Dodaj do ulubionych

Wielu ludzi wstydzi się przyznać głosowania na PO.

02.10.12, 15:51
Dzisiaj bardzo mocno się tego wypierają a pamiętam przecież jacy to dumni z tego byli.
Że tacy nowocześni i światli są.
Mówiłem im wtedy, że brak rozumu mają i oni bardzo, bardzo się obrażali.
Dzisiaj już tego nie chcą pamiętać i wszystko robią aby wyprzeć to z pamięci.
Ale ja im na to nie pozwalam i świetny ubaw z tego mam.:::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • dystans4 Re: Wielu ludzi wstydzi się przyznać głosowania n 02.10.12, 16:47
      Można rozmawiać nawet z rozsądnymi przedstawicielami PiS, ale to zapowiedź zemsty za każdy błąd (znaczy, jakieś zło).
      Zło złem zwyciężaj - to nowe hasło Prezesa, czy jego Ojca Dyrektora?
      Ale zło złem... to nowość na sztandarach PiS i publicznie zobaczyliśmy je dopiero na transparentach Marszu.
      Czy wybitni niezależni politolodzy, tacy jak prof. Staniszkis czy Profesorowie z Wyższej Szkoły Infernalnej Ojca Dyrektora, uznali je za odpowiednie na obecnym etapie ewolucji PiS?
      To mały żart, ale w kontekście Orędzia Ojca Dyrektora domyślam się, że zrobię mu tym przyjemność.
      Widać pewne załamanie nastrojów w PO i ponieważ tu na Forum panuje pewien zamęt, chciałbym zapytać u źródła, jakie plany ma PiS w stosunku do działaczy i sympatyków PO, np. z Grupy P. Gowina. Czy tylko wypisane na sztandarach, czy możemy liczyć na miejsca pozostawione przez ustępujący rząd, ewentualnie na miejsca, które zajmowała SP

buldog.
    • allspice Re: Wielu ludzi wstydzi się przyznać głosowania n 02.10.12, 16:53
      Zapewniam,że nie wstydzi i gdyby wybory odbyły się dziś,ponownie oddadzą głos na PO.
      Lepszego wyboru,na dziś, nie ma. Poparcie jest na poziomie 35%,czyli niewiele nizsze niż w dniu wyborów rok temu.
      • off_nick Re: Wielu ludzi wstydzi się przyznać głosowania n 02.10.12, 17:00

Niektórzy bronią PO, bo trudno im napluć sobie w twarz.
        Stąd wciąż ponad 30 %.
        Ale na wybory albo nie pójdą, albo nie zagłosują.

allspice napisała:

• porannakawa01 Re: Wielu ludzi wstydzi się przyznać głosowania n 02.10.12, 17:15
          ff_nick napisała:

>
          >
          > Niektórzy bronią PO, bo trudno im napluć sobie w twarz.
          > Stąd wciąż ponad 30 %.
          > Ale na wybory albo nie pójdą, albo nie zagłosują.

Pójdą i zagłosują tak jak wszyscy moi i ja - na Palikota.
        • porannakawa01 Re: Wielu ludzi wstydzi się przyznać głosowania n 03.10.12, 18:00
          off_nick napisała:

>
          >
          > Niektórzy bronią PO, bo trudno im napluć sobie w twarz.
          > Stąd wciąż ponad 30 %.
          > Ale na wybory albo nie pójdą, albo nie zagłosują.

Pójdą, pójdą gdyż nie ma innej alternatywy.
          Gdy alternatywą jest obleśny staruch Kaczyński należy wtedy się zmobilizować i nie dopuścić go do władzy i odsunąć o ile to możliwe od życia publicznego.
          Być może postawienie tych gałganów przed TS to by załatwiło.
          Wtedy ludzie odetchną i będą głosować wg wyboru za a nie konieczności przeciw.
          >
    • wsk175 Re: Wielu ludzi wstydzi się przyznać głosowania n 02.10.12, 16:53
      "Ale ja im na to nie pozwalam i świetny ubaw z tego mam.:::::::::::::::::::::)))
      > ))))))))))))))))))))"
      Też mamy niezłą polewkę z wypocin niemądrych pisiorków....
    • zapijaczony_ryj Ubaw to ubaw 02.10.12, 16:56
      oczy_za_oko.3 napisał: świetny ubaw z tego mam.:::::::::::::::::::::)))
      > ))))))))))))))))))))

A ja mam z tego ubaw:
      tiny.pl/htd75
      • jan.urbaniak1 Ja głosowałem i namówiłem jeszcze 2 znajomych 02.10.12, 17:03
        meneli. Teraz się wstydzę i przepraszam.
        • volupte Re: Ja głosowałem i namówiłem jeszcze 2 znajomych 03.10.12, 10:49
          Namowiłes aby poszli , czy kartke tez za nich wypelniłeś?
      • zapijaczony_ryj Będziesz miał lepszy ubaw jak Tusk wygra następne 04.10.12, 08:42
        zapijaczony_ryj napisał:

> oczy_za_oko.3 napisał: świetny ubaw z tego mam.:::::::::::::::::::::)))
        > > ))))))))))))))))))))

Wybory!
    • jan.urbaniak1 Re: Wielu ludzi wstydzi się przyznać głosowania n 03.10.12, 10:43
      oczy_za_oko.3 napisał:

> Dzisiaj bardzo mocno się tego wypierają a pamiętam przecież jacy to dumni z teg
      > o byli.
      > Że tacy nowocześni i światli są.
      > Mówiłem im wtedy, że brak rozumu mają i oni bardzo, bardzo się obrażali.
      > Dzisiaj już tego nie chcą pamiętać i wszystko robią aby wyprzeć to z pamięci.
      > Ale ja im na to nie pozwalam i świetny ubaw z tego mam.:::::::::::::::::::::)))
      > ))))))))))))))))))))
      Mam pełną antycypację winy !
      • lumpior Masz wybór,oto geniusz. 03.10.12, 10:51
        www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z0HavDHnYMA
        • jacekm22 Re: Masz wybór,oto geniusz. 03.10.12, 17:52
          www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z0HavDHnYMA
          Dobre !!!! :-)))
    • snajper55 Nie znam takich 03.10.12, 17:47
      Ja głosowałem i większość moich znajomych. To przecież najbardziej rozsądny wybór.

S.
    • piq dlatego platfusi są niedoszacowani w sondażach... 04.10.12, 13:32
      ...moim zdaniem. W razie czego i tak swoje głosy zbiorą.
    • yxyx Re: Wielu ludzi wstydzi się przyznać głosowania n 05.10.12, 11:51
      Każdy normalny człowiek uczy się na błędach i więcej ich nie popełnia, idota ma to do siebie, że żadnych wniosków nie jest w stanie wyciągnąć....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka