Dodaj do ulubionych

PRemier wpadł w korkociąg

12.10.12, 18:01
Nie ma na tyle siły, by odpowiednio mocno szarpnąć za drążek a katapulta (UE) okazało się, że nie działa.

Na dole stoi publika a ludzie kręcą sobie filmy. Takie katastrofy nie zdarzają się za często stąd duże zainteresowanie.
Obserwuj wątek
    • jacekm22 Re: PRemier wpadł w korkociąg 12.10.12, 18:07
      Nooooo !!! Psychopata z zepsutymi zebami zapewni LEPSZY narodowo-socjalistyczny spektakl ... !!!!
    • simera16 Re: PRemier wpadł w korkociąg 12.10.12, 18:13
      platfusy.do.paki napisał:

> Nie ma na tyle siły, by odpowiednio mocno szarpnąć za drążek a katapulta (UE) o
      > kazało się, że nie działa.
      >
      > Na dole stoi publika a ludzie kręcą sobie filmy. Takie katastrofy nie zdarzają
      > się za często stąd duże zainteresowanie.
      >
      A co powiesz jak Tusk spadnie..., ale na cztery łap, no i nie będzie swych frustracji wylewał jak Kaczyński?
      • cookies9 Re: PRemier wpadł w korkociąg 12.10.12, 18:53

simera16 napisał:

>A co powiesz jak Tusk spadnie..., ale na cztery łap, no i nie będzie swych frustracji wylewał jak Kaczyński? <

I spadł na cztery łapy:-) Przy okazji gratulacje dla premiera.
    • piq specjalistka lotnicza i ciocia smoleńska... 12.10.12, 18:17
      ...towarzyszka platfusy twierdzi wszak, że przeprowadzenie procedur do lądowania nie jest po to, żeby lądować, tylko polatać sobie dla zabawy bez widoczności. Teraz z kolei uważa, że z korkociągu wychodzi się szarpiąc mocno za drążek. Towarzyszko platfusy, zajmijcie się jakimś samokształceniem albo przeczytajcie kilka lektur, których nie przeczytałoś w podstawówce. To lepsze niż dorównywanie profiesoru biniendie w wiedzy lotniczej.
      • platfusy.do.paki Tow. piq 12.10.12, 18:49
        nie zrozumiał metafory i przyrównania Donka do pilota małego samolotu akrobacyjnego. Jak najbardziej drążek sterowniczy służy do wyjścia z takiej figury.

No cóż towarzyszu piq. Pamiętacie lanie dupska i cieszy mnie to, ale wasz zramolały rozlazły umysł jest już w stanie wygenerować tylko bezgłośny pierd :)))
        • piq towarzysz ciocia smoleńska nadal podtrzymuje... 12.10.12, 19:00
          ...iście biniendowską tezę, że aby wyjść z korkociągu, trzeba szarpać drążkiem? Oraz czy towarzysz ciocia smoleńska nadal podtrzymuje tezę kretyna, że wykonanie procedur podejścia do lądowania nie jest podejściem do lądowania? Jeśli tak, to towarzysz ciocia smoleńska ośmiesza się jeszcze bardziej niż zwykle.

Dupsko, towarzyszu platfusy, polewaliście komuś innemu, a nie mnie, i w tym kontekście nazywanie was "ciocią" nabiera dodatkowego, choć zupełnie nienowego zapewne dla was znaczenia.
          • platfusy.do.paki Znowu dupa zbita 12.10.12, 19:21
            www.intlaviationstandards.org/Documents/PhaseofFlightDefinitions.pdf
            Ponieważ mam lepsze rzeczy do roboty niż polemizowanie z kompletnym nieukiem daje tylko linka. Ponieważ z uwagi na słabe wykształcenie pewnie nie znasz angielskiego to tylko przetłumaczę:

APPROACH - podejscie
            LANDING - lądowanie.

Narka nieuku ...
            • piq nie moja, ciociu platfuso, albowiem nie rozumiesz 13.10.12, 00:07
              ...ani co czytasz, ani co piszesz.
              Approach to jest owszem podejście, ciociu. Napisałem: "czy towarzysz ciocia smoleńska nadal podtrzymuje tezę kretyna, że wykonanie procedur podejścia do lądowania nie jest podejściem do lądowania?" A teraz walnijcie się kilofem w waszą pustą puszkę po tuszonce, którą nazywacie "mózgową" i powiedzcie z łaski swojej, ciociu: czy podejście do lądowania ma na celu wylądowanie, czy polatanie sobie z wypuszczonym podwoziem?
              W Warszawie, głupia ciociu, samoloty nie wykonywały nawet próby lądowania przy identycznych warunkach jak 10.04. Nikt nie wykonywał procedur, tylko odlatywali na zapasowe lotniska. A więc jesteście, tawariszcz platfusy, durniem. Stwierdzam to z wyżyn mojej niedoścignionej przewagi intelektualnej.
    • simera16 Re: PRemier wpadł w korkociąg 12.10.12, 18:35
      No i spadł premier na cztery łapy, a Kaczyński zaś w czarnej d.upie.
    • zapijaczony_ryj [...] 12.10.12, 18:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • 3alfa.alfa Re: PRemier wpadł w korkociąg 13.10.12, 00:27
      Co ulica sądzi o bandzie ryżego widac TU
      Zreszta nie tylko na ulicy ale i w kiblach w marketach i dworcach mamy prawdziwe forum wolności slowa
    • sawawawa [...] 13.10.12, 01:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka