lumpior 30.07.12, 09:24 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,12217644,Solidarnosc_i_zwolennicy_o__Rydzyka_zaprotestuja_razem_.html? // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: Solidarność,RM i .... 30.07.12, 09:37 lumpior napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,12217644,Solidarnosc_i_zwolennicy_o__Rydzyka_zaprotestuja_razem_.html? // Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski nie ulega watpliwosci, ze ludzie związani z Radiem 30.07.12, 09:52 ma Ryja to obywatele gorszej kategorii - sami dokonuja tego wyboru, kilka razy dziennie wyobraz sobie spoleczenstwo zlozone wylacznie z takich osob cale szczescie, ze pozostaja w mniejszosci Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: nie ulega watpliwosci, ze ludzie związani z R 30.07.12, 10:25 W moim świecie nie ma obywateli gorszej kategorii. calun_torunski napisał: > ma Ryja to obywatele gorszej kategorii - sami dokonuja tego wyboru, kilka razy > dziennie > wyobraz sobie spoleczenstwo zlozone wylacznie z takich osob > cale szczescie, ze pozostaja w mniejszosci Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski nie ulega watpliwosci, ze ludzie związani z R 30.07.12, 11:14 > W moim świecie nie ma obywateli gorszej kategorii. problem w tym, ze oni sie twoja wielkodusznoscia nie przejmuja i uwazaja za zdrajce i nie-patriote uznanie ich za obywateli gorszej kategorii - z ich wlasnego wyboru, bo to oni odrzucaja innych od siebie i oni sami odgradzaja sie plotami, wlasna prasa, radiem i telewizja - jest naturalne i zdrowe ta sekta nie rozni sie niczym od Turkow czy Marokanczykow, mieszkajacych w UE - oni tak samo odrzucaja wszelkie wartosci swiata, ktory zapewnia im calkiem dobre warunki zycia, na ktore nie byloby ich stac w oparciu o wlasne wartosci - w osiedlach imigrantow arabskich oglada sie telewizje z staelity i slucha muzyki z dawnego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: nie ulega watpliwosci, ze ludzie związani z R 30.07.12, 12:37 > problem w tym, ze oni sie twoja wielkodusznoscia nie przejmuja i uwazaja za zdr > ajce i nie-patriote To nie jest wielkoduszność ale standard cywilizacyjny. Normalność co jest przeciwieństwem do tego co Ty reprezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski nie ulega watpliwosci, ze ludzie związani z R 30.07.12, 12:56 > To nie jest wielkoduszność ale standard cywilizacyjny. mowisz o jakiejs ginacej cywilizacji, ktora obiawia sie przeciwstawic nienawisci, pomawianiu i jatrzeniu > Normalność co jest przeciwieństwem do tego co Ty reprezentujesz. to bardzo ciekawy (dla psychiatry) poglad i bardzo cenny wklad do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Solidarność,RM i .... 30.07.12, 19:04 wiosnaludzikow napisał: ...Swoją drogą to czy ludzi związani z Radiem Maryja i Radwańska to obywatele gorszej kategorii ? Nie. Ale bez watpienia głupszej. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Niech maszerują na Moskwę! 30.07.12, 09:42 Mam nadzieję, że nigdy nie wrócą. Rosjanie teraz dużo na Syberii inwestują. M. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 platfusi na tym forum wystraszyli sie ? 30.07.12, 09:54 dlatego groża nowa ustawą o wolnosci zgromadzen.Skorumpowana władza wydała podobnie jak Putin niedemokratyczna ustawe i myslą ze tym nastrasza Polakow ?Zapomnieli ze w PRL było podobnie i władza absoltuna SB i Komuny tez nie pomogła.Dlatego tak boja sie wspolnej manifestacji w dniu 29.09.br Solidarnosci i członkow Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: platfusi wystraszyli sie ? PiS_iusi lubiOM 30.07.12, 10:24 jak się inni bojOM, dlatego lubiOM straszyć. Idźcie wreszcie w PiS_du i nie wracajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: platfusi wystraszyli sie ? PiS_iusi lubiOM 30.07.12, 10:28 Przeciez głupi platfusie mozesz wyjechac do Putina i tam razem z nim straszyc wszystkich ktorzy mysla inaczej JAK TY? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: platfusi wystraszyli sie ? PiS_iusi lubiOM 30.07.12, 10:46 a ty moherze do Watykanu jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow to Ty ? 30.07.12, 10:28 lionold napisał: > Idźcie wreszcie w PiS_du i nie wracajcie. Ty Ty ? W latach stanu wojennego pewien oficer SB mówił mi,że jak mi się ustrój nie podoba to dadzą mi paszport i niech sobie wyjadę w pi...du i nie wracam. Zaproponowałem aby On wział sobie paszport , tę całą bolszewię i niech sobie wyjadą do Moskwy bo ja tu zostanę. Dostałem w ryj. To Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Dostałem w ryj. 30.07.12, 10:43 lionold napisał: > Najwyraźniej za słabo! Kilku dostało mocniej. Wtedy jednak miałęm racjęi historia to udowodniła jak i teraz sądzę mam twierdząc, że psychopatom jak Ty nie należy odcinać netu. Sami niech się kompromitują i te "idee", które tu reprezentują... aczkolwiek brak tolerancji i ukryty zamordyzm u takich jak Ty przegranych UBeków, boli. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dostałem w ryj. 30.07.12, 10:48 Wyzywa bogu ducha winnych forumowiczów od ubeków, ale "ty" pisze wielką literą. To jest dopiero kultura osobista. Uczyć się, warchoły i lemingi, od Wielkiego Opozycjonisty. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski mylisz sie, ty nie miales racji - ani dzis jej 30.07.12, 11:22 nie masz nie mieli racji komunisci i esbecy - natomiast samo zaprzeczenie nie gwarantuje posiadania racji widac to wyraznie po obecnej klesce tzw. "Solidarnosci" - z pozoru racji opartej na zanegowaniu "komuny" doszli do kolejnych etapow braku racji i marginalizacji zwiazku - i kompletnej kleski poprzez kooperacja z PiS i RM 80 lat temu jednym z najwiekszych przeciwnikow bolszewizmu byl Hitler i jego NSDAP z samego zanegowania bolszewizmu zadna nowa racja nie wynika to co piszesz na tym forum swiadczy o tym ze ani wtedy nie miales ani teraz nie masz racji - bo takiej zastapienie jednego anachronizmu drugim nie tworzy Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: mylisz sie, ty nie miales racji - ani dzis je 30.07.12, 12:25 calun_torunski napisał: > 80 lat temu jednym z najwiekszych przeciwnikow bolszewizmu byl Hitler i jego NS > DAP > z samego zanegowania bolszewizmu zadna nowa racja nie wynika Jaki Ty schorowany jesteś. Mowa o odzyskaniu wolności przez Polskę a nie alternatywie debila albo faszyzm albo bolszewizm. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski mylisz sie, ty nie miales racji - ani dzis je 30.07.12, 12:57 > Mowa o odzyskaniu wolności przez Polskę a nie alternatywie debila albo faszyzm > albo bolszewizm. jak zwykle Watsonie bierzesz wszystko literalnie Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Ja nie :-( 30.07.12, 10:41 Ja jakbym był wtedy w SB to byś skończył jak Alfons Popiełuszko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ja nie :-( 30.07.12, 10:45 derduch.antykatolik napisał: > Ja jakbym był wtedy w SB to byś skończył jak Alfons Popiełuszko :-))) No cóż. Pewien taksówkarz, który strzelił skutecznie do działacza PIS miał podobne jak Ty poglądy. Kogo popierasz ? PO, SLD czy RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Re: Ja nie :-( 30.07.12, 10:52 Nikogo z nich, są zbyt łagodni dla czarnej struktury. Tworzymy ze znajomymi nowe wyznanie, po to żeby kpić i ośmieszać wierzących w bajke o Jezusie. Bo przecież sam pan papież powiedział, a jest jak wiadomo nieomylny: "Patrzcie, co bajka o Jezusie Chrystusie dla nas zrobiła". Papież Leon X. Wiecej: www.eioba.pl/a/1hxq/o-czym-90-katolikow-nie-wie#ixzz225tfwkZR A tu masz status naszej religii: wrzucacz.pl/file/5691342941229/StatusZakonu.jpg?preview Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Solidarność,RM i .... 30.07.12, 18:16 ciekawe kto na najważniejszy w tym pochodzie :Jarek, Tadek czy Piotrek Duda Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Związek zawodowy ma bronić praw ludzi pracy 30.07.12, 18:26 a nie bratać się z religijnymi fanatykami. Poza tym Rydzyk wspiera najdzikszą wersję neoliberalnego zezwierzęconego kapitalizmu, waflując się co i rusz z przydupasami Korwina-Mikkego. Taki sojusz będzie początkiem końca Solidarności jako związku zawodowego. Odpowiedz Link Zgłoś