Dodaj do ulubionych

Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu...

16.06.12, 23:06
Cieszcie się, bo mamy u siebie najlepsze drużyny Europy i jesteśmy gospodarzami ( i to bardzo dobrymi!) największego święta europejskiego futbolu.

Głowa do góry, właśnie się bawię w towarzystwie Irlandczyków, a oni zachowują pogodę ducha i świetny humor, a przecież przedwczoraj ich bramkarz wpuścił aż cztery gole, a nasz tylko jednego ;-)

EURO trwa i to jest najważniejsze...
Obserwuj wątek
    • indeed4 No to up! 16.06.12, 23:58
      Na lepszy humor, tylko mnie nie wyzywajcie tak bardzo :-P
      • humbak Re: No to up! 17.06.12, 00:11
        Ja tam nie narzekam. Wprawdzie Spurs odpadli... ale zostali jeszcze OKC;P
    • chateau Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 00:09
      Oczywiście, że UP!

Lokalsi u mnie na dzielni zaintonowali co prawda "krecik to stara kruwa", ale było to bez przekonania i nikt nie podjął tematu :-)
      Po prostu wygrał lepszy.

Polonia Dortmund to za mało na Euro, ale są jeszcze Czesi, którym można kibicować i Niemcy.
      Mam nadzieję, że na Niemców trafią Grecy, choć nie życzę źle Holendrom.
      • indeed4 Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 00:24
        > Po prostu wygrał lepszy.

Proponuję wersję bardziej dyplomatyczną, po prostu nasi byli śśśśśświetni, tylko mieli zły dzień ;-)

Czekajcie, zaraz was pocieszę, idę zerknąć czy dziś tańczą pod klubem na Monciaku rozbierane baby, jak będą to cyknę fotki i wkleję.
        • indeed4 Sorry... 19.06.12, 02:02
          Nie zapomniałem, tylko już kolejny dzień wieczorem nad morzem leje jak z cebra... Ale pamiętam i jak będzie coś fajnego wkleję na FK.

Kibicom zdjęć nie robiłem, bo tego teraz wszędzie zatrzęsienie - nie ma sensu.
    • ludwik_7125 Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 00:28
      Cholerka, nie jestem fanem piłki, ale chciałem, aby nasza drużyna awansowała z jednego
      powodu. Chciałem tylko, aby Franciszek mógł powiedzieć Tomaszewskiemu - spier.....!
      Zaraz media przypomną sobie o nim. Będzie szczekał te swoje androny i chodził w glorii.
      Dla mnie katastrofa.
    • felinecaline Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 09:51
      Kochani Rodacy! wspolczuje Wam (i sobie) wczorajszej porazki ale znacznie bardziej wspolczuje Wam umiejetnosci przegrywania w dobrym stylu, z podniesionym czolem, przyznania, ze przeciwnik byl lepszy i nie oskarzania losu, przeznaczenia, rzadu z premierem, trenera, mniej popularnego zawodnika, pogody, murawy itedeitepe.
      Glowy do gory! Bierzmy przyklad z Irlandczykow jak przegrywac mamy :).
      Euro jeszcze sie nie skonczylo, wybierazcie sobie najbardziej bliska Waszym sercom druzyne i kibicujcie jej, bawcie sie, cieszcie sie.
      Euro odbywa sie w zupelnie innej Polsce jak ta chocby sprzed lat (kiedy bylam u Was ostatnio).
      Jest jak sliczny, nowy dom, ktory sobie w pocie czola i bolu grzbietu wybudowaliscie i ktory teraz podziwiaja Wasi goscie.
      Przyjmijcie ich tak, jak nakazuje polska goscinnosc i cieszcie sie i badzcie dumni z tego, jak owi goscie Was postrzegaja.
      To czesto ci sami, ktorzy przed euro malo wiedzieli, gdzie te Polske umiescic na mapie Europy, Was posadzali o nie wiedziec jaka "krwiozerczosc" i niecne zamiary a teraz mowia: Polska? to wspanialy, nowoczesny kraj w srodku Europy a ludzie sa goscinni i przyjazni.
      A do kibicowania proponuje Wam "moja" - francuska druzyne.

• felinecaline Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 09:53
        [b]Wkradl mi sie maly "czeski" (apage!) blad - wspolczuje Wam mianowicie braku umiejetnosciprzegrywania (dalej jak wyzej).
    • adalberto3 Taka jest uroda dopingu ! 17.06.12, 13:43
      www.wprost.pl/ar/327861/Tusk-prowadzi-doping-na-posiedzeniu-rzadu-wideo/
    • adalberto3 "Gała" sie obrazilła. Nie mozna jej "haratac" ! 17.06.12, 13:59
      www.wprost.pl/ar/327861/Tusk-prowadzi-doping-na-posiedzeniu-rzadu-wideo/
    • behemot17-13 Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 14:04
      nie ma powodów do wyrywania włosów z głowy, nie zakładałem podboju Europy przez naszych futbolistów to i kac jest niewielki. co najwyżej głowa boli po zbyt dużej ilości wypitego browaru. impreza(Euro)naprawdę jest cacy.
    • humbak Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 15:18
      Pragnę zwrócić uwagę że nasze Orełki z Brazylią się właśnie zmagają:)
      • jola.iza1 Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 15:26
        A kogo obchodzi siatkówka, ciebie, mnie Jolantę, na fk?:)
        • humbak Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 15:30
          Nawet jeśli jedną osobę obchodzi, a jej ten fakt umknął, warto przypomnieć:)
          • jola.iza1 Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 15:35
            23:22, warto:)
            • humbak Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 15:36
              Ja od zawsze byłem pod wrażeniem jak potężne ataki potrafią Brazylijczycy wybronić. Normalnie się ich boję:)
              • humbak Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 15:37
                Ale nie dali rady:) Polacy mają I set.
            • jola.iza1 Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 15:38
              I jeszcze Ave obchodzi:)
              Noo, lżej się oddycha, 25 :)
              • humbak Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 15:43
                Kurcze, już myślałem że reprezentacji Brazylii gra Risotto... na szczęście się przesłyszałem
                • jola.iza1 Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 15:49
                  r/v :) Jest dobrze, zaraz nas wykasują:)
                  • jola.iza1 Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 15:52
                    jola.iza1 napisała:

> r/v :) Jest dobrze, zaraz nas wykasują:)
                    Nas,Humbaku, z fk, coby było jasne:) Jak się sama przeczytałam, brrr:)
                  • humbak Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 15:53
                    I bardzo dobrze. Jakby na to nie patrzeć, spamujemy:)
                    • jola.iza1 Re: Piłka a sprawa polska, która piłka? 17.06.12, 15:59
                      humbak napisał:

> I bardzo dobrze. Jakby na to nie patrzeć, spamujemy:)
                      • humbak Re: Piłka a sprawa polska, która piłka? 17.06.12, 16:02
                        Chrzanić. Masz ochotę oglądać kiboli na halach?:)
                        A póki co jest bardzo dobrze. Oby tak dalej.
                        • jola.iza1 Re: Piłka a sprawa polska, która piłka? 17.06.12, 16:08
                          Nie,tak:)
                          • humbak Re: Piłka a sprawa polska, która piłka? 17.06.12, 16:18
                            Papapapaaaaam:)
                            Jest dobrze.
                          • humbak Re: Piłka a sprawa polska, która piłka? 17.06.12, 16:25
                            Ehhhh... skąd ja to znam?:)
                    • chateau Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 16:20
                      > I bardzo dobrze. Jakby na to nie patrzeć, spamujemy:)

Bynajmniej, wątek jest o urodzie sportu :-)
        • remez2 Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 16:48
          jola.iza1 napisała:

> A kogo obchodzi siatkówka, ciebie, mnie Jolantę, na fk?:)
          Mnie.

• fury11 Re: Nie martwcie się tak - taka jest uroda sportu 17.06.12, 16:54
      Wyobrażam sobie finał Euro Polska - Rosja... Brrrr....
    • humbak I sruuuuu!!!! 17.06.12, 17:11
      Ale Vissotto też dał czadu.
      • remez2 Re: I sruuuuu!!!! 17.06.12, 17:13
        humbak napisał:

> Ale Vissotto też dał czadu.
        Gramy w Final Six!!

• humbak Re: I sruuuuu!!!! 17.06.12, 17:21
          Żeby jeszcze nie tracili głowy jak przeciwnicy coś schrzanią. Coś za często się to zdarza. Możdżonka miałem ochotę zakatrupić.
          • remez2 Re: I sruuuuu!!!! 17.06.12, 18:06
            humbak napisał:

> Żeby jeszcze nie tracili głowy jak przeciwnicy coś schrzanią. Coś za często się
            > to zdarza. Możdżonka miałem ochotę zakatrupić.
            Budzi się w Tobie dzikie zwierzę? Za uderzenie kończące II seta wszystko mu wybaczam. :-)

• indeed4 Wiecie, co mnie najbardziej denerwuje? 19.06.12, 02:43
        To:

"Przykry los Franciszka Smudy: „Jednego dnia jesteś bohaterem, drugiego traktują cię jak g..."

nietylko.natemat.pl/

Strasznie mnie to wkurza, ale nic na to nie można poradzić, bo taka jest psychologia tłumu - tłum albo wynosi kogoś pod niebiosa, albo miesza z błotem. Te same prymitywne emocje kierowały tłumem na igrzyskach wieki temu, tyle czasu i niestety nic się nie zmieniło :-|
        • humbak Re: Wiecie, co mnie najbardziej denerwuje? 19.06.12, 07:30
          Ewolucja generalnie działa zdecydowanie wolniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka