wlodzimierz.ilicz 05.04.12, 12:13 czyli torturować i mordować bez sądu. Co ten zbrodniczy typ robi w SLD? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11486373,Miller__Dobry_terrorysta_to_martwy_terrorysta.html?lokale=warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remez2 Trafiony, zatopiony. 05.04.12, 13:11 Zapytany o ostrą wymianę zdań i oskarżeń między nim a Palikotem, stwierdził: "Jeśli on przestanie o mnie kłamać, to ja przestanę mówić o nim prawdę". ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
indris Trafione kulą w płot. 05.04.12, 14:04 Gdy Palikot mówi o Millerze, że ma krew na rękach, to mówi prawdę. Bo niezależnie od tego jak to było z więzieniami CIA, to krew z Iraku ma Miller na rękach na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Trafione kulą w płot. 05.04.12, 14:13 indris napisał: > Gdy Palikot mówi o Millerze, że ma krew na rękach, to mówi prawdę. Bo n > iezależnie od tego jak to było z więzieniami CIA, to krew z Iraku ma Miller na > rękach na pewno. Oczywiście. A jeżeli nie ma na rękach krwi z Iraku, to w ubiegłym roku przed świętami zabił karpia. ------------- Odpowiedz Link Zgłoś
indris Adolf Eichmann też najwyżej karpie... 05.04.12, 15:55 ...zabijał osobiście. Przywoływał to nawet na swoim procesie, ale mu to nie pomogło. Niemcy nazywają takich Schreibtischmörder (morderca z za biurka) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Posuwasz się za daleko - przemyśl to. ntx 05.04.12, 15:59 ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Obaj posunęliście się za daleko. 05.04.12, 22:23 Indris w tym porównaniu, a Ty w usprawiedliwianiu decyzji Millera o kundlenia się Polski wobec Bushystowskich USA i o bezprawnej agresji zbrojnej na Irak. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 13:17 CowBoy Lesiu:Dobry czerwony(Indianer) to martwy Indianer(czerwony).Po fascynacji wschodnim stepem szerokim,Miller(przechrzta) pokochał prerie dzikiego ZACHODU? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Bo to prawda. Wybić terrorystów! 05.04.12, 14:16 Co w tym złego????? M. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Bo to prawda. Wybić terrorystów! 05.04.12, 14:40 A terrorystów rządowych(PAŃSTWOWYCH) przed TRYBUNAŁ w Hadze lub reaktywować Trybunał Norymberski!! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Sami takich wybraliśmy. 05.04.12, 14:55 Ludzie uwielbiają utrudniać sobie życie. Większość ludzi nie lubi kożuchów z mleka i fusów z kawy. Zwróć uwagę na konstrukcje dzbanków - do mleka, i do kawy. Gdyby je zamienić (dzbanki), wszystko byłoby w porządku. :-) --------------- Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Sami takich wybraliśmy. 05.04.12, 15:43 Ale bez upoważnienia do robienia z Polski pachołka amerykańskich paranoików i oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Właśnie rozpoczyna się proces organizatorów 05.04.12, 16:30 zamachu na WTC. Mam nadzieję, że dostaną zastrzyk w żyłę. I żadni "pożyteczni idioci" ich nie uratują. M. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Właśnie rozpoczyna się proces organizatorów 05.04.12, 18:13 mariner4 napisał: > zamachu na WTC. Mam nadzieję, że dostaną zastrzyk w żyłę. > I żadni "pożyteczni idioci" ich nie uratują. > M. Zastrzyki w żyłę dają sobie codziennie tysiące ludzi na świecie.A ci domniemani terroryści po amerykańskim zastrzyku pójdą do raju gdzie czekają na nich hurysy! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Właśnie rozpoczyna się proces organizatorów 05.04.12, 19:29 I hurysą będzie Elwer. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Właśnie rozpoczyna się proces organizatorów 05.04.12, 22:48 mariner4 napisał: > zamachu na WTC. Mam nadzieję, że dostaną zastrzyk w żyłę. > I żadni "pożyteczni idioci" ich nie uratują. Mówisz, jak amerykańscy nauczyciele dzieciom w szkołach, którzy mylą przyczynę ze skutiem. Zamach na WTC, to nie atak na amerykańską demokrację, jej wartości i kulturę, tylko wynik zaślepionej i ogłupiałej amerykańskiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Rozumiem, że popierasz akcję na WTC. 06.04.12, 09:19 że Amerykanie na to "zasłużyli" Ja jestem po stronie Zachodu, bez względu na to po której stronie jest racja. Tamci to dla mnie obcy i mało mnie obchodzą. Tu żyje moja rodzina będą żyli moi zstępni. M. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Sami takich wybraliśmy. 05.04.12, 22:50 I sami możemy ich osądzić. Po to jest TS. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Bo to prawda. Wybić terrorystów! 05.04.12, 22:46 zoil44elwer napisał: > A terrorystów rządowych(PAŃSTWOWYCH) przed TRYBUNAŁ w Hadze lub reaktywować Try > bunał Norymberski!! Amerykany nie takie głupie, nie dadzą się tam zaciągnąć. Mają Hagę w doopie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Bo to prawda. Wybić terrorystów! 05.04.12, 22:45 Wojny z Ameryką chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 16:08 wlodzimierz.ilicz napisał: > czyli torturować i mordować bez sądu. > > Co ten zbrodniczy typ robi w SLD? > a czego się spodziewałeś po wychowanku KPZR I PZPR ? no CZEGO? > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11486373,Miller__Dobry_terrorysta_to_martwy_terrorysta.html?lokale=warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Dziwe, sam jestem wychowanem WKPb i PZPR 05.04.12, 21:15 i nie mam zbrodnczych skłonności do wysługiwania się USA... Co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Dziwe, sam jestem wychowanem WKPb i PZPR 05.04.12, 22:57 wlodzimierz.ilicz napisał: > i nie mam zbrodnczych skłonności do wysługiwania się USA... Amerykanie zamiast zająć się swoimi terrorystami w gettach, którzy zabijają codziennie kilka kilkanaście osób bujają się po Afganistanach. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Tym którym się wysługiwałeś już nie ma 06.04.12, 09:20 I całe szczęście! M. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 16:17 wlodzimierz.ilicz napisał: > czyli torturować i mordować bez sądu. > > Co ten zbrodniczy typ robi w SLD? > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11486373,Miller__Dobry_terrorysta_to_martwy_terrorysta.html?lokale=warszawa Może mu się z komunistą pomyliło? P.S. Czy w Polsce są terroryści, bo wygląda na to, że Miller z wiatrakami chce walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:07 > Czy w Polsce są terroryści, bo wygląda na to, że Miller z wiatrakami chce walcz > yć. Terrorystów to może w Polsce - na szczęście - nie ma. Ale przyjaciół i entuzjastów nie brakuje. Przetrzymywanie terrorysty w willi nad jeziorem, to straszne. Natomiast polewanie paru tysięcy niewinnych ludzi płonącym paliwem lotniczym, jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:26 zgred-zisko napisał: > > Terrorystów to może w Polsce - na szczęście - nie ma. Ale przyjaciół i entuzjas > tów nie brakuje. > Przetrzymywanie terrorysty w willi nad jeziorem, to straszne. Natomiast polewan > ie paru tysięcy niewinnych ludzi płonącym paliwem lotniczym, jest OK. był jeden i kumple Millera go wykończyli profilaktycznie, czyli dla tego pana nic nowego. a zwal sie Popiełuszko ów terrorysta . Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:48 Miller go wykończył? A mógłbyś coś bliżej? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:50 zgred-zisko napisał: > Miller go wykończył? A mógłbyś coś bliżej? Właśnie,co mógł Miller(sekretarz KC i z-ca członka Biura Politycznego) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:57 zgred-zisko napisał: > Miller go wykończył? A mógłbyś coś bliżej? a gdzie tak napisałem? kumple misiu kumple! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 22:28 zgred-zisko napisał: > Miller go wykończył? A mógłbyś coś bliżej? Był członkiem przestępczej organizacji, pt. PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:15 Wiadomo,Millera Killera wysłali do SLD by skończył,wykończył postkomuchów! Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 17:53 Czarna księga komunizmu. Killer Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Dla mnie to mogą Talibów 05.04.12, 18:58 żywcem obdzierać ze skóry. Tylko idioci mogą ich popierać, czy żałować. Jeżeli były te więzienia, to należy to Millerowi zapisać jako zasługę. M. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Dla mnie to mogą Talibów 05.04.12, 19:10 W III Rzeszy 95 % Niemców popierało zamykanie innych w obozach koncentracyjnych!! Gdy przyszli po komunistów,nie protestowałem bo nie byłem komunistą. Gdy przyszli po Żydów nie protestowałem bo nie byłem Żydem. Gdy przyszli po mnie nikt nie protestował...... Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Własnie dlatego 05.04.12, 19:16 Nie chcę, żeby mnie ci fanatycy zamordowali kogoś. Ich trzeba wytłuc bez litości. M. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Własnie dlatego 05.04.12, 19:21 mariner4 napisał: > Nie chcę, żeby mnie ci fanatycy zamordowali kogoś. > Ich trzeba wytłuc bez litości. > M. Państwowi(rządowi) fanatycy? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Własnie dlatego 05.04.12, 22:32 mariner4 napisał: > Nie chcę, żeby mnie ci fanatycy zamordowali kogoś. Masz rodzinę w Afganistanie? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Dla mnie to mogą Talibów 05.04.12, 22:31 mariner4 napisał: > żywcem obdzierać ze skóry. Tylko idioci mogą ich popierać, czy żałować. Co ci zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:21 A ja tam Millera lubię i zawsze lubiłem. No, może za wyjątkiem okresu, gdy zbratał się z Lepperem. Ale i to rozumiem, chciał się dobrać do d.... Ziobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:52 Poszedł do najbardziej lewicowej partii - Samoobrony. Kariery tam nie zrobił to wrócił do kawiorowej lewicy, a teraz mówi, że terrorysta dobry to terrorysta martwy. Ciekawe czy Killer zna dobrze historię bolszewików. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 19:05 Tamto nie było terroryzmem, tylko morderczym systemem. Likwidowano "wrogów ludu" czyli swoich wrogów politycznych. Natomiast terroryzm likwiduje ludzi kompletnie niewinnych. I dlatego w pełni się z nim zgadzam, dobry terrorysta, to martwy terrorysta. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 19:48 A Amerykanie w Iraku i Wietnamie kogo mordowali? Terrorystów? Czeczeni też terroryści, Tybetańczycy także. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 19:31 Miller nie dopowiedział, że chodziło o ludzi uznanych przez USA za terrorystów, a nie ludzi jednoznacznie zidentyfikowanych jako terrorystów. Jeśli Miller uważa, że na jedno wychodzi to ja mam jedno określenie na taką postawę. Serwilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 19:35 To może zgłoś się, jako specjalista od rozróżniania? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 20:58 A, wierzymy amerykanom na słowo, bo wierzymy? Wybacz, ale dawanie wolnej ręki obcym służbom na własnym terytorium stawia politycznie kraj na poziomie bantustanu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 21:00 chateau napisał: > > Wybacz, ale dawanie wolnej ręki obcym służbom na własnym terytorium stawia poli > tycznie kraj na poziomie bantustanu. A Ty myślisz, że postkomuno-solidarnościowe elyty jak traktują Polskę? Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 19:49 I o to chodzi. To Amerykanie twierdzą kto terrorysta, kto nie. Zdaniem amerykańskich śledczych z bazy Guantanamo posiadanie zegarka Casio model F-91 jest ważnym dowodem przeciwko osobom, którym zarzuca się organizację zamachów bombowych. Casio F-91 jest jednym z najbardziej popularnych zegarków świata. W sklepie internetowym w Stanach Zjednoczonych można go nabyć za cztery dolary. Tymczasem amerykańscy śledczy uznali go za "atrybut Al-Kaidy”, a jego posiadanie może spowodować przedłużenie okresu więzienia osób podejrzanych o terroryzm, przetrzymywanych w Guantanamo. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 23:00 agnostic5 napisał: > I o to chodzi. To Amerykanie twierdzą kto terrorysta, kto nie. > > > Zdaniem amerykańskich śledczych z bazy Guantanamo posiadanie zegarka Casio mode > l F-91 jest ważnym dowodem przeciwko osobom, którym zarzuca się organizację zam > achów bombowych. > > Casio F-91 jest jednym z najbardziej popularnych zegarków świata. W sklepie int > ernetowym w Stanach Zjednoczonych można go nabyć za cztery dolary. Tymczasem am > erykańscy śledczy uznali go za "atrybut Al-Kaidy”, a jego posiadanie może > spowodować przedłużenie okresu więzienia osób podejrzanych o terroryzm, przetr > zymywanych w Guantanamo. W końcu jakiś konkret, do tej pory myślałem, że Amerykanie nie mają żadnych dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 21:17 Wysłanie przez Kwacha i Millera polskiego wojska do Iraku,dawanie CIA miejsca w Polsce na więzienie i torturowanie talibów jest mniejszym zagrożeniem odwetu niż słowa Palikota?Ten siwy komuch chyba uważa Polaków za głupków. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 22:33 chateau napisał: > Miller nie dopowiedział, że chodziło o ludzi uznanych przez USA za terrorystów, To USA w tym temacie jakąś wyrocznią jest? Największy terrorysta śiwata, o terroryzm innych oskarża. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Były premier Leszek Miller ma rację. 05.04.12, 21:15 Tylko martwy terrorysta jest dla nas dobry lub nawet najlepszy. Infantylna Kolenda-Zalewska dziwiła się dziś wieczorem rzekomemu nagłemu radykalizmowi byłego premiera Leszka Millera. A to bzdura. Wystarczy przypomnieć: www.msw.gov.pl/portal/pl/2/1372/Nagrody_dla_policjantow___za_akcje_na_warszawskim_Ursynowie.html "Dość już pogrzebów policjantów. To bandyci mają się was bać. Gdy przestępcy wyciągają broń, macie strzelać szybciej i celniej. Tak było wczoraj i w imieniu rządu gratuluję wam" – mówił Premier Leszek Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Były premier Leszek Miller ma rację. 05.04.12, 21:53 mike.recz napisał: > Infantylna Kolenda-Zalewska dziwiła się dziś wieczorem rzekomemu nagłemu radyka > lizmowi > byłego premiera Leszka Millera. A to bzdura. Wystarczy przypomnieć: > Na tym polegała komuna - jak się nie podoba to pałą, a jak za bardzo podskakuje i współpracować z SB nie chce to ciupa albo "wypadek". Killer innych metod nie zna. Tak w Moskwie uczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Były premier Leszek Miller ma rację. 05.04.12, 21:56 agnostic5 napisał: > mike.recz napisał: > > > > Infantylna Kolenda-Zalewska dziwiła się dziś wieczorem rzekomemu nagłemu > radyka > > lizmowi > > byłego premiera Leszka Millera. A to bzdura. Wystarczy przypomnieć: > > > > Na tym polegała komuna - jak się nie podoba to pałą, a jak za bardzo podskakuje > i współpracować z SB nie chce to ciupa albo "wypadek". > Killer innych metod nie zna. Tak w Moskwie uczyli. > > Przepraszam ale muszę to powiedzieć. Cenię Twoje opinie lecz akurat ta powyższa jest strasznym bełkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Leszek Miller ma mentalność rzeźnika z Béziers 06.04.12, 10:02 Béziers to było francuskie miasto, które zostało zdobyte i wymordowane podczas tzw krucjaty przeciw albigensom w XII wieku. Kiedy przed szturmem jacyś rycerze pytali inkwizytora jak rozpoznać albigensów (w mieście byli też i katolicy ), ten miał odpowiedzieć: zabijajcie wszystkich, Bóg rozpozna swoich. Te słowa są podobno wymyślone później, ale ludność została wyrżnięta rzeczywiście. Miller "zapomniał" o tym, że więzieni i torturowani ludzie byli podejrzewani o terroryzm, ale nie wszyscy byli terrorystami rzeczywiście. Zresztą przypuszczam, że niewiele go to obchodziło. Obchodził go własny interes, który wtedy widział w przypodobaniu się Amerykanom. A dla własnego interesu ta bezideowa kanalia jest gotowa na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 21:51 W normalnym kraju byłaby cisza albo Trybunał Stanu. W Polsce jest głośno, ale Killerowi włos z siwej głowy nie spadnie. Taki kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 22:26 Gdyby siwy łeb spadł z szyi,to może SLD by się uratował.A tak to już nie ma nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś