Dodaj do ulubionych

Vox populi vox Dei....LPR 4Ever!!!!!!!

IP: *.introweb.nl 14.06.04, 10:29
A wiec prawdziwe wejscie smoka,czyli Roman Giertych zaczyna swoj marsz po
teke premiera.Bez tego mielibysmy nad Wisla pustynie intelektualna,takie
polskie Gobi, gdzie miast morza piasku zalegalyby niezmierzone poklady
obskurantyzmu.
Rano podawali w hol.DTV,ze partie centrowo-prawicowe i eurosceptyczne beda
posiadaly wiekszosc w PE,co z polskiego na nasze oznacza poskromienie
lewactwa.B.T.W,jakos homosie nie pomogly w biedzie swoim goracym sympatykom z
SLD,co tym ostatnim pozwoli w ocenach moralnych przyswoic sobie zasade
symetrii,ktora wywodzi sie od Kanta, a nie od Szyszkowskiej.Dixi!
Obserwuj wątek
    • Gość: chilum Re: Vox populi vox Dei....LPR 4Ever!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.06.04, 11:29
      Cytat za działaczem LPR po ogłoszeniu wyników;
      "Babcie z Radia Maryja nie zawiodły"
      "Drżyjcie wszyscy odmieńcy!!"

> A wiec prawdziwe wejscie smoka,czyli Roman Giertych zaczyna swoj marsz po
      > teke premiera.Bez tego mielibysmy nad Wisla pustynie intelektualna

Dzięki za obfitość dóbr intelektualnych w waszym wydaniu.
      Pewnie chcielibyście ,zeby artyści,twórcy,nuzycy konsultowali z wami czy słuszną pracę wykonuję i czy to się godzi.
      Mimo wyniku oblicze macie takie same.
      Ponure,nieżyczliwe ludziom,którzy myślą,a jeśli na dodatek inaczej jak Wy,to ..na stos.
      Tolerancji i szacunku dla bliźnich w was tyle co nic.
      Ponoć to podstawa wiary na którą się powołujecie.

--

Stop War on Drugs

To,że parti prawicow-centrowe i eurosceptyczne będą miały większość to wcale IMO nie jest dobry prognostyk dla Europy i ludzi w niej mieszkających.

• Gość: Sentencius kazdemu wg.potrzeb i... zyczen IP: *.introweb.nl 14.06.04, 15:34
        Gość portalu: chilum napisał(a):
        ....Cytat za działaczem LPR po ogłoszeniu wyników;
        "Babcie z Radia Maryja nie zawiodły"
        "Drżyjcie wszyscy odmieńcy!!"

Mozna bylo na bagnetach krasnoarmiejcow,to dlaczego nie mozna na modlitewnikach
        naszych szacownych babc?

....Dzieki za obfitość dóbr intelektualnych w waszym wydaniu.
        Pewnie chcielibyście ,zeby artyści,twórcy,nuzycy konsultowali z wami czy
        słuszną pracę wykonuję i czy to się godzi. Mimo wyniku oblicze macie takie same.
        > Ponure,nieżyczliwe ludziom,którzy myślą,a jeśli na dodatek inaczej jak
        Wy,to .. na stos.Tolerancji i szacunku dla bliźnich w was tyle co nic.
        > Ponoć to podstawa wiary na którą się powołujecie.
        > Stop War on Drugs

Stac nas bedzie zapewne na tyle fantazji,zeby "artystom" pokroju Nieznalskiej
        umozliwic przezentowanie swoich "dziel" w atmosferze tolerancji i szacunku.I
        tak otworzy sie unikalna w swoim rodzaju Galerie o nazwie,ktorej nieznalskim
        nawet nowojorska bohema pozazdrosci -"Kwintesencja Szamba".A na stos... to
        rzucilismy swoj zycia los.Swoj los,bo ci inni "inaczej myslacy" czekajac w
        Bialymstoku ,zwiazali swoj los z -takze "innna"- niepolska wiara.
        • Gość: ws Re: kazdemu wg.potrzeb i... zyczen IP: *.acn.pl 14.06.04, 15:40
          nick robi wrażenie, reszta poniżej oczekiwań.
          • Gość: Sentencius brak wspolnego jezyka IP: *.introweb.nl 14.06.04, 16:03
            Gość portalu: ws napisał(a):
            nick robi wrażenie, reszta poniżej oczekiwań.

To zrozumiale ,ja pisze w wordzie ,a ty w..dresie.

• Gość: ws Re: brak wspolnego jezyka IP: *.acn.pl 14.06.04, 18:10
              Gość portalu: Sentencius napisał(a):

> Gość portalu: ws napisał(a):
              > nick robi wrażenie, reszta poniżej oczekiwań.
              >
              > To zrozumiale ,ja pisze w wordzie ,a ty w..dresie.

Czy aby ta holenderska tolerancja cię nie przerosła i odreagowujesz swoje
              kompleksy na tym forum. Ciężko być niezrozumianym i niedocenionym. Lecz
              pomyliłeś adres. Zgłoś się bezposrednio do Rydzyka.

PS. Jeżeli jesteś taki znawca dresów, to może podasz jeszcze z jakiej firmy.
              • Gość: Sentencius prztyczek lekki IP: *.introweb.nl 15.06.04, 10:09
                Czy aby ta holenderska tolerancja cię nie przerosła i odreagowujesz swoje
                kompleksy na tym forum. Ciężko być niezrozumianym i niedocenionym. Lecz
                pomyliłeś adres. Zgłoś się bezposrednio do Rydzyka.
                PS. Jeżeli jesteś taki znawca dresów, to może podasz jeszcze z jakiej firmy.

Cierpisz na tzw. "syndrom grajdolka" charakteryzujacy sie m.i maniakalnym wrecz
                projekcja wlasnych frustracji na osobe adwersarza.Nad adresem trzeba bylo sie
                dobrze zastanowic zanim sie tu zameldowales,ale nie ma zlego bowiem
                zainkasujesz pasujacy ci do twarzy i mentalnosci dresik:koloru czerwonego z
                napisem na plecach CCCP, firma -"Bidna ale Solidna". B.T.W ,ja juz od dawna
                wspolpracuje z Ojcem Dyrektorem-jak widac po ostatnich wynikach wyborow- nawet
                b.skutecznie.Allejuja i do przodu!
                • Gość: ws Re: prztyczek lekki IP: *.acn.pl 15.06.04, 22:44

> Czy aby ta holenderska tolerancja cię nie przerosła i odreagowujesz swoje
                  > kompleksy na tym forum. Ciężko być niezrozumianym i niedocenionym. Lecz
                  > pomyliłeś adres. Zgłoś się bezposrednio do Rydzyka.
                  > PS. Jeżeli jesteś taki znawca dresów, to może podasz jeszcze z jakiej firmy.
                  >
                  > Cierpisz na tzw. "syndrom grajdolka" charakteryzujacy sie m.i maniakalnym
                  wrecz
                  >
                  > projekcja wlasnych frustracji na osobe adwersarza.Nad adresem trzeba bylo sie
                  > dobrze zastanowic zanim sie tu zameldowales,ale nie ma zlego bowiem
                  > zainkasujesz pasujacy ci do twarzy i mentalnosci dresik:koloru czerwonego z
                  > napisem na plecach CCCP, firma -"Bidna ale Solidna". B.T.W ,ja juz od dawna
                  > wspolpracuje z Ojcem Dyrektorem-jak widac po ostatnich wynikach wyborow-
                  nawet
                  > b.skutecznie.Allejuja i do przodu!

Jak ty mało klecho wiesz o tym świecie. Wyrwałeś się kawałek dalej niż płoty
                  twojej wioski i filozofa udajesz. Ej durny ten ludek, te sentenciusy czy jakieś
                  tam inne klechusy, nie na darmo jeden z was homosovieticusem się nazwał, pewnie
                  w ramach pokuty za grzechy. Ty też się zastanów czy pychą nie grzeszysz.
                  • Gość: Sentencius lopatologia stosowana IP: *.introweb.nl 16.06.04, 14:22
                    Jak ty mało klecho wiesz o tym świecie. Wyrwałeś się kawałek dalej niż płoty
                    twojej wioski i filozofa udajesz. Ej durny ten ludek, te sentenciusy czy jakieś
                    tam inne klechusy, nie na darmo jeden z was homosovieticusem się nazwał, pewnie
                    w ramach pokuty za grzechy. Ty też się zastanów czy pychą nie grzeszysz.

Kompletnie nie zrozumiales prostego wydawalo by sie tekstu, sprobuj wiec
                    jeszcze raz.Przeczytaj go powoli i na glos, starajac sie wychwycic sens w nim
                    zawarty. Jesli i to nie pomoze popros o pomoc pierwszego - lepszego ucznia
                    trzeciej klasy szkoly podstawowej, a on ci wszystko literalnie wytlumaczy.
                    Acha,i jeszcze jedno, nie musi to byc prymus, sredniak w zupelnosci powinien
                    wystarczyc.
                    • Gość: ws Re: lopatologia stosowana IP: *.acn.pl 16.06.04, 14:31
                      > Kompletnie nie zrozumiales prostego wydawalo by sie tekstu, sprobuj wiec
                      > jeszcze raz.Przeczytaj go powoli i na glos, starajac sie wychwycic sens w nim
                      > zawarty. Jesli i to nie pomoze popros o pomoc pierwszego - lepszego ucznia
                      > trzeciej klasy szkoly podstawowej, a on ci wszystko literalnie wytlumaczy.
                      > Acha,i jeszcze jedno, nie musi to byc prymus, sredniak w zupelnosci powinien

Od kogo to przepisałeś, bo sam na to nie wpadłeś, jestem tego pewien.
                      • Gość: Sentencius wpasc na aforyzm IP: *.introweb.nl 16.06.04, 15:39
                        Od kogo to przepisałeś, bo sam na to nie wpadłeś, jestem tego pewien.

Nie zachodz zbyt gleboko w glowe,kto tu na co wpadl -nie jest to twoja
                        najsilniejsza czesc.
                        • Gość: ws Re: Sentencius ...... IP: *.acn.pl 16.06.04, 17:03

> Od kogo to przepisałeś, bo sam na to nie wpadłeś, jestem tego pewien.
                          >
                          > Nie zachodz zbyt gleboko w glowe,kto tu na co wpadl -nie jest to twoja
                          > najsilniejsza czesc.
                          daleko ci jednak do tych, pod których się podszywasz. Wybór nicku jeszcze nie
                          czyni z ciebie mędrca.
                          Od dziś zwracaj się do mnie Petrusie Lombardusie.
                          PS. Fakt, zachodzenie nie jest moją najsilniejsza częścią - czy aby myślimy w
                          czasie kiedy piszemy, Se.......?!
                          • Gość: Sentencius madrej glowie... IP: *.introweb.nl 17.06.04, 10:05
                            daleko ci jednak do tych, pod których się podszywasz. Wybór nicku jeszcze nie
                            czyni z ciebie mędrca.
                            Od dziś zwracaj się do mnie Petrusie Lombardusie.
                            PS. Fakt, zachodzenie nie jest moją najsilniejsza częścią - czy aby myślimy w
                            czasie kiedy piszemy, Se.......?!

...dosc po slowie.Czy "aby myslimy,w czasie kiedy czytamy"?Fakt,pozwolilem
                            sobie na luksus czytelnego niedomowienia opuszczajac z wrodzonego taktu
                            slowo "pupa",nie wzialem jednak (a powinienem) pod uwage faktu ,ze mam
                            widocznie do czynienia z przypadkiem ,ktory w rubryce IQ rownie dobrze moze
                            wstawic sobie numer obuwia-nie naruszajac przy tym przepisow kodeksu
                            karnego."Petrus Lombardus" zalatuje mi latynizmem,co w przypadku kogos
                            broniacego "artystow" w rodzaju nieznalskiej bylo by conajmniej lekka
                            przesada,tutaj pasuje raczej cos z gatunku-owszem-laciny,ale w jej
                            wersji...kuchennej.Tak wiec nie bede cie nazywal Petrus,ktory mniemam byl
                            osobnikiem plci ..meskiej.Skoro juz przy tym jestesmy ,to oglaszam dzisiejszy
                            dzien na FK -Dniem Otwartym.W ramach tego,ja nie bede sie podszywal juz pod
                            nikogo,a ty ujawnisz swoja prawdziwa plec,O.K?Dziwna maniera niedokanczania
                            mojego nicka rodzi podejrzenia ,ze podobnej operacji dokonalas rowniez ze swoim
                            nickiem .Czyzby forma wyjsciowa "ws" bylo "wsi"?Opierajc sie juz na tymczasem
                            sprawdzonej hipotezie odnosnie IQ nie mamy jednak do czynienia z instytucja
                            WSI,w rachube wchodzi raczej "ze wsi",naturalnie z plotami,tutaj nie zamierzam
                            nikogo dyskredytowac.
                            P.S.Owszem,z lotu ptaka(czytaj=Orla) ci pod ktorych sie podszywam wydaja sie
                            byc istotnie dosc daleko.
                            • Gość: ws Re: madrej glowie... IP: *.acn.pl 17.06.04, 18:38

> daleko ci jednak do tych, pod których się podszywasz. Wybór nicku jeszcze nie
                              > czyni z ciebie mędrca.
                              > Od dziś zwracaj się do mnie Petrusie Lombardusie.
                              > PS. Fakt, zachodzenie nie jest moją najsilniejsza częścią - czy aby myślimy w
                              > czasie kiedy piszemy, Se.......?!
                              >
                              >
                              > ...dosc po slowie.Czy "aby myslimy,w czasie kiedy czytamy"?Fakt,pozwolilem
                              > sobie na luksus czytelnego niedomowienia opuszczajac z wrodzonego taktu
                              > slowo "pupa",nie wzialem jednak (a powinienem) pod uwage faktu ,ze mam
                              > widocznie do czynienia z przypadkiem ,ktory w rubryce IQ rownie dobrze moze
                              > wstawic sobie numer obuwia-nie naruszajac przy tym przepisow kodeksu
                              > karnego."Petrus Lombardus" zalatuje mi latynizmem,co w przypadku kogos
                              > broniacego "artystow" w rodzaju nieznalskiej bylo by conajmniej lekka
                              > przesada,tutaj pasuje raczej cos z gatunku-owszem-laciny,ale w jej
                              > wersji...kuchennej.Tak wiec nie bede cie nazywal Petrus,ktory mniemam byl
                              > osobnikiem plci ..meskiej.Skoro juz przy tym jestesmy ,to oglaszam dzisiejszy
                              > dzien na FK -Dniem Otwartym.W ramach tego,ja nie bede sie podszywal juz pod
                              > nikogo,a ty ujawnisz swoja prawdziwa plec,O.K?Dziwna maniera niedokanczania
                              > mojego nicka rodzi podejrzenia ,ze podobnej operacji dokonalas rowniez ze
                              swoim
                              >
                              > nickiem .Czyzby forma wyjsciowa "ws" bylo "wsi"?Opierajc sie juz na tymczasem
                              > sprawdzonej hipotezie odnosnie IQ nie mamy jednak do czynienia z instytucja
                              > WSI,w rachube wchodzi raczej "ze wsi",naturalnie z plotami,tutaj nie
                              zamierzam
                              > nikogo dyskredytowac.
                              > P.S.Owszem,z lotu ptaka(czytaj=Orla) ci pod ktorych sie podszywam wydaja sie
                              > byc istotnie dosc daleko.

Duzo slów, malo tresci. Po prostu pieprzysz. Jezeli nie wiesz kim byl Petrus
                              Lombardus, to twoje stwierdzenie "ze wsi" pasuje do ciebie, nawet nie wiesz pod
                              kogo probujesz sie podszyc. O twoim IQ nie bede sie wypowiadal, bo nie ma o
                              czym, jest niezauwazalne. Tak w twoim wypadku glupota ma cos z orla, bo szybuje
                              tu na tym forum w wielu postach.
                              PS. Biedaku czyzby cie inny klecha rzucil i wylewasz tu swoja zolc?
    • maly_czarnuch Re: Vox populi vox Dei....LPR 4Ever!!!!!!! 14.06.04, 15:43
      Zawsze jak widzę tego typu temat, to przytaczam ten oto dowcip...:

W środku nocy do mieszkania Giertycha dobija się jakiś człowiek,wali w te
      drzwi, dzwoni. W końcu wychodzi zaspany Giertych, w piżamie.
      -Panie co pan wyprawia?
      -No bo ja się chciałem zapisać do Ligi Polskich Rodzin-odpwiada facet.
      -ale człowieku w środku nocy?,przyjdż jutro.
      -nie ,nie mi bardzo zależy,chciałbym jak najszybciej.
      -ale to nie takie proste ,trzeba wypełnić specjalne formularze,wpisać pana na
      listy i w ogóle dużo formalności.
      Facet jednak nie odpuszczał i długo prosił.W końcu Giertych dał się
      przekonać,zaprosił faceta do mieszkania,wyciągnął z biurka formularze i
      zaczęli je wypełniać.
      Kiedy skończyli Giertych wciąż nieco zdziwiony,ale też zadowolony,że ludziom
      tak zależy żeby zasilić szeregi jego partii,pyta: ale niech mi pan wyjaśni
      dlaczego tak panu zależało ,zeby się zapisać do LPR ?
      - No widzi pan to było tak: Przychodzę dziś wcześniej do domu, a tam żona
      puszcza się z lisonoszem, wchodzę do drugiego pokoju, a tam córka robi loda
      jakiemuś żulowi, idę dalej a w drugim pokoju syn daje w żyłę i wącha klej.
      No to sobie mówię: Czekajcie sk...syny ja wam teraz wstydu narobię!!
      • Gość: Sentencius czarnowidztwo IP: *.introweb.nl 14.06.04, 16:26
        maly_czarnuch napisał:
        Zawsze jak widzę tego typu temat, to przytaczam ten oto dowcip...:
        środku nocy do mieszkania Giertycha dobija się jakiś człowiek,wali w te
        dzwoni. W końcu wychodzi zaspany Giertych, w piżamie.
        Panie co pan wyprawia?....

Zdecydowanie - jestes niedopity.Zupelnie brak ci polotu,przyszly premier nie
        otwiera nikomu drzwi- ma odzwiernenego.Poza tym jest to przerobiona historyjka
        autorstwa Palnicka o dezerterze z SLD czy jakiejs tam innej platformy.
        • maly_czarnuch Re: czarnowidztwo 14.06.04, 16:47
          Ten dowcip jest baaardzo stary, palnick też go pewnie z czegoś przerobił (poza
          tym widziałem, że umieszczał go w tej wersji...). Ale adekwatny...
          • Gość: Sentencius a teraz Sejm!!! IP: *.introweb.nl 15.06.04, 10:15
            maly_czarnuch napisał:
            Ten dowcip jest baaardzo stary, palnick też go pewnie z czegoś przerobił (poza
            tym widziałem, że umieszczał go w tej wersji...). Ale adekwatny...

Ale najbardziej adekwatnym bedzie powiedzonko :"pieski
            poszczekuja ,a karawana (zwycieskiego LPR-u) jedzie dalej"....
    • Gość: Czarny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 17:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: n Faszysci sa bez szans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 17:25
      o ile w PE sie przydadza by walczyc o polskie sprawy, o tyle do Parlamentu
      partii faszystowskiej nikt nie wybierze
      • Gość: Sentencius pogoda dla faszystow IP: *.introweb.nl 17.06.04, 10:20
        Gość portalu: n napisał(a):
        o ile w PE sie przydadza by walczyc o polskie sprawy, o tyle do Parlamentu
        partii faszystowskiej nikt nie wybierze

Wrecz przeciwnie.Od ,bez mala 15 lat nikt w tym "Paplamencie" nie bronil i
        dalej nie broni tych polskich spraw,a poniewaz te maja sie ostatnimi czasy
        coraz gorzej,zatem gwaltownie wzroslo zapotrzebowanie na faszystow.Narod,ktory -
        na co wskazuja wyniki ostatnich wyborow- juz zmadrzal ,niechybnie wybierze ich
        Sejmu,co w koncu pozwoli odrocic niekorzystne trendy.Alleluja i do przodu!
    • Gość: wszechpolak Re: zbędna dyskusja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.04, 18:07
      W najbliższych wyborach do parlamentu LPR zdobędzie czy to się komuś podoba czy
      nie najwięcej głosów. Daj Boże, żeby odbyły się 8 sierpnia. Biednym Majorki nie
      w głowie. Klepią biedę na miejscu tak, że i zagłosować w tym terminie mogą.
      Nowobogaccy moga ruszyc tyłki i zagłosować za granicą.
      • Gość: ws Re: zbędna dyskusja IP: *.acn.pl 16.06.04, 18:12
        Gość portalu: wszechpolak napisał(a):

> W najbliższych wyborach do parlamentu LPR zdobędzie czy to się komuś podoba
        czy
        >
        > nie najwięcej głosów. Daj Boże, żeby odbyły się 8 sierpnia. Biednym Majorki
        nie
        >
        > w głowie. Klepią biedę na miejscu tak, że i zagłosować w tym terminie mogą.
        > Nowobogaccy moga ruszyc tyłki i zagłosować za granicą.
        Co do terminu to zgadzam się z tobą, kto będzie chciał to zagłosuje. Co do
        wygranej LPR to pozwolisz , że się o tym przekonamy w stosownym czasie.
        Samoobrona i jej zwolennicy też przepowiadali wielką wygraną w wyborach do PE.
    • maly_czarnuch Re: Vox populi vox Dei....LPR 4Ever!!!!!!! 16.06.04, 18:59
      Czy Sentencius to nowa forma x8x?
      • Gość: Sentencius lekcja dla Bambo. IP: *.introweb.nl 17.06.04, 10:25
        maly_czarnuch napisał:
        Czy Sentencius to nowa forma x8x?

Jak juz o cos pytasz to dbaj o forme.Pisze sie:"Pan Sentencius",Murzynku.
        • maly_czarnuch Re: lekcja dla Bambo. 17.06.04, 20:33
          Po pierwsze: W życiu to zwykle mawiam per pan, ale net rządzi się swoimi
          prawami.
          Po drugie: Per pan to ja mogę mówić do ludzi, których szanuje.
          Po trzecie: Wiataj x8x! Jak tam, zadowolony z wyniku NOP? Chyba tego 0,04%
          było. Znaczy się, że kumple z zawodówki poszli do urn...
    • Gość: * Re: Vox populi vox Dei.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:44
      I zapamietaj sobie to Sentencius'ie!!!
      Czy nie warto sobie klecho przypomnieć, co robił lud Rzymu z namiestnikami
      boskimi, kiedy zapominali się, że żyją na ziemi ??? ;))

Ucz się raczej historii i z niej wyciągaj wnioski. Dedukcja parafialna nie jest
      najlepsza drohgą do tego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka