haen2010 18.07.12, 12:25 Jak dla mnie - Żelichowski, jedyny z tej bandy, którego da się słuchać bez obrzydzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaplutykarzelreakcji2 Zupełnie obojętne, ryje się zmienią koryto zostani 18.07.12, 12:25 e Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zgaduj - zgadula, kto za Sawickiego? 18.07.12, 12:26 PO wyborach ktos nowy z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Zgaduj - zgadula, kto za Sawickiego? 18.07.12, 12:29 Ja piszę co dzisiaj, a nie za trzy lata przeszło. Bo wszyscy chcą jak najszybciej ukręcić sprawie łeb i zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zgaduj - zgadula, kto za Sawickiego? 18.07.12, 12:50 Ja pisze o trzech miesiacach. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Zgaduj - zgadula, kto za Sawickiego? 18.07.12, 13:20 Zapomnij o tym. Mafie partyjno-kościelne opanowały wszystkie szczeble wladzy - od parafii i gminy aż do Belwederu. Nikt z nich nie ma interesu we wcześniejszych wyborach. Najpierw muszą nimi zachwiać wybory samorządowe. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Zgaduj - zgadula, kto za Sawickiego? 18.07.12, 13:12 Jest juz kilku kandydatów - Bury,Kierzkowska,Kalinowski,Fedak... Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Piechociński 18.07.12, 13:38 To jego ludzie zmontowali tę aferę w porozumieniu z Pawlakiem. Grupa Pawlaka i Piechocińskiego ("młode" środowisko PSL) zjednoczyły się przeciw Sawickiemu, który tworzył silną grupę i własne struktury w terenie, był popularny i medialny i mógł wygrać wybory w PSL. Piechociński 5 lat temu dostał po nosie od Pawlaka nie dostał absolutnie nic choć tak bardzo liczył na tekę w rządzie (np. na infrstrukturze naprawdę zna się jak mało kto w Polsce). Wtedy Pawlak bojąc się Piechocińskiego postawił na Sawickiego, dziś sytuacja się odwróciła. Piechociński jako pierwszy z PSL poleciał do mediów i ze śitym oburzeniem opowiadał o czymś, o czym wiedzieli od zawsze praktycznie wszyscy. Moim zdaniem Tusk jest wściekły, bo nie wiedział o tym, dlatego spotkał się z Sawickim i Pawlakiem osobno. Odpowiedz Link Zgłoś