Dodaj do ulubionych

Nasz Dziobnik Trybuna Ludu LPR

IP: *.janugget.com / *.janugget.com 22.06.04, 17:51
Nasz Dziobnik jak Trybuna Ludu dla PZPR
Jest naczelnym organem prasowym LPR
Propaguje idee najsluszniejsze z slusznych
Brunatnego kleru pacholkow poslusznych
Jak Trybuna Ludu opozycje dziobie
Byle szybko posadzic LPR przy wladzy zlobie
Z bohaterow Narodu robi maz plugawa
Dziobie cieple jeszcze trupy z sepa wprawa
Kazdej metody Dziobnik sie ima
Wzorem batki z Kremla Jozka Stalina
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan Geremkowi nie daruja,niech ich cholera IP: *.getmountainwireless.net / 65.114.8.* 22.06.04, 19:12
      Ze PE chce go za premiera
      Dalejze- plugawic,dziobac,charkac
      Czysto "po katolicku", q jego mac
      Najlepsze wzory faszystowkie
      Inkwizycyjnya krwia zarosle
      Prac wiec Geremka,mocno prac
      Zaistna nakazuje katopsiabrac
      • Gość: Jan popr : Geremkowi nie daruja,niech ich cholera IP: *.marketscore.com / 66.119.33.* 22.06.04, 19:15
        ostatni wiersz - zawistna mialo byc.
        • oszolomiony Re: popr : Geremkowi nie daruja,niech ich cholera 22.06.04, 21:08
          A kto powie mi o Janie
          Że subtelnie pisać umie,
          Z lekka prztyka w nos dostanie
          Po mszy, w przykościelnym tłumie.
          • Gość: Jan Re: popr : Geremkowi nie daruja,niech ich cholera IP: *.netmadeira.net / *.netmadeira.net 23.06.04, 01:42
            Dla Nazi Dziobnika litosci nie staje
            Zwlaszcza przy propagandy jego nawale
            Na FK niziutkich faszystowskich lotow
            Nie wymagaj wiec wac ode mnie subtelnych wzlotow
        • Gość: jac FANATY I NIETOLERANCYJNE MNIEJ NIŻ ZERO, CZYLI JAN IP: 213.17.204.* 23.06.04, 01:31
          Oj Janie , Janie. Gdzie spotkam, twój wpis na forum to tylko JAD, JAD I JAD.
          Janie popraw się.

I zwróc uwagę, ze sam jesteś gorszym fanatykiem niz całe LPR razem wzięte.
          Jestes fanatycznym antykatolikiem.
          Twoja tolerancja dla innych jest bliska zera bezwzglednego (wg fizyki), albo
          dazy do minus nieskończonosci (wg matematyki)
          • Gość: Jan Leje z gory na twoje krytyki,LPRaku IP: 66.144.4.* 23.06.04, 01:51
            • Gość: jac Re: Leje z gory na twoje krytyki,LPRaku IP: 213.17.204.* 23.06.04, 01:57
              To normalne u fanatyków. Tylko, że ty lejesz pod wiatr
              • Gość: Jan Ty i twoje uwagi sa mi obojetne,ok ? IP: 5.5R3D* / *.inter.net.il 23.06.04, 01:58
                • Gość: jac U nas sie mówi, że na TY to bimba staje, IP: 213.17.204.* 23.06.04, 02:01
                  U nas sie mówi, że na TY to bimba staje.
                  A Panu, to juz talent wierszoklety grafomana minał???
    • Gość: Jan Re: Nasz Dziobnik Trybuna Ludu LPR od rana na FK IP: *.homelinux.com / *.crowley.pl 23.06.04, 13:07
      dziobie i dziobie,ziarenek szuka
      jak dzieciol w glowy publiki stuka
      Nie dziob dzieciole,prozne stukanie
      Ziarna nie znajdziesz,po co szukanie
      • Gość: jac O NASZ FANATYCZNY JAŚ WŁAŚNIE SIĘ OBUDZIŁ!! IP: 213.17.204.* 23.06.04, 13:49
        Wracaj do łóżeczka, nie smęć!!
    • Gość: Jan Delegacja ND jakby na FK sie przerzedzila IP: 218.145.25.* 23.06.04, 14:28
      Czy to Giwi czy pora obiadu to sprawila ?
      Warta jednak zostala, sprawna i czujna
      Pod wodza dumnego ksiedza co sie podniosl z gumna
      Ksiadz sie ten nazwal imieniem Sancticusa
      Umysl ma wprawny,z KULa,trudno sprawic mu psikusa
      Wstal tez dzielny jac z pomietej poscieli
      I za mna skromnym,Janem cieniem sie rozcienil
      • Gość: jac Re: Delegacja ND jakby na FK sie przerzedzila IP: 213.17.204.* 23.06.04, 14:42
        Ja z pościeli juz dawno wyszedłem.
        Kul jets dobra uczelnią (choć nie jestem po KUL-u).
        A ciekawe, gdzie ty nauki pobierałeś???
        W WUMLU, czy w ZSZ??
        Nieszczęsny wierszokleto??
        • Gość: Jan Re: Delegacja ND jakby na FK sie przerzedzila IP: 5.5.* / 80.58.34.* 23.06.04, 14:50
          Ciebie wszakze o KULe nie podejrzewalem
          Boc z niejednym po KULu sie spotkalem
          Mimo,ze wiedza srednia, jak i oni sami
          I przed pojsciem na KUL byli sredniakami
          Ty im nie dorownujesz, drogi moj jacenty
          Mimo, zes w gebie mocny,no i strasznie ciety
          • Gość: JAC Re: Delegacja ND jakby na FK sie przerzedzila IP: 213.17.204.* 23.06.04, 23:16
            "> Ty im nie dorownujesz, drogi moj jacenty" -
            PRÓBUJESZ MNIE OBRAZIĆ??
            Fakt, czystym humanistą nie jestem, ale całkiem Tępy też nie
            • Gość: Jan Re: Delegacja ND jakby na FK sie przerzedzila IP: *.dsl.de.colt.net 23.06.04, 23:36
              Kiedys na KUl szli i dostawali sie dziwnym trafem bardzo slabi uczniowie.
              Tacy,ktorzy z trudem byli dopuszczani do matury. Konczyli yez bez problemow
              najbardziej atrakcyjne na innych uczelniach studia,na ktore nie mogli dostac
              sie nawet bardzo zdolni z powodu ogromnej konkurencji.
              • Gość: JAC Re: Delegacja ND jakby na FK sie przerzedzila IP: 213.17.204.* 24.06.04, 00:24
                Bardzo zdolni dostawali się tam gdzie chcieli. Więc nie picuj.
                (Z dobrego małomniasteczkowego liceum, bez punktów za pochodzenie, bez zadnych
                korepetycji i kłopotów dostałem się na polibudę, a trójka rodzeństwa na
                medycynę. Koledzy i kolezanki kończyli architekturę, psychologię, prawo i takie
                tam)
                Kto z "cywili" szedł na KUL, dokładnie nie wiem, ale na podstawie kilku
                znajomych KUL-owców, wnioskuję, że jednak nie studiowali tam ciołki.
                Natomiast KUL, był i jest, też uczelnią dla Księży. I to wiem na pewno wysyłano
                tam najlepszych, najzdolniejszych absolwentów Seminariów Duchownych. Więc nie
                opowiadaj bajek.
                • Gość: Jan Re: Delegacja ND jakby na FK sie przerzedzila IP: *.admatec.ch 24.06.04, 00:41
                  Znam kilka bardo zdolnych osob,ktore nie dostaly sie na medycyne za
                  pierwszym,czy nawet drugim razem (nie mialy punktow za pochodzenie ani szmalu
                  na lapowki). Znam tez zdolnych,ktorzy nie dostali sie na psychologie na
                  cywilnych uczelniach i znam takich,ktorz skonczyli ja na KULu. Roznica
                  intelektu kolosalna,na niekorzysc oczywiscie KUL,chociaz rzecz jasna moga byc
                  wyjatki. Co do ksiezy,przypuszczam,ze mozesz miec racje,chociaz nie we
                  wszystkich przypadkach.Roznica intelektu ksiezy po KULu bywa, jak sam wiesz
                  spora, jak w kazdym zawodzie i na kazdej uczelni.
                  • Gość: jac Re: Delegacja ND jakby na FK sie przerzedzila IP: 213.17.204.* 24.06.04, 00:49
                    Nie napisałem, ze dostaliśmy się bez łapówek. Nawet mi takie rozwiązanie przez
                    mysl nie przeszło.
                    Odnosnie księzy na KUL-u. No cóż czasami bywają jak w każdej organizacji,
                    ajkieś drobne "pomyłki" w typowaniu na KUL, ale generalnie idą najzdolniejsi.
                    I powim Ci, że ciemniaków wsród księzy po KUL-u nie spotkałem. (żeby nie było
                    niedomówien, mówię o studiach na KUL, a nie o systemie prac magisterskich, czy
                    licencjackich, stosowanym w Seminaraich Duchownych we współpracy mi z KUL-em).
                    Oczywiście po KUL-u jak po każdej uczelni, jedni mają predyspozycje do
                    duszpasterstwa inni do pracy naukowej, a inni jeszcze do czego innego.
    • Gość: up Re: Nasz Dziobnik Trybuna Ludu LPR IP: *.idecod.net / 195.167.228.* 01.07.04, 13:54
    • Gość: Sentencius Quasi Mondry Jasio. IP: *.introweb.nl 01.07.04, 15:19
      Gość portalu: Jan napisał(a):
      Nasz Dziobnik jak Trybuna Ludu dla PZPR
      Jest naczelnym organem prasowym LPR
      Propaguje idee najsluszniejsze z slusznych
      Brunatnego kleru pacholkow poslusznych
      Jak Trybuna Ludu opozycje dziobie
      Byle szybko posadzic LPR przy wladzy zlobie
      Z bohaterow Narodu robi maz plugawa
      Dziobie cieple jeszcze trupy z sepa wprawa
      Kazdej metody Dziobnik sie ima
      Wzorem batki z Kremla Jozka Stalina

Dzwonniku z Notre Dame:"sus Minervam docet"
      Odpowiedz nam szczerze,co Kosciol, jego slugi i kaplani ma wspolnego ze
      Stalinem??Gdybys milczal,bylbys nadal filozofem-nie wiedziano by o twojej
      glupocie...:o)
      • Gość: Jan senteticus inteligentny po LPRacku IP: 206.204.190.* 01.07.04, 15:30
        ma mozg przyklepany na muchy packa
        analogii nie widzi cwaniaczek-spryciula
        miedzy tym co stalin mial miedzy nogami
        i tym co sie jemu buja
        • Gość: Sentencius jasio dratewka IP: *.introweb.nl 01.07.04, 15:41
          Gość portalu: Jan napisał(a):
          ma mozg przyklepany na muchy packa
          analogii nie widzi cwaniaczek-spryciula
          miedzy tym co stalin mial miedzy nogami
          i tym co sie jemu buja

jasio nie tylko pucowal buty Soso,ale jeszcze przyszywal mu guziki w rozporku...
          • Gość: Jasio Senteticusie, najemniku Rydzyka IP: 66.99.49.* 01.07.04, 15:47
            Jak blisko brewiarza jest polityka
            Iles zdolal dzieki sukience wyzebrac
            czy wystarczylo ci na S merca chociaz
            • Gość: Sentencius modl sie i pracuj a.... IP: *.introweb.nl 01.07.04, 16:05
              Gość portalu: Jasio napisał(a):
              Jak blisko brewiarza jest polityka
              Iles zdolal dzieki sukience wyzebrac
              czy wystarczylo ci na S merca chociaz

Projekcja na interlokutora wlasnych ciagotek jest dosc powszechnym sposobem na
              lagodzenie nerwic.Jestes ,jak widac trawestyta i chcialbys przebrac sie w
              sukienke.Niestety nigdzie nie mozna kupic szpilek nr 49,co?
              • Gość: Jan odwiedzasz bez sukienki Dzielnice Czerwona IP: *.interpacket.net 01.07.04, 16:11
                sypiesz z tacy Azjatkom owieczek mamona ?

• Gość: Jan dobre rady schowaj se klecho dla siebie IP: *.jannis.dk / *.atm0-0-0-1901211.0x3ef3c7a6.bynxx1.customer.tele.dk 01.07.04, 16:15
                i bacz bys ty sie nie znalazl w piekle,a nie w niebie
                Nie mysl sobie wzorem Irakczyka Husseina
                Ze ni ludzka,ni boska kara klechow sie nie ima
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka