behemot17-13 09.09.12, 21:12 ubliżający, traktujący ludzi niepełnosprawnych jak odpady nadające się jedynie do recyklingu, poczuł się dotknięty.przykre, że takie coś jest w polityce, nawet jeśli marginalnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
behemot17-13 Re: nie może być, 09.09.12, 21:12 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12451909,Korwin_Mikke_pozywa_za_rysunek_z_niepelnosprawnym.html Odpowiedz Link Zgłoś
gambit_smolenski najął już Giertycha? ;-) 09.09.12, 21:22 E tam, to pierdoły. Pytanie, czy jako dobry neokon a la familie Sikorskich oraz Tusków, najął już Giertycha? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: najął już Giertycha? ;-) 09.09.12, 21:27 mam prośbę. możesz coś od siebie, ludzkim głosem ? Odpowiedz Link Zgłoś
gambit_smolenski Re: najął już Giertycha? ;-) 09.09.12, 21:40 Kiedy to właśnie jest ode mnie. Rzecz w tym, że to nie moja wina, iżem taki zagubiony... Już Libicki zasugerował, że w sporze z JKM'em zwróci się do Giertycha... Pytanie, czy Korwin-Mikke uprzedzi Libickiego w tej kolejce do Romka? PS. A teraz na poważnie. Z całym szacunkiem do powyższych panów. Jako polityczne dziecię uwielbiałem JKM'a, jego inteligencję, przenikliwość, publicystykę. Jako człowiek i ktoś zaznany z cierpieniami i trudami życia niepełnosprawnych, sekundowałem Libickiemu juniorowi. Jako prawicowiec, szanowałem i w pewnym wymiarze podzielałem poglądy i program pol. Giertycha. Dziś, ja jako ja, jestem zupełnie rozczarowany tymi panami. Wszystkimi trzema. Niezależnie od ich poglądów oraz stanu ich umysłów i ciał. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: najął już Giertycha? ;-) 09.09.12, 21:47 ... przyperdolił ci te giertych zraz, czy co??? PeeS - zajmij się twórcą solidarnej polski, Ghandim-bis - ton ci się zmieni i znikną wory pod oczami.... może się nawet uśmiechniesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
gambit_smolenski Re: najął już Giertycha? ;-) 09.09.12, 21:55 Spoko-loko, sclavusiku, uśmiecham się pełną gębą, dialogując z behemocikiem;-) Toż to behemocik takowy morusowy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: najął już Giertycha? ;-) 09.09.12, 22:24 dzięki wodzu, uszanowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: najął już Giertycha? ;-) 09.09.12, 22:44 gambit_smolenski napisał(a): > E tam, to pierdoły. Pytanie, czy jako dobry neokon a la familie Sikorskich oraz > Tusków, najął już Giertycha? ;-)Łosiu, po co ci nowy nick? Przecież chyba cię nie zbanowali Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: nie może być, 09.09.12, 21:47 behemot17-13 napisał: > ubliżający, traktujący ludzi niepełnosprawnych jak odpady nadające się jedynie > do recyklingu, poczuł się dotknięty.przykre, że takie coś jest w polityce, nawe > t jeśli marginalnej. Od dawna nie zwracam uwagi na elukubracje tego pana, podobnie jak na napisy w szalecie miejskim, jeżeli już muszę tam wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: nie może być, 09.09.12, 22:08 zazdroszczę. a mnie takie toto wkur. sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 korwin odlecial...:( 09.09.12, 22:10 ale to nastąpilo juz dawno, a taki niesiolowski jest wicemarszalkiem...:( Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: korwin odlecial...:( 09.09.12, 22:18 wybacz, jakiś związek, kogo przy okazji wypatroszymy? Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 nie trzeba nikogo patroszyć.... 09.09.12, 22:24 podoba ci sie gdy niesiolowski mówi o kobiecie posłance, "ta grubsza"? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: nie trzeba nikogo patroszyć.... 09.09.12, 22:40 ;ponawiam, jakiś z\wiązek? to co? mam naubliżać Ewie Stankiewicz? propozycja, skup się, a propos tematu Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: nie trzeba nikogo patroszyć.... 09.09.12, 22:56 związek między niesiołowskim a korwinem? słaby, choć pewnie korwin mówiąc to co powiedział, miał na myśli zupełnie co innego i choć niesiołowski mówiąc o poslance "ta grubsza" też miał co innego na myśli, to jednak związek istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: korwin odlecial...:( 09.09.12, 22:22 Rozumiem, że nie potrafisz sobie sprawdzić, czy Niesiołowski rzeczywiście jest wicemarszałkiem. Ale nie powinno to nikogo dziwić u facia, który nie potrafi do własnej sygnaturki wstawić działającego linku. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 ależ jak juz tak bardzo chcesz, to sobie 09.09.12, 22:26 ja zmień... nie jest...? wielka strata... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: ależ jak juz tak bardzo chcesz, to sobie 09.09.12, 22:29 Jest jeszcze mnóstwo rzeczy, o których nie masz bladego pojęcia, co nie przeszkadza ci ani trochę, by się na ich temat głośno wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: nie oceniaj innych po sobie... 09.09.12, 22:33 Bynajmniej - przed chwilą to nie ja a ty utyskiwałeś, że Niesiołowski taki okropny, a jest wicemarszałkiem. Innymi słowy - wypowiedziałeś się o czymś, na temat czego nie masz żadnej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: nie oceniaj innych po sobie... 09.09.12, 22:35 ayran napisał: > Bynajmniej - przed chwilą to nie ja a ty utyskiwałeś, że Niesiołowski taki okro > pny, a jest wicemarszałkiem. Innymi słowy - wypowiedziałeś się o czymś, na tema > t czego nie masz żadnej wiedzy. Bierze przykład z koleżanki Sawy. Oni kochają dowcipy w stylu Radia Erewań. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 no... zwłaszcza takie o niePOdnoszeniu 09.09.12, 23:40 POdatkow i wywalaniu z rządu każdego, kto miałby czelność mieć taki POmysl... www.youtube.com/watch?v=4MrJ03LipsU Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: nie oceniaj innych po sobie... 09.09.12, 22:48 nie wiem jest, czy nie jest, malo mnie to obchodzi i jest mało ważne... nie mam czasu z zapartym tchem śledzic jego kariery, podobnie jak karier całej tej bandy, co i rusz zmieniającej stolki i tytuły. Wiedzę, choc być może nie wystarczającą z perspektywy statystycznego leminga, na temat tego kmiota niestety posiadam, choc dla mnie i moich Rodaków byloby lepiej, gdybyśmy o nim nie słyszeli... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: nie oceniaj innych po sobie... 10.09.12, 02:50 Widzę, że w dalszym ciągu nie zrozumiałeś, że posługiwanie się w rozmowie argumentem w oczywisty sposób nieprawdziwym zwyczajnie cię kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: nie może być, 09.09.12, 22:30 Autor rysunku zupełnie jak Ty nic nie rozumie a się wypowiada. Zreszta za twoją wypowiedź też mógłby byc proces z góry przegrany dla ciebie i nawet Roman nie pomoże. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 nie gadaj... 09.09.12, 22:36 korwin dal znowu doopy... też jestem zdania, że każdy jest odpowiedzialny sam za siebie, ale nie tak! nie dzieli sie ludzi na czarnych, zielonych, niebieskich, czy tych bez nogi, tylko na dobrych i zlych, głupich i mądrych! Zdanie jest oczywiście wyrwane z kontekstu, ale sam się podstawia... Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: nie gadaj... 09.09.12, 22:50 Kwestia odzewu medialnego, gdyby Prezydenta Komorowskiego traktowano ta miara co Korwina już dawno siedziałby zamkniety w ZOO jako atrakcja. W przypadku Korwina to norma ze wyjmuje sie jego słowa z kontekstu i narzuca jego stwierdzeniom interpretację robiacą z niego oszołoma. Ciekawe ze nikt z tych ponoc obrazonych jeszcze nie poszedł do sadu taz Korwin dosc majetny jest było nie było. Radziłbym sie nad tym wszystkim zastanowić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 ale Korwin jest na tyle inteligentny 09.09.12, 23:00 że zdaje sobie z tego sprawę, jeśli nie to bardzo sie co do niego pomylilem... jest takie bardzo fajne przyslowie pszczół, które mówi "tisze budziesz, dalsze jedziesz", albo w tlumaczeniu, cierpliwy czlowiek siedząc na brzegu rzeki, prędzej czy później zobaczy trupa swojego wroga... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: nie może być, 09.09.12, 22:58 bóg zapłać za ostrzeżenie. dobrze się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: nie może być, 09.09.12, 22:36 śmieć zawsze będzie śmieciem recyklingiem się zajmujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: nie może być, 09.09.12, 22:53 a debil debilem i mysleć sie nigdy nie nauczy, co najwyzej bedzie powtarzał za innymi matołami na których sie wzoruje i od których sie uczy jak byc głupszym niz ustawa przewiduje. Rozumu nabiera sie długo, powoli i wytrwale, ale głupota zarazić sie łatwo, wystarczy troche złego przykładu i towarzystwa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś