Dodaj do ulubionych

Optowałbhym za tym aby wrócił ;-))

29.08.12, 21:27
skoro ma nerwa i poznał Polskę jak podszewkę to byłby właściwym człowiekiem na właściwym miejscu, bez poparcia PO:-) Ależ mamy durni na tym naszym politycznym firmamencie ...
Obserwuj wątek
    • camille_pissarro korekta -Optowałbym za tym aby wrócił ;-)) 29.08.12, 21:30
      skoro ma nerwa i poznał Polskę od podszewki to byłby właściwym człowiekiem na właściwym miejscu, bez poparcia PO:-) Ależ mamy durni na tym naszym politycznym firmamencie ...
    • ayran Re: Optowałbhym za tym aby wrócił ;-)) 29.08.12, 21:40
      Powinieneś optować, w końcu darzyłes go swego czasu sporym szacunkiem:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,44977596,45345045,Re_Kaczki_jednak_zlosliwe_sa_.html
      ... podobnie jak Julię Piterę, której byłeś wszak niezłomnym "elektorem". (tez przypomnieć?)
    • oczy_za_oko.2 [...] 29.08.12, 21:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • tujacek Kto wyciąga tych ludzików z lamusa ??? 29.08.12, 22:52
      Z zadziwieniem i uwagą słucham wypowiedzi Giertycha zapraszanego czasami do TV. Kiedy był ministrem, rozwalał mnie swoimi kuriozalnymi propozycjami. Kiedy go słucham dzisiaj, to uszom nie wierzę. Wypowiedzi zrównoważone, oceny trafne, całkiem inteligentny gość, choć nie moja bajka. Ale czemu ciągają Marinkiewicza do TV? Jeżeli komuś nawet zależy na trzymaniu go pod parą, to chyba musi przepacać dziennikarzy, żeby chcieli go o coś pytać :)) Chociaż to też nie moja bajka ;)
    • camille_pissarro Re: Optowałbhym za tym aby wrócił ;-)) 29.08.12, 23:07
      To nie jest jegomość z lamusa.Dostał synekurę w EBOiR, a następnie został zatrudniony w Goldman Sachs by robić za "klamkę" w polskich firmach( np. przy prywatyzacji sektora bankowego ) , które miały być prywatyzowane ;-)
      --
      "Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć" /Camille~Pissarro/
      • tujacek lamus 29.08.12, 23:15
        Chcesz powiedzieć, że media pracują na zlecenie Goldman Sachs ???
        On nie ma nic do zaoferowania wyborcom!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka