Dodaj do ulubionych

Za molestowanie tłumaczki

27.06.04, 21:33
Jeśli tłumaczka malowała maskę i psikała się perfumami z feromonami, to jest
sama sobie winna. Dziwi jedynie fakt, że zwlekała ze zgłoszeniem skargi
o "molestowanie?" przez ponad pół roku. Może przez te pół roku żyła
przyjemnymi wspomnieniami z molestowania, a dopiero dużo później doszła do
wniosku, że jednak jej to nie pasowało?!
Obserwuj wątek
    • Gość: sidebar Re: Za molestowanie tłumaczki IP: *.chello.pl 27.06.04, 21:38
      tow1sekr napisał:

> Jeśli tłumaczka malowała maskę i psikała się perfumami z feromonami, to jest
      > sama sobie winna. Dziwi jedynie fakt, że zwlekała ze zgłoszeniem skargi
      > o "molestowanie?" przez ponad pół roku. Może przez te pół roku żyła
      > przyjemnymi wspomnieniami z molestowania, a dopiero dużo później doszła do
      > wniosku, że jednak jej to nie pasowało?!

Gdybyś znał sprawę, nie wypisywał bys takich bredni. A tak to wyszło na to,
      żę wygłupiłeś sie setnie. Gratuluję!
      • tow1sekr Re: Za molestowanie tłumaczki 27.06.04, 23:20
        W którym urzędzie tłumaczysz? Byłaś już molestowana, czy tylko czekasz na
        molestowanie? Uwaga: jeśli jesteś brzydka, to cie nikt jednak nie będzie
        molestował, nawet jeśli tego oczekujesz! Jeśli zaś jesteś ładna, to raczej nie
        pracujesz w urzędzie jako tłumaczka, i tu się zamyka pętla nonsensu.
        Wniosek:
        jeśli jesteś ładna to cie moja opinia nie dotyczy,
        jeśli jesteś brzydka, to moja opinia cie dotyczy, ale nie przyznawaj się do
        tego na forum, bo cie wybrechtają.
        Ciao, zwolennik męskiego szowinizmu i rypania w biurze fajnych dupek.
        TenTego!
        • Gość: DOKTOR MUREK niestety skazany jestes na wlasna rękę... IP: 195.205.132.* 28.06.04, 13:02
          cwoku
        • Gość: @ Panowie Kto nie ma grzechu niech rzuci kamieniem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 11:18
        • Gość: Adam Re: Za molestowanie tłumaczki IP: *.bos.east.verizon.net 04.07.04, 01:04
          Slonko, bys tylko nie wyladowal tam gdzie ty bedziesz ta 'fajna dupka'.
          Tepy jestes, wiec nalezy ci sie re-edukacja przez doswiadczenie.
        • Gość: kazik Re: Za molestowanie tłumaczki IP: *.34.11.vie.surfer.at 04.07.04, 22:43
          Znam dosyc dobrze tresc oskarzenia tlumaczki,i popieram jej oskarzenie
          przeciwko tym / agresorom sexualnym /. Dzisiaj powszechnie rozwija sie chamstwo
          przkupstwo.Czesto panowie mysla ze jak maja stanowisko a malo pieniedzy to
          wszystko im wolno.Wykozystuja ta pozycjie na kazdym kruku.Dopuszczaja sie do
          takich ekscesow jak ten starosta.Pozniej nie pamieta co robil i wrzesz na caly
          glos " Jestem starosta bizesmen zostawcie mnie w spokoju " a jeszcze lepiej
          bedzie jak mnie bedziecie na premiera wybierac.
          Takie osoby ktore powinny swieci przykladem a nie chamstwem powinno sie surowo
          karac i zabrac im wszystko co nieuczciwym sposobem sie dorobili.
          Glupie docinki ze strony niedouczonych czy o ptasim mozdczku nie int.mnie
    • Gość: drewniany A ladna byla ta tlumaczka? IP: *.veranet.pl 27.06.04, 21:42
      Bo jak tak ,to sie nie dziwie
      • Gość: gosc Re: A ladna byla ta tlumaczka? IP: *.proxy.aol.com 27.06.04, 21:47
        drewniany , czy byla ladna vzy nie tobie i tak to nie pomoze, przed wszystkim
        trzeba byc facetem
        • Gość: maruda Re: A ladna byla ta tlumaczka? IP: *.gdynia.mm.pl 29.06.04, 07:42
          Gość portalu: gosc napisał(a):

> drewniany , czy byla ladna vzy nie tobie i tak to nie pomoze, przed wszystkim
          > trzeba byc facetem

Wnosisz z nicka, że ma protezę - drewnianą? ;)

• Gość: babariba nie ma brzydkich kobiet, czasem... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 03.07.04, 11:23
        ...gorzały jest tylko za mało
    • Gość: ricky Tłumaczki są dobre jezykowo. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 27.06.04, 21:49
      • Gość: mniammniam Re: Tłumaczki są dobre jezykowo. IP: 80.50.28.* 27.06.04, 22:02
        Dobrze pracowała językiem tłumacząc po francuzku?
        Ten język zawsze mi się podobał.
        • Gość: :-P Re: banda głupich szowinistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:30
          Co nadal sie dziwisz ze zwlekala poł roku? Liczac ze reakcje beda jak wyzej
          trzeba sie dobrze zastanowic. Jasne, pewnie jej wina! To szczegol ze
          wicestarosta nie mysli mózgiem tylko inna czescia ciala.
        • Gość: maruda Re: Tłumaczki są dobre jezykowo. IP: *.gdynia.mm.pl 29.06.04, 07:43
          Gość portalu: mniammniam napisał(a):

> Dobrze pracowała językiem tłumacząc po francuzku?
          > Ten język zawsze mi się podobał.

Najpierw naucz się polskiego.

• tani.net.pl Re: Za molestowanie tłumaczki 27.06.04, 22:28
      tia ciekawe sformułowanie " nie stanowi innej czynności seksualnej w znaczeniu
      prawnym" a w nie prawnym co znaczy?, tak swoją droga to znowu urzędasy sobie za
      naszą kase balangę zrobili ciekawe czy ze zdjeciami bo jakie wspomnienia
      pozostały bezcenne
    • Gość: Kuba Re: Za molestowanie tłumaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 06:01
      Tacy panowie na stołkach, są tak zadufani w sobie iż myślą iż stoją ponad
      prawem i wszystko im wolno.Brawo dla tłumaczki należy takich chamów sprowadzać
      na ziemię.
      • Gość: ZZ starosta z PSL IP: *.top.net.pl 28.06.04, 11:18
        A więc wiadomo, czego się po takim spodziewać.
        • Gość: maruda Re: starosta z PSL IP: *.gdynia.mm.pl 29.06.04, 07:46
          Gość portalu: ZZ napisał(a):

> A więc wiadomo, czego się po takim spodziewać.

A gdyby był z LPR, UPR, PO to byłoby to bardziej niespodziewane?

• utopiec Re: Za molestowanie tłumaczki 28.06.04, 06:21
      Niektóre opinie świadczą niezbicie, że wielu jest godnych miana "Starosty".
      Postawcie sobie obok ekranu lustro, może to powstrzyma kogoś od pisania bzdur.
    • inaww Re: Za molestowanie tłumaczki 28.06.04, 07:12
      Starosta dostanie (mam nadzieję!) nauczkę, że kobiety pracujące w różnych
      biurach to pracownice, a nie panienki do towarzystwa. Na to że zacznie kobiety
      w ogóle - traktować jak ludzi - nie liczę. Kilku podobnie o kobietach myślących
      prymitywów - już się tu, na forum ujawniło, uważając pewnie że jest się czym
      chwalić. Zawsze mnie zastanawia jak takie tumany traktują własne matki albo
      siostry? Też uważają je za darmowe prostytutki?
      Wicestarosta powinien też odpowiadać przed sądem za bierne, ale niewątpliwe
      molestowanie tej dziewczyny i za to że nie zawiadomił prokuratury o fakcie
      karalnym którego był świadkiem.
      Osobny problem to odpowiedzialność pani prokurator za umorzenie sprawy.
      Prokurator o tak niskiej kulturze prawnej - nie powinien pełnić swojej funkcji
      co - mam nadzieję - także będzie miało ciąg dalszy.
      Co do iście kretyńskich zarzutów "tow1sekr" pod adresem tłumaczki to wprawdzie
      nie wierzę że jest w stanie zrozumieć coś więcej niż własny bełkot, ale inni
      może zrozumieją, że jeśli nawet bardzo zachęcająco wyglądają kwiatki w cudzym
      ogródku i właścicielka dba o to żeby były ładne, to i tak każdy kto bez jej
      zgody wyciąga do nich łapę - powinien się liczyć z tym że zostanie oskarżony o
      próbę kradzieży. A kiedy kobieta dba o swój wygląd to nie znaczy że byle cham
      może to uznać za zezwolenie na seks. Moje kwiatki i dam komu zechcę, a
      złodziejowi - wara!
      • Gość: młody Re: Za molestowanie tłumaczki IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 28.06.04, 08:26
        Trochę osoba przecholowała. W-g osoby za sex należy płacić a już łapanie za
        krocze powinno być ujęte w cenniku ?
        • Gość: Zdzich Re: Za molestowanie tłumaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 04:16
          Trochę osoba prze-co? Na przyszłość, żeby nie robić błędów, unikaj
          trudniejszych wyrazów. Pisz "przesadziła". Przez "rz"! I zainteresuj się raczej
          własnym kroczem - będziesz miał na każde zawołanie i za darmo.
      • Gość: Helena Sz. Re: Za molestowanie tłumaczki IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.07.04, 15:10
        Po pierwsze, nie "bierne" molestowanie, tylko jak najbardziej czynne - nie ma
        nic biernego w lapaniu za krocze. Kiedy mnie pewien koega w szkole sredniej
        zlapal za krocze, ja mu nadgryzlam ucho, za co mialam obnizony stopien ze
        sprawowania, a jemu nic nie bylo ( w sensie duscyplinarnym, bo nadgryzione ucho
        trzeba bylo zszywac). Mam 57 lat ale do dzis jestem dumna z tego wyczynu (Moja
        mam tez).
        Po drugie, to nie "dziewczyna" zlozyla sprawe do prokuratury, tylko kobieta -
        nalezy jej sie taka sama uprzejmosc jak pani prokurator.
        Z reszta uwag sie zgadzam. Chodzi mi tylko o podniesienie swiadomosci w tej
        sprawie. Z troglodytami natomiast typu tow1sekr czy jak mu tam nie warto
        wchodzic w polemike. Zycie i, miejmy nadzieje, polskie prawo nauczy ich z
        czasem moresu. Tymczasem niech sie slinia przy komputerze, bo na prawdziwy seks
        ich chyba nie stac.
    • nowytor Tłumaczka która macał Iwiński nie była zbyt 28.06.04, 07:58
      pociągająca.
      Macał to macał, ale wystawiać się na kamery całego świata?
      Przypomnę tylko, że to działo sie na jakimś zlocie EU w Hiszpanii, o czym w
      natłoku "historyjek z SLD" zapewne Polacy już zapomnieli.
      Nowy
    • Gość: ja Re: Za molestowanie tłumaczki IP: *.wieniawa.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 22:27
      Jesteś chory. Pewnie masz problemy z nawiązywaniem zdrowych relacji z
      kobietami. Ale pamiętaj, ty też możesz być molestowany przez starą, obleśną
      babą, która będzie twoją szefową.
    • Gość: :-) Dajcie zdjęcie tłumaczkiPowie nam czy prawdę mówi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 11:15
    • Gość: :-) :-) Ona jest blondynkaWyjaśnili jej co to molestowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 11:17

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka