Gość: koza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:58 a pan Urban mówił niedawno(czytałam w GW), że sam A.L. prosił go żeby nie rezygnował z kandydowania! Ktos tutaj nie mówi prawdy!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysztof Re: Lepper: Jarosław Urban musi wycofać się z kam IP: *.oepd.com.pl / 83.136.227.* 08.06.04, 15:11 No popatrz pan jak to się nagle wszystko zmienia w oczach. Taki wszystkowiedzący wodzuś został przez swojego człowieka (nr 1 na liście) okpiony i wodzuś nie może go wyrzucić z listy. Ale jaja. No nie wierzę - po praostu nie wierzę ha ha haaaaaaaaaaaaa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriotaa POLSKA TO NASZA OJCZYZNA IP: *.kom / *.man.kn.pl 08.06.04, 15:16 ...i trzeba jej chronić...i po pierwsze jej...ale jak historia wskazuje Polacy zawsze ginęli za inne narody i wcale jakoś nikt im za to za bardzo nie dziękował (patrz II WŚ), ale któs powie że przecież lanie Niemców w Narwiku, w Bitwie o Anglię, pod Al-Alamain i chociażby na wzgórzach Monte Cassino było z korzyścią dla Polski!!, tak? gówno prawda, polska krew popłynęła, a Zachód nam dupę pokazał i pozwolił (tzn. nic nie zrobił przeciw temu) aby do Polski Komuchów wprowadzić i zamrozić nasz kraj na 45lat...i do tej pory to odczuwamy, aha i oczywiście żeby nie było Polaków doceniono...hehe tak po 60latach ostatni chyba z żyjących żołnierzy z dywizji gen.Maczka dostał medal od prez. Francji...komentarz no proszę bardzo .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Sorry, to inny film IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.04, 17:57 Stary, co to ma wspolnego z Lepperem i Urbanem? Ci dwaj jeszcze za inne narody (niestety?) nie zgineli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rymolog Re: Sorry, to inny film IP: 152.75.124.* 08.06.04, 21:33 Patriota rymuje sie ze slowem idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: patriotaa-POLSKA TO NASZA OJCZYZNA IP: 216.223.64.* 08.06.04, 22:04 widzisz patriotaa historie trzeba znac nie czytac-kazdy lubi frajera ktory pod zaszczytnym haslem za nasza i wasza wlasna dupe nadstawia-wspomnales o maczku i aliantach i ze po 60 latach...kiedy wtedy ladowano w normandii to armia czerwona stala pod warszawa i nie zachod dyktowal warunki. nie zgadzam sie z twierdzeniem ze prl to 45 lat zamrozenia- nie twierdze ze to byl czas normalny ale szufladkujac nasza historie zapominamy ze trzon intelektualny naszego kraju wyksztalcil sie wlasnie w prl,ze zrobiono (na tyle ile bylo to mozliwe) wiele poczynajac od odbudowy kraju po wojnie przez zloty okres polskiej kultury i sztuki do dania wyksztalcenia sporej grupie ludzi- zamrozenie sugeruje bezczynnosc, a tak nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROK Re: POLSKA TO NASZA OJCZYZNA IP: *.sympatico.ca 09.06.04, 01:41 ...panie Patriota..odpowiem panu choc robie to z niechecia bo pana sposob myslenia jest tak naiwny ,ze moje dzieci sie zdziwily.....dopomina sie pan WYNAGRODZENIA za waleczna postawe Polakow podczas wojny..hmmm....to kto ma zaplacic Amerykanom ,ktorzy dwa razy wyciagali Europe z bagna wojennego...nie tedy droga panie dzieju....jesli Polska chce zdobyc uznanie swiata to musi zaczac od czyszczenia wlasnej staji Augiasza....czyli zabrac sie do roboty....przestrzegac prawa....umacniac demokracje(bo idzie wszystko jak po grudzie)...skonczyc z korupcja....nepotyzmem....wypracowac odpowiedzialny sejm.....zorganozowac powazne i odpowiedzialne partie..tedy droga panie dzieju..a nie wyciaganie LAPY!!!...bo nam sie nalezy..a gowno nam sie nalezy!!!...nalezy nam sie to co wypracujemy glowa i rekoma..sic!! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Były precedensy... 08.06.04, 15:18 ..że po terminie zgłaszania list wyborczych NIKT nie może dokonywać na nich zmian. Najgłośniejszy przypadek był z manipulacją Macierewicza z listami ROP. Macierewicz dokonał zmian dosłownie za 5 dwunasta i naprawdę nic na to nie można było poradzić. Olszewski wyrzucił go wprawdzie ze stanowiska a potem z partii, ale listy zmienić już nie mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm mozna tylko samemu zrezygnować 08.06.04, 20:19 swoją drogą to złote bmv niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomiK Re: Lepper: Jarosław Urban musi wycofać się z kam IP: 12.149.95.* 08.06.04, 18:04 Bo byc moze Urban okazal sie przezorny i bral rachunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczelarz Re: Lepper: Jarosław Urban musi wycofać się z kam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 15:17 Do ciupy z nim nie cackac sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ zawiodłem się IP: *.top.net.pl 08.06.04, 15:23 Coś nie ma tutaj postów sugerujących, że ten wypadek to prowokacja znienawidzonej Unii Wolności, żeby lepperowcom zrobić na złość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TadeuszLuzny Re: zawiodłem się IP: 67.70.228.* 08.06.04, 15:33 Samoobrona to gang pijusow, frustratow, karrierowiczow oraz ciemnogrodzia z Furrerem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 15:40 Zgoda, dodam tylko jeszcze kombinatorów, cwaniaczków i oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ prawdziwy hymn IP: *.top.net.pl 08.06.04, 15:47 Oto ujawione fragmenty prawdziwego hymnu: Tej kraj jest nasz, nie wasz! Będziemy pluć wam w twarz! Ten kraj jest nie wiem czyj! A L.... to świński ... (fragmentów nie udało się doczytać) Ten kraj jest twój i mój A L ... to wielki ... (i tu również nie doczytałem się) prawdopodobne występują rymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lui Re: zawiodłem się IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 08.06.04, 23:53 W sumie to samo można powiedziec o wszystkich partiach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws TO MICHNIK IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.04, 18:02 Michnik przebral sie za Urbana i przejechal chlopaka. Albo moze ten zabity to wynajety przez Michnika samobojca? A moze Mosad zmanipulowal Urbanowi szybkosciomierz, zeby wykazywal 50 km mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przekonany Bravo Lepper! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 15:43 Nareszcie ktoś nie chroni swoich kolesiów tak jak Platforma, PiS, czy SLD. Może warto głosować na Samoobronę? Zajęcie stanowiska w tej sprawie przez przewodniczącego przekonało mnie do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Bravo Lepper! za kolesiow? IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.04, 18:07 Dlaczego nie pytasz sie jakich sobie dobral kolesiow. I dlaczego przestal Urbana chronic (najpierw stal przeciez murem za nim) dopiero jak oburzenie ludzi stalo sie tak wielkie, ze sie zestraszyl, ze mu ludzie leb ukreca (nad urna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC BRAWO LEPPER SZKODA, ŻE TAK PÓŹNO, IP: 213.17.204.* 08.06.04, 16:08 BRAWO LEPPER SZKODA, ŻE TAK PÓŹNO, NO ALE LEPIEJ PÓŹNO NIŻ WCALE Wypadek tak, ale wyraźnie zawiniony, przez kierowcę. Pech- może, arogancja- na pewno. Taki człowiek, choćby najmądrzejszy nie powinien reprezentować Polski w PE, ani SO w kraju. Po prostu NIE KAŻDY MUSI BYĆ POLITYKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: BRAWO LEPPER SZKODA, ŻE TAK PÓŹNO, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 16:40 Szkoda że nie przejechał Leppera! Przynajmniej raz w życiu zasłużyłby się Ojczyźnie. Banda burasów, bueeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: BRAWO LEPPER SZKODA, ŻE TAK PÓŹNO, IP: 213.17.204.* 08.06.04, 16:46 A ty co jesteś?? Miejski krawężnik?? Nie popieram SO, ale zachowajmy rozsądek, kulturę i spójrzmy realnie na naszą popapraną rzeczywistość. A ataki GW?? Przyczyn jest wiele. Jeden podaje URBAN (nomen omen) www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=3697 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lui Re: BRAWO LEPPER SZKODA, ŻE TAK PÓŹNO, IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 09.06.04, 00:06 No to mamy odpowiedź na obiektywność mediów. W sumie to nie ma się czemu dziwić dlaczego tak nie znoszą Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek On pojdzie na 15 lat za kratki, nie do PE ! IP: *.ca / 66.46.219.* 08.06.04, 18:08 Jak mozna mowic w ogole o jego kandydowaniu. Te dran jest przestepca, a przestepcy nie maja prawa kadydowac do PE.Glupi lepper moze sobie mowic co chce ale to i tak nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Glupi Lepperek sie przestraszyl IP: *.22-130-66.mc.videotron.ca 08.06.04, 18:21 ...moze po wczorajszym artykule na ten temat w Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
wpia Samoobrona na drzewo 08.06.04, 16:50 Lepper biedaczek cos ma nieszczescie do wypadkow samochodowych, juz raz w jednym uczesniczyl i sobie nieszczesny reke zlamal. A podobno raz ktos mu samochod nawet podpalil u niego na podworku, pamietacie? - i twierdzil ze to zastraszanie go. Ma pecha niema co, ale trzeba przypomniec ze prawdopodobienstwo wypadku wsrod ludzi odurzonych jest bardzo wysokie. Samoobrona wiec ma duze szanse spotkac sie z drzewem, juz widac jak jedzie zygzakiem. A niedlugo trafi na jakas wieksza przeskode i stanie jak wryta, czego wszystkim sobie i wam zycze. Pozdrawiam trzeźwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Leper stwierdzil.; IP: *.83-201-80.adsl.skynet.be 08.06.04, 21:00 "... Niech Bush i Blair sami sobie walczą - stwierdził.." pytanie czy tak prosto-chlopsko stwierdzilby w rozmowie z zainetersowanymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorbi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lep prrrrrrr!!! Re: Lepper: Jarosław Urban musi wycofać się z kam IP: 152.75.124.* 08.06.04, 21:31 Jaroslaw Urban zamist europarlamentarzysta moze zostac tylko europalantem.Mam nadzieje ze dlugo posiedzi w pierdlu. Wlasciwie powinni zamknac cala te bande z Samoobrony, bo tam kazdy ma cos na sumieniu. Jesli to sa "prawdziwi Polacy" to ja sie wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath O co chodzi Polonusom? IP: *.22-130-66.mc.videotron.ca 08.06.04, 21:53 "Chwalił poglądy lidera Samoobrony na Unię Europejską. - Pan krytykuje Unię jak największe dzienniki USA - zachwycał się i zapewniał, że Polonia jest bardziej przychylna Samoobronie niż opina publiczna w kraju." Polonusom (nie wszystkim oczywiscie ale wielu) chodzi o to zeby pojechawszy do Polski moc czuc sie jak "pan". Poniewaz czesto nie zarabiaja zbyt duzo, jest to mozliwe tylko wtedy gdy Polska klepie biede. Bylo to mozliwe w PRLu, i byloby mozliwe za Leppera. Ot i cale wytlumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: O co chodzi Polonusom? IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.04, 22:04 Mysle, ze to przede wszystkim polonia amerykanska taka jest. Nie dziwie sie, ze jest tam tyle polish jokes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojnie Re: O co chodzi Polonusom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 23:04 Trzeba wiedzieć, że "polish jokes" wymyślają i rozpowszechniają amerykańscy Żydzi. Ci ze skóry wyłażą, aby oczerniać, pomniejszać i pomawiać Polaków. Podłość i oszustwo jest cechą dominującą u Żydów i po tym ich poznajemy, bo po nazwisku ich poznać nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: O co chodzi Polonusom? IP: *.22-130-66.mc.videotron.ca 08.06.04, 23:55 Nastepna powszechna cecha prymitywnego Polonusa - antysemityzm. Co widac na zalaczonym przykladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pt Re: O co chodzi Polonusom? IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 09.06.04, 12:13 Pomniejszyc liliputa? Pana mam na mysli i Panu podobnych, nie ogol Polakow rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKU Re: Pan Szaniawski jest wspaniałym człowiekiem IP: *.chello.pl 08.06.04, 23:00 Oby więcej takich antykomunistów w naszym kraju,a będzie lepiej.Szechter dostał od Kwasa zlecenie oczerniania Szaniawskiego i zadanie to służalczo wykonuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojnie Re: Pan Szaniawski jest wspaniałym człowiekiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 23:12 Będę głosował na Leppera. Oto co mnie do tego przekonuje: Wściekle atakuje go Gazeta Wyborcza. To jest wskazowka, że jest dobrym kandydatem. Komusza telewizja krytykuje go nieustannie. To każe się ująć za kandydatem. Atakują go mniejszości z pedałami. To kolejna wskazówka. Lepper dobrym kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bangi Re: idioci stoja murem za Lepperem? IP: 129.81.192.* 08.06.04, 23:27 "spokojnie"? Kryteria jakie wedlug ciebie sa za poparciem Leppera wskazuja tez i na to, iz jestes ciezkim, nieuleczalnym pewnie przypadkiem kretynizmu... P.S. Czy ostatnia wizyta Leppera w Moskwie i to z kim tam sie spotykal/rozmawial takze przemawia pozytywnie za Lepperem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Co sie czepiasz? IP: *.22-130-66.mc.videotron.ca 09.06.04, 00:01 Ludzie tak sa skonstruowani ze zawsze chca interpretowac otaczajacy ich swiat. A jak maja IQ ponizej 80 to nie ich wina...tacy sie urodzili. A wiec stosuja metode uproszczona - znalezc wroga i robic mu na zlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Pan Szaniawski jest wspaniałym człowiekiem IP: *.chello.pl 09.06.04, 00:17 Ja też głosuję na Leppera:) Nie lubię pedałów,komuchów,żydów,hitlerowców i UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROK WIZJA Z LEPEREM IP: *.sympatico.ca 09.06.04, 02:13 .....sadze ,ze wiele osob na tym forum zaglosuje na Lepera,kierujac sie blizej nieokreslonym powodem.....ktory ja nazywam KOPNIAKIEM W DUPE...tych lobozow co dzis u wladzy....to taka slodka zemsta!..nareszcie ja!..ten malutki,niewazny ,poniewierany,biedny,okradany przez lobozow na gorze!!!...moge sie zemscic..!!!!....i moze ja!!!..bede mial lepiej... jak Leper dojdzie do wladzy?:))..hihihihih...tylo jest jeden problem w tej logice:))).....ucierpi na tym Ojczyzna...czyli Ty..On...My Wszyscy...podczas glosowania do sejmu Narod nie moze sie pomylic!!.....alternatywa jest STRASZNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Re: WIZJA Z LEPEREM IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 09.06.04, 12:10 Odpowiedz Panu/Pani "KROK": Alternatywa jest straszna, jakze jednak dla Polski charakterystyczna. Kraj niezdolny do zdrowego bytu, marnujacy kazda historyczna szanse, zamieszkaly przez niezliczone rzesze zdemoralizowanych, pijanych nienawiscia durniow. Polska nie pawiem, nie papuga nawet, a posmiewiskiem jest narodow i wlasna zguba. Nic sie na to nie poradzi. Taka jest historia tego kraju, taka jest przyszlosc. Narod sie nie pomyli, narod spelni zapisana w pamieci zbiorowej przepowiednie. Polska niepodlegla nie potrwa dlugo, z takim narodem potrwac nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Ja glosuje na PO bo to paria, ktorej program IP: *.abhsia.telus.net 09.06.04, 04:08 gospodarczy najbardziaj mi odpowiada. Takze ich program spoleczny, po rozwodzie z Unia, jak na moj gust jest lepszy. Moje haslo jest liberalizm gospodarczy i konserwatyzm spoleczny. Rokita tez jakby lepiej konrolowal zapalczywosc. Tusk jest zupelnie w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sg Re: Pan Szaniawski jest wspaniałym człowiekiem IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 09.06.04, 12:20 "Marcinowi": Z Pana wyliczenia zamknietego definitywnym "i UE" wynika, ze lubi Pan wszystko inne, np. faszystow, islamistow, gnojowke i - to oczywiste - Leppera. Dziwi, ze nie lubi Pan hitlerowcow, a wiec - domniemywamy - i Hitlera. A lubi Pan wlasna glupote? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Pan Szaniawski jest wspaniałym człowiekiem IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 09.06.04, 12:16 "Spokojnie" przeniesiemy Polske do Moskwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Lepper: Jarosław Urban musi wycofać się z kam IP: *.oepd.com.pl / 83.136.227.* 09.06.04, 08:13 Gdyby jeszcze ten osioł widział za co Piłsudski nie lubił Witosa i Dmowskiego ? On chyba tylko zapamiętał kilka nazwisk i może nawet nie wie który to Witos, cy ten z "hienopiasta" czy może to jakiś piłkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbud Re: Lepper: Jarosław Urban musi wycofać się z kam IP: 212.160.138.* 09.06.04, 17:36 a szaniawski zawsze właził w g...... Odpowiedz Link Zgłoś
tani.net.pl Lepper: Jarosław Urban musi wycofać się z kam 10.06.04, 08:44 obrońcy narodu potrącaja na pasach są oskarżanii tia to jest polska właśnie ciekawe jak jest gdzie indziej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Kazdy wywiad z Lepperem to komedia... IP: *.patterson.dynamic.msstate.edu 10.06.04, 18:59 Odpowiedz Link Zgłoś