aniaczepiel 23.06.04, 14:36 Belka zawsze taki spokojny,sympatyczny...Wymarzony premier dla mnie i dla Polski :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baron Ależ ta belka chce do tego żłobu ! ! ! IP: *.netten.pl 23.06.04, 14:42 A komuchy niby się rozpadły - na "uczciwych" (czyli jeszcze niezłapanych) i Zdrowe Jądro... I co z tego? Komucha należało zdelegalizować na samym początku, teraz nie żylibyśmy w tym Bękarcie Gróbej Kreski, gdzie tylko komuchom, kolaborantom i innym oślizgłym Michnikom jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ależ tyś głupi! Re: Ależ ta belka chce do tego żłobu ! ! ! IP: *.businessman.com.pl 23.06.04, 14:45 Typowy głupkowaty polaczek, co to tylko narzekać potrafi i jątrzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRYTYCZNY MOMENT ! NIE DAJCIE IM ODBUDOWAĆ SITWY (za pomocą Belki)!!! IP: *.ee 23.06.04, 15:26 mafia po wejściu do UE i panice w LSD (5% poparcia) trochę się załamała ale jeżeli teraz pozwolicie na rząd_Belki=niepodzielne_panowanie_LSD_do_2005r. TO POLSKA STRACI DZIEJOWĄ SZANSĘ ŻEBY STAĆ SIĘ SZANOWANYM KRAJEM !!!!!!!!!!!!!! i dalej będzie najbiedniejszym + najbardziej_skorumpowanym + najdebilniejszym krajem Europy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: NIE DAJCIE IM ODBUDOWAĆ SITWY (za pomocą Belk IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 23.06.04, 15:36 Jak,co może głosując na SwOjaków,Ligę Pomocy Rodzinie(własnej),Piss,Pozorne obywatelstwo,Unię wypaczeń czy masz inne równie ciekawe propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRYTYCZNY MOMENT ! SKOŃCZYĆ Z MONOPOLEM LSD! przywrócić RÓWNOWAGĘ SIŁ IP: *.ee 23.06.04, 16:03 > Jak,co może głosując na SwOjaków,Ligę Pomocy Rodzinie(własnej),Piss,Pozorne > obywatelstwo,Unię wypaczeń czy masz inne równie ciekawe propozycje. nowe wybory wyłoniłyby Sejm gdzie byłaby równowaga sił - po trochu z każdej z tych partii wymienionych przez ciebie - PLURALIZM GDZIE PARTIE SIĘ NAWZAJEM "PILNUJĄ" I MAJĄ DO TEGO GŁOSY !!!!!!!! Teraz mamy monopol jednej partii (prawie połowa miejsc w Sejmie do LSD) i to nijak nie uzasadniony poparciem społecznym - wystarczy mieć IQ nieco tylko ponad 100 żeby wiedzieć czym to pachnie: DALSZĄ KRYMINALIZACJĄ POLITYKI POLSKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: SKOŃCZYĆ Z MONOPOLEM -nie da rady IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 23.06.04, 16:22 To nie monopol lsd jest przyczyną,jest niestety tylko skutkiem.W każdym Sejmie odprawie 60-ciu lat był tylko jeden monopol-ludzi chorych na władze,dla których nie było takiej rzeczy,której by nie zrobili,aby ją zdobyć i utrzymąć.Nawet dla analfabety jest oczywiste że żadne roszady w ramach naszych cudownych elitek nic nie mogą zmienić,a co może (?).Np.pełna kontrola wyborców nad parlamentarzystami,a nie pseudokontrola raz na 4-y lata.Do tego jednak potrzebne są dużo głębsze zmiany niż te ,które mogą przynieść wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casio Czerwoni znowu zjednoczeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 16:58 Zenujacy wynik komuchow z SLD i SDPl znowu zjednoczyl czerwonych. Pewnie po co zrobic wybory, skoro mozna sie ukrywac w Sejmie i brac kase za kolejne afery.Belka dobrym premierem? Z nozem na gardle 24h na dobe? Jagielinski wicemarszalkiem? Boze widzisz a nie grzmisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoLeJ Re: NIE DAJCIE IM ODBUDOWAĆ SITWY (za pomocą Belk IP: *.4web.pl 23.06.04, 20:05 jezeli bedzie wiecej takich idiotow jak ty to napewno Polska stanie sie najdebilniejszym krajem Europy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Ależ ta belka chce do tego żłobu ! ! ! IP: *.direct-adsl.nl 23.06.04, 18:27 A z czego się ma cieszyć ? Że znowu post-komuna się dogadała i i od koryta oderwać się nie da ? Miał Borowski budować nową lewicę i co ? i nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Ależ ta belka chce do tego żłobu ! ! ! IP: *.raytheon.com / *.raytheon.com 23.06.04, 18:53 a duzo was mama miala? nie typowy polaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk NIE DAĆ MAFII "STANĄĆ NA NOGI"!! nie dla BELKI !!! IP: *.ee 23.06.04, 14:55 teraz mafia jest zdezorientowana po kilku wpadkach z Rywinem, Naumanem etc. a także w nowej sytuacji po katastrofalnym spadku notowań jej głównej ostoi: LSD i po rozsypce w niej tym spowodowanej ale powoli mafia staje na nogi i Belka ma to ułatwić TRZEBA IŚĆ "ZA CIOSEM" I ROZWALIĆ TĄ SITWĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!! albo już tak zostanie na wieki !!!!!!!!!!!!!!!!! TAKA SKOSTNIAŁA REPUBLIKA BANANOWA - PROWINCJA-KOLONIA NIEMIEC i FRANCJI !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike A znasz jakiegoś polityka co nie chce? IP: *.adsl.enternet.hu 23.06.04, 16:12 Akurat Belka, jak nikt inny na premiera pcha się bo chce dobrze dla Polski. I ja mu ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: A znasz jakiegoś polityka co nie chce? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 23.06.04, 16:26 Świetnie,życzę tak pozytywnych uczuć na jesień 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: A znasz jakiegoś polityka co nie chce? IP: *.proxy.aol.com 23.06.04, 18:35 A znasz takiego, co "nie chce dobrze" dla Polski, zwlaszcza postkomuniste? Nie przeszkadza im to jednak ten kraj okradac, zawierac umowy niekorzystne dla spoleczenstwa. Belka jest takim wlasnie statystycznym "komuchem" co chce dobrze. Tzn. chce utrzymac zlob dla czlonkow szajki o czym swiadczy jego gabinet. Wcale nie rzad techniczny czy fachowcow. Widac to bylo w jego misji irackiej przy udzielaniu kontraktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Ależ ta belka chce do tego żłobu ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 19:44 Sorry Stary, chyba jesteś młody szczaw, by gdy Polska potrzebowała odwarznych Ciebie nie było, a Twoi rodzice stali w kolejce by zrealizować kartki ! Ciekaw jestem kur.. mać, kto WAS tej historii uczy ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Baca Jedyny cel: podnosić podatki, sprzedawać Polskę IP: 62.181.161.* 23.06.04, 14:44 Prawdziwe oblicze Belki : namawiał usilnie Kwacha żeby zawetował reformę podatkową L. Balcerowicza i nawet veto uzasadnił, wprowadził podatek od odsetek, akcyzę na prąd, zniósł ulgę budowlaną, konsekwentnie zadłużał państwo, etc. Taki to ci post-komunistyczny "liberał", w rzeczywistości kwiatek do kożucha i figurant, który ma jedno zadanie : jak najdłużej nie dopuszczać do zmiany kwaśniewsko-michnikowego układu biznesowo-towarzyskiego. Że o zdradzie w Brukseli nie wspomnę. To dyskwalifikuje go na całej linii i popieram stanowisko Giertycha, powinien stanąć przed Trybunałem Stanu. Więcej o Panu Belce : polecam artykuł Lecha Pruchno-Wróblewskiego (ex-poseł na Sejm z ramienia UPR w ostatnim tygodniku "Głos". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac RZĄD DZIĘKI PARTYJNEJ PANICE IP: 213.17.204.* 23.06.04, 14:51 RZĄD DZIĘKI PARTYJNEJ PANICE!!! SdPl poprze bo oscylacja wokół 5% to potworne ryzyko PO poprze bo w wakacje ich elektorat na saksach (pseudointelektualisci z WSZ), albo na wczasach (interesowni wyborcy) Flora sejmowa bo więcej nie będa mieli okazji Wiejskiej ogladac To cała Sejmowa Koalicja. A najgorsze, że i PO i SdPl maja gęby pełne frazesów o konieczności zmian. ZAKŁAMANIE NASZYCH ELYT NIE MA GRANIC. I słowa podziwu dla Kwaśniewskiego. Pokazał, że jest politykiem skutecznym. Ustawił PO do rogu (wyborami w sierpniu) i się śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.r My nie gesi i swoj rozum mamy IP: 62.233.129.* 23.06.04, 15:03 "Uczciwe i sprawne państwo" "Przyjazna polityka społeczno-gospodarcza" Prosze o rozszyfrowanie tych enigamtycznych skrótów. Z uwzglednieniem szczegółów ile czego komu i skad weżmiecie ... bo jak na razie slogany sla ładne - jak zwykle. Moze przesadzam ale "Uczciwe i sprawne państwo" to znaczy ze sadzimy innych a nie siebie a "Przyjazna polityka społeczno-gospodarcza" to nic wiecej tylko "popierasz mnie dostajesz kontrakt" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan ze wsi Mieki Belka,to dobry czlowiek ale slaby IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 15:05 No dal dupy w tej Brukseli,ale jest szansa,ze bedzie chcial sie zrehabilitowac i przez rok chociaz w czesci nadrobi to co zniszczyla ekipa Szalonego Leszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Mieki Belka,to dobry czlowiek ale slaby IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 23.06.04, 15:22 Szanowny Stefanie,coś Ci się popier....,już zapomniałeś że Belka był jednym z głownych animatorów(w-c(oo))prremier i min.rabunku państwa,co wtedy działał wbrew sobie?Poza tym Polsce nie potrzebny jest kolejny "słaby",przydałby się raczej człowiek o sile Stalina,tylko bez mentalnośći zbrodniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
praptak Re: Belka o wotum zaufania: Jestem dobrej myśli 23.06.04, 15:20 Polecam obejrzenie przewidywań internautów w sprawie wotum dla Belki: polidea.pl/Contract/PREM.BELKA,Marek+Belka+premierem+przed+1+sierpnia+2004r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Belka o wotum zaufania: Miły ptaszku IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 23.06.04, 15:27 Jak sądzisz,po co komu przewidywania,skoro sprawa od samego początku jest oczywista,tylko madia robią zamieszanie(na pewno nie "w słusznej sprawie")- uzbiera czy nie uzbiera,jak by to miało dla nas Polaków jakieś znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siker absencja ,absencja ,absencja - to jest to !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 16:04 Pomysł Giertycha - jedyna szansa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryla. Re: wotum zaufania: Jestem pewny tej sitwy IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 23.06.04, 16:12 Oni zostana przy korycie przez nastepny rok. Przy takim bezrobociu to pewna pensja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyek Re: Belka o wotum zaufania: Jestem dobrej myśli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 17:14 To że SdPL poprze rząd, było wręcz pewne. W sierpniowych wyborach groziłaby im marginalizacja, ze szkodą dla całej lewicy, bo chyba każdemu rozsądnie myślącemu bliżej jest do Balickiego lub Bańkowskiej niż do Dyducha czy Gadzinowskiego. Jednak, cytując "Świstaka" Balickiego, wątpliwym jest czy to SLD dojrzało do stworzenia politycznego zaplecza dla rządu mającego faktycznie skupić się nad uczciwym i sprawnym administrowaniem do czasu wcześniejszych wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosty Re: Belka o wotum zaufania: Jestem dobrej myśli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 17:39 o wlasnych d...ietach mysla i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ][][][ Czy ktoś policzyl głosy tych zdeklarowanych za? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 17:18 Czy ktoś policzyl głosy tych zdeklarowanych za Belką? I czy nie mylę się sądząc, że w trzecim głosowaniu potrzebna jest zwykła większość 50% obecnych na sali + 1? Odpowiedz Link Zgłoś
jago Trzymam kciuki za misje Belki! 23.06.04, 17:32 To najlepszy od lat sklad rzadu. W koncu zrobia cos dla Polski. Przeloza wzrost na stabilizacje. Opinie Pruchny (nomen/omen) nie sa w stanie zmienic profesjonalnego career track Premiera. Jestesmy z Panem Profesorze Belka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Trzymam kciuki za misje Belki! IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 23.06.04, 17:41 Rozluznij ręce i zobacz co trzymasz i jak pachnie,a swoją drogą to zastanawiające że tacy jak Ty zawsze wypowiadają się parami-stare przyzwyczajenia,rozdwojenie jazni,czy tylko typowa w obecnych czasach nichęć do przedstawiania WŁASNEGO zdania(nieodpowiedzialność zbiorowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib do jago Re: Trzymam kciuki za misje Belki! IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 23.06.04, 17:43 Przepraszam,wyszedłem na głupca,dopiero teraz zrozumiałem-jeden umie czytać,a drugi pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Trzymam kciuki za misje Belki! IP: *.proxy.aol.com 23.06.04, 17:47 To jest ciemiego, rzad TYLKO postkomunstow. Stworzony li tylko dlatego, by opoznic odlaczenie od koryta postkomunistow, zatarcia sladow i wyciagniecia nowej "kasy". Tak jak postkomunisci to "genetyczni klamcy i kryminalisci2, tak ty jestes przypadkiem genetycznego niedorozwoju kory mozgowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ururasek Sas cię jeszcze swoim pasem potraktuje, gołoto IP: *.pronet.lublin.pl 23.06.04, 18:26 Chłopcze, głupcze - pomyliłeś stabilizację ze stagnacją, w to bowiem przemienią wzrost gospodarczy ministrowie z postkomunistycznego, felernego rządu z Belką w oku. Zresztą, nie wiem jak Ty, ale ja jestem pewien, że wzniosłe hasła pozostaną hasłami przy tworzeniu "nowoczesnej Polski", kiedy to LSD o 5%-wym poparciu zacznie wykradać skarby z tonącego statku. Jaką oni mają teraz władzę? Za pomocą manipulacji i sojuszów z sejmowymi kanaliami są być może w stanie przedłużyć agonię władzy, ale uchwalić ustawy nie zdołają - żaden koleś nie dostanie za to teki ani kasy. Chcecie Sasa - proszę bardzo, ale to wy dostaniecie później pasem po tych waszych durnych (czerwonych) dupach (miejmy nadzieję, że pasy nie staną się biało-czerwone - frajerzy i nieporadni głosują na Samoobronkę)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaskoo Belka o wotum zaufania: Jestem dobrej myśli IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 23.06.04, 17:39 sam jestem za belka ale jak tu dobrze widac to jak kazdy chce robic wszystko aby wyszlo jak najlepiej dla niego. sdpl chcialo przeciez wczesniejszych wyborow bo mysleli ile to oni glosow dostana. przyszly eurowybory dostali malo wiec im sie nie oplacaja wczesniejsze wybory to popra rzad. poczekaja na lepsze czasy aby tylko jak najlepiej miec dla siebie. z takim postepowaniem Polska nigdy nie bedzie dobrze funkcjonowac. smutne lecz prawdziwe. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr czerwona sitwa... IP: 141.2.200.* 23.06.04, 17:48 ...zawsze sie bedzie trzymac razem, nawet jesli sie "pokloca" przed kamerami... jak to leszek moczulski powiedzial "urwa urwie lba nie urwie"... :-( a belka to chyba dobry premier bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: komunisci podnosza glowe IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.04, 18:31 zyd komuniscie oka nie wykole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: KOLANA BELCE SIE...TRZESA... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 23.06.04, 18:33 ...przed utrata wladzy...dlatego bolszewicy postanowili...w ramach wirtualnej demokracji...,ze popra sami siebie...ile razy to juz polska przechodzila...tylko te bolszewiki zapewne3 mysla ,ze oni to wciaz orginalni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Gra w Kulki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 18:58 Nie dziwie się - teraz tylko wypada poczekać: na powrót Łapińskiego do Ministerstwa Zdrowia Szczęścia i Wszelkiej Pomyślności Firm Farmaceutyczntch, Sobotki, Jagiełły, Naumana najbardziej niewinnego z niewinnych itd itp. Narodzie durny jak długo jeszcze pozwolisz z sobą grać w kulki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Belka o wotum zaufania: Jestem dobrej myśli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.04, 19:30 odnowienie lewicy he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus borowski widac ze jestes synem "zloczynczy":( IP: *.179.203.26.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 23.06.04, 19:49 a miales byc lysku taki porzadny........!!!!! czerwony smyku Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Borowski widać że jestem synem zloczynczy :( 23.06.04, 20:28 SQsynem , a nie złoczńcy, niech Markowcy przepadną w wyborach,a Elektorat odwraca się od TiWi na ich widok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Brawo SDPL!!! IP: *.chello.pl 23.06.04, 21:10 Dobrze, że SdPL pokazało, że można w polityce wznięść się ponad podziały. Jak by było więcej takich polityków jak Marek Borowski, to może coś udałoby się zrobić dla Polski. Rząd jest potrzebny. Frekwencja w sierpniowych wyborach byłaby makabrycznie niska. Zwycięzstwo dla LPR i Samoobrony oznacząłoby klęskę dla naszego kraju. Belka jest dobrym specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Brawo SDPL!!!-Przechodzony geniuszu IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 23.06.04, 21:52 Objaw ukryte zakamarki Twego wielkiego umusłu-o jakie podziały CI chodzi?,O klęsce czjego kraju mówisz ,Twojego,Millera i Naumana?W czym Belka jest specjalistą,zapomniałeś dodać-bezpartyjnym,nieskompromitowanym,nową twarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwas Re: Belka o wotum zaufania: Jestem dobrej myśli IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.04, 22:59 Taaaaaa. Mógłby byc jednak ciut bardziej przystojny. To by było dopiero ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SynMarotrawny Re: Belka o wotum zaufania: Jestem dobrej myśli IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.04, 23:08 - Ojcze zgrzeszyłem, już nie jestem godzien nazywać sie dzieckiem twoim. - Bedziemy ucztowac i weselic sie ponieważ ten syn mój był umarły, a znów ożył, zaginął a odnalazł sie. i weselili sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPIERAM BELKA WYDAJE SIE BYC ROWNYM GOSCIEM POPIERAMGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 00:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton MARKU SYNU ABRAHAMA BERGMANA, BRATANKU JAKUBA! IP: *.union01.nj.comcast.net 24.06.04, 00:44 SYNU BANDYTY I MORDERCY! Parszywa hucpiarska, CZERWONA gnido! Polska ci to zapamieta falszywy neofito! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC NIEDŁUGO PRZECIEŻ ZJAZD ZJEDNOCZENIOWY IP: 213.17.204.* 24.06.04, 00:54 JASNE, ŻE BĘDZIE RZĄD BELKI NIEDŁUGO PRZECIEŻ ZJAZD ZJEDNOCZENIOWY. Będzie nowe PZPR (SLD +UP+ SdPl) A jako pseudoopozycja (tak dawna SD) wystapi (właściwie już występuje) PO Niby krytykuje, ale POpiera. Raz rękami, raz nogami, ale POmoże PZPR (patrz wyżej) wygrać każde głosowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: WYJMIJMY ...TA BELKE Z OKA... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 24.06.04, 01:00 ...a jest nadzieja ...,ze wzrok odzyskamy...droga opzycjo...nie mylic z samoobrona , po / ...ludzie...gdzie sa nasze partie ...polske...ile lat zmarnowanych...moze by tak sprowadzic...swiatlych polakow...ze swiata...jak swiat dlugi i szeroki... Odpowiedz Link Zgłoś