Dodaj do ulubionych

Jaro bojkotujący

03.05.12, 21:47
Jaro, który, jak wiadomo, uważa:

- że Prezydent Komorowski został wybrany przez nieporozumienie,
- że to on, jako jedyny prawdziwy Premier, reprezentuje prawdziwą Polskę (wrzaski „Tu
jest Polska” na jego parademarszach),
- że pod rządami tego zaprzańca Tuska Polska jest niemiecko-rosyjskim kondominium, zaś powinna stosunki z tymi krajami utrzymywać w pozycji stojącej,

nagle zaczął chodzić na pasku Angeli Merkel i domagać się tego samego od nieuznawanych przez siebie polskich władz państwowych.

Proponuję, żeby ów Jaro przede wszystkim sam zrealizował swoje postulaty i osobiście całkowicie zbojkotował Euro 2012, zwłaszcza na Ukrainie. Niech nie jedzie na żaden mecz, w mordę! Niech nie okazuje Ukraińcom żadnej litości! Niech im kurna w pięty pójdzie!
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj O tym debilu piszesz? 03.05.12, 21:50
      o tym;

tiny.pl/htd75
      Co jako polski premier publicznie robił z siebie takiego idiotę i sam dobrowolnie oddał władze po dwóch latach bo nie dał rade , a teraz żałuje?
      • cymber.gaj Re: O tym debilu piszesz? 03.05.12, 22:00
        Tak naprawdę, to on chyba nie chce tej władzy. Jak tylko słupki przed wyborami zaczęły mu niebezpiecznie rosnąć, to zaraz zrobił z siebie igiotę. Napluł na Merkel, że wiadomo dlaczego wybrana była, i wysłał do mediów Hofmana z komunikatem, że chłopy zbaraniały po przyjeździe do Warszawy. I od razu słupki spadły do bezpiecznej wysokości. Można więc przez kolejne 4 lata za nic nie odpowiadać, tylko zgarniać forsę i obrzucać błotem nieuznawanie przez siebie władze. Żyć, nie umierać!
        • adam111115 Re: O tym debilu piszesz? 04.05.12, 09:47
          masz rację, coś w tym jest. przed każdymi wyborami, dosłownie na dnie przed, jarozbaw odstawia numer za cenę 10 punktów procentowych, ale to dobrze, jeszcze ze 3 "moralnie wygrane" wybory i go już sami pismani oleją
    • mike.recz Re: Jaro bojkotujący 03.05.12, 22:20
      cymber.gaj napisał: "...nagle zaczął chodzić na pasku Angeli Merkel..."

Złośliwi zaczęli go już za tę akcję nazywać "Ukrytą opcją niemiecką"

:-)))
    • cookies9 Re: Jaro bojkotujący 04.05.12, 08:53
      cymber.gaj napisał:
      >Proponuję, żeby ów Jaro przede wszystkim sam zrealizował swoje postulaty i osobiście całkowicie zbojkotował Euro 2012, zwłaszcza na Ukrainie. Niech nie jedzie na żaden mecz, w mordę! Niech nie okazuje Ukraińcom żadnej litości! Niech im kurna w pięty pójdzie! <

Ja powiem więcej,tylko protest głodowy aktywu PiS na czele z panemprezesem ,przyniesie efekt...do dzieła YaroZbawie:-)
    • wiosnaludzikow Protasiewicz i Lewadnowski z elit PO - też 04.05.12, 08:57
      Nie posłucha;li Premiera i Prezesa PO,że nie należy działac na szkode Polski a Ty trollu zanim coś napiszesz to zrób sobie prasówkę!
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Protasiewicz i Lewadnowski z elit PO - też 04.05.12, 09:13
        Bo w PO to panie zamordyzm i robią to co Tuskaszenka im nakazuje.
        • wiosnaludzikow error 04.05.12, 09:22
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Bo w PO to panie zamordyzm i robią to co Tuskaszenka im nakazuje.
          No co Ty ?
          Raczej panuje tam bur%$#el lub wszyscy oni służą temu kto ich wynajął tzn nie mają własnej twarzy. Protasiewicz służy z Lewandowskim szefowi Parlamentu Unii to jak każdy kundel słucha swojego aktualne szefa. Kaczyński trafnie określił to kloientyzm aczkolwiek nie zauważa tego zjawiska również u niego.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: error 04.05.12, 09:24
            Jaki tam burdel... to zamordyzm w PO
            • wiosnaludzikow Re: error 04.05.12, 14:31
              Jest jasne do czego zmierzasz ale tu Ci się nie udało. To jednak niewłaściwe słówko dla tego zachowania czyli jak w jednek partii jeden mówi za bojkotem a drugi przeciw a jeszcze inny tak trochę tak a trochę nie. Burdel /cynizm"pragmatyzm"
    • wiosnaludzikow Jeden z wielu dostępnych linków, pacanie 04.05.12, 08:59
      wiadomosci.onet.pl/kraj/jacek-protasiewicz-nie-wybiera-sie-na-mecze-euro-n,1,5121561,wiadomosc.html
    • pies_na_czarnych Chcial zrobic na zlosc Putinowi, :o) 04.05.12, 09:02
      cymber.gaj napisał: "...nagle zaczął chodzić na pasku Angeli Merkel..."

Ja mysle, ze on chcial zrobic na zlosc Putinowi, ktoru kategorycznie wypowiedzial sie przeciwko bojkotowi.
    • ayran przyłączam się do bojkotu 04.05.12, 09:16
      Nie jadę do żadnego Kijowa. Wprawdzie i tak się tam nie wybierałem, ale przecież nie będę teraz nagle szukał jakichś połączeń i biletów u koników, żeby zrobić na złość Kaczyńskiemu. Tak więc ostatecznie wypada skonstatować, że posłuchałem szefa PiS.
      • cookies9 Re: przyłączam się do bojkotu 04.05.12, 09:31
        ayran napisał:

> Nie jadę do żadnego Kijowa. Wprawdzie i tak się tam nie wybierałem, ale przecie
        > ż nie będę teraz nagle szukał jakichś połączeń i biletów u koników, żeby zrobić
        > na złość Kaczyńskiemu. Tak więc ostatecznie wypada skonstatować, że posłuchałe
        > m szefa PiS.

To przeciwnie niż Scios:-) Zamiast bojkotu Euro na Ukrainie,proponuje bojkot Euro w Polsce...

"Należałoby oczekiwać, że nim Jarosław Kaczyński zechce włączyć PiS w żałosną farsę „bojkotu EURO na Ukrainie” i odegra rolę statysty w rosyjsko-niemieckim teatrze cieni - zadba wpierw o interesy własnego elektoratu i wykorzysta szansę, jaką stwarza bojkot EURO w Polsce."

bezdekretu.blogspot.com/
      • ploniekocica Re: przyłączam się do bojkotu 04.05.12, 09:37
        Ja jestem za bojkotem totalnym. Nie tylko nie jadę do Kijowa, ale także wyjeżdżam z Warszawy. W ramach bojkotu. Telewizor już dawno z domu wyrzuciłam, żeby mi żaden tuski piłkarz nie pluł w twarz i dzieci mi nie demoralizował.
        Przyjmą mnie do PiS?
    • erte2 Re: Jaro bojkotujący 04.05.12, 09:28
      A ja uważam że gdyby Tusk oświadczył że "w związku z sprawą Julii Tymoszenko" Polska bojkotuje Euro 2012 na Ukrainie" - panprezes natychmiast powiedziałby że to błąd, że nie należy mieszać polityki ze sportem i takie tam podobne.
      Po prostu strategią kaczyńskiego jest totalna negacja wszystkiego co robi ten rząd i ten Prezydent - niezależnie od meritum, wymagań gospodarki i polskiej racji stanu. To wszystko jest nieważne w konfrontacji z obsesją tego paranoika i jego nienawiścią do PO i Donalda Tuska osobiście. A stoją za tym nie żadne przsłanki merytroryczne ale tylko jedna obsesja - oto Donald Tusk sprzątnął mu sprzed nosa władzę, wygrał wybory; mało tego - wygrał już je sześciokrotnie ! A tego panprezes wybaczyć nie może.
    • bogucjusz On jest chodzącym bojkotem kultury fizycznej :-) 04.05.12, 09:41
      I nie tylko fizycznej.

---
      "Ląduj, dziadu!"
    • zoil44elwer Re: Jaro bojkotujący 04.05.12, 10:13
      Jaro za bojkotem ukraińskiego Euro 2012. Taki strateg a robi sobie z kiboli wrogów? Bo kibicom wisi albo leży los byłej premier Ukrainy.
    • sclavus Re: Jaro bojkotujący 04.05.12, 14:39
      Bo to jest tak:
      - boj z niego żaden... pod mamusiną kiecę włazi przy byle okazji...
      - kotujący - ewidentnie i jak najbardziej... - jeszcze tydzień - dwa a dla Alika pomnika zażąda... :D
    • fury11 Re: Jaro bojkotujący 04.05.12, 15:06
      Co on zrobił dla Polski?
      - Opluł z bratem wszystkie legendy podziemia i Solidarności, od KOR-u po Wałęsę
      - W 1980 był nikim, ale w okresie premierowania mienił się jedynym sprawiedliwym przy Okrągłym Stole
      - Choć jest posłem, bojkotuje państwo, rząd, prezydenta. premiera, nie wnosząc niczego konstruktywnego do polityki
      - Buduje swoją Nibypolskę - on, Jedyny Sprawiedliwy, bo reszta stoi po stronie zomo, jest spuścizną esbecji-Szechterii michniczej-młodych wykształconych z wielkich miast- lemingów z niższej półki (bo nie żoliborskiej, jako że wymawia "idą", a nie "idOM", jak wszyscy porzONdni z górnej półki
      - Rzuca na manifestacje sklerotyczne staruszki, dawne zetempówki, i kibolskie bydło, czyniąc z tego motłochu Jedynych Prawdziwych Patriotów
      - Genetycznych, dodam, badanie genetycznego patriotyzmu już przerabiano w Niemczech od 1933 roku. Ale wróciło, bo jego zwolennicy to Genetyczni Polacy, a reszta bydło manipulowane
      - Zrobił ministrem spraw zagranicznych panią, która flagi czeskiej od rosyjskiej nie odróżniała, bo po co
      - Organizuje demonstracje i obraża "przypadkowo i przez nieporozumienie" wybrany rząd w błogiej nadziei, że ktoś w końcu zamknie go do pudła albo walnie pałą i zostanie on męczennikiem. A w więzieniu napisze 'Mojom walke".
      - Wzywa do bojkotu Ukrainy z powodu świętej Julii, w błogiej swej ignorancji politycznej nie rozumiejąc, że chodzi o rozgrywki dwóch ukraińskich mafii
      Chwała Bogu, że jestem lemingiem! Przynajmniej umiem myśleć. I księżyca (nieumiejętnie) w komunistycznym filmie nie kradłem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka