Dodaj do ulubionych

PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 22:13
Właśnie powstał Komitet Założycielski Obrony Polskiej Ziemi PLACÓWKA

Nasz kraj znalazł się na krawędzi utraty suwerenności państwowej. Niezależność
gospodarczą prawie utraciliśmy - 80% banków, przedsiębiorstw przemysłowych i
handlowych oraz mediów przeszło na rzecz kapitału obcego. Rząd RP wbrew woli
społeczeństwa realizuje politykę gospodarczą pod dyktando Brukseli.

Wilki w owczych skórach zniszczyły etos Solidarności nazywając
siebie „prawicą”. Ziemia ojczysta dla rządzących stała się jedynie towarem do
sprzedaży w ręce cudzoziemców. Przeciętny polski rolnik nie jest w stanie
dokupić ziemi na skutek całkowitej zapaści ekonomicznej. Jedyne propozycje dla
rolników to zalesienie ziemi i renty strukturalne.

W okresie przyszłych 10 lat faktycznie nastąpi całkowita likwidacja polskiego
rolnictwa, przekształcenie obszarów wiejskich w farmy typu
amerykańskiego /fabryki zmodyfikowanej genetycznie żywności/. Dotychczasowa
prywatyzacja majątku narodowego z udziałem kapitału zachodniego
dała "dobrodziejstwo" w postaci 20% bezrobocia i niespotykanej od wielu lat
recesji.

Próby przekłamywania tysiącletniej historii Narodu Polskiego i zastąpienia jej
obcą nam antychrześcijańską ideologią globalistów powodują, że już czas
najwyższy abyśmy powiedzieli słowami Sługi Bożego Prymasa Tysiąclecia Kardynała
Stefana Wyszyńskiego „ non possumus”.

Brońmy się więc tworząc PLACÓWKI na terenie całego kraju dla dobra naszej
Ojczyzny.

Oszołom z Radia Maryja
Obserwuj wątek
    • Gość: Oszołom Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 22:21
      Aha Jeszcze adres Placówki ojczyzna.pl/PLACOWKA/index.htm
      • Gość: mmikki Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.chello.pl 16.03.02, 22:25
        Dziękję Ci serdecznie i po staropolsku za to inicjatywe ! Bedziemy bronić
        naszej świentej ziemi przy obcom nawałom !
        • wegiel Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi 18.03.02, 16:41
          Chyba Rydzyk znowu zwęszył dobry interes i dalej ogłupia ludzi ,bo na tych
          wszystkich akcjach to tylko on dobrze wychodzi.
      • dorsai PLACÓWKA - Komitet Wykupienia Ziemi dla RM 16.03.02, 23:46
        Nazwij to po imieniu: Komitet Obrony Polskiej Ziemi dla Wykupienia Przez
        Naszych Biznesmenów (PSL, Radio, LPR). OzRM, czy ty masz nas za idiotów? Co to -
        my nie wiemy że w Radyju bedziecie robić "spontaniczną" składkę na wykupywanie
        ziemi dla RM? No tak, ze Stocznią sie nie udało, to moze się uda zostać
        feudałami... czy też posiadaczami ziemskimi za pieniązki emerytów
      • Gość: ania Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.upc.chello.be 16.03.02, 23:51
        Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> Aha Jeszcze adres Placówki <a href="ojczyzna.pl/PLACOWKA/index.htm"targe
        > t="_blank">ojczyzna.pl/PLACOWKA/index.htm</a>

zapomniales podac numeru konta szef sie pogniewa
    • Gość: Alek Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.ipt.aol.com 16.03.02, 22:45
      Dobrze, ale wolalbym zebyscie nie mowili ani "my Polacy", ani "my patrioci". te
      pojecia sa bardzo wzgledne. Osobiscie nie zycze sobie, zeby oszolomy z RM czy
      LPR ich uzywaly. Czy to jasne?
      • Gość: Oszołom Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 22:49
        A kto ma używać tych pojęć? Żydzi Niemcy bezideowcy kosmopolici i ateiści?
        • Gość: ania Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.upc.chello.be 16.03.02, 23:11
          Mam pytanie.Oszolom czy ty teraz zmienisz nicka na Slimak?I czy to bedzie
          Slimak z Radia Maryja Czy slimak z Placowki?
          • Gość: Izaak Re: PLACÓWKA -Razem Polacy -ziemia nie dla obcych IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 23:36
            Myślę że już czas najwyższy by obudzili się uśpieni przez TV i Radio. Dania np
            jest w EU a obcym zabroniono kupowania tam Ziemi. 80% Polaków jestprzeciw
            sprzedaży obcym.
          • Gość: OzRm Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 23:49
            Brońmy się wszyscy przed zakusami OBCYCH. Nie na darmo polscy astronomowei
            odkryli w Kosmosie tyle nowych planet. Kosmici planują totalny atak na Polskę
            chcą wessać naszą ziemię do wielkiego dokurzacza i wywieźć poza Galatykę.
            Radio Maryja i LPR nie mogą na to pozwolić i dlatego proponują:
            - osadzić na majątku ziemskim arcybiskupa Petza ( kosmici swego nie ruszą )
            - poprosić posłankę Sobecką o żarliwe modlitwy w sejmie o anwrócenie kosmitów
            - nasłać na Brukselę posłów Tomczaka i Wrzodaka - ponieważ występy klaunów mogą
            skutecznie sparaliżować pracę organów Uni
            Podobno Ojciec Rydzyk już wystąpił do Spielberga o możliwość wykorzystania
            hasła "ETI go HOME" jako sloganu w kampanii reklamowej jesiennych wyborów
            samorządowych.
            Jest też intepelacja posła Girtych w sprawie obowiązku zdania egazminu z
            książki Prusa przez: gimazjalistów, licealistów i wszystkich ubiegających się o
            posady państwowe.
            • Gość: ania Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.upc.chello.be 17.03.02, 00:05
              Gość portalu: OzRm napisał(a):

> Brońmy się wszyscy przed zakusami OBCYCH. Nie na darmo polscy astronomowei
              > odkryli w Kosmosie tyle nowych planet. Kosmici planują totalny atak na Polskę
              > chcą wessać naszą ziemię do wielkiego dokurzacza i wywieźć poza Galatykę.
              > Radio Maryja i LPR nie mogą na to pozwolić i dlatego proponują:
              > - osadzić na majątku ziemskim arcybiskupa Petza ( kosmici swego nie ruszą )
              > - poprosić posłankę Sobecką o żarliwe modlitwy w sejmie o anwrócenie kosmitów
              > - nasłać na Brukselę posłów Tomczaka i Wrzodaka - ponieważ występy klaunów mogą
              >
              > skutecznie sparaliżować pracę organów Uni
              > Podobno Ojciec Rydzyk już wystąpił do Spielberga o możliwość wykorzystania
              > hasła "ETI go HOME" jako sloganu w kampanii reklamowej jesiennych wyborów
              > samorządowych.
              > Jest też intepelacja posła Girtych w sprawie obowiązku zdania egazminu z
              > książki Prusa przez: gimazjalistów, licealistów i wszystkich ubiegających się o
              >
              > posady państwowe.

Poplakalam sie ze smiechu.bis!bis!bis!
            • Gość: Oszołom Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 14:48
              Uwaga! pojawił się mój sobowtór z Krakowa i zaczyna mi mieszać!
              Prawdziwy Oszołom z RM z Poznania!
              • Gość: ania Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.upc.chello.be 18.03.02, 08:49

> Uwaga! pojawił się mój sobowtór z Krakowa i zaczyna mi mieszać!
                > Prawdziwy Oszołom z RM z Poznania!

Ale on pisze duzo lepiej od ciebie!To dlatego prosilam o bis.
            • Gość: ania Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.upc.chello.be 22.03.02, 12:17
              prosilam o bis no i co?
        • Gość: Feliks Do Oszoloma IP: *.ipt.aol.com 17.03.02, 18:52
          Popieram zadanie kolego zadajacego abyscie wreszcie przestali sobie wycierac
          geby patriotycznymi haslami. Jestescie banda rasistow, siejacych w narodzie
          nienawisc.
          • Gość: Oszołom Do Feliksa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 09:49
            A wy jesteście bandą eurorasistów, którzyy chcą wymieszać narody i religie by
            powstał jeden naród i religia będące zlepkiem tego co tam wpakujecie. Ci co się
            nie zmieszają będą dyskryminowani
            • Gość: Hania Do Oszolka - Dowcipnisia IP: 195.217.253.* 19.03.02, 09:53

> A wy jesteście bandą eurorasistów, którzyy chcą wymieszać narody i religie by
              > powstał jeden naród i religia będące zlepkiem tego co tam wpakujecie. Ci co się
              >
              > nie zmieszają będą dyskryminowani

Oszolku kochany, pomysl przez chwilke zanim cos napiszesz, dobrze? Chyba, ze
              takie kawalki tworzysz, aby zapewnic Twoim czytelnikom wysublimowana,
              surrealistyczna rozrywke. Jesli tak, to brawo! Usmialam sie do lez (niestety
              troche kawy na klawiature przy okazji wylalam).
            • Gość: Adam do Oszoloma IP: *.ipt.aol.com 19.03.02, 22:45
              Nawet najglupszy Polak wie, ze granice sa sztucznym tworem wymyslonych przez
              ludzi dla oznaczenia obszarow swoich wplywow. Niektore dzikie zwierzaki
              oznaczaja moczem swoje terytoria.Idea Unii jest wlasnie zniesienie granic i
              ustalenie wspolnych, podstawowych zasad zycia dla wszystkich rozumnych istot,
              bedacych na mniej wiecej podobnym poziomie rozwoju cywilizacji, ulatwienie
              kontaktow gospodarczych i miedzyludzkich. Wy w tej swojej propagandzie
              antyunijnej jestescie wciaz na poziomie przywodcow plemion murzynskich ,
              broniacych zawziecie malostkowych interesow oraz oczywiscie wladzy. Wiadomo, ze
              w Unii nikt nie bedzie chodzil ani na pasku twojego guru, ani kleru. To was
              boli i dlatego nie chcecie pamietac, ze swiat bez granic to twor samego Pana
              Boga.Madrzy ludzie nadazaja tylko za jego idea.
              • Gość: GMR Re: do Oszoloma IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:01
                Gość portalu: Adam napisał(a):

> ...Idea Unii jest wlasnie zniesienie granic i
                > ustalenie wspolnych, podstawowych zasad zycia dla wszystkich rozumnych istot,
                > bedacych na mniej wiecej podobnym poziomie rozwoju cywilizacji, ulatwienie
                > kontaktow gospodarczych i miedzyludzkich.
                - No właśnie na podobnym poziomie!!! A my ten ich poziom pd względem zamozności
                osiągniemy za 33 lata i to pod warunkiem że my będziemy miec rocznie min 7% PKB a
                UE zero przecinek coś tam.. ten drugi warunek jest spełniony ale my swego warunku
                ześmy nie spełnili!
            • Gość: Jaceq Re: Do Feliksa IP: *.ppp.szeptel.net.pl 19.03.02, 22:57

> A wy jesteście bandą eurorasistów, którzyy chcą wymieszać narody i religie by
              > powstał jeden naród i religia będące zlepkiem tego co tam wpakujecie.

rasiści, którzy chcą wymieszać rasy! Więcej takich 'rasistów'!

> Ci co się nie zmieszają będą dyskryminowani

Głupotę należy dyskryminować.
    • Gość: Paweł Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 23:41
      Sprywatyzować powinno się wsystko co tylko się da i to jest polską racją stanu.
    • Gość: Dr.KrisK Cud genetyki: Oszołek z RM w roli Ślimaka!! IP: *.eng.fsu.edu 17.03.02, 00:07
      Ależ Osiołeczku z RM - nie machaj tak gwałtownie kosą na sztorc osadzoną bo się
      jeszcze skaleczysz! Okropnie jesteś solenny i wzdęty narodowo, żeby cię te
      miazmata nie zabiły!
      Wzruszyleś mnie do łez wizją Polski Bez Ziemi, dlatego tez deklaruję:
      - mojej polskiej ziemi (mam w doniczce z paprotką w laboratorium + fikus) nie
      oddam nikomu! Choćby mi Mniemce dawali worek euro - tfu, na psa urok. Nasza ona
      jest i nikomu nic do niej! Tak trzymać i do przodu, narodzie pobożny.

KrisK - Doctorus Philosophae
      • Gość: ania Re: Cud genetyki: Oszołek z RM w roli Ślimaka!! IP: *.upc.chello.be 17.03.02, 11:10
        Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> Ależ Osiołeczku z RM - nie machaj tak gwałtownie kosą na sztorc osadzoną bo się
        >
        > jeszcze skaleczysz! Okropnie jesteś solenny i wzdęty narodowo, żeby cię te
        > miazmata nie zabiły!
        > Wzruszyleś mnie do łez wizją Polski Bez Ziemi, dlatego tez deklaruję:
        > - mojej polskiej ziemi (mam w doniczce z paprotką w laboratorium + fikus) nie
        > oddam nikomu! Choćby mi Mniemce dawali worek euro - tfu, na psa urok. Nasza ona
        >
        > jest i nikomu nic do niej! Tak trzymać i do przodu, narodzie pobożny.
        >
        > KrisK - Doctorus Philosophae

Ja ze swojej strony jako patriotka ukradne sasiadce z ogrodka ziemie belgijska i
        wysle na adres Placowki.Apeluje do wszystkich ,ktorzy mieszkaja na terenie UE
        kradnijcie ziemie i wysylajcie do Polski.
        • Gość: Jaceq Re: Cud genetyki: Oszołek z RM w roli Ślimaka!! IP: *.ppp.szeptel.net.pl 17.03.02, 15:02
          Gość portalu: ania napisał(a):

> Apeluje do wszystkich ,ktorzy mieszkaja na terenie UE
          > kradnijcie ziemie i wysylajcie do Polski.

Niektórzy wracają z terenów UE z ziemią za paznokciami! Złodzieje!
          • Gość: Dr.KrisK Własnie! IP: *.eng.fsu.edu 17.03.02, 15:19
            A co z ziemią na butach! Sam widziałem grubego (a więc i ciężkiego) Niemca jak
            łaził po miękkiej ziemi w pionierkach na karbowanej podeszwie!!!
            Postuluję obowiązkowe otrzepywanie na granicy osób wyjeżdżających z kraju.

P.S. Pani aniu - cenna inicjatywa. Paczkami ziemę z zagranicy na adres Oszołka
            z RM, a jak nie poda, to do Ojca Dyrektora. Ojczyzna w potrzebie!
            Czuwaj.
            KrisK + t.
            • Gość: Jaceq Re: Własnie! IP: *.ppp.szeptel.net.pl 17.03.02, 15:26

> Paczkami ziemę z zagranicy na adres Oszołka
              > z RM, a jak nie poda, to do Ojca Dyrektora. Ojczyzna w potrzebie!

Usypie sobie Okopy św. Trójcy.
      • Gość: OszołmRM Re: Cud genetyki: Oszołek z RM w roli Ślimaka!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 17:00
        Kpisz sobie doktorku! Z hodowli doniczkowej nie wyżyjesz chyba że będziesz w
        niej hodował konopie indyjskie w wiadomym celu ale to już jest przestępstwo
        (chyba że udasz się do Holandii)
        • Gość: Dr.KrisK Drogi Oszołku z RM! IP: *.eng.fsu.edu 17.03.02, 18:53
          Ależ co ci przychodzi do steranej głowiny! Paprotki + fikusy w moim
          laboratorium są gwoli ozdoby oraz kontaktu z przyrodą, którego mam mniej niżbym
          chciał, albowiem zajętym jest wielce.
          Podaj adres gdzie można wysyłac Paczki Z Ziemią.
          P.S. Czy oprócz ogladania wiadomych kaset (coby wiedzieć, czego oglądac się nie
          powinno), próbujesz również maryśki? Naprawdę, Ojczyzna aż tyle od ciebie nie
          wymaga!!!
    • Gość: Feliks Do Oszolka IP: *.ipt.aol.com 17.03.02, 19:09
      Napisz jak ojciec pomaga bezrobotnym. Odpala im chociaz pol procent odsetek?
      • Gość: Oszołom Re: Do doktorka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 20:23
        W RM jest audycja mogę chcę pomóc w której to jedni słuchacze dzielą się tym co
        mają z potrzebującymi. RM chce też wybudować hospicjum ale władze kładą RM
        klody pod nogi. Chcielisy wybudować Uczelnie gdzie byłoby zatrudnionych 3 tys
        osób to radni SLD i UW łeb ukręcili tej szłachetnej inicjatywie!! kasa szłaby
        na to od polonii amerykańskiej...niektórzy słuchacze składają nawet oferty
        pracy....
        Oszołom z radia Maryja
        • Gość: Jaceq Re: Do doktorka IP: *.ppp.szeptel.net.pl 17.03.02, 20:41

>kasa szłaby na to od polonii amerykańskiej..

Polonio amerykańska !!! Tu się zamachnęli na twoją kasę!
        • Gość: Hania Do Oszolka IP: 195.217.253.* 18.03.02, 11:57

> W RM jest audycja mogę chcę pomóc w której to jedni słuchacze dzielą się tym co
          >
          > mają z potrzebującymi. RM chce też wybudować hospicjum ale władze kładą RM
          > klody pod nogi. Chcielisy wybudować Uczelnie gdzie byłoby zatrudnionych 3 tys
          > osób to radni SLD i UW łeb ukręcili tej szłachetnej inicjatywie!! kasa szłaby
          >
          > na to od polonii amerykańskiej...niektórzy słuchacze składają nawet oferty
          > pracy....
          > Oszołom z radia Maryja

Uczelnia zatrudniajaca 3 tys. osob?!! Na jakich stanowiskach? Kto by tam
          wykladal? Kto by tam chcial sie uczyc?
          • Gość: ania Re: Do Oszolka IP: *.upc.chello.be 18.03.02, 12:05
            Gość portalu: Hania napisał(a):

> Gość portalu: Oszołom napisał(a):
            >
            > > W RM jest audycja mogę chcę pomóc w której to jedni słuchacze dzielą się t
            > ym co
            > >
            > > mają z potrzebującymi. RM chce też wybudować hospicjum ale władze kładą RM
            >
            > > klody pod nogi. Chcielisy wybudować Uczelnie gdzie byłoby zatrudnionych 3
            > tys
            > > osób to radni SLD i UW łeb ukręcili tej szłachetnej inicjatywie!! kasa s
            > złaby
            > >
            > > na to od polonii amerykańskiej...niektórzy słuchacze składają nawet oferty
            >
            > > pracy....
            > > Oszołom z radia Maryja
            >
            > Uczelnia zatrudniajaca 3 tys. osob?!! Na jakich stanowiskach? Kto by tam
            > wykladal? Kto by tam chcial sie uczyc?

Haniu chodzi o to ,ze szla by kasa od Polonii amerykanskiej.A jak jest kasa
            reszta nie stanowi problemu.
            • Gość: Hania Re: Do Oszolka IP: 195.217.253.* 18.03.02, 12:13
              Gość portalu: ania napisał(a):

> Gość portalu: Hania napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Oszołom napisał(a):
              > >
              > > > W RM jest audycja mogę chcę pomóc w której to jedni słuchacze dzielą
              > się t
              > > ym co
              > > >
              > > > mają z potrzebującymi. RM chce też wybudować hospicjum ale władze kła
              > dą RM
              > >
              > > > klody pod nogi. Chcielisy wybudować Uczelnie gdzie byłoby zatrudniony
              > ch 3
              > > tys
              > > > osób to radni SLD i UW łeb ukręcili tej szłachetnej inicjatywie!! k
              > asa s
              > > złaby
              > > >
              > > > na to od polonii amerykańskiej...niektórzy słuchacze składają nawet o
              > ferty
              > >
              > > > pracy....
              > > > Oszołom z radia Maryja
              > >
              > > Uczelnia zatrudniajaca 3 tys. osob?!! Na jakich stanowiskach? Kto by tam
              > > wykladal? Kto by tam chcial sie uczyc?
              >
              > Haniu chodzi o to ,ze szla by kasa od Polonii amerykanskiej.A jak jest kasa
              > reszta nie stanowi problemu.

Aha ;)
              Juz sobie wyobrazilam Oszolka jako wykladowce prawa. Np. rodzinnego ;)
              • Gość: Dr.KrisK Zapominacie o profesór Raźny Annie! IP: *.eng.fsu.edu 18.03.02, 13:52
                Uczyłaby naturalnie o homoekonomikusie!
                Oj, znalazłoby się chętnych wykładowców. Skin uczyłby wuefu oczywiście. Ojciec
                Rydzyk miałby gościnne wykłady (nie za darmo, oj nie!)...
                A studenci? Panie z kółek różańcowych.
                KrisK - Doctorus Philosophae
                • Gość: Hania Re: Zapominacie o profesór Raźny Annie! IP: 195.217.253.* 18.03.02, 13:57

> Uczyłaby naturalnie o homoekonomikusie!
                  > Oj, znalazłoby się chętnych wykładowców. Skin uczyłby wuefu oczywiście. Ojciec
                  > Rydzyk miałby gościnne wykłady (nie za darmo, oj nie!)...
                  > A studenci? Panie z kółek różańcowych.
                  > KrisK - Doctorus Philosophae

A czego uczylby prof. Bender? Bo OzRM moglby uczyc prawa rodzinnego, prawa
                  handlowego (seminarium n.t. prywatyzacji), prawa karnego - wyklad
                  specjalistyczny: Przestepstwa przeciwko wolnosci seksualnej i obyczajnosci, czyli
                  rozdzial XXV KK a takze konwersatorium przestepstwach przeciwko wolnosci sumienia
                  i wyznania (rozdzial XXIV KK). Jak by to bylo pieknie! A z goscinnymi wystepami
                  przyjezdzalby PolishAM i uczyl historii Polski.

• Gość: Tadek Re: Zapominacie o profesór Raźny Annie! IP: *.chello.pl 18.03.02, 14:01

Proszę zarezerwowac katedre ekonomii dla p. Zygmunta Wrzodaka
                    • Gość: Hania Re: Zapominacie o profesór Raźny Annie! IP: 195.217.253.* 18.03.02, 14:03
                      Gość portalu: Tadek napisał(a):

>
                      > Proszę zarezerwowac katedre ekonomii dla p. Zygmunta Wrzodaka

Mysle, ze o. Rydzyk bedzie zachwycony, ale nie wiem jak prof. Razny zniesie
                      konkurencje....
                      • Gość: Dr.KrisK A pan Hysteric z Teksasu... IP: *.eng.fsu.edu 18.03.02, 14:10
                        ... mógłby uczyć socjologii tj. mówiłby o socjalizmie we wszelkich jego
                        przejawach, oraz o lewusach. Oraz jak zrobił oszałamiającą karierę w Stanach, i
                        co z tego wynika dla ludzkości.

No i proszę, już nam kadra rośnie!
                        Dr.KrisK + t.

• Gość: Hania Re: A pan Hysteric z Teksasu... IP: 195.217.253.* 18.03.02, 14:14

> ... mógłby uczyć socjologii tj. mówiłby o socjalizmie we wszelkich jego
                          > przejawach, oraz o lewusach. Oraz jak zrobił oszałamiającą karierę w Stanach, i
                          >
                          > co z tego wynika dla ludzkości.
                          >
                          > No i proszę, już nam kadra rośnie!
                          > Dr.KrisK + t.
                          >

Mam jeszcze etat dla MMM - cos z kulturoznawstwem. Rowniez Skin, po zajeciach z
                          kultury fizycznej, moglby prowadzic seminarium z wplywu kultury starozytnych
                          sarmatow na dzialalnosc partii politycznych w III RP.
                          • Gość: Tadek Re: A pan Hysteric z Teksasu... IP: *.chello.pl 18.03.02, 14:28

Tak, piękna to by była szkoła. Ale światowa masoneria na to nie pozwoli bo
                            jakies tam Harwardy i Oxfordy poszły by w odstawkę. Absolwenci tej szkoły
                            masowo zdobywali by nagrody Nobla w każdej dziedzine
                            • Gość: Hania Re: A pan Hysteric z Teksasu... IP: 195.217.253.* 18.03.02, 15:25
                              Gość portalu: Tadek napisał(a):

>
                              > Tak, piękna to by była szkoła. Ale światowa masoneria na to nie pozwoli bo
                              > jakies tam Harwardy i Oxfordy poszły by w odstawkę. Absolwenci tej szkoły
                              > masowo zdobywali by nagrody Nobla w każdej dziedzine

Masoneria juz nie pozwolila w obawie o ujawnienie prawdy o swiecie rzadonym przez
                              masonow. Mason nie pozwoli, zeby nie-mason dostal Nobla!
                              • Gość: Dr.KrisK Nobel? Toż to mason zapiekły!!! IP: *.eng.fsu.edu 18.03.02, 17:59
                                Pani haneczko, witam - widzę, że wszystko wraca do normy. Trochę Oszołek mnie
                                zmartwił, bo jakby oklapł, imię chmurne (Oszołom) przybrał i w ogóle jakoś
                                animusz zaczął tracić (pewnie na egzaminie znowu polał). No ale jakby
                                Wzmiankowana Uczelnia Dla Prawdziwych Polaków zaczęła zapisy, to od razu by
                                doktorat (bez magisterki, a co tam) dostał.
                                Zastanawiam się, czy go szturchać, czy na razie zostawić - niech rozkwita! Jak
                                lelija przeczysta w brunatnym harcerskim mundurku!
                                Pozdrawiam - kto wymyślił poniedziałki, zwłaszcza po Św. Patryku!!!
                                KrisK + t.
                                • Gość: Hania Re: Nobel? Toż to mason zapiekły!!! IP: 195.217.253.* 19.03.02, 09:42

> Pani haneczko, witam - widzę, że wszystko wraca do normy. Trochę Oszołek mnie
                                  > zmartwił, bo jakby oklapł, imię chmurne (Oszołom) przybrał i w ogóle jakoś
                                  > animusz zaczął tracić (pewnie na egzaminie znowu polał). No ale jakby
                                  > Wzmiankowana Uczelnia Dla Prawdziwych Polaków zaczęła zapisy, to od razu by
                                  > doktorat (bez magisterki, a co tam) dostał.
                                  > Zastanawiam się, czy go szturchać, czy na razie zostawić - niech rozkwita! Jak
                                  > lelija przeczysta w brunatnym harcerskim mundurku!
                                  > Pozdrawiam - kto wymyślił poniedziałki, zwłaszcza po Św. Patryku!!!
                                  > KrisK + t.

Poniedzialek po Sw. Patryku to barbarzynstwo! A jeszcze zaczety spotkaniem z
                                  klientem, ktory pozjadal wszystkie rozumy i na wszystkim sie zna, a na prawie
                                  najbardziej. Cos mi naszego Kagana przypominal. Tak wiec poniedzialkowy ranek
                                  bolesny byl, ale pozniej Oszolek niezawodnie przywrocil mi wiare w swiat absurdu
                                  i groteski rodem z filmow Barei wziety ;)
                                  Moze rzeczywiscie biedaczek jakies problemy z egzaminami ma?
                                  Pozdrawiam Pana Doktora!

PS. Nagrody Nobla, trzeba zlikwidowac, to prawda. Najlepiej jakby uczelnia im.
                                  Ojca Dyrektora wlasne nagrody przyznawala. Zlote Rydzyki.
                                  • Gość: Dr.KrisK Ach ci klienci... IP: *.eng.fsu.edu 19.03.02, 23:32
                                    zwlaszcza kaganopodobni! Szczerze współczuję, na szczęście mam najczęsciej do
                                    czynienia z rzeczywistością wirtualno - digitalną: ta przynajmniej nie marudzi
                                    jak połamana!
                                    Cos oszołek nam oklapł, albo mi sie wydaje. Tak jakoś bez przekonania i żaru
                                    wewnętrznego te swoje farmazony wypisuje, az mi go szkoda.
                                    A może się przyzwyczaiłem po prostu?

KrisK + t.
                                    • Gość: Hania Zapal Oszolka IP: 195.217.253.* 20.03.02, 10:08

> zwlaszcza kaganopodobni! Szczerze współczuję, na szczęście mam najczęsciej do
                                      > czynienia z rzeczywistością wirtualno - digitalną: ta przynajmniej nie marudzi
                                      > jak połamana!
                                      > Cos oszołek nam oklapł, albo mi sie wydaje. Tak jakoś bez przekonania i żaru
                                      > wewnętrznego te swoje farmazony wypisuje, az mi go szkoda.
                                      > A może się przyzwyczaiłem po prostu?
                                      >
                                      > KrisK + t.

Wczoraj wyraznie poszedl na ilosc. Widac ojciec dyrektor go zganil, ze zyciem
                                      doczesnym sie zajmuje (egzaminy, studia) zamiast o rozwoj duchowy narodu dbac. No
                                      i wzial sie Oszolek z kopyta!
                                      Pozdrawiam.
                    • Gość: GMR Re: Zapominacie o profesór Raźny Annie! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 09:59
                      Katedrę ekonomii powinien poprowadzić prof. Kazimierz Poznański z Seattle ale
                      to tego człowieka RRM toczy bój z PSL
                      • Gość: Hania Zapomnielismy o prof. Poznanskim! Z Seattle!! IP: 195.217.253.* 19.03.02, 10:02
                        Gość portalu: GMR napisał(a):

> Katedrę ekonomii powinien poprowadzić prof. Kazimierz Poznański z Seattle ale
                        > to tego człowieka RRM toczy bój z PSL

No tak, zapomnielismy o prof. Kazimierzu Poznanskim, ktory swoich sluchaczy
                        chetnie przeprowadzilby przez meandry reform prowadzacych nas prosto do
                        sowchozow. OzRM pewnie pod jego opieka szybko napisalby habilitacje z
                        prywatyzacji.
                        • Gość: GMR Re: Zapomnielismy o prof. Poznanskim! Z Seattle!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 10:10
                          W USA są sowchozy??????!!!!!!!! Anka czegoś ty się dzisiaj naćpała? Ludzie!!!!
                          mdleję !!! Ta kobieta ma ambę z przerzutami!!! Moja ty sierotko. W USA owszem
                          gospodarstwa rolne farmy są bardzo duże min kilka tys hektarów ale to wszystko
                          jest w rękach prywatnych. To że duż nie znaczy wcale że msi to być państwowe.
                          Ale tobie widzę że wszystko co duże kojarzy ci się z sowchozem...jakiś kompleks?
                          • Gość: Hania Re: Zapomnielismy o prof. Poznanskim! Z Seattle!! IP: 195.217.253.* 19.03.02, 10:15

> W USA są sowchozy??????!!!!!!!! Anka czegoś ty się dzisiaj naćpała? Ludzie!!!!
                            > mdleję !!! Ta kobieta ma ambę z przerzutami!!! Moja ty sierotko. W USA owszem
                            > gospodarstwa rolne farmy są bardzo duże min kilka tys hektarów ale to wszystko
                            > jest w rękach prywatnych. To że duż nie znaczy wcale że msi to być państwowe.
                            > Ale tobie widzę że wszystko co duże kojarzy ci się z sowchozem...jakiś kompleks
                            > ?

Kotku, czys Ty sie czegos dzisiaj nieswiezego z rana nie najadl? Pomyliles mnie z
                            Ania, inna mila dyskutantka z forum. Prof Poznanski sowchozow nie ma szans w USA
                            wprowadzic, ale cosik poprzez jego pomysly taka nostalgia przeswituje...
                      • Gość: Wojtek Re: Zapominacie o profesór Raźny Annie! IP: *.chello.pl 19.03.02, 10:22

Wszyscy wykladowcy powinni być sprawdzeni.Mężczyżni muszą spuścić spodnie i
                        pokazać co z nimi bylo ósmego dnia po narodzeniu. Kobiety też muszą udowodnić,
                        ze nie mają w poprzek. W akademiku każdy student i studentka podczas snu mają
                        mieć obie ręce na kołdrze.
    • Gość: Z Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.210.215.41.Dial1.NewYork1.Level3.net 18.03.02, 01:25
      Oszolom GMR, i inni,nie przejmujcie sie tymi zaczepkami zreszta nie ja pierwszy
      Wam to mowie.Napiszcie to co macie napisac. A tak przy okazji nie jestem
      antyglobalista(w zasadzie wiekszosc popieram),ale czytalem kiedys jak jeden z
      ich przywodcow tak przemawial do swoich braci:"Najpierw beda nas
      ignorowac,potem wysmiewac,dalej z nami walczyc az w koncu zwyciezymy.
      I jeszcze tylko jedno ktos tu slusznie zauwazyl,ze duzo ziemi jest w rekach
      panstwa tez ciekawy temat Pozd.
      • Gość: ania Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.upc.chello.be 18.03.02, 14:04
        Nastepny kandydat na profesora Globalista Z bedzie pewnie wykladal o
        szkodliwosci globulkiZ
    • Gość: Balzer Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 14:23

> Właśnie powstał Komitet Założycielski Obrony Polskiej Ziemi PLACÓWKA
      >
      > Nasz kraj znalazł się na krawędzi utraty suwerenności państwowej. Niezależność
      > gospodarczą prawie utraciliśmy - 80% banków, przedsiębiorstw przemysłowych i
      > handlowych oraz mediów przeszło na rzecz kapitału obcego. Rząd RP wbrew woli
      > społeczeństwa realizuje politykę gospodarczą pod dyktando Brukseli.

Gdyby nie ten obcy kapitał to tych bankow i zakładow juz dawno by nie było
      bo by poupadały. Przykładow jest az za wiele.

> Wilki w owczych skórach zniszczyły etos Solidarności nazywając
      > siebie „prawicą”. Ziemia ojczysta dla rządzących stała się jedynie
      > towarem do
      > sprzedaży w ręce cudzoziemców. Przeciętny polski rolnik nie jest w stanie
      > dokupić ziemi na skutek całkowitej zapaści ekonomicznej. Jedyne propozycje dla
      > rolników to zalesienie ziemi i renty strukturalne.

A kto tym rolnikom kaze sprzedawac ta ziemie ?
      Kazdy ze swoja własnoscia ma prawo robic co mu sie zywnie podoba i jak chce
      sprzedac to sprzedaje.

>
      > W okresie przyszłych 10 lat faktycznie nastąpi całkowita likwidacja polskiego
      > rolnictwa, przekształcenie obszarów wiejskich w farmy typu
      > amerykańskiego /fabryki zmodyfikowanej genetycznie żywności/. Dotychczasowa
      > prywatyzacja majątku narodowego z udziałem kapitału zachodniego
      > dała "dobrodziejstwo" w postaci 20% bezrobocia i niespotykanej od wielu lat
      > recesji.

Przesada, co moze lepsze były PGRy ?
      >

> Próby przekłamywania tysiącletniej historii Narodu Polskiego i zastąpienia jej
      > obcą nam antychrześcijańską ideologią globalistów powodują, że już czas
      > najwyższy abyśmy powiedzieli słowami Sługi Bożego Prymasa Tysiąclecia Kardynała
      >
      > Stefana Wyszyńskiego „ non possumus”.

Pewnie, zamiast kapitalizmu lepszy Rydzykowy socjalizm narodowy.
      >
      > Brońmy się więc tworząc PLACÓWKI na terenie całego kraju dla dobra naszej
      > Ojczyzny.
      >
      > Oszołom z Radia Maryja

• douglasmclloyd Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi 18.03.02, 14:53

> Właśnie powstał Komitet Założycielski Obrony Polskiej Ziemi PLACÓWKA

Ile arow ma wasza placowka? Czy ktos z zalozycieli posiada ziemie albo chociaz
      ogrodek dzialkowy?
    • Gość: Izaak Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 01:36
      BARDZO DOBRY POMYSł.
    • Gość: Z Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.246.70.229.Dial1.NewYork1.Level3.net 19.03.02, 05:53
      Pani Aniu a ja to wcale na ten fotel profesora sie nie pcham,sam chetnie sie
      czegos poucze, podobno cale zycie sie uczymy.Na miejscu Rydzyka to zaprosilbym
      na goscinne wyklady samego wszechwiedzacego i wszechmogacego Pana redaktora
      Michalika.No oczywiscie,ze z Oszolomami to taka osobistosc juz nie ponizy sie
      do rozmowy.Zeby mu w takim razie nie bylo nudno to proponuje jednoczesnie
      poprosic ta brytryjska byla premier Margaret Thather.Podobno strasznie jedzie
      ostatniona ta unie.Ojciec to wszystko pusci na zywo przez antene(w najlepszych
      godzinach),i wyjdzie ciekawa rozmowa z ktorej cos sie mozna dowiedziec i
      nauczyc.A naczelny na pewno ma cywilna odwage zeby poddac sie potem opini
      sluczaczy jak to nie dawno zrobil w TV.I przy okazji dlaczego wyborca np SLD ma
      mozliwosc zobaczyc przemowienie swojego posla w najlepszych godzinach
      ogladalnosci a wyborca LPR nie(o ziemi).Czy to naprawde tylko sprawy techniczne?
      Czy juz jawna dyskryminacja wyborcow.Ci ludzie tych poslow wybrali i nikt nie
      ma prawa roznymi manipulacjami ich zagluszac.Ja mam te same prawa co Ty masz i
      nie zapominaj o tym.
      • Gość: ania Re: PLACÓWKA -DO Z IP: *.upc.chello.be 19.03.02, 09:14
        Ja myslalam,ze jezeli wybiera sie poslow to po to zeby oni stanowili prawo a
        nie po to zeby ogladac ich w telewizji .Czy przyklad posla Tomczaka z
        LPR ,ktory najpierw macha do kamer a potem zabiera glos nie daje do myslenia?
        Jezeli juz mowimy o manipulacji to dlaczego ta manipulacja w wykonaniu RM panu
        nie przeszkadza?Jaki cel ma cala ta histeria z ziemia ?Tak na zdrowy rozum
        jezeli rolnik w Belgii ma doplaty w wysokosci 100% czy bedzie mu sie oplacalo
        zostawic swoja ziemie swoj dom i przyjechac do Polski zaczynac od zera i dostac
        tylko25%?Manipulacja nr 2 Unia zaleca aborcje i eutanazje?Prosze mi powiedziec
        czy w Irlandii jest zalecana aborcja? Gdzie poza Holandia dopuszczalna jest
        eutanazja ?Po co te klamstwa ?Ktos tu juz przede mna bodajze Dorsai napisal ,ze
        byc moze nie dlugo RM zacznie zbierac na ziemie i pewnie tak bedzie bo jak nie
        wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniadze.Stara to prawda ale wciaz
        aktualna.
        • Gość: GMR Re: PLACÓWKA -DO Z IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 09:57
          Aniu co ty wygadujesz? Obcy rolnik dostanie 100% dopłat niezależnie od tego czy
          swe gospodarstwo prowadzić będzie w Polsce czy w Belgii a Polak dostanie 25%
          nawet jakby miał gospodarstwo w Niemczech Belgii czy w innym kraju UE..
          • Gość: ania Re: PLACÓWKA -DO Z IP: *.upc.chello.be 19.03.02, 10:03

> Aniu co ty wygadujesz? Obcy rolnik dostanie 100% dopłat niezależnie od tego czy
            >
            > swe gospodarstwo prowadzić będzie w Polsce czy w Belgii a Polak dostanie 25%
            > nawet jakby miał gospodarstwo w Niemczech Belgii czy w innym kraju UE..

GMR Czy jest juz jakies prawo ?I tak samo jak Twoj kolega Oszolom nie masz nic do
            dodania na temat aborcji i eutanazji .
            • Gość: GMR Re: PLACÓWKA -DO Z IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:06
              A co ma wspólnego z dopłatami do rolnictwa aborcja i eutanazja? O co ci chodzi
              Aniu?
    • Gość: Slon Do kos i na barykady !!! IP: *.jwri.osaka-u.ac.jp 19.03.02, 06:23
      A moze lepiej udac sie po rozum?
      Ale gdzie jest sklep z rozumem?
      Jak Bog nie dal, to nie ma gdzie kupic!!!
      Szkoda
    • Gość: Janek Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.ipt.aol.com 19.03.02, 22:47
      Czy rydzyk zwrocil emerytkom pieniadze zebrane na stocznie?
      • Gość: Jaceq Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.ppp.szeptel.net.pl 19.03.02, 23:03
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Czy rydzyk zwrocil emerytkom pieniadze zebrane na stocznie?

Nie. Zbudował stocznię. Woduje łodzie podwodne. Dobrze pływają np. w wannie.
      • douglasmclloyd Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi 19.03.02, 23:06
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Czy rydzyk zwrocil emerytkom pieniadze zebrane na stocznie?

Nie zwrocil i nie zwroci. Zwraca czlowiek uczciwy. Zlodziej nigdy.
    • douglasmclloyd Oszolomy potrzebuja 500,000 podpisow 19.03.02, 23:03
      500,000 ujadajacych kundelkow. Az tylu z lancucha sie nie urwie.

ojczyzna.pl/
      • Gość: Palme Re: Oszolomy potrzebuja 500,000 podpisow IP: 172.16.1.* 19.03.02, 23:41
        Ziemia to towar. Kazdy powinien miec prawo ja kupowac bezwzgledu na narodowosc
        i obywatelstwo. Panstwo powinno byc slepe na to KTO kupuje ziemie : nie ma
        znaczenia jego rasa ani narodowosc. Zapis o zakazie sprzedarzy ziemi
        cudzoziemcom to budzenie upiorow :Ziemi,Ojczyzny i Krwi czyli : nacjonalizmu.
        Gospodarka powinna byc Rynkowa-Kosmopolityczna i pro-Spoleczna. Anie etno-
        centryczna. Chyba nie po to w 1945 roku pokonalismy Patrio-Centrystow ,zeby
        teraz wskrzeszac to ochydne monstrum na nowo ?
      • Gość: Fredek OSZOLEK - MACIE SUPER EKSPERTOW OD UE!!! IP: *.ipt.aol.com 20.03.02, 22:56
        Emerytowany nauczyciel, pobozny chlopina z koziej wolki, zdeprywmowana dewotka
        w podeszlym wieku - tacy sa wasi eksperci od ziemii i unii. Jakos nawet ci wasi
        dyzurni profesorowie nie bardzo sie spiesza z podpisami.
      • Gość: Bronek Re: 500,000 podpisow -i beda je mieli !!! IP: *.ipt.aol.com 20.03.02, 23:42
        Rydykowe wielbicielki sa bezwzgledne w zmuszaniu do podpisow starcow na lozu
        smierci i niedorozwinietych umyslowo. Chodzi tylko o podpis. Nikt nie sprawdza
        ani daty urodzenia, ani stanu umyslowego delikwenta. W taki zdaje sie sam
        sposob ma dzialac rydzykowe niezalezne centrum badania opinii spolecznej.
        On przyjal stalinowska taktyke wymusania glosow takich jakie chce cudzymi
        rekami.Mam nadzieje, ze zaden normalny posel nie bedzie traktowal wynikow
        powaznie.
    • Gość: Z Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.152.160.46.Dial1.NewYork1.Level3.net 20.03.02, 07:06
      No wlasnie jak to jest z tymi doplatami dla opcych rolnikow w Posce?Czy dostana
      tyle samo co Polacy czy 100% jak w Uni?.To roznie mowia i przyznam sie ze nie
      wiem,ale cos mnie sie nie chce wierzyc zeby tak latwo zrezygnowali.Jesli to
      prawda,ze dostana w Polsce wiecej to bylby to jawny skandal ,dyskryminacja i
      zamach na wlasnosc naszego rolnika(zreszta juz jest) bo konkurencji nie
      wytrzyma.Ziemia nie jest farba,a pozatym juz wiele pisano ze jesli chce sie
      znosic ograniczynia to najpierw musza byc do tego warunki.Jesli chodzi o ta
      eutanazje to coz Bog dal Bog zabral.Czy naprawde kazdy z nas mialby taka odwage
      zeby wlaczyc te maszynke keworkina blizniemu?.
      • Gość: ania Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.upc.chello.be 20.03.02, 09:27
        Jak pewnie wiesz jeszcze nie jestesmy w Unii tocza sie dopiero rozmowy ale
        niektorzy zznaja juz na pamiec wszystkie ustawy dotyczace rolnictwa ,ktorych
        jeszcze nie ma.Jezeli wiesz o co tu chodzi to dobrze bo ja nie.I czemu ta walka
        o ziemie? czy w Polsce nie ma juz nic wiecej jak wyjezdzalam to byl jeszcze
        jakis przemysl czyzby juz nic nie zostalo?A przeciez nie jestesmy jeszcze w
        Unii.
        • Gość: GMR Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:10
          Te tzw rozmowy to gra pozorów. wszystko z góry zostało już ustalone. Dowodem na
          to jest to że sejm w ekspresowym tempie poza normalną kolejnością dopasowuje
          ustawy do wymogów UE. Te rozmowy to zagrywka pod publiczkę dla naiwnych.
          Kalinowski ogdrywa teraz wielkiego obrońcę polskiej wsi w rzeczywistości dawno
          ją już sprzedał na eurosrebrniki za być może posadkę komisarza UE d/s Rolnictwa!
          • Gość: Hania Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: 195.217.253.* 20.03.02, 10:13

> Te tzw rozmowy to gra pozorów. wszystko z góry zostało już ustalone. Dowodem na
            >
            > to jest to że sejm w ekspresowym tempie poza normalną kolejnością dopasowuje
            > ustawy do wymogów UE. Te rozmowy to zagrywka pod publiczkę dla naiwnych.
            > Kalinowski ogdrywa teraz wielkiego obrońcę polskiej wsi w rzeczywistości dawno
            >
            > ją już sprzedał na eurosrebrniki za być może posadkę komisarza UE d/s Rolnictwa
            > !

Co to znaczy "poza normalna kolejnoscia"? Nie mamy przypadkiem jakichs
            harmonogramow, ktore nas obowiazuja w zwiazku z akcesja? I ktore od paru ladnych
            lat byly znane?
          • Gość: Palme Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: 172.16.1.* 20.03.02, 10:15

> Te tzw rozmowy to gra pozorów. wszystko z góry zostało już ustalone. Dowodem na
            >
            > to jest to że sejm w ekspresowym tempie poza normalną kolejnością dopasowuje
            > ustawy do wymogów UE. Te rozmowy to zagrywka pod publiczkę dla naiwnych.
            > Kalinowski ogdrywa teraz wielkiego obrońcę polskiej wsi w rzeczywistości dawno
            >
            > ją już sprzedał na eurosrebrniki za być może posadkę komisarza UE d/s Rolnictwa
            > !

No widzisz GMR,nawet klero-nacjonalistyczny PSL zrozumial ze tkzw.obrona
            polskiej ziemi lub niepodleglosci politycznej to przegrana
            sprawa......kosmopolityczna UE to przyszlosc i koniecznosc ! POPROSTU ! Jak na
            poczatku XXIw. mozna tego nie rozumiec.....?
            • Gość: GMR Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 17:26
              Nic co ponadnarodowe nie jest trwałe. Upadł ZSRR upadła Jugosławia RWPG Liga
              Narodów.. UE też czeka ten los..Oby tylko ten upadek był podobny do tego jak
              ten w przypadku ZSRR i RWPG. A biada nam jeśli powtórzy się jugosłowiański
              scenariusz...
              • Gość: Jaceq Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.ppp.szeptel.net.pl 20.03.02, 20:01

> Upadł ZSRR upadła Jugosławia RWPG Liga Narodów..

Jeszcze czekamy na Republikańską i da się żyć...

• Gość: snajper Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.waw.cdp.pl 22.03.02, 15:45

> Nic co ponadnarodowe nie jest trwałe. Upadł ZSRR upadła Jugosławia RWPG Liga
                > Narodów.. UE też czeka ten los..Oby tylko ten upadek był podobny do tego jak
                > ten w przypadku ZSRR i RWPG. A biada nam jeśli powtórzy się jugosłowiański
                > scenariusz...

Nieprawda. Jest wiele organizacji ponadnarodowych, które bardzo dobrze
                funkcjonują. Jest ONZ, OPEC, NAFTA, UE, NATO i jeszcze parę innych. To o czym
                piszesz, to naturalna dążność społeczności do budowy właasnych państw. Co innego
                jest gnieść kilka (kilkadziesiąt) narodowości w jednym państwie (ZSRR,
                Jugosławia), a co innego uczestniczenie wielu niezależnych państw w jednej
                ponadpaństwowej organizacji.

Pozdrawiam.

• Gość: Grzesiek NOWY SPOSOB RYDZYKA NA SSANIE CYCKOW EMERYTEK !!!! IP: *.ipt.aol.com 20.03.02, 14:56
    • Gość: Oszolom Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.vic.bigpond.net.au 24.07.02, 13:29
    • Gość: rm Re: PLACÓWKA - Komitet Obrony Polskiej Ziemi IP: *.vic.bigpond.net.au 24.07.02, 16:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka