Dodaj do ulubionych

Co będzie jak 10 dojdzie do ekscesów pod Bristolem

24.05.12, 07:52
Np jak Ruskie otłuką kilku Moherów w odwecie za plakat: "Putin Morderca" lub inny?
Obserwuj wątek
    • cymber.gaj Re: Co będzie jak 10 dojdzie do ekscesów pod Bris 24.05.12, 08:04
      Albo jak "dziennikarka" Stankiewicz zacznie Ruskim wykłuwać oczy kamerą, a oni jej spuszczą tym razem prawdziwy wpie...
      • horpyna4 Re: Co będzie jak 10 dojdzie do ekscesów pod Bris 24.05.12, 08:08
        To jest sprawa dla policji - nie powinna dopuścić do zgromadzenia w tym miejscu.
        • zzarda32 Re: Co będzie jak 10 dojdzie do ekscesów pod Bris 24.05.12, 08:12
          A co mają internować Mohery ?
          • cymber.gaj Re: Co będzie jak 10 dojdzie do ekscesów pod Bris 24.05.12, 08:18
            Sytuacja jeszcze się zaogni. Jutro ma być rozpatrywana sprawa telewizji PLWAM i multipleksu. "Ojciec" Rydzyk wezwał swoich wyznawców do okupowania sądu.
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11786582,Ojciec_Rydzyk_idzie_do_sadu__Boj_o_TV_Trwam.html
    • wariant_b Jak to co - wina Tuska. 24.05.12, 08:29
      Co będzie jak 10 dojdzie do ekscesów pod Bristolem - zapytał zzarda32.

Jak zawsze, gdy prezesowi panu uda się doprowadzić do jakiejś awantury.
      • cubo Re: Jak to co - wina Tuska. 24.05.12, 09:33
        wariant_b napisał:

> Co będzie jak 10 dojdzie do ekscesów pod Bristolem - zapytał zzarda32.
        >
        >
        > Jak zawsze, gdy prezesowi panu uda się doprowadzić do jakiejś awantury.

Od zabezpieczania demonstracji,marszów,pochodów są siły prewencyjne.
        Uważasz,że państwa nie stać na skuteczne zabezpieczenie obchodów tej miesięcznicy,żeby nie dopuścić do ekscesów?

Na wątek zzadry najlepiej odpowiedzieć tak....co się stanie jak babci urosną wąsy? zostanie dziadkiem?
        • wariant_b Re: Jak to co - wina Tuska. 24.05.12, 13:07
          cubo napisał(a):
          > Od zabezpieczania demonstracji,marszów,pochodów są siły prewencyjne.

I po to Jaro robi te awantury pod Pałacem, żeby ich w końcu musiano użyć.
          Będzie, że użyto Policji przeciwko spokojnie się modlącym staruszkom.
          Bo oczywiście nie przeciwko niemu - ON ma immunitet i sześciu goryli.
    • cookies9 Re: Co będzie jak 10 dojdzie do ekscesów pod Bris 24.05.12, 08:30
      Bedzie wielki obciach:-) TV pokażą światu panaprezesa tęskniacego za Pałacem...
      • kontestatorbg JA wiem co będize 24.05.12, 08:32
        zzadra i inne lemingi będą doznawać psychicznego orgazmu ze wyszło na ich i że ten wredny Kaczor i jego wyznawcy znowu coś wykręcili i w ramach tego uniesienia przyjdą na forum Kraj i spłodzą 10 kolejnych jednozdaniowych wątków
        • zzarda32 Re: JA wiem co będize 24.05.12, 08:42
          Na Waszym miejscu już bym zamawiał msze w intencji, zeby nic nie było. Ja tam naiwny nie jestem, i nie sądzę aby Mucha ot tak sobie palnęła o tym Bristolu - jak miała palnąć to i palnęła! Nowak zaraz to podchwycił - myślę że zagrywka ciekawa a PP JarosłąwZbaw ma problema!!!
          • kontestatorbg Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:13
            A ja myślę że 99,9% tych którzy wybierali się na miesięcznice nie miło zielonego pojęcia gdzie Ruscy mieszkają. Teraz jak rząd + media typu TVN i GW zaczęły robić wokół tego szum, to jak się coś wydarzy poniosą największą odpowiedzialność za coś takiego bo sami nakręcają atmosferę żeby do czegoś doszło. Taka stara sztuczka propagandowa. Uświadomić nieświadomych, samemu udawać obrońcę demokracji, a potem winę zrzucić na drugą stronę.

A mogę się założyć ze do niczego wtedy nie dojdzie, ku strasznemu zawodowi władzy, ze nie da się tego propagandowo rozegrać. No chyba ze tradycyjnie wysłani zostaną prowokatorzy jak słynny gó...any dziadek ze słoikiem, który przypadkiem się okazało był z "obozu władzy"

I nie mów do mnie na "Waszym miejscu" bo akurat i PiS i PO to jedna sitwa, a ja przeciw i jednym i drugim

A jeśli już to na Waszym miejscu zastanowiłbym się czy naprawdę tak strasznie Wam zależy na rozbuchaniu takiej atmosfery dla doraźnej korzyści żeby pokazać jacy Ci od Kaczyńskiego źli nawet kosztem obniżenia i tak słabego wizerunku Polski w Europie
            • zzarda32 Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:22
              Jeśli Ty pisowski wróg - to jak wygląda przyjaciel?
              • kontestatorbg Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:26
                Ja jestem wrogiem POPiSu bo jest winny totalnej degrengolady życia publicznego od 2005 roku. Zwłaszcza ze dla tych którzy nie maja klapek na oczach widać bardzo dobrze jak jałowy jest to spór i jak robiony pod media. Przynajmniej do czasu wypadku w Smoleńsku.

I od dawna mówię że żeby w Polsce było lepiej to POPiS musi odejść w niebyt. Możesz sobie sprawdzić.

A że PO nie cierpię jak psy dziada w ciasnej ulicy to insza inszość i przez to takie lemingi jak Ty czy mietowe_loczki myślą że za PiSem jestem
                • zzarda32 Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:31
                  No to nie rozumiem - ja napisałem, że wyskok Muchy to moim zdaniem zagrywka Tuska i z tym sie nie zgadzasz?
                  • kontestatorbg Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:36
                    O dziwo się z Tobą zgadzam :) Tylko w pierwszym momencie źle zinterpretowałem Twoją wypowiedź. Jak widać też nie jestem wolny od stereotypowego myślenia
                • zzarda32 Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:35
                  szymowski.nowyekran.pl/post/63184,urojony-zamach
                  Przeczytałeś? To nie jest bagno i mafijne zwyczaje? Ciekawe dlaczego teraz Czyżby Jarosław nakazał?
                  • cubo Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:37
                    zzarda32 napisał:

> szymowski.nowyekran.pl/post/63184,urojony-zamach
                    > Przeczytałeś? To nie jest bagno i mafijne zwyczaje? Ciekawe dlaczego teraz Czyż
                    > by Jarosław nakazał?

zzadra,jeżeli jeszcze nie leczysz się,to musisz koniecznie złożyć wizytę w pewnym gabinecie.Ty jesteś chory,ale o tym nie wiesz.
                    • zzarda32 Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:42
                      Dlaczego?
                      • cubo Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:46
                        zzarda32 napisał:

> Dlaczego?

Bo piszesz bzdury,nie czytasz swoich postów przed wysłaniem? Tobie się wszystko miesza i masz obsesję,którą próbujesz" leczyć "pisaniem na forum.
                        W ten sposób nie pozbędziesz się obsesji.
              • cubo Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:28
                zzarda32 napisał:

> Jeśli Ty pisowski wróg - to jak wygląda przyjaciel?

Niepotrzebnie zadajesz pytania,które przekraczają możliwości twojego zrozumienia .
            • obraza.uczuc.religijnych Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:29
              kontestatorbg napisał:

>
              > A mogę się założyć ze do niczego wtedy nie dojdzie, ku strasznemu zawodowi wład
              > zy, ze nie da się tego propagandowo rozegrać. No chyba ze tradycyjnie wysłani z
              > ostaną prowokatorzy jak słynny gó...any dziadek ze słoikiem, który przypadkiem
              > się okazało był z "obozu władzy"

A w jaki sposób to się okazało??
        • cubo Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:21
          kontestatorbg napisał:

> zzadra i inne lemingi będą doznawać psychicznego orgazmu ze wyszło na ich i że
          > ten wredny Kaczor i jego wyznawcy znowu coś wykręcili i w ramach tego uniesieni
          > a przyjdą na forum Kraj i spłodzą 10 kolejnych jednozdaniowych wątków

O tym samym myślałem.....
          • zzarda32 Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:32
            Tak, tak samolot służy do koszenia drzew! I jeszcze |Nobla nie ma?
            • cubo Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:35
              zzarda32 napisał:

> Tak, tak samolot służy do koszenia drzew! I jeszcze |Nobla nie ma?

O czym ty znowu pleciesz? pleciugo.Lekarstwa poranne wziął?
              • zzarda32 Re: JA wiem co będize 24.05.12, 09:39
                Nie rozumiesz? Wyjaśniam: to ironia.
    • zzarda32 Re: Policja powinna użyć wszelkich środków 24.05.12, 08:39
      Jeśli już - to gazem rozweselającym ich potraktować.
    • wiosnaludzikow Re: Co będzie jak 10 dojdzie do ekscesów pod Bris 24.05.12, 09:33
      zzarda32 napisał:

> Np jak Ruskie otłuką kilku Moherów w odwecie za plakat: "Putin Morderca" lub in
      > ny?
      a może te jak piszesz "ruskie" sądzą tak samo,że Putin to morderca?
      • zzarda32 Re: Co będzie jak 10 dojdzie do ekscesów pod Bris 24.05.12, 09:37
        Tak oni sądzą w Rosji - w Warszawie ich sąd może się żmienić i poczują, że Rosja jest obrażana.
        • wiosnaludzikow Re: Co będzie jak 10 dojdzie do ekscesów pod Bris 24.05.12, 12:22
          zzarda32 napisał:

> Tak oni sądzą w Rosji - w Warszawie ich sąd może się żmienić i poczują, że Rosj
          > a jest obrażana.
          Powinni zwolnić menadźera, który tego nie przewidział.
    • l.george.l Będzie trzeba smoleńskich festyniarzy spałować 24.05.12, 09:47
      Nie bójmy się tego głośno powiedzieć. Ruscy piłkarze mieli prawo wybrać sobie hotel, psim obowiązkiem gospodarzy jest zapewnić im spokój i jak najwyższy komfort pobytu. Rozgrywka odbędzie się na murawie stadionu, a nie pod oknami hotelu. Jako obywatel tego państwa domagam się, by bez względu na to kto będzie darł ryja na Krakowskim, czy to będzie jakiś przykurcz metr sześćdziesiąt czy jakieś siwe pomietło obwieszone krzyżami i Matkami Boskimi policja ma święty obowiązek pałować i utrzymać porządek.
      • zzarda32 Re: Będzie trzeba smoleńskich festyniarzy spałowa 24.05.12, 09:55
        Jeśli jednak dojdzie do czegoś?W Niemczech jest taka formuła: prosze się rozejść a potem informacja, że ci co się nie rozeszli sami ponioszą odpowiedzialność . Dlaczego Tusk nie wezwał do zaprzestania tego marszu w czerwcu? PIS wiadomo co odpowie ale potem wnna być ta informacja jasno powiedziana: jesli tak to bierzcie odpowiedzialność!
    • mariner4 Ja będę trzymał kciuki za rosyjskich kiboli! 24.05.12, 09:51
      Mam nadzieję, że się spiszą.
      M.
      • zzarda32 Re: Ja będę trzymał kciuki za rosyjskich kiboli! 24.05.12, 09:57
        Liczysz, że parę sztucznych szczęk zaginie?
        • mariner4 Posprzątają kwiaty i znicze, 24.05.12, 10:17
          mogą posprzątać protezy i okulary. Co za problem. Nie ma przymusu manifestacji.
          M.
      • kontestatorbg Re: Ja będę trzymał kciuki za rosyjskich kiboli! 24.05.12, 10:04
        Trzymasz z kibolami?? Ty?? Przecież to zwolennicy PiSu, nawet jak są z Rosji, bo choćby kibole Spartaka to znajomi kibiców Widzewa. Wiec to na sto procent ukryta rosyjska opcja PiSowska.
        • mariner4 Wróg mojego wroga..... 24.05.12, 10:15
          Najlepiej nie urządzać zadym. Ale Ty jak Dorn na swoim blogu. Im gorzej, tym lepiej.
          M.
          • kontestatorbg Re: Wróg mojego wroga..... 24.05.12, 13:49
            Ale póki co na zadymy to mocno liczy strona rządowa, bo robi wszystko żeby Ci którzy by nawet na taki pomysł nie wpadli to żeby go zrealizowali. Żeby znowu wyszło że Tusk miał rację
            • mariner4 Twoja teza kupy się nie trzyma 24.05.12, 13:58
              Tuskowi zależy na sukcesie Euro. Kaczorowi wręcz przeciwnie
              (No i chyba dziennikarzom, bo będą mieli "newsa"). Kaczor sam nic nie zrobi, ale od czego ma swoje "Schutzstaffel" Solidarności z ich hersztem Dudą na czele.
              M.
              • kontestatorbg Re: Twoja teza kupy się nie trzyma 24.05.12, 14:07
                Twoja teza jest prawie kompletna ja ją przerobię na prawdziwą

Tuskowi zależy na sukcesie EURO, a jak będzie klapa to się winę zrzuci na Kaczora
                • zzarda32 Re: Twoja teza kupy się nie trzyma 24.05.12, 16:32
                  Czy Kaczor nie robi nic innego jak tylko za wszystko zrzuca winę na Tuska? Robi tak od lat. Nawet z ta loża prezydencką a tu się okazało, że to Kaczor sprzedał tą lożę.
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Wróg mojego wroga..... 24.05.12, 14:00
              Jako pierwszy na taki pomysł wpadł człowiek Macierewicza-Piotr Bączek:
              niezalezna.pl/28675-smolenska-miesiecznica-i-rosjanie-w-%E2%80%9Ebristolu%E2%80%9D
              już w poniedziałek.
              Tak tak, zgadza się, to ten sam Piotr Bączek który przechodził z tragarzami (tzn. z ekipą filmową) w okolicach domu Blidy w czasie gdy poranną wizytę składało jej ABW i który na swoim płocie znalazł powieszoną wiewiórkę.
    • adalberto3 Uczestnictwo w ME nie jest przymusowe ! 24.05.12, 10:14
      Jezeli czuja sie zagrozeni, zawsze moga sie wycofac. Przyjedzie wtedy nastepna druzyna z ich grupy.
      • obraza.uczuc.religijnych Organizowanie ME też nie jest przymusowe. 24.05.12, 10:26
        Jak się nie podoba organizatorowi wybór miejsca pobytu jednej z uczestniczących w turnieju reprezentacji to niech organizator nie zawraca sobie ani piłkarzom głowy i nie podejmuje się organizacji.
        • adalberto3 Re: Organizatora wiaza umowy i odpowiednie ... 24.05.12, 10:31
          .. kary. Zwykly uczestnik nie ma takich problemow.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Organizatora wiaza umowy i odpowiednie ... 24.05.12, 10:39
            Organizator nie musiał startować w konkursie efektem którego są jakieś umowy i potencjalne kary.
      • zzarda32 Re: Uczestnictwo w ME nie jest przymusowe ! 24.05.12, 10:33
        Raz moga pomaszerować na Powązki.
    • adalberto3 10 czerwca - akt I, a 12 - akt II czyli ... 24.05.12, 11:15
      ... rewanz w dniu meczu. Dziennikarze wszelkimi sposobami beda dazyli , by cos sie wtedy wydarzylo.
      • a74-7 Re: 10 czerwca - akt I, a 12 - akt II czyli ... 24.05.12, 11:58
        well,Pan Prezes juz wyczul dawno ze podpucha na niego sie szykuje , juz umyl sobie raczki powiedzial ze z jego strony i uczestnikow nie bedzie zadnych protestow , tylko zwykle zlozenie kwiatow i marsz pokojowy
        .Po co wiec peowiaki maca z Bristolem ,strefa ruskiego kibola na Torwarze etcetera?
        Nakrecaja zadyme ? Ruskich chca w to wciagnac ? A gupolki tutaj juz nozkami przebieraja :-(
    • albwu Re: Co będzie jak 10 dojdzie do ekscesów pod Bris 24.05.12, 12:29
      Prezes zadeklarował POKÓJ, a jednocześnie robi prowokacyjna imprezę. Jeżeli naprawdę chce "pokoju" to przynajmniej powinien dopilnować by nie było prowokacyjnych haseł.
    • adalberto3 10 czerwca pod Bristolem, a dwa dni ... 24.05.12, 14:18
      ...pozniej po meczu czas na rewanz ? Gdzie sie to odbedzie ? Cos mi sie wydaje, ze atmosfera bedzie stopniowo podgrzewana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka