacha podarłem z hijenusia i nic więcej acz zasługuje ten hijenu na więcej...
          PeeS - ciebie zaś lubiłem/lubię... Mam przestać???
          • kzet69 Re: Chudną te protesty. 28.01.12, 00:07
            Palikota pogoniło ONR, weź pod uwagę ten drobny fakt...
            • sclavus Re: Chudną te protesty. 28.01.12, 00:17
              Przyznam ci się, że mam generalnie w doopie, kto pogonił Palikota...
              Po pierwsze, odpowiedziałem na skomlenie hijenusia...
              Po drugie, żaden z polityków nie miał tam czego szukać... Palikot chyba najmniej...
              No, nie - najmniej, to miałby tam do szukania Kaczor albo któś od niego, ale skoro się rzekło, że żaden... - to żaden!!!
              • kzet69 Re: Chudną te protesty. 28.01.12, 00:21
                Generalnie się z Tobą zgadzam, to są (powinny być ) protesty obywatelskie i politycy nie powinni się tam pokazywać.. 2 dni temu w Krakowie kulturalnie wyproszono JKM, ale w warszawie nikt nie protestował przeciwko udziałowi tegoż JKM, Kalisza i Grodzkiej...

Natomiast nie chciałbym by te protesty przechwyciła ONR z przyczyn wiadomych...
    • ultimate.strike Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 22:10
      > Czas, mrozy i zadymiarze robią swoje. "Patrioci" pogonili Palikota, ale warto d
      > ostrzec, że jako jedyni politycy odważyli się tam pokazać. Reszta wlazła w mysi
      > e dziury. Już nieraz kościelne bojówki rozpędzały wiece Palikota i ujmy to nie
      > przyniosło.

O tak, z całą pewnością Anty-ACTA to kościelni bojówkarze. :)
      • kzet69 Re: Chudną te protesty. 28.01.12, 00:08
        ultimate.strike napisał:
        > O tak, z całą pewnością Anty-ACTA to kościelni bojówkarze. :)

Akurat w tym wypadku kibole z ONR, miłe towarzystwo...
    • jan.bar Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 22:10
      ja jestem przeciwko ACTA ale te protesty to dla mnie dziecinada, nie mam na to czasu
      • l_zaraza_l Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 23:50
        jan.bar napisał:

> ja jestem przeciwko ACTA ale te protesty to dla mnie dziecinada, nie mam na to
        > czasu

a jak chcesz przeciwdziałać temu, czemu jesteś przeciw?
    • x2468 Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 22:11
      Popatrz jaka czarna niewdzięczność.Palikot im OZON i cieple słowa w Sejmie a oni niewdzięcznicy pogonili mu kota.
      • l_zaraza_l Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 23:55
        x2468 napisał:

> Popatrz jaka czarna niewdzięczność.Palikot im OZON i cieple słowa w Sejmie a on
        > i niewdzięcznicy pogonili mu kota.

Nikogo z PO tam nie było. Oczywiście popierasz ACTA bo wg. Ciebie zadyma jest tylko o darmowe kawałki Hołdysa.

Styropian bardziej ogłupia niż azbest.
    • fiu-bzdziu2010 Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 22:11
      jak od wczoraj inicjatywę przejęło kibolstwo, to kto chciałby niechcący dostać rykoszetem od patrioty?? - stąd ta dieta cud
      • anmanika Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 22:18
        Może nie każdy polityk chce się lansować za wszelką cenę?;-)
        • l_zaraza_l Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 23:56
          anmanika napisała:

> Może nie każdy polityk chce się lansować za wszelką cenę?;-)

Byłaś donieść do prokuratury na Palikota? Zbierz się w sonie i uwolnij nas od twoich fobii.
    • nareff Aura ma swoje prawa 27.01.12, 22:24
      Dzis mróz siarczysrty, wiec słusznie wiekszość siedzi po domach, ale niedlugo wiosna, wtedy sie zacznie od nowa .... Teraz mamy okres inkubacji wsciekłości na rezim, wiosną nastąpi jej wybuch. A wszystko sprowadza sie do tego, ze ci młodzi nie mają alternatyw. Rezim (nie tylko obecny) ukradł majatek ich rodziców, a im samym ukradł przyszłośc, wiec walcza choc o bezpłatne igrzyska, gdy ich nie dostana w kompach, urzadza je na ulicach. Tusk widac woli igrzyska na zywo.
      • chateau Re: Aura ma swoje prawa 27.01.12, 22:29
        Nie pieprz. Kupa tych młodych ludzi ma niezłe widoki na przyszłość. Ich nie wygoniła bieda ani brak perspektyw tylko wkurzenie, że ktoś w wolnym kraju próbuje ich zrobić w wała.
        • nareff Re: Aura ma swoje prawa 27.01.12, 22:42
          Oni nie maja zadnych perspektyw na normalna przyszlosc, jedyna perspektywa jest ucieczka z kraju, a oni tego NIE chca. Polska to ich kraj i chca ja zmienic rozwalajac obecne mafijne struktury. Popieram ich!
          tak trzymac mlodziezy.
        • erte2 Re: Aura ma swoje prawa 28.01.12, 00:06
          chateau napisał:

.... Nie pieprz. Kupa tych młodych ludzi ma niezłe widoki na przyszłość. Ich nie wygoniła bieda ani brak perspektyw tylko wkurzenie, że ktoś w wolnym kraju próbuje ich zrobić w wała.
          To nie jest do końca prawda. Oni rzeczywiście są wkurzeni że być może będą musieli płacić za coś, co do tej pory mogli sobie kraść bezkarnie.
    • haen2010 Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 22:32
      Piszę, co widzę. Tysiąc na Warszawę, z czego połowa zadymiarzy oznacza wypalanie się protestu. Oznacza to również, że sieciowa, kościelna prawica na tym nie odjedzie. Jak na romansie z kibolami.

A Palikotowi przybyło 10tys fanów na FB w kilka dni. Platfusom już lecą procenty. Takie są fakty.
      • l_zaraza_l Re: Chudną te protesty. 28.01.12, 00:00
        haen2010 napisał:

> Piszę, co widzę. Tysiąc na Warszawę, z czego połowa zadymiarzy oznacza wypalani
        > e się protestu. Oznacza to również, że sieciowa, kościelna prawica na tym nie o
        > djedzie. Jak na romansie z kibolami.
        >
        > A Palikotowi przybyło 10tys fanów na FB w kilka dni. Platfusom już lecą procent
        > y. Takie są fakty.

To oznacza tylko, że jak zwykle PiS obrzydził ludziom cała sprawę a kibole goniący Palikota, utwierdzili tych, co zostali w domach, że nie ma co ryzykować.
        Jest jak zapowiedziałam. PiS ośmieszył idee, zniechęcił ludzi a kibole zastraszyli. A Tusk siedzi i zawija kolejne głupoty w sreberka.
        • sclavus Re: Chudną te protesty. 28.01.12, 00:13
          Teraz rozumiem lepiej... :P
    • agnostic5 Re: Chudną te protesty. 27.01.12, 23:12
      Dzwońcie po Palikota:

www.youtube.com/watch?v=Na4KbXEMZk4
      • kzet69 Re: Chudną te protesty. 28.01.12, 00:15
        Dobre ::))))
    • fiu-bzdziu2010 Re: piątek to nie jest dobry dzień dla Janusza 27.01.12, 23:33
      Haen 2010 napisał:Patrioci" pogonili Palikota

tydzień temu: trawka
      dzisiaj: Acta

Niech w piątki Pan Janusz nie zaczyna, bo kończy jak powyżej widać
      • l_zaraza_l Re: piątek to nie jest dobry dzień dla Janusza 28.01.12, 00:06
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> Haen 2010 napisał:Patrioci" pogonili Palikota
        >
        > tydzień temu: trawka
        > dzisiaj: Acta
        >
        > Niech w piątki Pan Janusz nie zaczyna, bo kończy jak powyżej widać

Dno. Nie róbmy nic. Dajmy wolna drogę ACTA. Kupujmy najdroższy gaz, Oddajmy nasze wody wydobywającym gaz łupkowy - amerykanom i kilku polski milionerom dorobionym na transformacji. żryjmy GMO 10 x droższe niż niż żywność produkowana dzisiaj.
        Nie róbmy nic bo możemy przegapić promocje nowych ipadów.
    • hummer Raczej mieli czelność. 27.01.12, 23:49
      haen2010 napisał:

> Czas, mrozy i zadymiarze robią swoje. "Patrioci" pogonili Palikota, ale warto d
      > ostrzec, że jako jedyni politycy odważyli się tam pokazać.

Ciekawe czy Palikot bywa zabawny na pogrzebach? Czy też z dumą mówi, patrzcie zrobiłem happening, ja jedyny polityk, ale mnie nie chcieli.
    • haen2010 Oj platfuski, platfuski 28.01.12, 00:55
      TVN dało dzisiaj sondaż 64% protestuje, 21% popiera ACTA. To akurat ci, którym internet kojarzy się z internatem plus Zbyszek Hołdys. W ciągu jednego dnia staliście się partią ciemniaków. Nie obrażajcie się na prawdę, jakkolwiek ona jest bolesna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka