life.form 14.09.12, 15:27 Sam sobie winien. Mógł przecież wysadzić w powietrze parę restauracji, to by teraz nie figurował w rejestrze skazanych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
life.form A restauracje wysadzać a nie w nich jeść 14.09.12, 15:35 Do doopy z takim państwem.... Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Po co? Gdzie bandziorom z Prószkowa będzie lepiej? 14.09.12, 16:39 Ukradnij parę aut, ściągnij haracz z paru restauratorów, a zostaniesz godnym, szanowanym obywatelem Rzeczpospolitej Polskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Po co? Gdzie bandziorom z Prószkowa będzie le 14.09.12, 18:30 Też jestem oburzony tym wyrokiem. Tyle lat ciągneły się rozprawy po to aby stwierdzić, iż nie ma podstaw do skazania. Ale daleki jestem od tak rygorystycznej oceny sądu. Zawaliła prokuratura, zawalili śledczy, zawalili Ci którzy nie stworzyli odpowiednich narzędzi prawnych aby skutecznie ścigać tego typu przestępstwa. A teraz mamy rezultat w postaci uniewinnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Po co? Gdzie bandziorom z Prószkowa będzie le 14.09.12, 18:35 Racja. Generalnie areszt nie powiinien trwać dłużej niż dwa lata i jesli prokuratura , by mocno sie przełożyła , a powinna , bo tacy gangsterzyvsa znacznie niebezpieczniejsi niż taki plichta , to by w dwa lata śledztwo zamknęła i sad mógłby ich karać z aresztu, a świadkowie moze by , lepiej pamiętali , albozeznan nie zmieniali. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Po co? Gdzie bandziorom z Prószkowa będzie le 14.09.12, 18:39 Taka życiowa forma by głupot nie pisała , bo wyrok nie moze być oparty na chcicy czy informacji ,,to gangster" , tylko na dowodach , podpartych zeznaniami świadków. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc durnia i chama mamy za prezydenta 14.09.12, 15:35 czyzbym zdradzil tajemnice panstwowa? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: durnia i chama mamy za prezydenta 14.09.12, 16:11 rccc napisał: > czyzbym zdradzil tajemnice panstwowa? :))) Raczej jesteś nie na czasie, bo mieliśmy:www.youtube.com/watch?v=_gwcNNtyjOg Odpowiedz Link Zgłoś
rccc prawda jest arcybolesnie prosta - Komor to matolek 14.09.12, 19:43 to ty koles jestes nie na czasie Odpowiedz Link Zgłoś
rccc ujawnilem powszechnie znany fakt - Komor to glupek 14.09.12, 19:41 pseudosondaze pomagajace Burakowi Polakom oczu nie zamydla Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Powszechnie, gdzie? W Twoim menelandzie? 14.09.12, 20:14 Jak dotąd nikt nie miał takich wysokich notowań. M. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc obronca Buraka sie odezwal :))) 14.09.12, 21:10 mial - wg sondazy pijaczyna Kwach mial ponad 70% a Burak jest wiekszym od niego chamem i jest nawet glupszy od Bolka Z bulem musze przyznac, ze sondaza Bronkowe sa mocno naciagane :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Komor gnije za zycia 15.09.12, 16:06 pewnie przez pierwszego kaszalota i b'nai b'rith :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Prezydenta RP trzeba szanować a nie obrażać. 14.09.12, 15:36 Zdecydowanie o ile prezydent jest z jedynie słusznej partii. Jakoś nikt nie ciągał po sądach Niesiołowskiego, Palikota i Komoruskiego za obrażanie prezydenta kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A jak konkretnie obrażali? 14.09.12, 16:25 Krytyka to nie obraza. Zresztą co to za prezydent, który był przez brata sterowany. Sam obrażał urząd. M. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A jak konkretnie obrażali? 14.09.12, 16:43 mariner4 napisał: > Krytyka to nie obraza. > Zresztą co to za prezydent, który był przez brata sterowany. Sam obrażał urząd. > M. I pod troskliwą opieka żony, wystarczyło , ze go na chwilę pozostawiła bez opieki i kłopot był pewny, albo zabładził, albo kogos obraził, albo dostał staczki tygodniowej Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow To jest wolny kraj ? 14.09.12, 15:41 Widziałeś film Moore'a "Fahrenheit 9/11" traktujący o Bushu? To obejrzyj jest dostępny w polskich wypożyczalniach. To już chyba Rosja a nie Polska. Czy był telefon do prezesa tego sądu ? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: To jest wolny kraj ? 14.09.12, 17:56 Perfidnia manipulacja zrobiona .....dla kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Rok i trzy miesiące ograniczenia wolności. 14.09.12, 15:38 Wyrok popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Rok i trzy miesiące ograniczenia wolności. 14.09.12, 15:43 remez2 napisał: > Wyrok popieram. W Ameryce by Cię uznali za wariata lub komunistę. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Rok i trzy miesiące ograniczenia wolności. 14.09.12, 15:44 On to dwa w jednym a dodatkowo już dostał instrukcję z kumitetu PO Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Rok i trzy miesiące ograniczenia wolności. 14.09.12, 15:57 mak67 napisał: > On to dwa w jednym a dodatkowo już dostał instrukcję z kumitetu PO Moje Ty sioje, nie toje. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz 40 godzin katorgi miesięcznie to 14.09.12, 15:47 cała sobota co tydzień przez 15 miesięcy. Za wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: 40 godzin katorgi miesięcznie to 14.09.12, 15:53 zapomnialo sie towarzyszu,czyn spoleczny w dobrych czasach PRL-u Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Czyn społeczny był raz na rok. 14.09.12, 16:05 Tak, ze 4 godziny. Odgruzowywałem Zamek Królewski i porządkowałem park na Powiślu. I nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Czyn społeczny był raz na rok. 14.09.12, 18:40 A subotniki ? Tez raz na rok? Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Rejestr skazanych 14.09.12, 15:59 Konsekwencje wpisania do rejestru skazanych mogą być poważne, np. w dziedzinie pełnienia pewnych funkcji lub zawodów. Takich problemów nie mają uniewinnione bandziory z Pruszkowa. W świetle prawa są osobami godnymi zaufania. wlodzimierz.ilicz napisał: > cała sobota co tydzień przez 15 miesięcy. > Za wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Rok i trzy miesiące ograniczenia wolności. 14.09.12, 15:50 remez2 napisał: > Wyrok popieram. Przyznaj, że kpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Rok i trzy miesiące ograniczenia wolności. 14.09.12, 15:54 bozon.higsa napisał(a): > remez2 napisał: > > > Wyrok popieram. > > > Przyznaj, że kpisz. Nie. Można się z każdym nie zgadzać ale nie wolno nikogo obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Rok i trzy miesiące ograniczenia wolności. 14.09.12, 15:57 remez2 napisał: > bozon.higsa napisał(a): > > > remez2 napisał: > > > > > Wyrok popieram. > > > > > > Przyznaj, że kpisz. > Nie. Można się z każdym nie zgadzać ale nie wolno nikogo obrażać. Generalnie to się z Tobą zgadzam, jednak nie mogę sobie przypomnieć, czy za obrażanie poprzedniego prezydenta kogoś skazano. Sędziowie nie byli rozgrzani? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Rok i trzy miesiące ograniczenia wolności. 14.09.12, 16:00 > Generalnie to się z Tobą zgadzam, jednak nie mogę sobie przypomnieć, czy za obrażanie > poprzedniego prezydenta kogoś skazano. Raczej nie. I bardzo źle się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Rok i trzy miesiące ograniczenia wolności. 14.09.12, 16:05 remez2 napisał: > > Generalnie to się z Tobą zgadzam, jednak nie mogę sobie przypomnieć, czy > za obrażanie > poprzedniego prezydenta kogoś skazano. > Raczej nie. I bardzo źle się stało. No właśnie....Wtedy sędziowie nie byli jeszcze rozgrzani, lub władza sądownicza nie była całkiem na pasku rządzących. Ja uważam ten wyrok za kolejna kompromitację tzw. wymiaru sprawiedliwości. Ograniczenie wolności słowa charakteryzuje systemy totalitarne i autorytarne. Jaki wyrok powinien dostać Sikorski za publiczne deklarowanie dorżnięcia watah? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Rok i trzy miesiące ograniczenia wolności. 14.09.12, 16:11 > Ja uważam ten wyrok za kolejna kompromitację tzw. wymiaru sprawiedliwości. No to mamy odmienne zdania. > Ograniczenie wolności słowa charakteryzuje systemy totalitarne i autorytarne. To nie jest wolność słowa. To jest chamstwo. > Jaki wyrok powinien dostać Sikorski za publiczne deklarowanie dorżnięcia watah? Żaden. To po prostu głupie stwierdzenie, które zdarza mu się zbyt często. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Rok i trzy miesiące ograniczenia wolności. 14.09.12, 16:13 > Ograniczenie wolności słowa charakteryzuje systemy totalitarne i autorytarne. To nie jest wolność słowa. To jest chamstwo. Jeżeli mieliby karać za chamstwo, to L.Wałęsa musiałby zostać również skazany. Nie został. Nie tylko zresztą Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Rok i trzy miesiące ograniczenia wolności. 14.09.12, 16:21 bozon.higsa napisał(a): > Jeżeli mieliby karać za chamstwo, to L.Wałęsa musiałby zostać również skazany. > Nie został. > Nie tylko zresztą Wałęsa. Masz rację. PS - nie można w ramach wolności do swobodnego przemieszczania się, żądać zgody na chodzenie środkiem jezdni. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Rok i trzy miesiące ograniczenia wolności. 14.09.12, 16:24 remez2 napisał: > bozon.higsa napisał(a): > > > > Jeżeli mieliby karać za chamstwo, to L.Wałęsa musiałby zostać również ska > zany. > > Nie został. > > Nie tylko zresztą Wałęsa. > Masz rację. > PS - nie można w ramach wolności do swobodnego przemieszczania się, żądać zgody > na chodzenie środkiem jezdni. > Mnie bulwersuje durny przepis o obrażaniu prezydenta itp. Ten przepis powinien być uchylony,tak jak i przepis o obrazie uczuć religijnych. Co innego pomówienie lub zniesławianie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja też. I tyle mniej więcej powinny dostać 14.09.12, 16:24 te Rosjanki. M. Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: Wyrok popieram 15.09.12, 14:28 Prace społeczne za obrazę prezydenta, rok i trzy miesiące za ujawnienie tajemnicy państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 15:38 No to pisowcy mają nowego męczennika. Brzydki ten Frycz jak nieszczęście.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Nie tylko PiSowcy 14.09.12, 15:46 W kontekście uniewinnień dla bandziorów z Pruszkowa to naprawdę do doopy z takim państwem :( Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 15:56 To nie o PISowców chodzi ! Tu chodzi o wolność. Facet idąc do Strasburga skomromituje polski system państwowy i polskie prawo bo wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 15:58 wiosnaludzikow napisał: > Tu chodzi o wolność. Nie powinno/może być wolności dla chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 16:00 wiosnaludzikow napisał: > To nie o PISowców chodzi ! > Tu chodzi o wolność. > Facet idąc do Strasburga skomromituje polski system państwowy i polskie prawo b > o wygra. W Polsce Kodeks karny zabrania publicznego znieważania Prezydenta RP. Czy L.Wałęsa za publiczne znieważenie poprzednika został skazany? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 17:59 Skompromituje nasz kodeks karny ,ale niestety dura lex , sed lex. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 15:44 Bez manipulacji u Wolaka nic nie wyjdzie z pod pletwy: " rok i trzy miesiące prac społecznych w wymiarze 40 godzin miesięcznie za znieważenie prezydenta i fałszowanie dokumentów" Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 15:47 Przegraną w Strasburgu Polska ma jak w banku. Tylko odszkodowanie powinni zapłacić solidarnie prokurator i sędzia Odpowiedz Link Zgłoś
3alfa.alfa Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 15.09.12, 00:50 mak67 napisał: > Przegraną w Strasburgu Polska ma jak w banku. Tylko odszkodowanie powinni zapła > cić solidarnie prokurator i sędzia I ten co do nich dzwonił Odpowiedz Link Zgłoś
cualquier Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 15:46 III Rzeczpospolita Pie...na. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 16:14 To zapewne nas czeka niebawem. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12485113,Rosja__krytykowal_Putina__odebrali_mu_mandat_poselski_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 16:40 Brawo! To przecież była próba obalenia władzy siłą! Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 16:43 kiemlicz88 napisał: > Brawo! To przecież była próba obalenia władzy siłą! Raczej próba zamachu, "strzelali" sobie do jaśnie panującego hrabiego z Budy Ruskiej. Podobno trafili go między oczy, od tego czasu Komorowskiemu pogłębiła się dysleksja. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 16:48 Jakoś do Kaczyńskiego bał się strzelać. Możesz mi wytłumaczyć dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 16:51 tw_wielgus napisał: > Jakoś do Kaczyńskiego bał się strzelać. Możesz mi wytłumaczyć dlaczego? > Co ja mam tłumaczyć, chętnie bym sam postrzelał, ale nie wchodziłem na stronę gdzie była ta strzelczanka. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 17:59 Widzisz ja problem postrzegam w ten sposób. Kraj w którym władza jest odzierana z autorytetu to kraj na drodze do anarchii. Jeżeli tego typu zapis prawny jest wykorzystywany z umiarem i z rozsądkiem to nei mam nic przeciwko niemu. Gorzej by było gdybyśmy mieli takie zapisy jakie kneblują prasę na Węgrzech. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 18:07 tw_wielgus napisał: > Widzisz ja problem postrzegam w ten sposób. Kraj w którym władza jest odzierana > z autorytetu to kraj na drodze do anarchii. Jeżeli tego typu zapis prawny jest > wykorzystywany z umiarem i z rozsądkiem to nei mam nic przeciwko niemu. Gorzej > by było gdybyśmy mieli takie zapisy jakie kneblują prasę na Węgrzech. > Na autorytet trzeba sobie zapracować. Kraj w którym jest tak durny przepis jak ten o obrazie majestatu i obrazie uczuć religijnych nie jest krajem wolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 18:24 Ejże... To co powiedziałeś to jedynie sloganik i dobrze o tym wiesz. Autorytet jest zdecydowanie łatwiej zniszczyć jeżeli dysponuje się odpowiednimi środkami niż go zbudować. Można powiedzieć, że to banlne zajęcie w porównaniu z pracą jaką trzeba wykonać żeby go( autorytet) zbudować, Przykład? Gen. Ścibor- Rylski. Jeden świstek i już dla licznej bezrefleksyjnej tłuszczy po autorytecie Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 18:10 Bo go naprawdę kochał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 16:46 I dobrze. Gdyby wybryk tego młodzieńca /od dziwo brzydszego od Korwina Mikke/ ukarano więzieniem to nie zaakceptowałbym takiego wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
cualquier Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 17:02 > nie zaakceptowałbym takiego wyroku Ale argument. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 18:00 To nie argument to opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila To kto chętny, żeby się przelecieć 14.09.12, 16:49 po portalach prawicowych oznajmiających z nieskrywaną satysfakcją, że w końcu mają dowód, że Tusk = Łukaszenko? Józef Moneta był w tym dobry, ale przeniósł się na salon24, więc pewnie sama będę musiała się przelecieć. . Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: To kto chętny, żeby się przelecieć 14.09.12, 17:51 ex.mila napisała: > > po portalach prawicowych oznajmiających z nieskrywaną satysfakcją, że w końcu m > ają dowód, że Tusk = Łukaszenko? > Mnie wystarczyło przelecieć się po FK i zobaczyć jak ludzie, którzy z wielkim upodobaniem szydzili z L.K. (za życia i po śmierci) nagle zapragnęli karania za obrazę prezydenta. Ja rzeczywiście mam niepochlebną opinię o L.K. i skoro chce mogłam ją wyrazić to uważam, że podobne prawo powinni mieć ludzie, którzy mają złą opinie o B.K. Wymuszanie szacunku to bieg na krótką metę. Na szacunek, podobnie jak na sympatię i poparcie, trzeba sobie zasłużyć. Poszanowanie dla urzędu wymuszone więzieniem wtedy, gdy urzędy i organy państwa nie szanują ludzi, gdy zamiast pomagać, gnębią, gdy puszczają wolno zbirów a wsadzają za kraty dzieciaki za skręta, to wyraz słabości państwa, bezradności i lenistwa. O wiele łatwiej jest skazać niż edukować i pracować na uznanie. A inna rzeczą jest, że takie nasze pisania czy choćby nawet taki portal jak komor, to wentyle bezpieczeństwa do spuszczania pary. Lepiej jest, gdy ludzie wypisują głupoty, niż by mieli palić samochody czy strzelać do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: To kto chętny, żeby się przelecieć 14.09.12, 17:54 Mnie wystarczyło przelecieć się po FK i zobaczyć jak ludzie, którzy z wielkim upodobaniem szydzili z L.K. (za życia i po śmierci) nagle zapragnęli karania za obrazę prezydenta. Brawo, za to, że to napisałaś.Ja również o tym w innym wątku pisałem. Szacunek za te słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: To kto chętny, żeby się przelecieć 14.09.12, 18:34 Bywa i tak, ze sam prezydent jest obraza sprawowanego urzedu. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: To kto chętny, żeby się przelecieć 15.09.12, 09:57 felinecaline napisała: > Bywa i tak, ze sam prezydent jest obraza sprawowanego urzedu. OK, ale tym bardziej chyba nie chcemy, by zabroniono nam wyrażania nawet najsurowszej ( i nawet głupio wyrażonej) krytyki. Nie można prawem manipulować w zależności od sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: To kto chętny, żeby się przelecieć 14.09.12, 18:03 Ja nie czuję się hipokrytą w tem względzie. I absolutnie nie uważam, iż Komorowski nie zasługuje na to żeby się z niego śmiać czy szydzić z jego wpadek. Ale znowu rodzi się pytanie o to gdzie postawimy granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: To kto chętny, żeby się przelecieć 14.09.12, 18:05 Ale on nie wyrażał tylko opinii, rownież obraził i poniżal. Za surowy wyrok w/g mnie. Ten artykuł powinien wylecieć z KK , ale jak ńa razie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: To kto chętny, żeby się przelecieć 14.09.12, 18:38 Co innego miec i wyrazac zla opinie, co innego publikowac gierki polegajace na strzelaniu do kogokolwiek. Poza tym, aby chciec moc wyrazac publicznie jakakolwiek opinie o kimkolwiek, zwlaszcza o kims sprawujacym urzad z wyboru Narodu trzeba miec odrobine szacunku do tegoz Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
zaplutykarzelreakcji2 Przypominam, że za zdradę tajemnicy państwowej 14.09.12, 16:53 facet mógł dostać znacznie więcej. Bo zdradzał, że mamy na urzędzie nieszczęście... Odpowiedz Link Zgłoś
indris Ale za co ??? 14.09.12, 16:57 Bo wg mediów miał kilka zarzutów, m.in o posługiwanie się fałszywymi dokumentami. Sąd w takich przypadkach zazwyczaj orzeka oddzielną karę za każdy udowodniony zarzut, a na końcu karę łączną. Dla mnie najważniejsze jest jak sąd ustosunkował się do zarzutu o znieważenie prezydenta. Jeżeli za to wymierzył jakąkolwiek karę, to powinno się zrobić raban na całą Europę Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Ale za co ??? 14.09.12, 16:59 Dla mnie najważniejsze jest jak sąd ustosunkował się do zarzutu o znieważenie prezydenta. Jeżeli za to wymierzył jakąkolwiek karę, to powinno się zrobić raban na całą Europę. Ja również tak uważam. Nie mogę nigdzie znaleźć krótkiego uzasadnienia wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Jest trochę szczegółów 14.09.12, 17:32 "Frycz został oskarżony m.in. o znieważenie prezydenta Bronisława Komorowskiego oraz fałszowanie dokumentów i posługiwanie się nimi. Sąd Okręgowy w Piotrkowie Trybunalskim uznał go za winnego jednego z zarzutów, dot. znieważenia prezydenta; od drugiego go uniewinnił. Wyrok jest nieprawomocny." ( www.rp.pl/artykul/92106,933454-Tworca-antykomora-pl-skazany.html ) Czyli najgorsz i najgłupszy wariant Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 17:29 life.form napisał(a): > Sam sobie winien. Mógł przecież wysadzić w powietrze parę restauracji, to by te > raz nie figurował w rejestrze skazanych. > Ale ma szczęście bo Polska to mały kraj i mniejsza obraza (wyceniona na rok i trzy miechy). Rosja większa to i obraza większa - dziewczyny z Pussy Riot dostały całe 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 18:08 One siedzą , a on nie został skazany na kryminał . Nie manipuluj. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Dowolne 14.09.12, 18:19 W ramach wymuszania haraczu. Jak nie chcesz palić restauracji, możesz podłożyć bombę pod auto restauratora. Zrozumie, a sąd cię uniewinni. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dowolne 14.09.12, 18:27 Uprawiasz demagogię. Czy te uprawy są dofinansowane z UE? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Dowolne 14.09.12, 18:30 Są prokuratorzy co by powiedzieli , ze to pożegnanie do zbrodni. Ja uważam ze to taki rodzaj dowcipu. Moze kogoś śmieszy . Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Jeszcze nikt nigdy 14.09.12, 18:20 Przez wasdzanie do więzień nie wymusił szacunku do siebie. Co najwyżej wzbudził strach i nienawiść. Solidaruchy to palanty są, moczymordy i przekręty. Mam juz dla nich tylko pogardę, jak dla ostatniej swołoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jeszcze nikt nigdy 14.09.12, 18:26 A ten : antydotum.pl/Anty/Grafika/Wbpanty/Archiwum/Tematy/Leftpanel/Szmalcownictwo/flacha.jpg który jak widać nie rozstaje się z flaszką? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 20:33 Bardzo fajna kara. Wkrótce zaczną spadać liście, trzeba je zgrabić. Dla takiego "bohatera" to akurat dobra robota, w końcu sam jest tez tylko pisdackim śmieciem, to niech grabi.... Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 21:19 Rozumiem, że wyrok był uzgodniony z ministrem Arabskim? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 23:10 Złe rozumiesz. Z maila wynikało ze plichta ma wyjść . Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 22:42 W Obamę można zagrać na kilku portalach, ale tam nie było komunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Antykomor: rok i trzy miesiące 14.09.12, 22:43 Tutaj jest Obama. Komora nie można obrażać śmiechem. Putinizacja Polski POstępuje superobamaworld.com/ funnypoliticianspics.blogspot.com/2012/06/funny-new-collection-of-obama-pictures.html Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Dobre ujęcie problemu 15.09.12, 10:42 Tomasz Machała napisał: Czy pochwalam znieważenie prezydenta? Nie, nie pochwalam, nie popieram i nie podoba mi się. Czy jednak każdy powinien mieć prawo znieważyć, obrazić, obśmiać, wyszydzić prezydenta, premiera, ministra, posła? Tak, sądzę że powinien. Dlatego wyrok na Antykomora uznaję za niebezpieczne ograniczenie wolności słowa. Odpowiedz Link Zgłoś