m.c.hrabia 08.06.12, 16:03 kaczka z brudzińską . wróciłem z Poznania w 2 godziny i siadam snobie z pifkiem ,oglądać meczyk:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaujot [...] 08.06.12, 16:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ożesz ty, wątek pod kosiarke wpadł 08.06.12, 16:33 Czy walec go rozjechał? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Ożesz ty, wątek pod kosiarke wpadł 08.06.12, 16:36 komusi zrzygło się a nie tylko zwisło:) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ożesz ty, wątek pod kosiarke wpadł 08.06.12, 16:41 m.c.hrabia napisał: > komusi zrzygło się > a nie tylko zwisło:) Wyklikali, bo prawda jest bolesna. A ile przedtem tę sama trasę pokonywałeś, Tylko szybko odpisz, bo zaraz moze w kosmos wylecieć Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Ożesz ty, wątek pod kosiarke wpadł 08.06.12, 17:18 zapijaczony_ryj napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > komusi zrzygło się > > a nie tylko zwisło:) > > Wyklikali, bo prawda jest bolesna. A ile przedtem tę sama trasę pokonywałeś, Ty > lko szybko odpisz, bo zaraz moze w kosmos wylecieć przyzwyczaiłem się ,że państwie chana Tuska NIE MA WOLNOŚCI słowa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) czekam na IV Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Mi też wisi. Piłka nożna. Siadam sobie zaraz z pif 08.06.12, 17:06 z pifkiem (zimnym "Lechem" pilsem) przed telewizorkiem z siatkówką - LŚ w Brazylii, Polska gra z CanadOM!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Raczej okres! 08.06.12, 19:09 m.c.hrabia napisał: > a giwi ma kosiarkę, > bul . Odpowiedz Link Zgłoś