Dodaj do ulubionych

Dzisiaj rano w TOK-FM Waszczykowski palił głupa

08.05.12, 10:45
do tego stopnia, że prowadząca program dziennikarka nie mogła powstrzymać się od śmiechu.
Co do kwalifikacji inteletualnych wyznawców PiS nie mam niajmniejszych złudzeń ( potwierdzają to badania socjologiczne i moje własne obserwacje) ale to, że pan poseł bez żenady traktował słuchaczy rozgłośni jak odbiorców TV-Trwam (nie okazywał odrobiny szacunku ich intelektowi) wzbudziło moje oburzenie.
Obserwuj wątek
    • adam111115 Re: Dzisiaj rano w TOK-FM Waszczykowski palił głu 08.05.12, 11:17
      też się zastanawiałem jak tego słuchałem czy jemu tak zwyczajnie nie jest głupio że musi mówić takie bzdury. Dlaczego w miarę inteligentny człowiek tak się potrafi zeszmacić?
      • tw_wielgus Re: Dzisiaj rano w TOK-FM Waszczykowski palił głu 08.05.12, 11:36
        Być może określenie "w miarę inteligentny człowiek" jest w tym przypadku delikatnie przesadzone? Być może dostosował się poziomem do wymagań "cara", który w swoim otoczeniu nie toleruje ludzi o wyglądzie schludnym i inteligentnym.
    • zapijaczony_ryj Choroba zwana "Zespołem Macierewicza" się 08.05.12, 11:24
      rozprzestrzenia!
    • szwampuch58 Re: Dzisiaj rano w TOK-FM Waszczykowski palił głu 08.05.12, 11:35
      a konkretnie....znowu go zabijaja?
    • kecawa Re: Dzisiaj rano w TOK-FM Waszczykowski palił głu 08.05.12, 13:20
      Prowadząca program była nad wyraz mało kumta. A Twój rechot to typowe zachowanie leminga.- GW -o cię już poinstruowało ?
      • tw_wielgus Re: Dzisiaj rano w TOK-FM Waszczykowski palił głu 08.05.12, 15:00
        Prowadząca program była doskonale przygotowana do ripostowania bzdur, które produkował Waszczykowski. Ja rozumiem, że w pojęciu pierzastych i płaskodziobych utarło się przekonanie, iż kumatym jest ten prowadzący, który z mistycznym nabożeństwem daje PiSowskim aparatczykom wyrzucić z siebie uprzednio przygotowany słowotok i nie psuje błogosławionym działaczom Jaśnie Oświeconego Zbawiciela przedstawienia dla ciemnego ludu.
        Mój rechot? Ależ ja jestem zażenowany a nie rozbawiony.
    • ave.duce Dzisiaj rano w TOK-FM 08.05.12, 17:25
      Czy tam pracują przygłusi radiowcy? Nie słyszą sapania Semki do mikrofonu?
      • tw_wielgus Re: Dzisiaj rano w TOK-FM 08.05.12, 17:29
        Semka sapał później. A co intrygujace momentami podejrzanie głośno dyszał.
        • ave.duce Re: Dzisiaj rano w TOK-FM 08.05.12, 17:36
          Wiem, że później, ale dwie osoby, których pojawienie się na fonii kiepsko znoszę - Wielowieyska i Semka - to para ... buch ;)
          • tw_wielgus Re: Dzisiaj rano w TOK-FM 08.05.12, 17:38
            Ale żeby się Semka aż tak.... na widok WielowieYskiej..?!
            • ave.duce Re: Dzisiaj rano w TOK-FM 09.05.12, 07:44
              Może nie zdążył zjeść śniadania (menu - domyśl się sam).
              Ale od Waszczykowskiego fcale nie gorsza Nowicka W.
              Boszsz...
    • lionold Re: Waszczykowski palił głupa 08.05.12, 22:32
      Więc oprócz Błaszczymana (dwa w jednym) mamy jeszcze Waszczaka - Naszczykowskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka