Dodaj do ulubionych

Miller rozpruwacz

05.04.12, 12:13
czyli torturować i mordować bez sądu.

Co ten zbrodniczy typ robi w SLD?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11486373,Miller__Dobry_terrorysta_to_martwy_terrorysta.html?lokale=warszawa
Obserwuj wątek
    • veglie Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 12:40
      Podbiję wątek bo pewnie Ci smutno.
      • wlodzimierz.ilicz Dzięki:-) 05.04.12, 13:03
    • remez2 Trafiony, zatopiony. 05.04.12, 13:11
      Zapytany o ostrą wymianę zdań i oskarżeń między nim a Palikotem, stwierdził: "Jeśli on przestanie o mnie kłamać, to ja przestanę mówić o nim prawdę".

-----------------
      • indris Trafione kulą w płot. 05.04.12, 14:04
        Gdy Palikot mówi o Millerze, że ma krew na rękach, to mówi prawdę. Bo niezależnie od tego jak to było z więzieniami CIA, to krew z Iraku ma Miller na rękach na pewno.
        • remez2 Re: Trafione kulą w płot. 05.04.12, 14:13
          indris napisał:

> Gdy Palikot mówi o Millerze, że ma krew na rękach, to mówi prawdę. Bo n
          > iezależnie od tego jak to było z więzieniami CIA, to krew z Iraku ma Miller na
          > rękach na pewno.
          Oczywiście. A jeżeli nie ma na rękach krwi z Iraku, to w ubiegłym roku przed świętami zabił karpia.

-------------
          • indris Adolf Eichmann też najwyżej karpie... 05.04.12, 15:55
            ...zabijał osobiście. Przywoływał to nawet na swoim procesie, ale mu to nie pomogło.
            Niemcy nazywają takich Schreibtischmörder (morderca z za biurka)
            • remez2 Posuwasz się za daleko - przemyśl to. ntx 05.04.12, 15:59

----------------
              • tornson Obaj posunęliście się za daleko. 05.04.12, 22:23
                Indris w tym porównaniu, a Ty w usprawiedliwianiu decyzji Millera o kundlenia się Polski wobec Bushystowskich USA i o bezprawnej agresji zbrojnej na Irak.
    • zoil44elwer Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 13:17
      CowBoy Lesiu:Dobry czerwony(Indianer) to martwy Indianer(czerwony).Po fascynacji wschodnim stepem szerokim,Miller(przechrzta) pokochał prerie dzikiego ZACHODU?
    • mariner4 Bo to prawda. Wybić terrorystów! 05.04.12, 14:16
      Co w tym złego?????
      M.
      • zoil44elwer Re: Bo to prawda. Wybić terrorystów! 05.04.12, 14:40
        A terrorystów rządowych(PAŃSTWOWYCH) przed TRYBUNAŁ w Hadze lub reaktywować Trybunał Norymberski!!
        • mariner4 Sami takich wybraliśmy. 05.04.12, 14:50
          M.
          • remez2 Re: Sami takich wybraliśmy. 05.04.12, 14:55
            Ludzie uwielbiają utrudniać sobie życie.
            Większość ludzi nie lubi kożuchów z mleka i fusów z kawy. Zwróć uwagę na konstrukcje dzbanków - do mleka, i do kawy. Gdyby je zamienić (dzbanki), wszystko byłoby w porządku. :-)
            ---------------
          • indris Re: Sami takich wybraliśmy. 05.04.12, 15:43
            Ale bez upoważnienia do robienia z Polski pachołka amerykańskich paranoików i oszustów.
            • mariner4 Właśnie rozpoczyna się proces organizatorów 05.04.12, 16:30
              zamachu na WTC. Mam nadzieję, że dostaną zastrzyk w żyłę.
              I żadni "pożyteczni idioci" ich nie uratują.
              M.
              • zoil44elwer Re: Właśnie rozpoczyna się proces organizatorów 05.04.12, 18:13
                mariner4 napisał:

> zamachu na WTC. Mam nadzieję, że dostaną zastrzyk w żyłę.
                > I żadni "pożyteczni idioci" ich nie uratują.
                > M.

Zastrzyki w żyłę dają sobie codziennie tysiące ludzi na świecie.A ci domniemani terroryści po amerykańskim zastrzyku pójdą do raju gdzie czekają na nich hurysy!
                • x2468 Re: Właśnie rozpoczyna się proces organizatorów 05.04.12, 19:29
                  I hurysą będzie Elwer.
              • douglasmclloyd Re: Właśnie rozpoczyna się proces organizatorów 05.04.12, 22:48
                mariner4 napisał:

> zamachu na WTC. Mam nadzieję, że dostaną zastrzyk w żyłę.
                > I żadni "pożyteczni idioci" ich nie uratują.

Mówisz, jak amerykańscy nauczyciele dzieciom w szkołach, którzy mylą przyczynę ze skutiem. Zamach na WTC, to nie atak na amerykańską demokrację, jej wartości i kulturę, tylko wynik zaślepionej i ogłupiałej amerykańskiej polityki.
                • mariner4 Rozumiem, że popierasz akcję na WTC. 06.04.12, 09:19
                  że Amerykanie na to "zasłużyli"
                  Ja jestem po stronie Zachodu, bez względu na to po której stronie jest racja. Tamci to dla mnie obcy i mało mnie obchodzą. Tu żyje moja rodzina będą żyli moi zstępni.
                  M.
          • douglasmclloyd Re: Sami takich wybraliśmy. 05.04.12, 22:50
            I sami możemy ich osądzić. Po to jest TS.
        • douglasmclloyd Re: Bo to prawda. Wybić terrorystów! 05.04.12, 22:46
          zoil44elwer napisał:

> A terrorystów rządowych(PAŃSTWOWYCH) przed TRYBUNAŁ w Hadze lub reaktywować Try
          > bunał Norymberski!!

Amerykany nie takie głupie, nie dadzą się tam zaciągnąć. Mają Hagę w doopie.
      • douglasmclloyd Re: Bo to prawda. Wybić terrorystów! 05.04.12, 22:45
        Wojny z Ameryką chcesz?
    • m.c.hrabia Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 16:08
      wlodzimierz.ilicz napisał:

> czyli torturować i mordować bez sądu.
      >
      > Co ten zbrodniczy typ robi w SLD?
      >

a czego się spodziewałeś po wychowanku KPZR I PZPR ?
      no CZEGO?
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11486373,Miller__Dobry_terrorysta_to_martwy_terrorysta.html?lokale=warszawa
      • wlodzimierz.ilicz Dziwe, sam jestem wychowanem WKPb i PZPR 05.04.12, 21:15
        i nie mam zbrodnczych skłonności do wysługiwania się USA...
        Co jest?
        • douglasmclloyd Re: Dziwe, sam jestem wychowanem WKPb i PZPR 05.04.12, 22:57

> i nie mam zbrodnczych skłonności do wysługiwania się USA...

Amerykanie zamiast zająć się swoimi terrorystami w gettach, którzy zabijają codziennie kilka kilkanaście osób bujają się po Afganistanach.
        • mariner4 Tym którym się wysługiwałeś już nie ma 06.04.12, 09:20
          I całe szczęście!
          M.
    • douglasmclloyd Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 16:17

> czyli torturować i mordować bez sądu.
      >
      > Co ten zbrodniczy typ robi w SLD?
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11486373,Miller__Dobry_terrorysta_to_martwy_terrorysta.html?lokale=warszawa

Może mu się z komunistą pomyliło?

P.S.
      Czy w Polsce są terroryści, bo wygląda na to, że Miller z wiatrakami chce walczyć.
      • zgred-zisko Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:07
        > Czy w Polsce są terroryści, bo wygląda na to, że Miller z wiatrakami chce walcz
        > yć.

Terrorystów to może w Polsce - na szczęście - nie ma. Ale przyjaciół i entuzjastów nie brakuje.
        Przetrzymywanie terrorysty w willi nad jeziorem, to straszne. Natomiast polewanie paru tysięcy niewinnych ludzi płonącym paliwem lotniczym, jest OK.
        • m.c.hrabia Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:26
          zgred-zisko napisał:

>
          > Terrorystów to może w Polsce - na szczęście - nie ma. Ale przyjaciół i entuzjas
          > tów nie brakuje.
          > Przetrzymywanie terrorysty w willi nad jeziorem, to straszne. Natomiast polewan
          > ie paru tysięcy niewinnych ludzi płonącym paliwem lotniczym, jest OK.

był jeden i kumple Millera go wykończyli profilaktycznie,
          czyli dla tego pana nic nowego.

a zwal sie Popiełuszko ów terrorysta .
          • zgred-zisko Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:48
            Miller go wykończył? A mógłbyś coś bliżej?
            • zoil44elwer Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:50
              zgred-zisko napisał:

> Miller go wykończył? A mógłbyś coś bliżej?

Właśnie,co mógł Miller(sekretarz KC i z-ca członka Biura Politycznego)
            • m.c.hrabia Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:57
              zgred-zisko napisał:

a gdzie tak napisałem?
              kumple misiu kumple!
            • douglasmclloyd Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 22:28
              zgred-zisko napisał:

Był członkiem przestępczej organizacji, pt. PZPR.
      • zoil44elwer Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:15
        Wiadomo,Millera Killera wysłali do SLD by skończył,wykończył postkomuchów!
    • agnostic5 Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 17:53
      Czarna księga komunizmu. Killer Miller.
      • mariner4 Dla mnie to mogą Talibów 05.04.12, 18:58
        żywcem obdzierać ze skóry. Tylko idioci mogą ich popierać, czy żałować.
        Jeżeli były te więzienia, to należy to Millerowi zapisać jako zasługę.
        M.
        • zoil44elwer Re: Dla mnie to mogą Talibów 05.04.12, 19:10
          W III Rzeszy 95 % Niemców popierało zamykanie innych w obozach koncentracyjnych!!
          Gdy przyszli po komunistów,nie protestowałem bo nie byłem komunistą.
          Gdy przyszli po Żydów nie protestowałem bo nie byłem Żydem.
          Gdy przyszli po mnie nikt nie protestował......
          • mariner4 Własnie dlatego 05.04.12, 19:16
            Nie chcę, żeby mnie ci fanatycy zamordowali kogoś.
            Ich trzeba wytłuc bez litości.
            M.
            • zoil44elwer Re: Własnie dlatego 05.04.12, 19:21
              mariner4 napisał:

> Nie chcę, żeby mnie ci fanatycy zamordowali kogoś.
              > Ich trzeba wytłuc bez litości.
              > M.

Państwowi(rządowi) fanatycy?
            • douglasmclloyd Re: Własnie dlatego 05.04.12, 22:32
              mariner4 napisał:

> Nie chcę, żeby mnie ci fanatycy zamordowali kogoś.

Masz rodzinę w Afganistanie?
        • douglasmclloyd Re: Dla mnie to mogą Talibów 05.04.12, 22:31
          mariner4 napisał:

> żywcem obdzierać ze skóry. Tylko idioci mogą ich popierać, czy żałować.

Co ci zrobili?
    • zgred-zisko Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:21
      A ja tam Millera lubię i zawsze lubiłem. No, może za wyjątkiem okresu, gdy zbratał się z Lepperem. Ale i to rozumiem, chciał się dobrać do d.... Ziobrze.
      • agnostic5 Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 18:52
        Poszedł do najbardziej lewicowej partii - Samoobrony.
        Kariery tam nie zrobił to wrócił do kawiorowej lewicy, a teraz mówi, że terrorysta dobry to terrorysta martwy. Ciekawe czy Killer zna dobrze historię bolszewików.
        • zgred-zisko Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 19:05
          Tamto nie było terroryzmem, tylko morderczym systemem. Likwidowano "wrogów ludu" czyli swoich wrogów politycznych. Natomiast terroryzm likwiduje ludzi kompletnie niewinnych. I dlatego w pełni się z nim zgadzam, dobry terrorysta, to martwy terrorysta.
          • agnostic5 Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 19:48
            A Amerykanie w Iraku i Wietnamie kogo mordowali? Terrorystów?
            Czeczeni też terroryści, Tybetańczycy także.
    • chateau Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 19:31
      Miller nie dopowiedział, że chodziło o ludzi uznanych przez USA za terrorystów, a nie ludzi jednoznacznie zidentyfikowanych jako terrorystów.
      Jeśli Miller uważa, że na jedno wychodzi to ja mam jedno określenie na taką postawę. Serwilizm.
      • zgred-zisko Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 19:35
        To może zgłoś się, jako specjalista od rozróżniania?
        • chateau Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 20:58
          A, wierzymy amerykanom na słowo, bo wierzymy?

Wybacz, ale dawanie wolnej ręki obcym służbom na własnym terytorium stawia politycznie kraj na poziomie bantustanu.
          • agnostic5 Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 21:00
            chateau napisał:

>
            > Wybacz, ale dawanie wolnej ręki obcym służbom na własnym terytorium stawia poli
            > tycznie kraj na poziomie bantustanu.

A Ty myślisz, że postkomuno-solidarnościowe elyty jak traktują Polskę?
      • agnostic5 Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 19:49
        I o to chodzi. To Amerykanie twierdzą kto terrorysta, kto nie.

Zdaniem amerykańskich śledczych z bazy Guantanamo posiadanie zegarka Casio model F-91 jest ważnym dowodem przeciwko osobom, którym zarzuca się organizację zamachów bombowych.

Casio F-91 jest jednym z najbardziej popularnych zegarków świata. W sklepie internetowym w Stanach Zjednoczonych można go nabyć za cztery dolary. Tymczasem amerykańscy śledczy uznali go za "atrybut Al-Kaidy”, a jego posiadanie może spowodować przedłużenie okresu więzienia osób podejrzanych o terroryzm, przetrzymywanych w Guantanamo.
        • douglasmclloyd Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 23:00
          agnostic5 napisał:

> I o to chodzi. To Amerykanie twierdzą kto terrorysta, kto nie.
          >
          >
          > Zdaniem amerykańskich śledczych z bazy Guantanamo posiadanie zegarka Casio mode
          > l F-91 jest ważnym dowodem przeciwko osobom, którym zarzuca się organizację zam
          > achów bombowych.
          >
          > Casio F-91 jest jednym z najbardziej popularnych zegarków świata. W sklepie int
          > ernetowym w Stanach Zjednoczonych można go nabyć za cztery dolary. Tymczasem am
          > erykańscy śledczy uznali go za "atrybut Al-Kaidy”, a jego posiadanie może
          > spowodować przedłużenie okresu więzienia osób podejrzanych o terroryzm, przetr
          > zymywanych w Guantanamo.

W końcu jakiś konkret, do tej pory myślałem, że Amerykanie nie mają żadnych dowodów.
      • zoil44elwer Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 21:17
        Wysłanie przez Kwacha i Millera polskiego wojska do Iraku,dawanie CIA miejsca w Polsce na więzienie i torturowanie talibów jest mniejszym zagrożeniem odwetu niż słowa Palikota?Ten siwy komuch chyba uważa Polaków za głupków.
      • douglasmclloyd Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 22:33
        chateau napisał:

> Miller nie dopowiedział, że chodziło o ludzi uznanych przez USA za terrorystów,

To USA w tym temacie jakąś wyrocznią jest? Największy terrorysta śiwata, o terroryzm innych oskarża.
    • mike.recz Były premier Leszek Miller ma rację. 05.04.12, 21:15
      Tylko martwy terrorysta jest dla nas dobry lub nawet najlepszy.

Infantylna Kolenda-Zalewska dziwiła się dziś wieczorem rzekomemu nagłemu radykalizmowi
      byłego premiera Leszka Millera. A to bzdura. Wystarczy przypomnieć:

www.msw.gov.pl/portal/pl/2/1372/Nagrody_dla_policjantow___za_akcje_na_warszawskim_Ursynowie.html
      "Dość już pogrzebów policjantów. To bandyci mają się was bać. Gdy przestępcy wyciągają broń, macie strzelać szybciej i celniej. Tak było wczoraj i w imieniu rządu gratuluję wam" – mówił Premier Leszek Miller.
      • agnostic5 Re: Były premier Leszek Miller ma rację. 05.04.12, 21:53
        mike.recz napisał:

> Infantylna Kolenda-Zalewska dziwiła się dziś wieczorem rzekomemu nagłemu radyka
        > lizmowi
        > byłego premiera Leszka Millera. A to bzdura. Wystarczy przypomnieć:
        >

Na tym polegała komuna - jak się nie podoba to pałą, a jak za bardzo podskakuje i współpracować z SB nie chce to ciupa albo "wypadek".
        Killer innych metod nie zna. Tak w Moskwie uczyli.
        • mike.recz Re: Były premier Leszek Miller ma rację. 05.04.12, 21:56
          agnostic5 napisał:

> mike.recz napisał:
          >
          >
          > > Infantylna Kolenda-Zalewska dziwiła się dziś wieczorem rzekomemu nagłemu
          > radyka
          > > lizmowi
          > > byłego premiera Leszka Millera. A to bzdura. Wystarczy przypomnieć:
          > >
          >
          > Na tym polegała komuna - jak się nie podoba to pałą, a jak za bardzo podskakuje
          > i współpracować z SB nie chce to ciupa albo "wypadek".
          > Killer innych metod nie zna. Tak w Moskwie uczyli.
          >
          >
          Przepraszam ale muszę to powiedzieć.
          Cenię Twoje opinie lecz akurat ta powyższa jest strasznym bełkotem.
      • indris Leszek Miller ma mentalność rzeźnika z Béziers 06.04.12, 10:02
        Béziers to było francuskie miasto, które zostało zdobyte i wymordowane podczas tzw krucjaty przeciw albigensom w XII wieku. Kiedy przed szturmem jacyś rycerze pytali inkwizytora jak rozpoznać albigensów (w mieście byli też i katolicy ), ten miał odpowiedzieć: zabijajcie wszystkich, Bóg rozpozna swoich.
        Te słowa są podobno wymyślone później, ale ludność została wyrżnięta rzeczywiście.
        Miller "zapomniał" o tym, że więzieni i torturowani ludzie byli podejrzewani o terroryzm, ale nie wszyscy byli terrorystami rzeczywiście.
        Zresztą przypuszczam, że niewiele go to obchodziło. Obchodził go własny interes, który wtedy widział w przypodobaniu się Amerykanom. A dla własnego interesu ta bezideowa kanalia jest gotowa na wszystko.
    • agnostic5 Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 21:51
      W normalnym kraju byłaby cisza albo Trybunał Stanu. W Polsce jest głośno, ale Killerowi włos z siwej głowy nie spadnie. Taki kraj.
      • zoil44elwer Re: Miller rozpruwacz 05.04.12, 22:26
        Gdyby siwy łeb spadł z szyi,to może SLD by się uratował.A tak to już nie ma nadziei.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka