Dodaj do ulubionych

Spocony i rozdygotany poseł PiS Tomaszewski

01.03.12, 11:01
W TVP INFO, ale prawi słusznie!
Kaplerowi należy się premia.
I słuszna uwaga o kibicowaniu Kibice powibnni być cicho jak przeciwnik jest pod naszą bramką, a robić rejwach jak nasi idą do przodu, bo takie zachowanie uniemożliwia przeciwnikowi porozumiewanie się .
Tylko niestety pewnie kłamał, ze meczu nie oglądał- ja w taką ściemę nie uwierzę
Obserwuj wątek
    • lump-1 Re: Spocony i rozdygotany poseł PiS Tomaszewski 01.03.12, 11:07
      O konieczności dymisji Laty, Tuska, Komorowskiego oraz o tym, że stadion to wyłączna zasługa Panaprezesa nic nie mówił ?
      • zapijaczony_ryj Re: Spocony i rozdygotany poseł PiS Tomaszewski 01.03.12, 11:15
        lump-1 napisał:

> O konieczności dymisji Laty, Tuska, Komorowskiego oraz o tym, że stadion to wył
        > ączna zasługa Panaprezesa nic nie mówił ?

Przełączyłem jak była sama końcówka to nie wiem, ale jako człowiek dorosły wiem skąd to pocenie się. Musiał podczas ogladania meczu (Któregi nie ogladał) nieźle pochlać!
        • wachmistrz_soroka Re: Spocony i rozdygotany poseł PiS Tomaszewski 01.03.12, 11:17
          Przełączyłem jak była sama końcówka to nie wiem, ale jako człowiek dorosły wiem skąd to pocenie się. Musiał podczas ogladania meczu (Któregi nie ogladał) nieźle pochlać!

Napisz,że znasz to z autopsji,po co się tak krygujesz jak panienka.
          • zapijaczony_ryj Re: Spocony i rozdygotany poseł PiS Tomaszewski 01.03.12, 11:26
            wachmistrz_soroka napisał:

> Przełączyłem jak była sama końcówka to nie wiem, ale jako człowiek dorosły wiem
            > skąd to pocenie się. Musiał podczas ogladania meczu (Któregi nie ogladał) nieź
            > le pochlać!
            >
            >
            > Napisz,że znasz to z autopsji,po co się tak krygujesz jak panienka.

Przeczytaj to co napisałem czarno na białym kilkakrotnie i postaraj się zrozumieć, bo właśnie tak dokładnie napisałem, tylko nie użyłem słowa autopsja, bo i po co madry i tak zrozumie!
            Ps, Ty pewnie nigdy kaca nie miałeś jak rozumiem?
      • simera16 Re: Spocony i rozdygotany poseł PiS Tomaszewski 01.03.12, 20:19
        lump-1 napisał:

> O konieczności dymisji Laty, Tuska, Komorowskiego oraz o tym, że stadion to wył
        > ączna zasługa Panaprezesa nic nie mówił ?

>
        Jojo o tym prawi u MO...
    • szwampuch58 Re: Spocony i rozdygotany poseł PiS Tomaszewski 01.03.12, 11:35
      przed meczem u Moniki twierdzil ze nie bedzie ogladal wystepy zdrajcow(Francuzi),przestepcow( Piszczek),niedouczonych(Smuda) prymitywa Laty wiec moze sie schlal i poszedl nyny.
      • deoand Re: Spocony i rozdygotany poseł PiS Tomaszewski 01.03.12, 11:48
        Przecie pije nie od dziś a zaczynał w Łksie tzn w Klubie dziennikarza , którego dawniej był stałym gosciem niezaleznie czy obronił czy puścił gola .
        W kazdym razie nieprzystoi legendarnemu bramkarzowi z dawnych lat opowiadac , że obecna reprezentacja jest do d... i nawet jak to jest prawda to nie wolno mówić , że nie będe jej ogladał bo to reprezentacja Laty i Smudy .. A niby czyja ma byc - zawsze jest reprezentacja jakiegoś trenera czy to Loewa czy Blanca czy Smudy czy Benchakera / była / . Tak juz jest , że to trener decyduje kogo powoła z czy bedzie miał racje to sie okaże .

A gadanie , że nie będe ogladał bo to nie moja reprezentacja tylko kompromituje Tomaszewskiego i czyni z niego pajaca
      • zapijaczony_ryj Re: Spocony i rozdygotany poseł PiS Tomaszewski 01.03.12, 20:14
        szwampuch58 napisał:

> przed meczem u Moniki twierdzil ze nie bedzie ogladal wystepy zdrajcow(Francuz
        > i),przestepcow( Piszczek),niedouczonych(Smuda) prymitywa Laty wiec moze sie sch
        > lal i poszedl nyny.

Dokłądnie tak!
    • sebj.1 Re: Spocony i rozdygotany poseł PiS Tomaszewski 01.03.12, 13:10
      Ta wzmożona potliwość i "rozdygotanie" to objawy AZA (alkoholowy zespół abstynencyjny), następny etap w chorobie pana Janka to padaczka poalkoholowa - mam nadzieję że nie dopadnie go w sejmie albo w tv.
      • zapijaczony_ryj Re: Spocony i rozdygotany poseł PiS Tomaszewski 01.03.12, 14:36
        sebj.1 napisał:

> Ta wzmożona potliwość i "rozdygotanie" to objawy AZA (alkoholowy zespół abstyne
        > ncyjny), następny etap w chorobie pana Janka to padaczka poalkoholowa - mam nad
        > zieję że nie dopadnie go w sejmie albo w tv.Mam troche znajomych w łodzi i piosali mi , ze ten pan to nieźle sobie pociągał tanie winka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka