Gość: z IP: *.ticom.pl / 81.210.75.* 14.06.04, 11:57 To moze byl stres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cs Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: 195.215.5.* 14.06.04, 12:13 zaatakowal ja na golasa i zerwal ubranie, a ona po tym wszystkim zgodzila sie, zeby ja odprowadzil do mieszkania, w ktorym nikogo nie bylo niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hammurabi Maturzystka podejrzana o gwałt na Dyrektorze? IP: 217.153.6.* 14.06.04, 12:16 A moze to jednak bylo odwrotnie?? A najbardziej prawdopodobnie, ze zrobili cos a potem wytrzezwieli (ona byla szybsza?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: Maturzystka podejrzana o gwałt na Dyrektorze? IP: *.b.dial.de.ignite.net 14.06.04, 12:26 Przedsiębiorczy dyrektor... "Dyrektor ma żonę i troje dzieci. W szkole, którą kieruje, w ubiegłym tygodniu pobito rekord w prowadzeniu najdłuższej lekcji na świecie. Przez 66 godzin 28 uczniów uczyło się przedsiębiorczości. Dzień po pobiciu rekordu dyrektor został zatrzymany." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tico Re: Maturzystka podejrzana o gwałt na Dyrektorze? IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 16.06.04, 19:17 Zatrzymany w czym ? W waleniu panienek ? Biciu rekordów ? Mógłby trafić do guinessa np.: zaliczając x panienek na godzinę (pytanie czy by stanął na wysokości zadania ?). Odpowiedz Link Zgłoś
dijkstria Re: Maturzystka podejrzana o gwałt na Dyrektorze? 14.06.04, 15:16 No i sprawa rozwiązana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ibn Fadlan Tak czy owak, laska ma przerabane teraz ;-/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 15:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coment Albo on nie dotrzymał słowa albo ona wytrzeżwiała. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.06.04, 12:31 Jeżeli facet pod blokiem zrywa z kobiety ubranie i dodatkowo pokazuje coś... a ona z nim w chwilę potem idzie na górę to coś tutaj nie gra. Chyba ktoś chce wrobić tego "biednego" dyrektorka z drugiej strony niezłego "sku..na" i erotomana. Poszedłby do najbliższego klubu nocnego i tam miałby kilka licealistek ze swojej szkoły do wyboru - LEGALNIE. Tak bowiem wygląda "Moralność Pani Dulskiej".A tak ma po karierze, prze...bane w rodzinie i pracy. Co za głąb!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <>,. Re: Albo on nie dotrzymał słowa albo ona wytrzeżw IP: 217.96.51.* 14.06.04, 13:09 Stary (a) ! Pogielo Cie czy co ? Dlaczego licealistka z liceum mialaby byc gorsza od licealistek z klubu nocnego ? To nie zaden erotoman tylko normalny facet ! A licealistka to zwykla k....wka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uki Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.proxy.aol.com 14.06.04, 13:08 Ja tez tak uwazam cos nie tak chyba nie warto nawet sie z tym zajmowac sama prosila sie o klopot wiec go dostala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Bo to była szkoła rodzenia, jełopy... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 12:54 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 13:04 >W szkole, którą kieruje, w ubiegłym tygodniu pobito rekord w prowadzeniu >najdłuższej lekcji na świecie. Przez 66 godzin 28 uczniów uczyło się >przedsiębiorczości. Dzień po pobiciu rekordu dyrektor został zatrzymany. Wpisać go też do księgi Guinessa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam SKORO NIE MA KARY ŚMIERCI DLA GWAŁCICIEII TO IP: *.lublin.pl 14.06.04, 13:11 JEDYNA SPRAWIEDLIWOŚC (jeżeli jest rzeczywiście winny) SPOTKA TEGO PANA W WIĘZIENIU. JUZ TAM MU ZROBIĄ Z OTWORU JESIEŃ ŚREDNIOWIECZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Zycie Davida Gale IP: *.dyn.optonline.net 14.06.04, 15:36 Widziales? Obejrzyj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: jaki gwałt ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 13:12 Idzie z facetem, bara - bara, a potem wielki krzyk. Jak dobierał się do niej to czemu poszła z nim dalej ?. Miało być miło i przyjemnie z Panem Dyrektorem, byłoby czym się pochwalić wśród koleżanek, a potem coś się nie spodobało dla paniennki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 13:20 O prawdziwej kulturze człowieka świadczy nie to, jak trzyma łyżkę przy stole, ale jak potrafi przedłozyć swoje poglądy. Jestem załamany karczemnie wulgarnymi uwagami na temat tego zajścia. Niestety internet stał się publicznym ustępem, w którym nikt wody nie spuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt 14.06.04, 13:29 Gorzej. Panowie nadal, jak - nikomu nie ubliżając w krajach arabskich - chcieliby obciążyć dziewczynę, a zwolnić z odpowiedzialności DYREKTORA SZKOŁY. Została zgwałcona - co potwierdziły badania lekarskie. Czy panowie nie wiedzą czym się różni fizycznie gwałt od stosunku? Czy ojciec trojga dzieci, pedagog, ma być zwolniony z odpowiedzialności za własne żądze, a powinna za nie odpowiedzieć jego ofiara? Co za logika???!!! Nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek chciał doznawać przemocy. Chyba, że gwałty w więzieniu też są prowokowane przez pragnących tego więźniów. Czyżby były? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <>,. Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: 217.96.51.* 14.06.04, 13:35 Gorzej to chyba jest z Tobą. Gwałt nie został stwierdzony a tylko tak twierdzi panienka. A panienka moze se twierdzic co chce, spytaj sie jej to może Ci opowie jak ją kosmici porwali. A poza tym - dlaczego dyrektor ma odpowiadać za to że panience sie bardzo nagle zachciało ? To ona powinna odpowiadać za swoje żądze których nie potrafi powstrzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 13:39 > Gorzej to chyba jest z Tobą. Gwałt nie został stwierdzony a tylko tak twierdzi > panienka. (...) Przeprowadzone badania ginekologiczne potwierdziły wiarygodność jej zeznań. (...) Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <>,. Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: 217.96.51.* 14.06.04, 13:40 Badania ginekologiczne potwierdzily tylko kontakt seksualny. Czytaj ze zrozumieniem a nie literkuj doslownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 13:51 >> Gwałt nie został stwierdzony (...) > Badania ginekologiczne potwierdzily tylko kontakt seksualny. Wg Ciebie badania ginekologiczne nie stwierdziły gwałtu? Na jakiej podstawie tak uważasz? Nie są w stanie? Czy może byłeś przy tym i znasz wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <>,. Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: 217.96.51.* 14.06.04, 13:58 Sam zobacz co Ty mowisz. Twierdzisz ze facet kogos zgwalcil. To moze Ty tez dzisiaj zgwalciles swoją żoną czy dziewczynę ?. Sam kontakt seksualny nie jest gwałtem ! Ludzie ! Wam się pomyliły pojęcia !. Za chwilę to się okaże że normalny facet nie może z pożądliwością spojrzeć na normalną kobietę która sama wciska się drzwiami i oknami do jego łóżka !. A może oddychanie feministki uznają za uwłaczające godności kobiety i wygonią facetów na Grenlandie ? ... No cóż - amerykanizacja na całego !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 14:08 Uspokój się. Nie twierdzę, że kogoś zgwałcił tylko staram się zwrócić Ci uwagę na wyniki badań ginekologicznych/lekarskich które jednak potwierdziły wersję dziewczyny (a mówiła o gwałcie, gdyby Ci to umknęło). Czyli? Potwierdzają gwałt? (retoryka, odnoszę wrażenie że muszę to zaznaczać) Dalej mam patrzeć co mówię/piszę? Wydaje mi się, że nie mam z tym problemów, ale oczywyście to subiektywne odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukiz Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.if.pwr.wroc.pl 14.06.04, 14:42 Autor artykulu napisal ze: "badania ginekologiczne potwierdziły wiarygodność jej zeznań". Nie mozna z tego wywnioskowac moim zdaniem co potwierdzily. Nie wiem czy mozna potwierdzic gwalt... moim zdaniem mozna tylko potwierdzic fakt odbycia stosunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.06.04, 14:48 Gwałt jest pojęciem z dziedziny prawa a nie medycyny. Upraszczając sprawę ,jest to stosunek płciowy odbyty wbrew woli jednej strony. Lekarz moze co najwyżej stwierdzić czy doszło do stosunku , jakie są dodatkowe obrażenia , jakie mogą być konsekwencje medyczne. Natomiast ustalenie ,czy miał miejsce gwałt należy do Sądu a nie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <>,. Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: 217.96.51.* 14.06.04, 14:52 w koncu .... dzieki za poparcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 14:56 > w koncu .... dzieki za poparcie :-) To lista dyskusyjna, nie przepychanka... Zabrakło Ci argumentów to przestałeś odpisywać. Podziękuj kolegom nie za poparcie ale za informacje których sam nie posiadałeś. myk, lukiz: Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <>,. Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: 217.96.51.* 15.06.04, 11:31 Nie zabraklo argumentow, tylko Ty nie rozumiales tego co pisalem od samego poczatku. Trudno bylo mi pisac w kółko to samo jezeli proste slowa do Ciebie nie docieraly :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: 213.77.38.* 14.06.04, 13:39 W pełni się z panem zgadzam. Zajście opisane w tym artykule, nie powinno w ogóle się wydarzyć. Nazwanie maturzystki kurewką, jest nie na miejscu. Prawdę mówiąc trudno, po przeczytaniu tego artykułu, oskarżyc kogokolwiek, ponieważ maturzystka nie powinna pozwolić odprowadzić się do mieszkania, facetowi, który chwilę wcześniej wyciąga swoje przyrodzenie, a facet, który jest dyrektorem szkoły, mężem oraz ojcem nie powinien wykorzystać sytuacji. Chociaż szczerze powiem, że całe to zajście mi tu śmierdzi. Nie spotkałam się z tym, żeby uczniowie opijali wraz z gronem pedagogicznym zdaną maturę. Ja zdawałam maturę 7 lat temu i myślę, że takie rzeczy, aż tak bardzo się nie zmieniły. Zawsze młodzież się kryła z piciem przy nauczycielach, nawet na studniówce, więc całe to wydarzenie wydaje mi się dziwne. Ja bym tutaj stwierdziła, że do gwałtu doszło w innych okolicznościach, ale kto w takim razie kłamie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Talon Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.impex / 157.25.88.* 14.06.04, 13:57 A moze po prostu nie chciala zakonczyc szkoly sredniej jako dziewica? Na studiach ponoc to wsytd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N/A Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.inter.tuniv.szczecin.pl 14.06.04, 13:57 Tatusiek, tyś chyba szamba na wsi nigdy nie widział? Kultura, tatusiek, nic wspólnego z gwałtem nie ma. To nie trzymanie łyżki, ani wykładanie poglądów. Ale my tu sobie nie o gwałcie gaworzymy, ale o upadku obyczajów i szkołach dzisiejszych. Razi cię słownictwo i przemoc w tym zawarta? A ktoś cię, tatusiek, zmusza do udziału w tej dyskusji? No to po co dziobem trzaskasz? Temat ruszyła Gazeta, ktoś coś skomentował, paru macho zatęskniło do prawa pierwszej nocy z uczennicami, ktoś napiętnował, normalna dyskusja... a ty tu piszesz o przedkładaniu... No to ja się ciebie zapytam - kto za tobą stoi, po co ty to piszesz? Wstrząśnięty czy zmieszany? Dlaczego aż tak porusza tobą gdy kto kanalię nazwie po imieniu? Może dyrektorem jakiegoś liceum jesteś? Może to jaki twój krewny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukiz Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.if.pwr.wroc.pl 14.06.04, 14:47 nie ma to jak sobie na kogoś ponazekac z nudow i go jeszcze troszke zmieszac z blotem. Gratuluje formy rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech dobre wychowanie IP: *.ne.client2.attbi.com 14.06.04, 14:04 Jednak umiejetnosc wlasciwego zachowania sie przy stole rowniez zaliczam do objawow dobrego wychowania, ktorego brak w tym przypadku wykazali wszyscy bez wyjatku uczestnicy libacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.ne.client2.attbi.com 14.06.04, 13:57 Nic nie usprawiedliwia zachowania nauczyciela, a do tego dyrektora szkoly! Poczynajac od picia alkoholu do konca. Tymniemniej zadziwia zachowanie "poszkodowanej" dziewczyny. Z opisu wynika, ze poprostu wolala w lozku niz na trawniku. Po wytrzezwieniu doszla jednak do wniosku, ze zostala zgwalcona! To sa skutki braku odpowiedniego wychowania obydwojga uczastnikow zajscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: 217.153.168.* 14.06.04, 17:04 Niezależnie od tego czy dziewczyna była chętna czy nie, czy dyrektor był po spożyciu czy nie, niezależnie od wszelkich okolicznosci facet powinien pamiętac, że jest nauczycielem, nie 40latkiem napalonym na małolatkę. Cała ta sytuacja - wspólna impreza alkoholowa, awanse czynione przez nauczyciela uczennicy i viceversa - jest skandaliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy <hahaha> IP: *.wmgalicja.krakow.pl 14.06.04, 13:58 "Zaczął zrywać z niej ubranie, sam się obnażył, dziewczyna zaczęła krzyczeć, prosić, żeby dał jej spokój i rzeczywiście tak się stało. Potem jednak, co może być zaskakujące, zgodziła się, żeby odprowadził ją do mieszkania.." i taka debilka mature zdala????? <hahaha><hahaha><hahaha><hahaha> Indy www.milanese.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andri Podejrzany ten gwałt... IP: 217.96.2.* 14.06.04, 14:07 Co to za zwyczaj, że maturę "oblewają" uczniowie wraz z nauczycielami? Gdzie ona mieszka, że dyrektor napadł ją na trawniku przed domem, zrywał z niej ubrania, obnażył się i nikt nic nie widział? Jaka dziewczyna po tym jak zostaje zaatakowana (napastnik zrywa z niej ubranie, obnaża się przed nią) zaprasza napastnika do domu?!?! Albo dziewczyna była w sztok pijana, albo działała w stanie szoku, albo... zapomniała łyknąć tabletki i po bara-bara na wszelki wypadek zrobiła raban bo spanikowała... Nie chce jej urazić bo może faktycznie jest ofiarą i należy jej współczuć a dyrektora wykastrowac w jakiejś rzeźni (tam można znaleźć oprawców z powołaniem). Chcę jednak zaznaczyć, że: - odbywała się impreza nauczyciele-uczniowie - dyrektor odprowadza 19-letnią uczennice do domu - na trawniku dzieją się rzeczy, po których kobieta powinna uciec do domu zamknąć drzwi i wezwać policję! - zamiast policji dziewczyna trafia do ginekologa... A jeśli do stosunku doszło za obopólną zgodą, a problememem jest tylko to , że jeden z plemników dorwał się do jajeczka?!?! Znajdźcie mi teraz takiego adwokata, który umiałby obronić dyrektora... (którego notabene ja nie chciałbym bronić bo stosunki z uczennicami, nawet pełnoletnimi to w najlepszym wypadku głupota) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.ne.client2.attbi.com 14.06.04, 14:09 Nalezy sluchac sie przyslow bedacych madroscia narodow, a rosyjskie mowi: "gdie zywiosz nie jeb...sz!" I to by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Debilna lekcja - wiadomo dlaczego IP: *.dronet.gliwice.pl 14.06.04, 15:24 Pomysl 66 godzinnej lekcji musiał narodzić się w niedorozwiniętym psychicznie mózgu. Jeśli taki człowiek jest dyrektorem tej szkoły, to nie dziwie się, że ten debilny pomysł został akurat tam zrealizowany. piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SILVER Swieze mieso nieodpowiednio przygotowane IP: *.102-131-66.mc.videotron.ca 14.06.04, 15:25 POWODUJE NIESTRAWNOSC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Dyrektor też chłop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 15:26 była okazja to się zabawił, a maturzystka chciała albo nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
chudababa Re: Dyrektor też chłop 14.06.04, 15:36 "Kiedy młodzież rozchodziła się do domów, kolega zaproponował 19-latce, że ją odprowadzi. Wtedy dyrektor powiedział, że również w tym kierunku i sam odprowadzi byłą uczennicę". ...a moze chciala zrobic na zlosc swojemu chlopakowi, a pozniej wytrzezwiala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HighwayMan Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.lublin.mm.pl 14.06.04, 16:04 No jak widać zwyrodnialców w naszym kraju niebrakuje. Pewnie zwolnią go z pracy i dostanie 2 lata w zawieszeniu. Ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgwalcony Czy Ona byla cnotliwa??? IP: *.lv.lv.cox.net 14.06.04, 16:31 Zaprasza Goscia do domu...na wlasna reke sie broni..haha...i na policje...ale aparatka..widoczne odgryzla mu sie za cos...wiedziala co robi bo cnotliwa nie byla...dlaczego kobiety robia z siebie takie szmaty...wiele razy dziewczyny mnie zapraszaly do domu i mnie gwalcily...bronilem sie zawsze na wlasna reke...ale ja kocham kobiety..i one mnie...kobiety sa celem mojego zycia...ale nie mozna robic z tego dziadostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Czy to był jej pierwszy numerek ? 14.06.04, 16:49 Na wszelki wypadek można mu odciąć to co trzeba, a potem się zobaczy, jaki wyrok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo sam mam40-kę IP: *.kosnet.pl / 195.136.50.* 14.06.04, 16:47 w tym wieku hormony lapią drugi oddech Odpowiedz Link Zgłoś
grarza Re: sam mam40-kę 15.06.04, 12:24 Gość portalu: leo napisał(a): > w tym wieku hormony lapią drugi oddech chyba ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <>,. Re: sam mam40-kę IP: 217.96.51.* 15.06.04, 12:51 > jak zwykle... ... > chyba ostatni... ... Ty chyba masz czkawkę .... zgaduję z takich zdawkowych komentarzy .... a jak bedziesz miał 40stke - pogadamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grarza Re: sam mam40-kę 16.06.04, 16:38 Gość portalu: <>,. napisał(a): > > jak zwykle... > ... > > chyba ostatni... > ... > Ty chyba masz czkawkę .... zgaduję z takich zdawkowych komentarzy .... a jak > bedziesz miał 40stke - pogadamy :-) czkawka czasem sie zdarza. czy komentarze musza miec jakas okreslona dlugosc??? a poza tym miala,jak bede miala, to pogadamy :)) ale u kobiet to jest inaczej, a u mezczyzn jest tak jak napisalam - ostatnie podrygi zdychajacej ostrygi, :))... obserwacje otoczenia nasuwaja ten wniosek. faceci kolo 40 nagle glupieja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo z drugiej jednak strony jak czytam te komentarze IP: *.kosnet.pl / 195.136.50.* 14.06.04, 16:53 to mi wstyd że jestem facetem i chociaż moi znajomi w to wątpią móglbym znaleźć co najmniej kilkanaście kobiet które moglyby o tym zaświadczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi gwałt??? IP: *.icpnet.pl 14.06.04, 16:57 Jedno warte drugiego....czy naprawdę nie ma poważnych problemów?Roztrząsać jakieś "bara-bara" po imprezce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mired Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: 217.98.107.* 14.06.04, 17:00 PO PIERWSZE, DYREKTOR NIE PRZYZNAL SIE DO WINY. ODPOWIEDNIE DOKUMENTY SA. PO DRUGIE, Z TEGO CO WIESC PYSKOWICKA NIESIE, DZIEWCZYNA POZOSTALA DZIEWICA. PO TRZECIE, ZADEN PISZACY DZIENNIKARSKI SMIEC Z PAP-U NIE ZAPYTAL DYREKTORA O ZDANIE, PRZYTACZANE SA TYLKO ZEZNANIA TEJ DZIEWCZYNY. TO JEST WRABIANIE FACETU I ZACZYNAM WIERZYC NIEKTORYM INTERNAUTOM, ZE ZADNEGO GWALTU NIE BYLO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miired Mam coraz wieksza pewnosc, ze gwaltu nie bylo IP: 217.98.107.* 14.06.04, 17:23 Skad wiecie, ze w ogole do jakiegokolwiek gwaltu doszlo? To jeszcze trzeba udowodnic, a poniewaz znam pyskowickie srodowisko i wiem, kim byla domniemana ofiara i rzekomy sprawca, to mam podstawy sadzic, ze wrabiaja goscia. Nie wierze pismakowi, ktory pisze cos o badaniach ginekologicznych, kiedy nie widzial wynikow badan na oczy. A policji gliwickiej nie wierze juz zupelnie po tym, jak wrobili mi syna, usilujac ukryc wlasna nieudolnosc, a potem mnie przepraszali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: 63.121.99.* 14.06.04, 17:03 Mowia tak; Baba pijana dupa sprzedana. Przed zona on sie wyprze i wszystko bedzie O.K. Nie jest Coby Brayantem ktory ma miliony i mowi ze nie zgwalcil a zona jest przy boku jego i go popiera. Ale wczoraj cos sie nie popisal bo Lakers przegrali ze wzgledu na niego bo O'Neal zrobil swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdobywca Mialem ponad 400 kobiet w moim zyciu. IP: *.lv.lv.cox.net 14.06.04, 17:03 I nigdy nie mialem problemow... sa dziewczyny ktore lubia ostre dobieranko...inne musza czekac czasami miesiacami az sie zzdecyduja i chca przy swieczkach i cyganskien muzyce. trzeba sie na tym znac i byc mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 14.06.04, 17:16 Po udowodnieniu winy - urżnąć jaja rępym, zardzewiałym (powinno wdać się zakazenie) nożem od masła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamlas CO ZA GŁUPIA PITA.DOBRZE JEJ TAK,ZA GŁUPOTĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 23:10 Ten colo chciał ją już zgwałcić na trawniku,a ona ledwo sie wyrwała to pozwoliła mu odprowadzić sie do domu!!!!!!! Wierzyć sie nie chce że są tacy durni ludzie,założe sie że to była stuprocentowa blondynka :-))) Jakbym zobaczył taką idiotke to sam bym ją zerżnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Dyrektor szkoły podejrzany o gwałt IP: 203.96.128.* 15.06.04, 05:45 Hmmm, on się do niej dobiera przed domem, a ona niby nie chce, ale zaprasza go do domu, w którym na dodatek nikogo nie ma. Ciekawe, w jakim celu go zaprosiła. I przykro czytać, ilu jest idiotów, co już na faceta wydali wyrok, ze na 100% winien. Gazeta też fałszywie opisuje fakty - badanie ginekologiczne wykazało, ale nie fakt, że została zgwałcona, ale fakt, że doszło między nimi do kontaktu seksualnego. A gwałt, proszę szanownych dyskutantów, to kontakt seksualny, na który jedna ze stron nie wyraziła zgody. To jest jedyna różnica między gwałtem a normalnym stosunkiem. Mało tego, liczy się niewyrażenie zgody przed, a nie babskie kombinowanie, że przed sexem to chciała, ale po sexie to zmieniła zdanie i doszła do wniosku, że jednak nie chciała z nim sexić, więc to gwałt... Jeżeli rzeczywiście on tak się zachował przed jej domem, a ona go dobrowolnie zaprosiła do mieszkania, w którym wiedziała, że będą sami, to to zwykła k**wa jest, co wymyśliła sobie sposób na dorobienie. Mam tylko nadzieję, że sprawą zajmie się jakiś sędzia na poziomie, co potrafi myśleć, a nie jakaś rozhisteryzowana feministka, dla której facet zawsze jest winny... I jeszcze jedno - ta cała maturzystka to miała prawie na pewno między 18 a 19 lat, więc to nie jakaś małolata. Cała sprawa potężnie śmierdzi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś