Dodaj do ulubionych

Tusk na ognistym rumaku

30.09.12, 09:52
Szef KRRiT Dworak swojego premiera i przyjaciela wsadził na niezwykle bitnego i ognistego rumaka. Wyglada, ze owo zwierzę ma siłę i wigor, zeby z grzbietu zrzucic premiera i jego dwór oraz Dworaka i jego dwór... a potem wziąć pod kopyta i stratować.

Manifestacja w obronie Tv Trwam miała rozmiary dotąd niespotykane. Zajęła cały Trakt Królewski z przyleglościami. A zwarty tłum byl od sejmu po plac Zamkowy. Nie wiem czy kiedykolwiek w Warszawie była tak potęzna pokojowa antyrzadowa manifestacja!

Prof. Markowski szef CBOS w tygodniu marzył, zeby to już byla niedziela? Ciekawa jestem z jakimi uczuciami obudził się dzis rano. A moze jeszcze śpi... woli nie otwierać oczu.
Ciekawa jestem takze samopoczucia prof. Środy.

Mam tez nadzieję, ze Państwu Lisom nie snił sie koszmar w którym wywożą ich na taczkach z gmachu telewizji publiczna zwanej.

Jest już jutro. Ja przebudzilam sie dziś z dziwnym uczuciem i obrazem tego morza ludzi na Trakcie Królewskim. Manifestację śledziłam przy pomocy mediów elektronicznych. Nie byłam w Warszawie.

Moze to, ze pokojowo... i ze na Trakcie Królewski i że tak dużo ludzi pokazało swój sprzeciw dla nieudolnych rządow PO/PSL jest dobrym znakiem?

Ale co dalej. Jak myslicie?

• bozon.higsa Re: Tusk na ognistym rumaku 30.09.12, 09:57
      Moze to, ze pokojowo... i ze na Trakcie Królewski i że tak dużo ludzi pokazało swój sprzeciw dla nieudolnych rządow PO/PSL jest dobrym znakiem?

Ale co dalej. Jak myslicie?

Dalej będzie to samo, co do tej pory.
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,139261503,139261642,Re_No_dobra_wczoraj_bylo_wesolo_w_poniedziale.html
    • m.c.hrabia Re: Tusk na ognistym rumaku 30.09.12, 09:58
      Nic dalej.
    • donaldklamliwy Polacy z oglądania TVN,POlsatu,czytania GW 30.09.12, 09:59
      wybrali internet i samodzielne myślenie.
    • dupetek Re: Tusk na ognistym rumaku 30.09.12, 10:00
      Dalej będzie tak, że Rydzyk nie dostanie multiplexu dopóki nie spełni warunków finansowych, a Tusk nie poda się do dymisji żeby Kaczor mógł mianować swojego premiera!
      A Ty sobie śnij o licznych rumakach i ognistych tłumach:)

sawa.com napisała:
      >Ale co dalej. Jak myslicie?<
      • m.c.hrabia Re: Tusk na ognistym rumaku 30.09.12, 10:04
        myślisz ze się jeszcze nie obudziła

czy śni na jawie?
    • zapijaczony_ryj Darmowa wycieczka do Warszawy! 30.09.12, 10:03
      Pewnie i wyżerka też, a w drodze powrotnej pewnie i flaszeczka będzie, zupełnie jak za komuny na takich wycieczkach bywało.
      Będę szczery, jak ja bym mieszkał na jakimś zadupiu i zaproponowano by mi taką darmową wycieczkę do Warszawy , a na dodatek jeszcze jakąś fajną koszulkę to choć psychola nie cierpię bym pojechał i nawet krzyczał dls Picu Jarosław! Polskę zbaw!
      To mała cena za taka wycieczkę
      • bozon.higsa Re: Darmowa wycieczka do Warszawy! 30.09.12, 10:09
        Będę szczery, jak ja bym mieszkał na jakimś zadupiu i zaproponowano by mi taką darmową wycieczkę do Warszawy , a na dodatek jeszcze jakąś fajną koszulkę to choć psychola nie cierpię bym pojechał i nawet krzyczał dls Picu Jarosław! Polskę zbaw!

Wierzymy ci.
        Cała twoja "tfurczość" na forum to potwierdzenie tych słów.

• zapijaczony_ryj Re: Darmowa wycieczka do Warszawy! 30.09.12, 10:31
          bozon.higsa napisał(a):

> Będę szczery, jak ja bym mieszkał na jakimś zadupiu i zaproponowano by mi taką
          > darmową wycieczkę do Warszawy , a na dodatek jeszcze jakąś fajną koszulkę to ch
          > oć psychola nie cierpię bym pojechał i nawet krzyczał dls Picu Jarosław! Polskę
          > zbaw!
          >
          >
          >
          > Wierzymy ci.
          > Cała twoja "tfurczość" na forum to potwierdzenie tych słów.
          >

Zwyczajnie napisałem prawdę, bo zdecydowana większość tej chućpy przyjechała na tej zasadzie!
      • jacekm22 Re: Darmowa wycieczka do Warszawy! 30.09.12, 10:35
        No wlasnie a byla to BARDZO tania wycieczka do WAW, wyjazd z Mielca kosztowal 20zl ...
        Ciekaw jestem kto doplacil reszte ....
    • haen2010 Dewota Grabowska 30.09.12, 10:12
      Już nie jest szefem CBOSu? Pierwsze słyszę, może wreszcie przestaną produkować fałszywki.

Nic się nie zmieni oprócz dalszej polaryzacji Polski na Kościelną i Świecką. Wczoraj who is who zostało mocno podkreślone.
    • volupte Re: Tusk na ognistym rumaku 30.09.12, 10:12
      Kto oplacal te wycieczki autokarowe? Wycieczkowicze czy sponsor?
      • volupte Re: Tusk na ognistym rumaku 30.09.12, 10:29
        Doczytalem ze 30tys rzywiazla solidarność autobusami za .....nasza kase.chyba najwyższy czas aby związki i związkowcy utrzymywali sie sami. Tusk powinien ja Teatcher , zakręcić kranik i zdechna , albo bedą związkami .
        • bozon.higsa Re: Tusk na ognistym rumaku 30.09.12, 10:32
          volupte napisał:

> Doczytalem ze 30tys rzywiazla solidarność autobusami za .....nasza kase.chyba n
          > ajwyższy czas aby związki i związkowcy utrzymywali sie sami. Tusk powinien ja T
          > eatcher , zakręcić kranik i zdechna , albo bedą związkami .

Zgoda, podobnie zrobić z kościołem.

• sclavus Re: Tusk na ognistym rumaku 30.09.12, 11:06
            ... jestem za!
            Bardzo za!!!
          • volupte Re: Tusk na ognistym rumaku 30.09.12, 11:20
            Tez zgoda w tej sprawie.
    • cookies9 Re: Tusk na ognistym rumaku 30.09.12, 10:42
      >Manifestacja w obronie Tv Trwam miała rozmiary dotąd niespotykane. Zajęła cały
      Trakt Królewski z przyleglościami<

I co z tego? Czy TV Trwam ma dostać miejsce na multipleksie poza prawem? Dlaczego o.Rydzyk nie chce dostarczyć wymaganych dokumentów? A może to jest element gry politycznej i uwikłaniem KK w polityczne spory?
      'Allejuja i do przodu ' -T.Rydzyk
      • volupte Re: Tusk na ognistym rumaku 30.09.12, 11:24
        Ale oczywiscie ze to jest element walki politycznej. Trwam ma ogladalnosc 5- 6 tys. , wiec nie o to chodzi. Multipleks , nawet darmowy niewiele zmieni jej ogladalnosc.www.wirtualnemedia.pl/artykul/od-lat-topnieje-ogladalnosc-tv-trwam
    • sclavus i po co tyle egzaltacji, 30.09.12, 11:04
      skoro to goowno warte???
      tvtrwam można oglądać nawet w hameryce, nie tylko w Polsce...
      Sztuczny raban, sztuczny koń ... już prawie ochwacony, tak zajeżdżony :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka