Dodaj do ulubionych

Posłowie PO odstrzelili Tuska przed expose

10.10.12, 19:25
Choćby się Tusk nie wiem jak wyginał, to nic nie zatrze tego, co powiedzieli po swym haniebnym głosowaniu. Gowin uzasadniał swój głos wstrzymujący tym, że "chciał podyskutować". A o czym chciał podyskutować? Sumienie pana Gowina uznaje za fajną i ciekawą debatę na temat... zabijania kobiet. Bo to oznacza całkowity zakaz aborcji. Oznacza on nakaz zaprzestania pomocy medycznej kobiecie w przypadku, gdy zagrożone jest jej życie i zdrowie. Fajną mentalność ma klub poselski Platformy Obywatelskiej, skoro tak właśnie rozumieją "sumienie".
Obserwuj wątek
    • volupte Re: Posłowie PO odstrzelili Tuska przed expose 10.10.12, 19:28
      A co powiedzial ?
    • etta2 Re: Posłowie PO odstrzelili Tuska przed expose 10.10.12, 20:27
      "...Sumienie pana Gowina uznaje za fajną i ciekawą debatę na temat... zabijania kobiet. Bo to oznacza całkowity zakaz aborcji...."

Co ty pleciesz? Całkowity zakaz aborcji - to zabijanie kobiet?????????????????????????????
      Człowieku, są granice wypisywania pierdół, a właśnie je przekraczasz!
      • zomozadwa Re: Posłowie PO odstrzelili Tuska przed expose 11.10.12, 00:46
        ećka,
        a ty co masz do powiedzenia w tej kwestii,
        jak klima cię już dawno dopadła?
    • bozon.higsa Re: Posłowie PO odstrzelili Tuska przed expose 10.10.12, 20:31
      Ja myślę, że skrajnie konserwatywne skrzydło wysłało Tuskowi ostrzeżenie przed expose.
      Uważaj, nie podskakuj bo możesz stracić większość w sejmie.
      To nie przypadek, że poparli tak kontrowersyjny projekt SP.

• rzewuski1 Re: Posłowie PO odstrzelili Tuska przed expose 10.10.12, 20:45
        to nie aborcje chodzi a o rozbicie PO
        w sumie jakby PO uległa rozbiciu i byłaby wojenka miedzy nimi dałoby to szanse lewicy, oczywiście nie RP bo to żadna lewica
        szkoda tylko ze SLD jest takie dziadowskie i nic z tym nie robi
    • agnostic5 Re: Posłowie PO odstrzelili Tuska przed expose 10.10.12, 23:00
      Go Win przeszedł dzisiaj do PiS.
      • hummer A w czym PiS jest straszniejsze od PO? 11.10.12, 00:50
        agnostic5 napisał:

> Go Win przeszedł dzisiaj do PiS.

Zmienił drużynę, nie barwy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka