Dodaj do ulubionych

Morozowski broni łajdactwa

27.03.12, 18:44
Właśnie w TVN24 powiedział, że nawet jeżeli Siemiątkowski i Miller godzili się na eksterytorialne więzienia CIA w Polsce i stosowanie w nich tortur, to nie powinna ich spotkać kara.
Niestety, ale Morozowski mało kogo przekona.
Jeszcze mniej przekonujący jest Miller, kiedy swoje łajdactwa usiłuje przykrywać tajemnicą państwową.
Dziwi trochę zapał Morozowskiego i w ogóle ekipy TVN24 w obronie amerykańskich i proamerykańskich draństw. Czy TVN24 nie ma jakichś finansowych powiązań z USA, i to tymi gorszymi USA ?
Obserwuj wątek
    • agnostic5 Re: Morozowski broni łajdactwa 27.03.12, 18:51
      Za złamanie konstytucji jest Trybunał Stanu.

Jak to nie karać? Są równi i równiejsi?

Amerykanie nie mogli naruszyć prawa w swoim kraju, to łamali prawo w Polsce i Rumunii.
    • cookies9 Re: Morozowski broni łajdactwa 27.03.12, 19:35
      >Niestety, ale Morozowski mało kogo przekona<

Przekonał mnie ,a ja przekonam innych...nie może wygrać terroryzm i terroryści...
      • taziuta Re: Morozowski broni łajdactwa 27.03.12, 20:58
        cookies9 napisała:

> Przekonał mnie ,a ja przekonam innych...nie może wygrać terroryzm i terroryści...

Terroryzm terrorem zwyciężać? Ale czym wówczas od terrorystów będziemy się różnić?
      • mariner4 Mnie nie musiał przekonywać 27.03.12, 21:06
        Popieram go całkowicie.
        M.
        • wiosnaludzikow Re: Mnie nie musiał przekonywać 28.03.12, 02:08
          Popieranie łamania prawa w imię prawa zawsze prowadziło do wynaturzeń nie wspominając o komunizmie czy faszyżmie, aż.
          Na całe szczęście głos Morozowskiego i Twój są w mniejszości, tej mniejszości co to nie ma w sercu nowej cywilizacji opartej na prawie.
          Tortury stalinowskie Morozowski usprawiedliwia. Stalinowcy robili to w imię pokoju i walki z imperialistycznym terroryzmem.
      • zoil44elwer Re: Morozowski broni łajdactwa 28.03.12, 00:03
        Gdy Amerykanie nie angażowali się w arabskie awantury Izraela,Islamiści ich nie atakowali.No i zachód usprawiedliwia Czeczenów a gani Palestyńczyków.
    • scorpioletta Re: Morozowski broni łajdactwa 27.03.12, 23:56
      wiadomosci.onet.pl/kraj/walesa-w-liscie-otwartym-z-bolem-przyjmuje-zarzuty,1,5072823,wiadomosc.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka