Dodaj do ulubionych

Solidarność,RM i ....

30.07.12, 09:24
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,12217644,Solidarnosc_i_zwolennicy_o__Rydzyka_zaprotestuja_razem_.html? //
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Solidarność,RM i .... 30.07.12, 09:37
      lumpior napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,12217644,Solidarnosc_i_zwolennicy_o__Rydzyka_zaprotestuja_razem_.html? //
      • calun_torunski nie ulega watpliwosci, ze ludzie związani z Radiem 30.07.12, 09:52
        ma Ryja to obywatele gorszej kategorii - sami dokonuja tego wyboru, kilka razy dziennie

wyobraz sobie spoleczenstwo zlozone wylacznie z takich osob

cale szczescie, ze pozostaja w mniejszosci

• wiosnaludzikow Re: nie ulega watpliwosci, ze ludzie związani z R 30.07.12, 10:25
          W moim świecie nie ma obywateli gorszej kategorii.
          calun_torunski napisał:
          > ma Ryja to obywatele gorszej kategorii - sami dokonuja tego wyboru, kilka razy
          > dziennie
          > wyobraz sobie spoleczenstwo zlozone wylacznie z takich osob
          > cale szczescie, ze pozostaja w mniejszosci
          • calun_torunski nie ulega watpliwosci, ze ludzie związani z R 30.07.12, 11:14
            > W moim świecie nie ma obywateli gorszej kategorii.

problem w tym, ze oni sie twoja wielkodusznoscia nie przejmuja i uwazaja za zdrajce i nie-patriote

uznanie ich za obywateli gorszej kategorii - z ich wlasnego wyboru, bo to oni odrzucaja innych od siebie i oni sami odgradzaja sie plotami, wlasna prasa, radiem i telewizja - jest naturalne i zdrowe

ta sekta nie rozni sie niczym od Turkow czy Marokanczykow, mieszkajacych w UE - oni tak samo odrzucaja wszelkie wartosci swiata, ktory zapewnia im calkiem dobre warunki zycia, na ktore nie byloby ich stac w oparciu o wlasne wartosci - w osiedlach imigrantow arabskich oglada sie telewizje z staelity i slucha muzyki z dawnego kraju
            • wiosnaludzikow Re: nie ulega watpliwosci, ze ludzie związani z R 30.07.12, 12:37
              > problem w tym, ze oni sie twoja wielkodusznoscia nie przejmuja i uwazaja za zdr
              > ajce i nie-patriote
              To nie jest wielkoduszność ale standard cywilizacyjny. Normalność co jest przeciwieństwem do tego co Ty reprezentujesz.
              • calun_torunski nie ulega watpliwosci, ze ludzie związani z R 30.07.12, 12:56
                > To nie jest wielkoduszność ale standard cywilizacyjny.

mowisz o jakiejs ginacej cywilizacji, ktora obiawia sie przeciwstawic nienawisci, pomawianiu i jatrzeniu

> Normalność co jest przeciwieństwem do tego co Ty reprezentujesz.

to bardzo ciekawy (dla psychiatry) poglad i bardzo cenny wklad do dyskusji
      • erte2 Re: Solidarność,RM i .... 30.07.12, 19:04
        wiosnaludzikow napisał:
        ...Swoją drogą to czy ludzi związani z Radiem Maryja i Radwańska to obywatele gorszej kategorii ?
        Nie. Ale bez watpienia głupszej.
    • mariner4 Niech maszerują na Moskwę! 30.07.12, 09:42
      Mam nadzieję, że nigdy nie wrócą. Rosjanie teraz dużo na Syberii inwestują.
      M.
      • zbysio45 platfusi na tym forum wystraszyli sie ? 30.07.12, 09:54
        dlatego groża nowa ustawą o wolnosci zgromadzen.Skorumpowana władza wydała podobnie jak Putin niedemokratyczna ustawe i myslą ze tym nastrasza Polakow ?Zapomnieli ze w PRL było podobnie i władza absoltuna SB i Komuny tez nie pomogła.Dlatego tak boja sie wspolnej manifestacji w dniu 29.09.br Solidarnosci i członkow Radia Maryja.
        • lionold Re: platfusi wystraszyli sie ? PiS_iusi lubiOM 30.07.12, 10:24
          jak się inni bojOM, dlatego lubiOM straszyć. Idźcie wreszcie w PiS_du i nie wracajcie.
          • zbysio45 Re: platfusi wystraszyli sie ? PiS_iusi lubiOM 30.07.12, 10:28
            Przeciez głupi platfusie mozesz wyjechac do Putina i tam razem z nim straszyc wszystkich ktorzy mysla inaczej JAK TY?
            • wanda43 Re: platfusi wystraszyli sie ? PiS_iusi lubiOM 30.07.12, 10:46
              a ty moherze do Watykanu jazda!
          • wiosnaludzikow to Ty ? 30.07.12, 10:28
            lionold napisał:
            > Idźcie wreszcie w PiS_du i nie wracajcie.
            Ty Ty ?
            W latach stanu wojennego pewien oficer SB mówił mi,że jak mi się ustrój nie podoba to dadzą mi paszport i niech sobie wyjadę w pi...du i nie wracam.
            Zaproponowałem aby On wział sobie paszport , tę całą bolszewię i niech sobie wyjadą do Moskwy bo ja tu zostanę.
            Dostałem w ryj.
            To Ty ?
            • lionold Re: Dostałem w ryj. 30.07.12, 10:34
              Najwyraźniej za słabo!
              • wiosnaludzikow Re: Dostałem w ryj. 30.07.12, 10:43
                lionold napisał:
                > Najwyraźniej za słabo!
                Kilku dostało mocniej. Wtedy jednak miałęm racjęi historia to udowodniła jak i teraz sądzę mam twierdząc, że psychopatom jak Ty nie należy odcinać netu. Sami niech się kompromitują i te "idee", które tu reprezentują... aczkolwiek brak tolerancji i ukryty zamordyzm u takich jak Ty przegranych UBeków, boli.
                • mietowe_loczki Re: Dostałem w ryj. 30.07.12, 10:48
                  Wyzywa bogu ducha winnych forumowiczów od ubeków, ale "ty" pisze wielką literą. To jest dopiero kultura osobista. Uczyć się, warchoły i lemingi, od Wielkiego Opozycjonisty.
                • calun_torunski mylisz sie, ty nie miales racji - ani dzis jej 30.07.12, 11:22
                  nie masz

nie mieli racji komunisci i esbecy - natomiast samo zaprzeczenie nie gwarantuje posiadania racji

widac to wyraznie po obecnej klesce tzw. "Solidarnosci" - z pozoru racji opartej na zanegowaniu "komuny" doszli do kolejnych etapow braku racji i marginalizacji zwiazku - i kompletnej kleski poprzez kooperacja z PiS i RM

80 lat temu jednym z najwiekszych przeciwnikow bolszewizmu byl Hitler i jego NSDAP
                  z samego zanegowania bolszewizmu zadna nowa racja nie wynika

to co piszesz na tym forum swiadczy o tym ze ani wtedy nie miales ani teraz nie masz racji - bo takiej zastapienie jednego anachronizmu drugim nie tworzy
                  • wiosnaludzikow Re: mylisz sie, ty nie miales racji - ani dzis je 30.07.12, 12:25
                    calun_torunski napisał:

> 80 lat temu jednym z najwiekszych przeciwnikow bolszewizmu byl Hitler i jego NS
                    > DAP
                    > z samego zanegowania bolszewizmu zadna nowa racja nie wynika
                    Jaki Ty schorowany jesteś.
                    Mowa o odzyskaniu wolności przez Polskę a nie alternatywie debila albo faszyzm albo bolszewizm.
                    • calun_torunski mylisz sie, ty nie miales racji - ani dzis je 30.07.12, 12:57
                      > Mowa o odzyskaniu wolności przez Polskę a nie alternatywie debila albo faszyzm
                      > albo bolszewizm.

jak zwykle Watsonie bierzesz wszystko literalnie
            • derduch.antykatolik Ja nie :-( 30.07.12, 10:41
              Ja jakbym był wtedy w SB to byś skończył jak Alfons Popiełuszko :-)))
              • wiosnaludzikow Re: Ja nie :-( 30.07.12, 10:45
                derduch.antykatolik napisał:
                > Ja jakbym był wtedy w SB to byś skończył jak Alfons Popiełuszko :-)))
                No cóż. Pewien taksówkarz, który strzelił skutecznie do działacza PIS miał podobne jak Ty poglądy.
                Kogo popierasz ? PO, SLD czy RP ?

• derduch.antykatolik Re: Ja nie :-( 30.07.12, 10:52
                  Nikogo z nich, są zbyt łagodni dla czarnej struktury. Tworzymy ze znajomymi nowe wyznanie, po to żeby kpić i ośmieszać wierzących w bajke o Jezusie.
                  Bo przecież sam pan papież powiedział, a jest jak wiadomo nieomylny:
                  "Patrzcie, co bajka o Jezusie Chrystusie dla nas zrobiła". Papież Leon X.

Wiecej: www.eioba.pl/a/1hxq/o-czym-90-katolikow-nie-wie#ixzz225tfwkZR

A tu masz status naszej religii:
                  wrzucacz.pl/file/5691342941229/StatusZakonu.jpg?preview
    • fiu-bzdziu2010 Re: Solidarność,RM i .... 30.07.12, 18:16
      ciekawe kto na najważniejszy w tym pochodzie :Jarek, Tadek czy Piotrek Duda
    • tornson Związek zawodowy ma bronić praw ludzi pracy 30.07.12, 18:26
      a nie bratać się z religijnymi fanatykami. Poza tym Rydzyk wspiera najdzikszą wersję neoliberalnego zezwierzęconego kapitalizmu, waflując się co i rusz z przydupasami Korwina-Mikkego. Taki sojusz będzie początkiem końca Solidarności jako związku zawodowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka