Dodaj do ulubionych

Sponsor Rydzyka i Leppera

• Gość: Polak mały Re: Sponsor Rydzyka i Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 08:55
      Kiedy Ratajczaka oskarżono o kłamstwo oświęcimskie bo zacytował w książce (o
      nakładzie 200 egz.) zdanie innego historyka, to wybuchła afera. A teraz co
      mamy? GW pisze sobie: „Żyd zawsze będzie nienawidził Polaków i innych narodów.
      Ma to wpisane w swoją religię i parszywe geny.” Do tego rysuje faszystowską
      grafikę, gdzie ręka (biała siła ?) niszczy gwiazdę Dawida. I co teraz będzie ?
      Jak zwykle NIC, żadnych oskarżeń o antysemityzm, faszyzm, ksenofobię, żadnych
      procesów sądowych. Tylko będzie zachwyt jaka znakomita dziennikarska robota.
    • patrycja21 Re: Sponsor Rydzyka i Leppera 28.06.04, 08:55
      LePpeR jest groźniejszy niż Samoobrona, już ten ich język traktujący o miłosci
      do bliźnich mrozi krew w żyłach.
    • Gość: oliwiak1 Re: Sponsor Rydzyka i Leppera IP: *.osk.pl / *.osk.pl 28.06.04, 09:15
      mam to wszystko w klitorysie. nie pozdrawiam
      • Gość: Nie_warto_czytaćGW GAZETA WYBORCZA NIE JEST WIARYGODNA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 09:32
        Nie jest wiarygodna i nigdy nie była. A dziennikarzyna Lizut to tworek
        postkomunistycznej epoki.
    • Gość: natanson Re: Sponsor Rydzyka i Leppera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 09:24
      Co wy się czepiacie o. Rydzyka? On walczy o Polskę i Polaków sprawdzonych
      genetycznie do dziesiątego albo dwunastego pokolenia. Wszak apostołów było
      dwunastu, a więc byłaby to liczba symboliczna. On walczy o Polskę wolną od
      żydów, masonów, komunistów, socjalistów, demokratów i wszystkich innych razem z
      prymasem Glempem, biskupem Pieronkiem i Zycińskim, a może nawet Muszyńskim,
      którzy mają nieco inne poglądy. Niech żyje o. Rydzyk razem z Lepperem. Dobrana
      para.
    • Gość: MM DOBRA ROBOTA MIKOŁAJ ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 09:28
      Reportaż czytało się jak Ludluma, albo Foletta. Szkoda tylko że to
      rzeczywistość. Abstrahując od podejrzeń co do przeszłości wojennej K.
      (przydałyby się jakieś dalsze badania), jego obecna działalność zasługuje jak
      najbardziej na potępienie. Człowiek żałuje że jest jego rodakiem. Aha - nie
      jestem, Żydem (chociaż kto to wie?)
      • Gość: casi Re: DOBRA ROBOTA MIKOŁAJ ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 14:47
        Ale kto jest ta Recman co współpracuje ......??????
    • Gość: nemo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 09:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Majcher "Słowo Prawdy" IP: *.lubzel.com.pl 28.06.04, 09:34
      Kiedyś, za komuny była w polskim radio półgodzinna audycja pt. "Minuta Prawdy".
      No ten artykuł jest wypisz wymaluj jak tamta audycja. Czyżby robili je ludzie z
      tej samej szkoły? Tylko tytuł trzeba by zmienić na "Słowo Prawdy". Panie
      Michnik, pana gazeta zeszła doszczętnie na psy. Niedługo napiszecie,
      że "Odessa" to organizacja Polskich obozowych kapo, którzy bez wiedzy
      niemieckich pracodawców niewolili żydowskich obywateli.
      • Gość: Nath Re: "Słowo Prawdy" IP: *.17-201-24.mc.videotron.ca 28.06.04, 09:36
        A gdzie ty to widzisz, chyba ze w swojej wyobrazni? Narazie GW napisala ze jeden
        Polak MOZE byl kapo. Czy myslisz ze w narodzie polskim nie ma pojedynczych lajdakow?
        • Gość: gereme nath nie powinien japy otwierać bo wali mu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 09:49
          zgniłymi zbukami. Typowy przypadek typowego filosemity. Żałosny jesteś gadzie.
        • Gość: Majcher Re: "Słowo Prawdy" IP: *.lubzel.com.pl 28.06.04, 09:50
          Owszem, czasem pokazują nawet paru w TV ale opinia, że jakiś Polak (nawet kapo)
          mógłby mieć powiązania z "Odessą" są tak dęte, że łatwiej jest uwierzyć, że
          Michnik jest kosmitą. Ja nie jestem w żadnym wypadku zwolennikiem O. Rydzyka
          ani tym bardziej p. Leppera. Nie jest też dobrze, że p. Lepper finansowany jest
          z zagranicy. Ale ton tego artykułu. Przedstawiona w nim atmosfera spisku,
          prezentowanie jakichś niesprawdzonych i dętych opinii tzw. dobrze
          poinformowanych ludzi, stwierdzenia, że o czymś tam się mówi itp. to czystej
          wody komunistyczna (i nie tylko) propaganda. Ten artykuł to po prostu jedno
          wielkie "kaku".
          • Gość: Nath Re: "Słowo Prawdy" IP: *.17-201-24.mc.videotron.ca 28.06.04, 09:54
            Ok. Ten pierwszy artykul tez mi sie nie podobal. Ale czytales ten drugi,
            dluzszy? Jest bardziej godny zastanowienia.
            • Gość: michal Re: "Słowo Prawdy" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.04, 10:09
              Jesli tak ci sie podoba ten drugi to zwroc uwage na kolejna niekonsekwencje -
              autor sugeruje jednoczesnie, ze K. byl kapo oraz ze nie figurowal w ewidencji
              zadnego obozu. Przeciez kapo byli wiezniami tak samo ewidencjonowanymi jak
              inni.
              • Gość: kali Re: "Słowo Prawdy". Nie o prawdę tu chodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 10:18
                Trzeba zajechać w zęby Polonię. Podobną nagonkę urządzona na Moskala. Psy
                szczekają a karawana jedzie dalej, mopanku szechterku.
            • Gość: Majcher Re: "Słowo Prawdy" IP: *.lubzel.com.pl 28.06.04, 13:44
              To prawda, że jest bardziej godny zastanowienia bo i więcej jest nawkładane w
              usta różnych ludzi. Np jak to się jeden biedak w język ugryzł, że za dużo
              powiedział itp. itd. W ogóle Nathanielu nie ma o czym pisać. Artykuł warty jest
              druku w najgorszych gadzinówkach. Ja nawet rozumiem autora. Pojechał sobie do
              Urugwaju, pozwiedzał na koszt GW i głównego bohatera no a po powrocie trzeba
              było jakoś uzasadnić wyjazd i pokazać robotę więc napisał to co wiedział
              nadając wszystkiemu artystyczny wątek sensacji i przy okazji opluwając
              gościnnego gospodarza. Ale zupełnie inną rzeczą jest drukowanie tych popłuczyn
              w gazecie, która chce być uważana za choć trochę bezstronną. No chyba, że GW
              ujawniając wg niej działalność antyżydowską łasi się na osławione 10000
              srebrników. W takim razie musi cienko prząść. Biedny p. Michnik. Może by tak
              jakąś zrzuteczkę?;-)))
    • Gość: Anty Samo@LPR Prawdzie oblicze Samoobrony i LPR IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.06.04, 09:36
      Samoobrona banda hałastry pragnąca wejść na salony i Lpr banda oszołowmów
      narodowych, bez tolerancji dla Żydów, Gejów@Lesbijek, feministek i wszystkiego
      co "pochodzi" z zagranicy. Bóg, honor, ojczyzna - buahahhahah, Miłość
      bliźniego - buahahaha.
    • smentek to raczej tekst artykułu wygląda na sponsoowany 28.06.04, 09:37
      szanująca się gazeta nie umieszcza takich artykułów, które nie mają pokrycia w
      dowodach i to jeszcze na pierwszej stronie z wielkim nagłówkiem;
      nie jestem sympatykiem samoobrony, ani radia M, ale brzydzi mnie oszczerstwo i
      obmowa;
      z rzetelnym dziennikarstwem nie ma ten tekst nic wspólnego;
      wyrazy ubolewania dla GW, która zamienia się w gadzinówkę
      • Gość: Nath Re: to raczej tekst artykułu wygląda na sponsoowa IP: *.17-201-24.mc.videotron.ca 28.06.04, 09:41
        A czytales pelny tekst? Nie ten artykul ale ten dluzszy?
        • smentek Re: to raczej tekst artykułu wygląda na sponsoowa 28.06.04, 09:48
          nie czytałem papierowego wydania, moja wypowiedź odnosi się do tekstu
          zamieszczonego w internecie, co nie zmienia faktu, że zetelność obowiązuje
          także w formie elektronicznej
          pozdrawiam
          • Gość: Nath Re: to raczej tekst artykułu wygląda na sponsoowa IP: *.17-201-24.mc.videotron.ca 28.06.04, 09:52
            Ja tez nie mam papierowego wydania! Ten drugi artykul tez jest elektroniczny,
            jest do niego gdzies odnosnik kolo pierwszego artykulu.
      • Gość: rezun Do smetka. Cała GW to prawda. Krynica moralności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 09:53
        strażnik dobrego smaku (patrz artykuł). Gdzie bylibyśmy dziś gdyby nie czujność
        redaktora szechtera? Pewnie biegalibyśmy z siekierami za wyimaginowanymi żydami
        żądni krwi i majątków plemienia w mojżeszu. Warto nad tym się głębiej
        zastanowić...
    • Gość: Koko Oto Radio Maryja! IP: *.europe.ppdi.com 28.06.04, 09:40
      nazizm i antysemityzm...i najbardziej dziwi mnie fakt, że słuchaja go ludzie,
      którzy przezyli okupację...
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Oto Radio Maryja! 28.06.04, 09:54
        ponieważ ci ludzie widzieli jacy Żydzi są naprawdę że wcale nie ratowali swych
        ziomków przed zagladą że sprzedawali swych rodaków Niemcom wysyłając ich do
        obozów na pewną śmierć. poza tym na terenach znajdujących się w latach 1939-41
        pod sowiecką okupacją Żydzi wspierali stalinowski terror organizowali wywózki
        Polaków na Sybir. mlodzi o tych faktach nie wiedzą no bo niby skąd skoro
        szkolnictwo zostało opanowane przez ludzi Michnika?
        • behemot.to.kot Oszol,idź na Żywot, ale wcześniej zjedz klawiaturę 28.06.04, 11:11
        • chilum Re: Oto Radio Maryja! 28.06.04, 12:03
          oszolom.z.radia.maryja napisał:

> mlodzi o tych faktach nie wiedzą no bo niby skąd (..)

Jedyna ,najprawdziwszą prawdę znają i głoszą tylko LPR,Rydzyk,Młodzież Wszechpolska i OzRM.
          I sympatycy,zapomniałem o nich.

Inne wresje historii to "sen wariata śniony nieprzytomnie" i opowiadany jako "obowiązująca wersja" biednemu,nieposiadającemu własnego aparatu pojęciowo-myślowego narodowi,oszukiwanemu przez międzynarodowy spisek masonów,żydów,palaczy marijuany i podróżników LSD,no oczywiście cyklistów.

PS:Byłeś w końcu na "Zywocie Briana"?
          Zaciekawił mnie ten wątek.

I tak Darth Revan ma juz plan co do Ziemii,tak,że OzRM,spoko i bez histerii.
          Na Sithów to Rydzyk za cienki.

Chilum Orr,Jedi Order at Javin IV
          --
          Stop War on Drugs & Start War on Siths

• Gość: Karol Jak mało wiesz Chilumie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:28
            Widzisz Chilumie, żeby cokolwiek wiedzieć o naszej rzeczywistości, nie
            wystarczy czytać "Wyborczą" i oglądać "Wiadomości" TVP lub w innych TVN-nach
            lub Polsatach. Trzeba jeszcze mieć trochę oleju w głowie, żeby móc myśleć, a
            nie bezkrytycznie przyjmować to ci wciskają.
            Dam Ci pewną radę. Po wysłuchaniu o 19.30 "Wiadomości", przełącz odbiornik o
            20.oo na Radio Maryja (a jeszcze lepiej na telewizję "Trwam") i wysłuchaj co
            oni mają do powiedzenia na ten sam temat. Słuchaj (oglądaj) i ... wyciągaj
            wnioski. Dlaczego ten sam fakt został różnie zinterpretowany? Dlaczego pewne
            informacje zostały pominięte? Dlaczego w telewizji mamy ciągle tym samych
            dyżurnych (usłużnych) dyskutantów, ekspertów, pseudonaukowców? Taki na
            wszystkim się zna. Dlaczego nie widać tam innych, mających równie wiele do
            powiedzenia na dany temat?
            A wracając do dzisiejszego głównego tematu, wcale nie musisz słuchać Radia
            Maryja. Posłuchaj od czasu do czasu dyskusji w "Forum Polonijnym"
            (Telewizja "Polonia"). Nawet w tej całkowicie podporządkowanej postkomunie
            telewizji można usłyszeć jak nasza kochana władza kpi sobie z Polonii, jak
            latami nie może uchwalić Karty Polaka, jak... Szkoda pisać. Wtedy być może
            zrozumiesz na czym polega atak "GW" na prezesa Kobylańskiego, dlaczego
            Bartoszewski usunął go z funkcji konsula honorowego?.
            • tak_zwany Re: Jak mało wiesz Chilumie ... 28.06.04, 17:49
              Nie chcę być złośliwy, ale TV Trwam i Radio Maryja też ma swojego
              stało "naukowca" - Prof. Nowaka...
              Pociągnę moją złośliwość dalej - a skąd mam wiedzieć, która interpretacja jest
              prawdziwa? Skąd mam wiedzieć, że to "usłużni eksperci" nie mają racji? Dlaczego
              mam zakładać, że prawda leży po drugiej stronie?
              Widzisz, ja staram się podchodzić do życia zdroworosądkowo. I dlatego staram
              się przyglądać różnym mediom. A na tej podstawie zbudować w miare sensowny
              i "trzymający się kupy" obraz świata. I wiesz co? O ile na podstawie
              tych "zakłamanych" wg Ciebie mediów mi się to udaje, to słuchając Radia Maryja,
              oglądając TV Trwam i czytając "Nasz Dziennik", prawy.pl i kiedyś ojczyzna.pl za
              nic w świecie nie mogę...
            • Gość: G. Re: Jak mało wiesz Chilumie ... IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 30.06.04, 18:25
              > Dam Ci pewną radę. Po wysłuchaniu o 19.30 "Wiadomości", przełącz odbiornik o
              > 20.oo na Radio Maryja (a jeszcze lepiej na telewizję "Trwam") i wysłuchaj co
              > oni mają do powiedzenia na ten sam temat.
              No właśnie. Dość regularnie słucham RM aby móc dyskutować z biednymi (moim
              zdaniem) starszymi ludźmi otumanionymi przez Rydzyka. I jak znam to medium to
              informacji na temat afery Kobylański - Rydzyk - Lepper nie będzie! RM/Trwam o
              wygodnych dla swojej wizji świata sprawach mówi, o niewygodnych nie. Kropka
          • behemot.to.kot Oszołom i Żywot Briana 28.06.04, 13:02
            chilum napisał:

> PS:Byłeś w końcu na "Zywocie Briana"?
            > Zaciekawił mnie ten wątek.
            >

no właśnie. przekonuję Oszołoma juz od pewnego czasu, ale bez skutku. doszedł
            do wniosków, że to film antykatolicki i mu się nie spodoba. naprawdę nie wiem,
            skąd takie rzeczy przychodzą mu do głowy. on jednak ma już wyrobione zdanie i
            nie wiem, co jeszcze robić.
            przekonuję i przekonuję, pisałem nawet, żeby wziął ojca Tadka, a on nic!
    • Gość: spoko Re: Sponsor IP: *.pitow.wroc.pl 28.06.04, 09:45
      Artykuł wart Wyborczej i Michnika. Idiotyczny, tendencyjny i chamski.
    • Gość: mb Re: Sponsor Rydzyka i Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 09:50
      radio maryja = sekta . sa ksierza zboczency sa takze ksierza zlodzieje ale nie
      ma sie co martwic wszyscy sa niewinni
    • Gość: Wojtek S Re: Sponsor Rydzyka i Leppera IP: *.135-200-80.adsl.skynet.be 28.06.04, 09:52
      Boże, co za gówno... Pan Michnik już dna sięgnął. Co ? Pora zniszczyć
      Samoobronę i LPR?

Wybiórcza to akurat nie jest dobre dziennikarstwo, ale nie sądziłem że aż tak
      się skurwicie...
      • Gość: . Gazeta Wyborcza znow plecie bzdury IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.04, 09:59
    • Gość: funia Skąd miał pieniądze?A może był kapo? IP: *.TKK.net.pl / *.tkk.net.pl 28.06.04, 09:56
      A skąd miał pieniądze?A moze był kapo? A może był nazi? A może Gazeta Wyborcza po prostu nie chorobliwie nie cierpi "innych",w tym także ionnych poglądów politycznych?Zaglądanie do cudzych prywatnych kieszeni jest bardzo nieprzyzwoitym i prymitywnym zainteresowaniem,zwłaszcza gdy powodem tego jest nietolerancja!Kiedyś robił to samo reżim PRL,gdy chciał pogrązyć "Solidarność".Wówczas ustami m.in.Urbana także starał się oczernić sponsorów NSZZ Solidarność takimi samymi metodami jak to dziś robi gazeta kierowana przez A.Michnika i innych działaczaczy.Czy to jest przyzwoite?Nie wstyd wam że zniżyliście się do poziomu znacznie niższego niz Lepper? A może tak Michnik i inni udziałowcy gazety przedstawią ile, skąd i od kogo,(takze od ludzi jakich narodowości i jakiego pochodzenia)uzyskali pieniędzy na załozenie Gazety Wyborczej?Jesli uważacie że grzebanie w kieszeniach prywatnych jest moralne i zasadne ,to zacznijcie od swoich.Czekam zatem na stosowna publikację na Waszych łamach.
    • Gość: pamiętamyKONIUCHY Re: Sponsor Rydzyka i Leppera IP: *.telkab.pl 28.06.04, 10:00
      jak zarząd AGORY jeździ po odbiór dyrektyw do Nowego Jorku to jest to wyraz
      niezależności?
    • Gość: Nath PRZECZYJCIE DRUGI ARTYKUL O TYM! IP: *.17-201-24.mc.videotron.ca 28.06.04, 10:04
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2150013.html
      Przepraszam ze sie powtarzam, ale ludzie czytaja pierwszy artykul o tej sprawie
      (ktory i mi sie nie spodobal) a ignoruja ten drugi, dluzszy, ktory bardziej
      nadaje sie do dyskusji.

• Gość: jojo Pisze się PRZECZYTAJCIE mędrku rabinacki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 10:23
        Nim zaczniesz polemizować na słowiańskim portalu naucz się języka, którym tak
        niezdarnie próbujesz się posługiwać wałachu.
        • Gość: Nath Oszczedz nam swoich prostackich wywodow IP: *.17-201-24.mc.videotron.ca 28.06.04, 10:36
          Jezeli myslisz ze kazdy komu uciekna dwie literki jest Zydem to na polskich
          portalach musisz czuc sie co najmniej nie swojo...

Przypominam tez ze prawdziwi Zydzi czesto mowili lepiej po polsku niz Polacy a
          nawet dochodzili w tym do mistrzostwa - vide Tuwim czy Lesmian.

• Gość: jojo Oszczedz nam swoich prostackich wywodow. Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 10:55
            widzę w każdym żyda. Tu się mylisz słodka idiotko. Mistrzostwo tuwima znane
            jest Polakom od czasów stalinowskich kiedy pod niebiosa wychwalał Ojca Narodów.
            Jak widzisz pamięć ludzka jest wstrętna, ty filosemicka gnido.
        • chilum Re: Pisze się PRZECZYTAJCIE mędrku rabinacki. 28.06.04, 12:13
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> Nim zaczniesz polemizować na słowiańskim portalu naucz się języka, którym tak
          > niezdarnie próbujesz się posługiwać wałachu.

Słowianskie to Ty masz,ale maniery.
          Literówka nigdy nie zdażyła Ci sie pisząc cokolwiek na klawiaturze?

Chcesz coś dodać do dyskusji,bo ona trescią forum,każdego to dodaj.
          Jak nie masz nic do przekazania,oprócz chamstwa i nacjonalizmu,to daruj sobie.

Chilum Orr,Jedi Order at Javin IV

--
          Stop War on Drugs & Start War on Siths

• Gość: Karol Re: PRZECZYJCIE DRUGI ARTYKUL O TYM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 10:44
        Przeczytałem ten drugi artykuł. Dla mnie wiarygodność partyjniaczka Jarosława
        Gugały (kto go zrobił ambasadorem?)jest mówiąc językiem tow. Millera - zerowa.
        Podobnie jak omc magistra Władysława Bartoszewskiego. Co ten człowiek jako
        minister spraw zagranicznych zrobił dla Polski?
        Jeśli ktoś chociaż trochę interesuje się tymi sprawami to wie o co tu chodzi.
        Podobnie jak kiedyś komuna, tak teraz postkomuna narzuca swój punkt widzenia
        Polonii. Robi się wszystko, aby skłócić Polaków mieszkujących za granicą
        ("dziel i rządź" - skąd to znamy?). Jesli ktoś przeciwstawia się tym działaniom
        zdrajców Ojczyzny, próbuje się go skompromitować. Każdy sposób jest dobry.
        Dotyczy to zarówno prezesa Kongresu Polonii Amerykańskiej Edwarda Moskala, jak
        i szefa Polonii Ameryki Południowej - Kobylańskiego. Obaj panowie, to prawdziwi
        patrioci. Wypada się cieszyć, że coraz mniej Polonusów wierzy takim Michnikom,
        Cimoszewiczom, Millerom, Kwaśniewskim. Dobitnie pokazała to nagonka mediów
        polskojęzycznych (z TVP i GW na czele)na prezesa Moskala podczas kongresu
        Polonii, jaki odbył się w Polsce. Wystarczyło porównać to czym nas karmiono w
        mediach z owacją, jaką zgotowali Moskalowi uczestnicy tego kongresu. Dzięki
        nielicznym jeszcze mediom polskim można sobie wyrobić własne zdanie o tym
        wszystkim.
        Kim natomiast jest towarzysz Michnik i jakimi motywami się kieruje wie każdy,
        kto chociaż trochę interesuje się naszymi sprawami i ma poczucie bycia Polakiem.
      • Gość: takkk Re: PRZECZYJCIE DRUGI ARTYKUL O TYM! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 19:11
        nath, masz jajeczkowanie????
    • Gość: krzysztof Re: Sponsor Rydzyka i Leppera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 10:04
      No coz.Powoli Gazeta Wyborcza schodzina dno.Takiego prostackiego artykulu sie
      niespodziewalem.Poziom redaktorow GW ZBLIZYL SIE DO KLOAKI.Pozdrowienia
      dlazdolowanych dziennikarzy GW.
    • Gość: adalbertus Re: Rydzyk i Lepper IP: *.pat.krakow.pl 28.06.04, 10:17
      Rydzyk i Lepper to bardzo ciekawa konstelacja polityczna.Pytanie jest jedno na
      ile jest to prawdziwe aby wysnuć z hipotezy wniosek ?
      Czekam na dalsze wieści.
      wws
    • Gość: Lambda Re: Sponsor Rydzyka i Leppera IP: *.man.rsk.pl 28.06.04, 10:29
      Tak,tak "Wyborcza" wywęszyć podstępem wszystkich,którzy myślą i modlą się po
      polsku,a wtedy będą ze strachu was kochać aj!waj!od dzisiejszego dnia głosuję
      na Leppera i słcham Ojca Rydzyka.
      • Gość: Knx Re: Sponsor Rydzyka i Leppera IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 28.06.04, 10:41
        Powodzenia w nowej Polsce, ojca Rydzyka i Andrzeja Leppera. Lepiej nie będzie,
        może być zabawniej (albo smutniej)
    • Gość: W Kuroń w grobie się przewraca IP: *.acn.waw.pl 28.06.04, 10:30
      Bardzo pięknie wygląda dzisiaj pierwsza strona GW,
      trumna Kuronia a pod nią podpis największymi literami
      jakimi się dało "Sponsor Leppera i ojca Rydzyka".
      Ciekawe co by na to powiedział Kuroń, że mu "przyjaciel"
      taką świnię podłożył do grobu!
    • Gość: EdGar GW zdejmuje swoją maskę! Nareszcie! IP: *.gateway.ap.edu.pl 28.06.04, 10:35
      Jak LPR i Samoobrona rośnie w siłę, trzeba by coś na nich wyszukać! Ale kto
      uwierzy teraz Adasiowi, kiedy sam urąbany po uszy w błocie korupcji! nie z nami
      te numery Bruner!
    • Gość: DarekS "Gazeta" schodzi "na psy" IP: *.chello.pl 28.06.04, 10:40
      "Gazeta" schodzi "na psy" i to od dłuższego czasu, niedługo osiągnie
      poziom "Faktu" i "Expresu". Piszecie niesprawdzone bzdury i to językiem nie
      mającym nic wspólnego z profesjonalnym dziennikarstwem. Przypuszczam, że ten
      artykuł to próba manipulacji społeczeństwem przeciwko o.Rydzykowi (sam za nim
      nie przepadam), wątek Leppera to tylko zasłona dymna. No cóż, przecież naczelny
      jest ŻYDEM, chwała mu za to, że się do tego przyznaje.
    • Gość: Krzysztof Re: Sponsor Rydzyka i Leppera IP: *.oepd.com.pl / 83.136.227.* 28.06.04, 10:41
      Tak to właśnie wyglada. Zastanawaiałem się skąd w tych ludziach tyle szczerego jezuickiego jadu ?? A oni nas po prostu dla własnej prywaty sprzedają zdeklarowanemu faszyście. Ciekaw jestem co na to pan Gertychi jego LPR wyrosły z korzenia Rydzykowego.
    • Gość: METEO PANICZNY STRACH PRZED SAMOOBRONĄ I LPR IP: *.dywity.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 10:45
      TO SKĄD MICHNIK GOLAS,WZIAŁ PIENIĄDZE NA ANTYPOLSKĄ GAZETĘ JEST TAJEMNICĄ
      POLISZYNELA ?? DLACZEGO TAKIE FOBIE PRZED SAMOOBRONĄ I LPR. BO SĄ TO UGRUPOWANIA
      NAJBARDZIEJ UCZCIWE, CHOĆ I TU NIE BRAK POLITYKI. I PANIKA GDY WYCIĄGNIE SIĘ WASZE
      OSIĄGNIĘCIA !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ciekawy KTO WIE SKĄD MICHNIK GOLAS, WZIAŁ PIENIĄDZE ?????? IP: *.filtercube.com / 66.250.68.* 28.06.04, 12:28
        Gość portalu: METEO napisał(a):

> TO SKĄD MICHNIK GOLAS,WZIAŁ PIENIĄDZE NA ANTYPOLSKĄ GAZETĘ JEST TAJEMNICĄ
        > POLISZYNELA ?? DLACZEGO TAKIE FOBIE PRZED SAMOOBRONĄ I LPR. BO SĄ TO
        > UGRUPOWANI A NAJBARDZIEJ UCZCIWE, CHOĆ I TU NIE BRAK POLITYKI.
        > I PANIKA GDY WYCIĄGNIE SIĘ WASZE
        > OSIĄGNIĘCIA !!!!!!!!!!!!!

no wlasnie !!
        SKĄD MICHNIK GOLAS,WZIAŁ PIENIĄDZE
        NA ANTYPOLSKĄ GAZETĘ ???
        • Gość: papi Re: KTO WIE SKĄD MICHNIK GOLAS, WZIAŁ PIENIĄDZE ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 19:03
          proste, wygral kumulacje wtotka
        • Gość: [..] [.....informacja skasowana z powodu podania kont] IP: 5.2.1R* / *.telcel.net.ve 30.06.04, 12:39
    • toja3003 czy dziennikarz moze klamac? 28.06.04, 10:48
      rozumiem, ze wycieczka do Ameryki
      kosztuje i czytelnicy musza
      zaplacic a wiec trzeba napisac tekst.

Czy jednak dziennikarz ma prawo klamac,
      podajac sie za inna osobe?

Przeciez ta "druga strona" z latwoscia moze
      tez przeprowadzic podobne "sledztwo" i oglosic
      (zgodnie z prawda): "sprawdzilismy, osoba
      o nazwisku Stanislaw Andrzejewski piszaca rzekomo
      prace o Polonii nie istnieje, rowniez
      numer paszportu okazal sie falszywy" itp. itd.
      Pomijam zamieszanie z fikcyjna rezerwacja.

Jesli chce sie dochodzic prawdy to nie powinno sie
      klamac, tym bardziej, ze wiekszosc tych danych
      mozna bylo sprawdzic w archiwach bez ruszania
      sie z kraju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka