Dodaj do ulubionych

Wściekłość Millera

19.03.12, 08:16
Kompletna utrata panowania nad swoją gębą wczoraj u Rymanowskiego każe mi się spodziewać dość spektakularnych przejść z SLD do Ruchu Palikota. Typowałbym dwóch Olejniczaków na początek.

Na gębie tego przewrotnego komucha wszystko jest wypisane.
Obserwuj wątek
    • minqa Re: Wściekłość Millera 19.03.12, 08:22
      Dlaczego SLD wykopała z wykopalisk dinozaura jakim jest Miller? maja jakiś dług do spłacenia względem Millera ? a może wraca do gry bo nie rozliczył sie z kasy przy pozyczce moskiewskiej?
      • haen2010 Re: Wściekłość Millera 19.03.12, 08:52
        Millera z lamusa wyciągnął niejaki Napieralski, za zgodą starych komuchów. Poszło o zwyczajne personalne rozgrywki, a przede wszystkim o kontrolę parudziesięciu milionów za sprzedaż Rozbratu. Gdyby nie ta forsa, to SLD by już nie było, rozbiegli by się.
        • minqa Re: Wściekłość Millera 19.03.12, 09:16

wiem o czym piszesz stąd u mnie "pożyczka moskiewska" Hieny zawsze zlatują się do padliny tak komuchy do kasy.

haen2010 napisał:

> Millera z lamusa wyciągnął niejaki Napieralski, za zgodą starych komuchów. Posz
          > ło o zwyczajne personalne rozgrywki, a przede wszystkim o kontrolę parudziesięc
          > iu milionów za sprzedaż Rozbratu. Gdyby nie ta forsa, to SLD by już nie było, r
          > ozbiegli by się.
      • x6824 Re: Wściekłość Millera 19.03.12, 17:31
        minqa napisał:

> Dlaczego SLD wykopała z wykopalisk dinozaura jakim jest Miller? maja jakiś dłu
        > g do spłacenia względem Millera ? a może wraca do gry bo nie rozliczył sie z ka
        > sy przy pozyczce moskiewskiej?

To komu ją teraz odda?
    • ponte_aronte Haen, naprawdę wyczytałeś z twarzy Millera 19.03.12, 08:53
      odejście dwóch Olejniczaków?
    • wujaszek_joe [...] 19.03.12, 09:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • wiosnaludzikow Re: Wściekłość Millera 19.03.12, 17:16
      haen2010 napisał:

> Kompletna utrata panowania nad swoją gębą wczoraj u Rymanowskiego każe mi się s
      > podziewać dość spektakularnych przejść z SLD do Ruchu Palikota. Typowałbym dwóc
      > h Olejniczaków na początek.
      >
      > Na gębie tego przewrotnego komucha wszystko jest wypisane.
      Miller dla wladzy gotow jest nawrocic sie w Czestochowie !
      Byl bardzo zdenerwowany. Az tak, ze w zasadzie Rymanowski powinien zrobic przerwe i poprosic lekarza.
    • simera16 Re: Wściekłość Millera 19.03.12, 17:26
      haen2010 napisał:

> Kompletna utrata panowania nad swoją gębą wczoraj u Rymanowskiego każe mi się s
      > podziewać dość spektakularnych przejść z SLD do Ruchu Palikota. Typowałbym dwóc
      > h Olejniczaków na początek.
      >
      > Na gębie tego przewrotnego komucha wszystko jest wypisane.
      >
      Widzisz, co chcesz widzieć... Notowania RP i SLD idą ryj w ryj, a ty koniec SLD wieściłeś już spory kawałek czasu temu. I co? Ano psińco!
      Coś mi się zdaje, że ten skomasowany atak na Millera, to objaw strachu RP, przed tym starym politycznym wyjadaczem. To nie ciepłe kluchy Napieralski i potrafi zasadzić kopa w miękkie podbrzusze. Bardzo szanuję Nowicką, nie mam nic do Biedronia, a Rozenek to bardzo inteligentny i rzeczowy polityk... Tylko co z tego, kiedy stoicie w miejscu i kąsacie tu i ówdzie po kostkach, bo wyżej nie można?
    • x6824 [...] 19.03.12, 17:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • indris Miller siedzi na bombie 19.03.12, 18:28
      ...którą jest sprawa jego odpowiedzialności karnej za udział Polski w napastniczej wojnie przeciw Irakowi. Art. 117 kk kwalifikuje ten czyn jednoznacznie, a zbrodnie w nim wymienione nie podlegają przedawnieniu. Lobby proamerykańskie robi co może żeby na ten temat było na forum publicznym cicho, ale nie wiadomo, czy tak można w nieskończoność.
      A jak raz sprawa wypłynie, to Miller jest ugotowany.
      • simera16 Re: Miller siedzi na bombie 19.03.12, 18:46
        A kto go niby osądzi?
        • indris Re: Miller siedzi na bombie 19.03.12, 20:50
          "A kto go niby osądzi?"
          Zwykły sąd, właściwy do rozpatrywania takich spraw.
          • simera16 Re: Miller siedzi na bombie 19.03.12, 20:51
            indris napisał:

> "A kto go niby osądzi?"
            > Zwykły sąd, właściwy do rozpatrywania takich spraw.
            >
            Tja...zapewne... ROTFL!
    • zbysio45 Re: Wściekłość Millera i upadek Palikota oraz SLD 19.03.12, 21:06
      Takie mam horoskopy bo festiwal głupich pomysłow juz sie skonczył a pozostały tylko PREZERWATYWY.
      • simera16 Re: Wściekłość Millera i upadek Palikota oraz SLD 19.03.12, 21:11
        zbysio45 napisał:

> Takie mam horoskopy bo festiwal głupich pomysłow juz sie skonczył a pozostały t
        > ylko PREZERWATYWY.

>
        Skorzystaj... Ubierz na głowę i idź na bal maskowy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka