Gość: Lilia IP: 158.75.5.* 01.07.04, 10:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaro Ciekawe, na co zachoruje przy następnej rozprawie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 10:07 Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 [...] 01.07.04, 10:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 11:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Sam zdechnij. Zycze tego !!! IP: *.elisa-laajakaista.fi 01.07.04, 12:24 Zgadzam sie ! Dlaczego zaraz usmiercac? Mozna mu np. wszczepic mozg....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neurochirurg Re: Sam zdechnij. Zycze tego !!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.07.04, 13:05 To właśnie robią ale mózg odrzuc organizm pana Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TReneR Re: Sam zdechnij. Zycze tego !!! IP: *.austriamicrosystems.com 01.07.04, 15:40 Dobre z tym odrzucaniem. A mnie drazni to ze istnieje dalej system szpitali resortowych (MSWiA), wojskowych, kolejowych itp; troche to przypomina mi pewna ksiazke o swierzetach i folwarku ... niby wszyscy rowni, ale im blizej zloba tym rowniej jednak.... TReneR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Re: Sam zdechnij. Zycze tego !!! IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 01.07.04, 18:39 A ja mam taki pomysł, ażeby niedopuszczano do władz ludzi nawet nie tylko przewlekle chorych, ale również ludzi wykazujących wszelkie zaburzenia zdrowotne, którym niewskazany jest stres. Jak najbardziej zaliczają się tu wszelkie choroby sercowe. Idę w zakład, że po wprowadzeniu czegoś takiego A.Lepper od razu wykazałby się znakomitym zdrowiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTO_UPOWAŻNIŁ ? NIE WOLNO GAZECIE OMAWIAĆ STANU ZDROWIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:31 Ładnie by wyglądał Michnik, gdybyśmy tutaj opisywali szczegółowo jego proces chorobowy i sposób wyleczenia u niego choroby wenerycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Ciekawe, na co zachoruje przy następnej rozpr 01.07.04, 11:54 Patrzcie na zdjecie: ten umundurowany "wojak" z tylu, to chyba Waldemarek Pawlak, co ? HeHe. Albo sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Waldek Pawlak nie był taki zły IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 01.07.04, 13:15 tylko biedak z wypowiadaniem się miał kłopoty. No i wyglądem litość i współczucie wzbudzał. Nie tak jak nasz Jędrek L. Chłop na schwał, rumiany i czerstwy, wie co gada i pięścią w ryja dać potrafi. To wielki i niedoceniany jeszcze polityk. Kończę i gonię zapisać się do Samobrony. Może zdążę przed Milerami, Michnikami i całą resztą resztą polityków z zasadami Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Ciekawe, na co zachoruje przy następnej rozpr 01.07.04, 16:31 amoremio napisał: > Patrzcie na zdjecie: > ten umundurowany "wojak" z tylu, > to chyba Waldemarek Pawlak, co ? > > HeHe. Albo sie myle? Fakt bardzo przypomina pierwszego sikawkowego RP Waldka Pawlaka! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Ciekawe, na co zachoruje przy następnej rozpr IP: *.sympatico.ca 01.07.04, 20:54 to jakis gowniany szpital, po stentach bez komplikacji mozna go poslac do domu juz nastepnego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerofiejew [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 10:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdrowia P. Lepper TUSK - odszczekaj swoje uragajace uwagi IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.04, 10:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miczurin Re: TUSK - odszczekaj swoje uragajace uwagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 10:25 Leper broni się przed następną aferą korupcyjną. Przecież na aferach korupcyjnych się wylansował. Ale przyjdzie koza do woza. To tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: TUSK - odszczekaj swoje uragajace uwagi 01.07.04, 11:50 W realiach ,które obejmują polityków z wysokiego szczebla(jakim niestety jest AL) i służbę zdrowia wcale nie byłbym zdziwiony,gdyby A.L był zdrowy jak ryba. "Zrobimy Panu taki zabieg,prosty,bezpieczny i na zdrowie przy okazji wyjdzie,a Oni nie będą wtedy mogli podważać zasadności pobytu i pomawiać Pana o unikanie procesu" Chilum Orr,Jedi Order at Javin IV -- Stop War on Drugs & Start War on Siths Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: TUSK - odszczekaj swoje uragajace uwagi IP: *.bos.east.verizon.net 01.07.04, 19:09 Facet ktory bimba z prawa oficjalnie ,chce go ustanawiac- czy to nie zakrawa na zart. Ktos na niego chce glosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Rekord ohydy... 01.07.04, 10:27 ...został właśnie zaprezentowany na forum przez niejaką "Lilię". Powinna właściwie zmienić nick na "bitch". Poza tym jest to nawoływanie do zbrodni i to szczególnie obrzydliwej. Nie wydaje mi się wprawdzie, żeby wśród lekarzy na Wołoskiej byli mentalni krewniacy dr Mengele, ale ten post powinien być przekazany do organów ścigania, wraz z identyfikacją autorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F_LAHA kobieto..... IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 01.07.04, 10:35 nie masz zupelnie poczucia humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz I kto to mówi????? 01.07.04, 10:36 Zgadzam się, że post jest obrzydliwy... Ale nie sądzisz, że Ty akurat po swoich kretyńskich postach, w których między innymi wyrażałeś żal, iż Dariusz Rosati nie popełnił samobójstwa, masz najmniejsze moralne prawo oceniać tu innych?? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Limit obrzydlistwa 01.07.04, 11:06 Nie przypominam sobie tego postu, na który się powoływałeś. Ale nigdy nie napisałbym postu ZACHĘCAJĄCEGO lekarzy do zabójstwa pacjenta. Gdyby Rosati, którego uważam za jedną z bardziej obrzydliwych postaci polskiego życia publicznego znalazł się w szpitalu, też nie przyszłoby mi to do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Limit obrzydlistwa 01.07.04, 11:13 indris napisał: > Nie przypominam sobie tego postu, na który się powoływałeś. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=13137220&a=13137413 Odpowiedz Link Zgłoś
ich1 indris mi imponuje 01.07.04, 11:37 Brzydzić się Rosatim, a nie brzydzić się Lepperem - niesamowite. A jako deserek przesyłam kolejny przykład zapominalstwa indrisa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=13754268&a=13754268 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małyjan idrys pewnie oblał egzamin u Rosatiego... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 11:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: indris mi imponuje-Kalemu ukrasc,Kali ukraść IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 01.07.04, 12:03 Światopogląd W/g Kalego to ICH poziom dyskusji,łatwiej zarzucać komuś że też miał niecne opinie na czyjś temat,niż po prostu przyznać że post Lilii jest obrzydliwy,no chyba że samemu wyznaje się zasadę że "ci co nie ze mną to do gazu".Lepper i giertych to tacy sami gracze jak Rossati czy belka,tylko grają na nieco innym instumencie,natomiast odpowiedzialność za fałszowanie powinna być tym większa im więcej szkół muzycznych grajek zaliczył. Odpowiedz Link Zgłoś
kontour Re: indris mi imponuje-Kalemu ukrasc,Kali ukraść 01.07.04, 12:29 Bzdurzysz. Akurat do tego, ze post jest obrzydliwy nie bylo watpliwosci, a sprawa dotyczy czego innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicki Re: indris mi imponuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 13:27 Wypowiedzi Indris sa na poziomie Leppera. Nie sadzilam ze ktos na tym forum moze przypuszczac ze Lepper nas wyzwoli i bedziemy zyc dlugo i szczesliwie!!!! Popieram propozycje kogos z forum "chlopie idz sie leczyc". Wiecie ze w pewnej gazecie zagranicznej byl wywiad z Lepperem gdzie powiedzial (mniej wiecje): ze Hitler tak naprawde to nie mial zlych zamiarow... Ludzie! Samoobrona i LPR przynosza nam wstyd a jak dojda do wladzy to ja bede wsrod tych ktorzy opuszcza nasz kraj. Lepper niech zostanie- ktos musi zgasic swiatlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indris staczasz si Re:Lewactwo-> moralistyka-> donos do bezpieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 11:06 indris napisał: > ...ten post powinien być przekazany do organów ścigania, > wraz z identyfikacją autorki. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Podtrzymuję 01.07.04, 15:16 Wzywanie lekarzy do zabijania pacjentów jest równie obrzydliwe jak internetowa pedofilia. Ani to ani tamto nie jest dyskusją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej_L. BALCEROWICZ MUSI ZOSTAĆ ! ABY BYĆ SĄDZONYM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: av69_ do normalnego szpitala IP: *.konsalnet.com.pl 01.07.04, 10:29 Dlaczego taki baran bedzie sie leczyl za moje podatki, do normalnego szpitala z nim, niech zobaczy w jakich warunkach lecza sie zwykli ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: do normalnego szpitala IP: *.cec.eu.int 01.07.04, 10:30 > Dlaczego taki baran bedzie sie leczyl za moje podatki, do normalnego szpitala > z nim, niech zobaczy w jakich warunkach lecza sie zwykli ludzie "Lepper leczy się jak Miller! Jeśli ktoś wierzy, że gdy Andrzej Lepper przejmie władzę, wtedy odbierze skandaliczne przywileje politykom, to się myli. Szef Samoobrony leczy się w klinice MSWiA w Warszawie. Wczoraj wybraliśmy się do przewodniczącego z wizytą. Tylko po to, by zadać mu jedno proste pytanie: czy mu nie wstyd leczyć się w luksusowych warunkach, gdy tysiące innych pacjentów musi dzielić biedę z polską służbą zdrowia. - To gdzie mam się leczyć?! Jestem posłem. A leczenie wszędzie kosztuje tyle samo - denerwuje się Lepper" Fakt z dnia 01.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: av69_ Re: do normalnego szpitala IP: *.konsalnet.com.pl 01.07.04, 10:33 niech poczeka tak jak inni pacjenci w kolejce do specjalisty pol roku, niech dowie sie jeszcze ze skonczyl sie limit, zobaczymy co wtedy powie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: do normalnego szpitala IP: *.cec.eu.int 01.07.04, 10:35 To samo co zawsze... ze Balcerowic musi odejsc, bo to przeciez jego wina... czego sie wiecej po buraku spodziewac... Ja mu zycze, zeby go wyleczyli. Musi byc zdrowy, zeby mogl dlugo w pierdlu siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edgar ??????A MOZE PRZESZCZEP GŁOWY ?????????? IP: *.outsourcing.atman.pl 01.07.04, 10:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: MÓZGU!!! MOŻE Z MŁODEGO SZYMPANSA??? IP: *.cec.eu.int 01.07.04, 10:41 To by na cala Samoobore wystarczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: MÓZGU!!! MOŻE Z MŁODEGO SZYMPANSA??? IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.07.04, 13:20 Co Ci zrobił niewinny szympans, a pozatym to niemożliwe - mózg szympansa odrzuca organizm pana Leppera i innych posłów samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 przepraszam szympansy, szkoda tych inteligentnych 01.07.04, 14:14 zwierząt dla ucywilizowania Samejbrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek [...] IP: *.gliwice-zerniki.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 10:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Lepper przejdzie zabieg udrożnienia naczyń kr IP: *.oepd.com.pl / 83.136.227.* 01.07.04, 10:49 Koniak to napój klasy robotniczej pity ustami jej najwybitniejszych przedstawicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieslaw2004londynZ Re: Lepper przejdzie zabieg udrożnienia naczyń kr IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.04, 10:53 Zycze temu Panu,aby szybko wrocil do zdrowia.Lubie uczciwa walke.Chce Go pokonac na ringu na oczach widowni.Chce wykazac,ze powinien wrocic na gospodarke.Tam jest Jego miejsce.Nie na salonach Rzeczpospolitej.Tam sa potrzebni ZAWODOWCY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Lepper przejdzie zabieg -Panie Wiesławie IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 01.07.04, 11:10 Nie mam żadnych argumentów na obronę zjawiska pt.Lepper,może poza tym ze jeśli miejsce na tych salonach znalazło się dla szofera(Frasyniuk),czy "absolwentów" szkół PZPR-u typu Millera to dla mnie dowód na tzw. zawodostwo ELitek. Natomiast zjawisko Lepper będąc zaprzeczeniem teminu "zawodowiec" jest właśnie skutkiem ciągnącej się od lat sytuacji że kierują nami nie tylko "amatorzy",ale w dużym stopniu ludzie co do których uczciwości mamy ogromne zastrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol [...] IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 01.07.04, 11:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stu Operacja się udała PACJENT ZMARŁ IP: 213.17.161.* 01.07.04, 11:19 Parę pośmiertnych wspomnień. Prawdziwa cnota: Krytyk się nie boi Rozmawia dwóch na oko trzydziestoletnich mężczyzn. - Świat jest straszny. Trzęsienia ziemi, terroryzm, bin Laden, Husajn, Lepper... - Zgadzam się z tobą, ale dlaczego to akurat my mamy Leppera? - Bo Bóg dał Irakowi pierwszeństwo w wyborze Ulicą idzie staruszek. W pewnej chwili potknął się i upadł. Podchodzi do niego Lepper i pomaga mu wstać. - Bardzo panu dziękuję - mówi staruszek. - Jak mogę się panu odwdzięczyć? - Niech pan w najbliższych wyborach odda swój głos na mnie. - Ależ panie, ja upadłem na d..., a nie na głowę! - Jak zrobić sałatkę z buraków? - Wrzucić granat na zebranie Samoobrony. Nauczycielka mówi do ucznia: - Jasiu, nie wolno ci palić papierosów, przecież jesteś dopiero w 3 klasie. - Tak, proszę pani, ale Lepper jak był w 3 klasie to już palił. - Owszem, Jasiu, ale Lepper miał już wtedy skończone 18 lat. - Co robi Lepper, żeby zadzwonić z komórki? - Zamyka drzwi na skobel i macha dzwonkiem. - Dlaczego Lepper zawsze jest taki poważny? - Bo z dowcipów śmieje się tylko wtedy, kiedy je zrozumie. Polska, rok 2015. Spłonęła Biblioteka Narodowa, a w niej cały księgozbiór prezydenta Leppera. Jedna z tych dwóch książek była wyjątkowo cenna, bo już pokolorowana. - Czym się różnił Brutus od Andrzeja Leppera? - Brutus był cwaniakiem, a udawał idiotę, a Lepper na odwrót. - Dlaczego Lepper woli solarium od słońca? - Bo słońce jest dla niego za daleko. A poza tym, słońce zachodzi na zachodzie, a zachód jest podejrzany. - Dlaczego Lepper traktuje Niemców podejrzliwie? - Bo gdy raz chciał wziąć udział w demonstracji niemieckich rolników w Berlinie, niechcący wziął udział w "Love Parade". Idzie dwóch pijaków ulicą i wpadają na Leppera. Lepper zły mówi do nich: - Z drogi panowie. Na co pijak do kumpla: - Ty, koniec z bełtem, bo po nim to wydaje mi się, że nawet świnie gadają. - Dlaczego Lepper nie lubi kawałów o blondynkach? - Bo o nim mówią to samo i z czego tu się śmiać. - Jaka jest ulubiona dyscyplina sportowa Leppera? - Rzut epitetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Operacja się udała PACJENT ZMARŁ IP: *.top.net.pl 01.07.04, 15:43 Lepper użala się lekarzowi: - Boli mnie głowa, chyba mam migrenę Lekarz odpowiada: - Migrenę może mieć człowiek wykształcony, a ciebie zwyczajnie łeb naprdala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Lepper przejdzie zabieg udrożnienia naczyń mózgu ? IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 01.07.04, 11:34 osobiścei nalezy go leczyć lekami za złotówke i udrożnić mu naczynia mózgowe ! on ma duże mózgowe zmiany sklerotyczne o czym swiadcza jego wypowiedzi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Ale im Lepper zrobił kawał! Prawdziwe zwolnienie.. IP: 194.181.190.* 01.07.04, 11:34 lekarskie...! To było dobrze rozegrane - najpierw adwokat przyniósł jakiś idiotyczny papierek z klubu sejmowego Samoobrony, to wciągnęło panów P.,T. i O. w pułapkę, upewniło ich, że to znowu znane triki Leppera i sobie na nim publicznie poużywali. A teraz, jako dżentelmeni, powinni go publicznie przeprosić. (nie jestem fanem Leppera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC PANOWIE Z PO ODSZCZEKAĆ, ODSZCZEKAĆ IP: 213.17.204.* 01.07.04, 11:34 A Lepperowi życzę zdrowia. Tak jak każdemu innemu człowiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bog. Re: Lepper przejdzie zabieg udrożnienia naczyń kr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 11:38 Lepperowi życzę zdrowia, jak każdemu choremu człowiekowi. Ale... taki patriota, obrońca biednych ludzi, rozumiejących ich dole i niedole jednak nie połozył sie do szpitala rejonowego. Bolesne jest, że są ludzie, którzy mu wierzą i głosują na niego, ale grożniejsi są ci którzy popierają go dla kariery np. Czarnecki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-Fly Co sie odwlecze, to nie uciecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 11:41 Prędzej czy później wsadzą go do więzienia. Kwestia ile jeszcze nakombinuje przed wyrokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarekS [...] IP: *.chello.pl 01.07.04, 11:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naprzód_Lepper !!! KTO SIĘ BOI LEPPERA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolak [...] IP: 217.153.212.* 01.07.04, 11:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Lepper przejdzie zabieg udrożnienia naczyń kr 01.07.04, 11:55 Patrzcie na zdjecie: ten umundurowany "wojak" z tylu, to chyba Waldemarek Pawlak, co ? HeHe. Albo sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Lepper przejdzie zabieg udrożnienia naczyń kr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 11:58 A moze tobie niechybnie przyjdzie kiedys lezec w szpitalu gdy lekarze beda Ci wstrzykiwac jakis lek przyblizajacy Cie do smierci, to moze wtedy przypomnisz sobie swoje slowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Lepper przejdzie zabieg udrożnienia naczyń kr IP: *.icpnet.pl 01.07.04, 12:00 Czy protegowani przez Samoobronę panowie z łodzkiego pogotowia wycenili już skórę swojego wodza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BrawoAndrzejLepper ŻYCZĘ LEPPEROWI SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:49 Życzę jak najszybszego powrotu do Sejmu i kontynuacj zamierzeń. Więcej takich posłów jak Pan Andrzej Lepper nam potrzeba. Może wówczas coś by się zmieniło. Stan dotychczasowy Sejmu jest nie do zaakceptowania. Odpowiedz Link Zgłoś
b-fly Re: ŻYCZĘ LEPPEROWI SZYBKIEGO POWROTU DO ZDRO 01.07.04, 19:00 Gość portalu: BrawoAndrzejLepper napisał(a): > Życzę jak najszybszego powrotu do Sejmu i kontynuacj zamierzeń. > Więcej takich posłów jak Pan Andrzej Lepper nam potrzeba. Może wówczas > coś by się zmieniło. Stan dotychczasowy Sejmu jest nie do zaakceptowania. Racja, mimo wszystko nudno już zaczyna się w sejmie robić... Nie ma na co popatrzeć..... Potrzebni są nowi ludzie tacy jak pan Andrzej aby ożywić atmosfere!! Żeby było ciekawiej! Może się tam w końcu kto pobije?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barca [...] IP: *.upf.es 01.07.04, 12:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyburak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 12:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bog. Nie daj Boże! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 12:18 zostanie bohaterem, kolejny pomnik, beatyfikacja br.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Korzeniowsk Re: Zaraz, zaraz, czy to nie Andrzej Lepper ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.07.04, 12:07 ... gardłował kiedyś przeciwko przywilejom warstwy rządzącej? A teraz sam leczy się nie w szpitalu Kasy Chorej, tylko w Lecznicy Rządowej? Punkt widzenia zależy od punktu ... leżenia, nieprawdaż Panie Andrzeju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Czyżby szykował się na rentę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 12:09 Dlaczego zabieg wyznaczono w czasie procesu? Czy była nagła konieczność? Dlaczego mec.D. robił z tego tajemnicę do samego końca? Czy wymagała tego dramaturgia przedstawienia? Żeby zdyskredytować stronę pozywającą, jeśli nerwy puszczą? ??? Odpowiedz Link Zgłoś