Dodaj do ulubionych

Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy

• Gość: ideolog marksizm a geizm IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 16:18
      Marksizm: byt rodzi swiadomosc
      Geizm: od-byt rodzi swiadomosc
      Co zrobia grozni zboczency gdy diwiantom i gejom pozwoli sie adoptowac dzieci?
    • Gość: starozakonny Izrael i zboczency IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 16:25
      Izrael to najdoskonalsza demokracja swiata. Zydzi to najbardziej podziwu godny
      narod. W Izraelu nie ma miejsca na zboczencow w zyciu publicznym. W Izraelu
      nie daje sie zboczencom organizowac parad. W Izraelu antyreligijni sponsorzy
      nie pomagaja zboczencom finansowac ich prowokacje. My Polacy zadamy od rzadu w
      Polsce aby traktowal nas PO ZYDOWSKU NIE PO GEJOWSKU.
      • Gość: ? Re: Izrael i zboczency IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:28
        w izraelu priorytetem jest wojna, mordowanie ludzi i dlatego nikt nie ma czasu
        na inne sprawy.
        • Gość: starozakonny Re: Izrael i zboczency IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 16:34
          Izrael prowadzi wojne w samoobronie. Kazdy ma prawo bronic sie przed
          eksterminacja. Normalni ludzi takze maja prawo bronic sie przed rozkladem i
          powolna exterminacja przez zboczencow.
          KASTRACJA I PRACA ZBOCZENCA NAWRACA.
          • Gość: uu Re: Izrael i zboczency IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:37
            broń się starozakonny broń, pedofile, zboczeńcy i inni nadciągają!! zagrożenie
            czai się wszędzie...
            • Gość: starozakonny Re: uu i grozby IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 16:43
              Dla mnie grozby zboczencow nie straszne. Ale twoj adres zapisalem tak na
              wszelki wypadek.
              • Gość: uu Re: uu i grozby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:50
                hahahahaha.
                nie sądze żeby ci się przydał, ale skoro jesteś kolekcjonerem adresów, proszę
                cię bardzo.

• Gość: ze slyszenia Re: Izrael i zboczency IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 16:37
            Podobno nawraca takze sponsorow zboczonych.
            • Gość: ??? CZY LEW-STAROWICZ JUŻ OCZYSZCZONY Z PODEJRZEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:53
              Być może pedofilia to "choroba" zawodowa psychoterapeutów.
              • Gość: renia Lew Starowicz jest COOL!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:55
              • Gość: ??? Re: CZY LEW-STAROWICZ JUŻ OCZYSZCZONY Z PODE IP: *.crowley.pl 07.07.04, 16:58
                A ty idioto prowadzisz krucjatę przeciwko wszystkim psychoterapeutom?? Jeśli
                tak to mam nadzieję że szybko ktoś (a najlepiej cała armia napalonych pedziów)
                złapie cię w ciemnym zaułku i wydyma w du.pę a wtedy gdy będziesz skamlał i
                potrzebował pomocy psychologa to spadaj na drzewo i radź sobie sam! he, he....
                • Gość: ... Re: CZY LEW-STAROWICZ JUŻ OCZYSZCZONY Z PODE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:12
                  tobie to niestety ani psycholog ani psychiatra nie pomogą...za późno. nastapiły
                  nieodwracalne zmiany w mózgu..

i jaki miły jesteś że ludziom tak dobrze życzysz.
                  • Gość: ??? Re: LEW-STAROWICZ JUŻ OCZYSZCZONY Z PODE IP: *.crowley.pl 08.07.04, 12:29
                    Takim debilom co wypisują podobne kretynizmy inaczej nie można życzyć...
    • Gość: lisek BEZ SENSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:01
      wyrzucil to wszystko na śmietnik obok swojego domu- bardzo mądre
      i jeszcze się kręcil w pobliżu - piątka za spryt
    • Gość: KKK Sprawdzić środowisko Gazety Wyborczej IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.07.04, 17:17
      oni napewno brali w tym udział...w końcu zboczeńczy seksualnie to dla nich
      bohaterowie
    • Gość: KKK Ten zboczeniec byl ulubionym psychologiem GW IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.07.04, 17:21
      pewnikiem na spółe z Michnikiem te biedne dzieci obmacywali
      • Gość: ... Re: Ten zboczeniec byl ulubionym psychologiem GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:23
        proponuję abyś w takim razie udzielał sie na forum innej gazety. i tam brednie
        wypisywał.
      • Gość: Takitamfil Re: Ten zboczeniec byl ulubionym psychologiem GW IP: 152.75.124.* 07.07.04, 18:05
        Ales walnal, jak lysy o beton. Czy KKK oznacza Kompletnie Kopniety Kutas?
      • Gość: - Re: Siatka pedofilska w LPR!!!!! IP: *.crowley.pl 08.07.04, 12:32
        Też trzeba sprawdzić to środowisko, koniecznie! bo to jest wylęgarnia wszelkich
        dewiacji!!!
    • Gość: ja DO OBROŃCÓW PEDOFILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 07.07.04, 17:25
      Myśleliści, że jesteście sprawiedliwi i ponad oskarżającym tłumem. Mam
      nadzieję, że teraz Wam trochę przycichnie głos. Chociaż w tej sprawie działa
      mechanizm, że im więcej przeciwko pedofilowi tym więcej obrońców. Uwierzcie,
      ten potwór to robił!!!
    • rolotomasi Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się 07.07.04, 17:47
      Przeczytałem wszystkie wpisy w tym i zbliżonych pakietach i mam ogólne wrażenie,
      że wypowiedzi tworzą chaotyczną mieszaninę rodzicielskich obaw, naukowych
      dywagacji, sądowych turbulencji i masę innych, nieukierunkowanych opinii =nie ma
      głównego nurtu tematycznego, a gdyby nawet był : to KTO ma go pociągnąć ?"
      +
      A propos edukowania na psycho: znam osobiście =mieszkaliśmy vis a vis, dra
      psychomedycyny, który dzieciństwo i młodość spędził zamknięty w domu, pod
      ~czułą opieką mamusi~ ,bez ojca. Ponieważ coś trzeba było robić, więc się uczył,
      uczył, aż został "dr". Teraz min. testuje młodzież szkolną i akademicją na IQ.
      Jest nawet sympatycznym facetem, ma żonę i 2dzieci, ale ~mam wrażenie~, że ma
      spore luki w doświadczeniach życia i obyczjowości. Chodzi mi o nieznajomość
      rówieśników, ich gier i pasji, kobitek, nałogów itp. Z tego co wiem jeszcze nie
      jest biegłym.
      --
      już- Dajemy radę
      • Gość: observatorka Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się IP: *.eastlink.ca 07.07.04, 18:29
        tak, zgadzam sie z twoja opinia, ze ten temat jest nadal bardzo kontrowersyjny
        i takze w powijakach w polsce, za malo oficjalnie sie mowi w szkolach, o takim
        niebezpieczenstwie, jak i czestych przypadkach abuse dzieci. W pewnych kregach
        spoleczenstwa, sami ludzie potrafia wyeliminowac takich osobnikow, ktorzy
        naduzywaja swoje pozycje, wykorzystujac tych nieswiadomych mlodych ludzi.

U mnie np. sa pewne grupy mlodych ludzi, ktorzy sami tepia 'gigolos' i
        pedofilow w bardzo latwy sposob. Wiedza, ze takowi spotykaja sie w swoim
        ulubionym miejscu... grupa wpada z palantami od baseball i dezorientowani
        spacerowicze koncza biesiadki w pobliskim szpitalu. Najgorsze, jest to, gdy
        gazeta poranna wspomina o pewnej pobitej osobie, ktora okazala sie byc
        tutejszym polskim ksiedzem:-). Mieszkancy mojego miasta, sa ponoc dumni z
        takich akcji, sama nie wiem, czy to ma sens...ale, jedno jest dobre, bo sie
        chociaz publikuje na goraco takie wazne sprawy, ktore poniekad zagrazaja w w
        pewny sposob funkconowania normalnego spoleczenstwa. Pozdrawiam z usmiechem:-)))
        • rolotomasi Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się 07.07.04, 19:21
          Nie jestem pewien, ale: powyższa odpo jest nie na mók wpis. Przypomnę co
          napisałem: "Przeczytałem wszystkie wpisy w tym i zbliżonych pakietach i mam
          ogólne wrażenie, że wypowiedzi tworzą chaotyczną mieszaninę rodzicielskich
          obaw, naukowych dywagacji, sądowych turbulencji i masę innych,nieukierunkowanych
          opinii =nie ma głównego nurtu tematycznego, a gdyby nawet był : to KTO ma go
          pociągnąć ? "

Gdyby jednak^^, to>>jestem przeciw okładaniu ludzi kijami w miejscu publicznym<<
          na takie rozwiązania jest jeszcze czas, niewiele, ale jest.

Za uśmiech dzięki - nie odwzajemniam, bo jestem od paru dni ponury :|
        • Gość: www Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 00:26
          Zobaczę ja sobie Twój uśmiech, jak Ciebie ktoś w parku z bejzbolem utrafi.
          Powiedzmy że będzie to banda ultrakatolickich staruchów, która nie znosi jak
          parki hetero obściskują się na ławkach i straszą gołębie!
    • Gość: abc Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy IP: *.hc-sc.gc.ca 07.07.04, 18:17
      Gość portalu: H56 napisał(a):

> trzeba sprawdzić ilu pedofilów zatrudnionych jest w policji ,prokuraturach,
      > sądach.

Powiedz JAK? To pewnie za drobna oplata ktos to zrobi.
      • osa5 Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy 07.07.04, 18:19
        Gość portalu: abc napisał(a):

> Gość portalu: H56 napisał(a):
        >
        > > trzeba sprawdzić ilu pedofilów zatrudnionych jest w policji ,prokuraturach
        > ,
        > > sądach.
        >
        >
        > jo
    • Gość: wróg manipulacji ! Re:Czy Andrzej S.na pewno przyznał się do pomówień IP: *.local.pl / 195.117.123.* 07.07.04, 18:30
      Szczerze watpię, by się przyznał do czegoś,
      czego nie zrobił, a co mu się zarzuca.

Żyjemy w koszmarnej nowej eurorzeczywistości...
      chyba spiskujący przeciw niemu - dopną swego.

Wypowiedzi w tym topiku nie czytam, bo pochodzą najczęsciej od ludzi
      którzy pozwolili innym - sobą manipulować - a samodzielnie - nie myślą .
      I nawet o tym nie wiedzą ....

• Gość: Rafał Re:Czy Andrzej S.na pewno przyznał się do pomówie IP: 80.51.220.* 07.07.04, 19:07
        może On poszedł krok dalej i z naukowego punktu widzenia chce zobaczyć co z
        pedofilami dzieje się w areszcie.
      • Gość: def Re:Czy Andrzej S.na pewno przyznał się do pomówie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 00:30
        Nie oszukuj się. Też chciałabym, żeby to nie była prawda, ale... jego adwokat
        milczy, jego powieść jest zapowiedzią apokalipsy, a może wołaniem o pomoc,
        którego nikt nie zauważył bądź nie chciał zauważyć. Od dłuższego czasu pracował
        sam, nie przechodził superwizji, bo jako superwizor nie miał takiego obowiązku.

Pomyśl, w co ci się to układa?
    • Gość: pinki Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.04, 18:47
      w sprawe zamieszany jest takze znany rezyser Krzysztof Z. oraz znany polityk
      SLD, byly minister Jerzy J. - wiadomosc z wiarygodnych zrodel
    • Gość: gosc2004 i co? niedowiarki i naiwniaki? on jest zbokiem IP: *.chello.pl 07.07.04, 19:05
    • Gość: greg Psychiatrzy - pedofile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:14
      Nie zdziwiłem się gdt usłyszałem wiadomość, iż Samson jest pedofilem. Faktem
      jest, iż wśród psychologów i psychterapełtów tak choroba jest można
      powiedzieć "zawodowa". Może wynika to z faktu, że pedofile częściej wybierają
      ten kierunek studiów. Przecież dla psychiatry - pedofila dziecko chore np. na
      autyzm to idealna ofiara. Dlatego m. in. Samson tak długo bezkarnie mógł
      działać.
      • rolotomasi Re: Pedofile, pederaści i inne zboczenia 07.07.04, 19:23
        ~Zadziwia mnie~ zachowanie KośćKatoli =zrobili strusia, a jest o czym mówić,
        nieprawdaż ?
    • Gość: czytacz Polityka: w powierzu kolejna afera ze znanym psych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:37
      Tymczasem w powietrzu wisi kolejna afera. Od tygodni Warszawa huczy od plotek
      na temat innego medialnego terapeuty, który miałby wykorzystywać seksualnie
      swoje pacjentki. To poważne naruszenie zasad etyki zawodowej. Zakaz kontaktów
      seksualnych między terapeutą a pacjentem to dogmat wszystkich korporacji.

– W tej drugiej sytuacji pojęcie krzywdy rozkłada się inaczej i jest bardziej
      skomplikowane niż w przypadku pedofilii, jednak gdyby te plotki okazały się
      prawdą, byłby to kompletny kryzys psychoterapii – mówi prof. Zbigniew Lew-
      Starowicz. – Może jedynie terapeutki by na tym skorzystały, bo w Polsce żadnych
      afer z udziałem kobiet nie było.

Starowicz dodaje, że z wewnętrznych badań prowadzonych w środowisku wynika, iż
      8 proc. terapeutów ma kontakty seksualne z pacjentkami, podczas gdy wśród
      terapeutek – tylko 0,5 proc.
      • Gość: nieśmiały Re: Polityka: w powierzu kolejna afera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 21:12
        > Starowicz dodaje, że z wewnętrznych badań prowadzonych w środowisku wynika, iż
        > 8 proc. terapeutów ma kontakty seksualne z pacjentkami, podczas gdy wśród
        > terapeutek – tylko 0,5 proc.

Jeśli chodzi o terapeutki, to jest to, niestety, prawda. Za młodu, gdy przez
        pewien czas próbowałem terapeutyzować się w różnych ośrodkach, spotkałem wśród
        młodszych psycholożek parę naprawdę niezłych 'laseczek'. Po cichu marzyłem, by
        która z nich mię pomolestowała (sam za nic w świecie nie odważyłbym się), ale
        gdzie tam! Myślę, że taka terapeutka, jak każda kobieta, lubi po prostu facetów
        silnych - i pacjent, znerwicowany i nieśmiały, nie jest dla niej ani trochę
        atrakcyjny. W relacji terapeuty (mężczyzny) z pacjentką ta bariera nie działa.
        • Gość: kola Re: Polityka: w powierzu kolejna afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:21
          chyba zeby miala syndrom pielęgniarki :)
          a jakies adresy jeszcze masz? bo ja chyba mam nerwice :)))
      • Gość: zatrwozo eichelberger????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:07
        jezu, co to sie porobilo
    • Gość: Michał Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 20:10
      I o co ten krzyk przecież to tylko kochający inaczej.Czemu LSD go nie broni tak
      jak pedałów. A przecież ci co przeciwko niemu występują prokuratorzy to w
      mniemaniu kochających inaczej powinni być zwyzywani od pedofilofobów,
      dulszczyzny, ciemnogrodu.
    • Gość: x Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy IP: *.csk.pl 07.07.04, 20:10
      my dzieci z dworca zoo , ile dzieci uciekajacych z domu znalazlo schronienie u
      takiego dobrego wujka szkoda gadacm to cala siatka pedofilska, przerazajace,
      wierzcholek gory lodowej
      • Gość: ~:) czy juz ktoś ma te fotki ze smietnika w necie? IP: *.a.pppool.de 07.07.04, 20:24
        jesli tak to prosze o info na pawel.c(to wywal)@wp.pl
    • Gość: peka Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy IP: *.visp.energis.pl 07.07.04, 21:09
      jestem terapeutą i nie rozumiem, czemu Andrzej nie udał się do jakiegoś kolegi
      i nie poprosił o pomoc. W tym zawodzie niezwykle ważna jest etyka. Każdy może
      mieć kryzys i gorzej funkcjonować. Terapeuta powinien wiedzieć, co ma wtedy
      robić. To zbrodnia na środowisku wykonującym ten zawód! Jak to możliwe, że nikt
      ze znakomitych kolegów nic nie wiedział. Czekam na wyczerpujące wypowiedzi
      publiczne tak aktywnych w mediach psychoterapeutów. Konkrety i szczere,
      autentyczne opinie, a nie relatywizowanie i chowanie głowy w piasek. Ja się
      czuję odpowiedzialny, bo pracuję z ludźmi. A wy Panowie, znakomici koledzy?
      Myślałem, że A.S. robi happening. Że robi konstruktywną prowokację. Nie mieści
      mi się to w głowie. Teraz chcę wiedzieć całą prawdę. Zadbajmy wspólnie o
      szacunek dla zawodu.
      • Gość: Goran Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy IP: *.rene.com.pl 07.07.04, 21:27
        jestem terapeutą i nie rozumiem, czemu Andrzej nie udał się do jakiegoś kolegi
        i nie poprosił o pomoc. W tym zawodzie niezwykle ważna jest etyka.
        -----------------------------------------------------------------------

A może dlatego, że mu np. sprawiało to przyjemność. Może nadal sprawia. Skąd
        wiadomo, że mu się z tym źle żyło. Może żyło mu się z tym bardzo dobrze. Skąd
        wiadomo, co w głębi zawierają jego prace. Jakie podteksty, ukryte treści. Jak
        można przyjąć, że były genialne i doskonałe. Przecież mógł manipulować swoimi
        czytelnikami, uczniami, tak jak bezwzględnie prawdopodobnie wykorzystywał
        pacjentów, dzieci. Teraz wersja o chorobie i wyrzutach sumienia może być tylko
        linią obrony, i przyznanie się (współpraca do pewnego stopnia - cyt.) następuje
        w obliczu zagrożenia wysoką karą. Doświadczenie w temacie stawia AS np. w
        daleko lepszej pozycji jako podejrzanego i może oskarżonego, w kontekście ocen
        jak wystawią mu biegli, którzy będą go badać na podtrzeby ewentualnego procesu
        (którzy biegli, ci którzy uczyli się na jego książkach lub wręcz u niego). Ktoś
        kto prowadzi tak głęboko podwójne życie, mógł wszystko, tak jak wszystkim
        wmówił, że jest znakomitym terapeutą. Jego przewaga była ogromna. Jego
        potencjalne ofiary skazane były z góry na porażkę.

Oczywiącie wcale nie musi być ta jak piszę, ale pytania cisną mi się do głowy
        tłumnie, jedno za drugim.
        • Gość: meerkat A kiedy KK przyzna sie ze kryje ksiezy-pedofilow?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:48
          Jestem terapeuta i nie rozumiem dlaczego ksieza-pedofile (liczniejsi niz
          pedofile-seksuolodzy) nie prosza o pomoc. W tym zawodzie tez bardzo wazna jest
          etyka- no , przynajmiej oficjalnie! :-(((
          • Gość: leon zawodowiec Re: A kiedy KK przyzna sie ze kryje ksiezy-pedofi IP: 81.219.144.* 08.07.04, 01:10
            E, do dobrego terapeuty trafiaja wszyscy, ktorych cos boli; widac nie maja cie
            za dosc dobrego...

• Gość: peka Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy IP: *.visp.energis.pl 07.07.04, 21:54
          Przepraszam, ale nie potrafię jak Ty (Goran) wybierać tekstów i wątków do
          odpowiedzi. Na temat "przyjemności" się wypowiem. Ten facet przeszedł ciężkie i
          głębokie szkolenie z zakresu etyki. Kilka lat temu np. nie przyjmował
          pacjentów, bo nie był gotowy im pomagać ze względu na zbyt dużą koncentrację na
          sobie i osobisty kryzys. Wiem to, bo zamierzałem skonsultować z nim wtedy swoje
          sprawy. Wtedy bardzo to doceniałem; teraz fatalnie się czuję, gdyż jestem
          pewien, że robił to, co robił świadomie. A psychoterapeucie tego nie wolno. Nie
          wolno nigdy nadużywać pacjentów. Nie wolno używać do swoich osobistych celów.
          Nawet subtelnych i niewinnych, A on popełnił zawodowe przestępstwo zagrożone
          śmiercią zawodową. Gdzie jego superwizor??! Nie wolno pracować bez konsultacji
          i "drugich oczu". Nawet mistrz MUSI się superwizować. Gdyby obrabował bank to
          co innego, albo gdyby otruł swoją teściową. Jego sprawa. A tu jest tak, jakby
          piekarz srał do chleba, potem go piekł, a potem sprzedawał.
          • Gość: ELA Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 22:17
            NIE JESTEM PSYCHOLOGIEM I DO TEJ SPRAWY PODCHODZE Z BARDZIEJ / W MOIM
            MNIEMANIU /LUDZKIEGO PUNKTU WIDZENIA.NIE ROZUMIEM JEDNAK DLACZEGO INTELIGENTNY
            CZLOWIEK NIE WYKZAZAL INSTYNKTU SAMOZACHOWAWCZEGO.WYDAWAC BY SIE MOGLO ZE KAZDY
            PRZESTEPCA POWINIEN TUSZOWAC SWOJE ZBRODNIE,A W PRZYPADKU PANA A.S.WYGLADA TO
            TAK JAK GDYBY CHCIAL ZEBY GO ZLAPANO /TEN SMIETNIK/ .MOZE BYL ZMECZONY,A MOZE
            CHCIAL Z TYM SKONCZYC,ALE NIE WIEDZIAL JAK?
            • garuu Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy 07.07.04, 22:30
              Tak, też sie nad tym zastnawiłem, wszystko wyglądało jak prowokacja. Może
              faktycznie chciał z tym skończyć, bo jak można z tym zyć?? Jeżeli jest winien,
              powinien dostac 10 lat, jako osoba świadoma, walnie sobie w łeb i będzie po
              krzyku. Ciekawe kiedy ze sobą skończy??? Ja obstawiam że w 3 miesiącu aresztu.
              • Gość: ELA Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 22:37
                I TU ZE SMUTKIEM SIE Z TOBA ZGADZAM .TRUDNO MI JEST SOBIE WYOBRAZIC JEGO ZYCIE
                W WIEZIENIU PRZWCIEZ JAKO PEDOFIL ZNAJDZIE SIE NA MARGINESIE WIEZIENNEJ
                SPOLECZNOSCI.Z TEGO CO WIEM I TAK NIE JEST LATWO A CO DOPIERO LUDZIOM
                KRZYWDZACYM DZIECI.JESLI JEST WINIEN POWINIEN PONIESC SUROWA KARE ALE MYSLE ZE
                KONTAKT Z AGRESYWNA SUBKULTURA WIEZIENNA TO ZBYT WIELE.
          • Gość: sss Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 00:36
            Nie musiał się poddawać superwizji, bo jako superwizor nie miał takiego
            obowiązku. Dziwne, że tego nie wiesz, psycholu od siedmiu boleści.
      • Gość: m Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:40

Wreszcie jakiś rozsądny post ( peka). Jestem psychologiem, choc tylko z
        wykształcenia,jednak cała sprawa gleboko mnie poruszyła. Ja również nie moge
        zrozumiec, jak to sie stało ze nikt z kolegów terapeutow Andrzeja S. niczego
        nie zauwazył. Jak to sie stało ze psychoterapeuta z licencją pracuje bez
        superwizora ( jesli to prawda). Zamiast oskarzac media o wydawanie wyrokow moze
        ktoś z PTP odpowiedzial by na te pytania. Poczucie bezpieczenstwa zarówno
        pacjentow jak i terapeutów zostało zrujnowane. Az boje sie myslec u ilu
        niestabilnych emocjonalnie osob, będacych w trakcie terapii, cała ta historia
        może wywołać lęków i pogorszyc stan ich zdrowia. Naprawdę trudno obarczać
        odpowiedzialnością dziennikarzy....

---m
    • Gość: syn strazaka sama TO WAS POWALI NA KOLANA!!! IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 07.07.04, 22:28
      Artykul Andrzeja S. o pedofilach (2003 rok)
      kiosk.onet.pl/charaktery/1132748,1255,artykul.html?MASK=3420353
      od razu widac ze w tym temacie pan Andrzej jest specjalistą...
      • Gość: loeon zawodowiec Re: TO WAS POWALI NA KOLANA!!! IP: 81.219.144.* 08.07.04, 01:00
        Gość portalu: syn strazaka sama napisał(a):
        "Artykul Andrzeja S. o pedofilach (2003 rok)
        kiosk.onet.pl/charaktery/1132748,1255,artykul.html?MASK=3420353
        od razu widac ze w tym temacie pan Andrzej jest specjalistą..."

Acha, to trzeba byc syfilitykiem, zeby leczyc syfa??? Stuknij sie w czolko.
        • Gość: justin Re: TO WAS POWALI NA KOLANA!!! IP: *.chello.pl 08.07.04, 02:13
          Niestety, taka jest prawda o Andrzeju S. Długo byłam zdania,że to prowokacja,
          jakis odlotowy pomysł na nowa książkę,prowokacja zawistnych albo księży, którym
          dowalał, itd.itd. Jako dziennikarka znanego tygodnika opiniotwótczego sledziłam
          to, i broniła pana S. jak lew. Dzisiaj przezyłam szok. Ale czytam jego ostatnia
          książkę, któa jest kluczem do całęj sprawy. TYm razem to fabuła, nie poradnik,
          zreszta swietnie napisana. "Miska sZklanych kulek" Tam jest wszystko. Napisał
          sensacyjna powieść o jakimś X, którym On sam sie okazał. Zdania w rodzaju"Z
          punktu widzenia prawa kestem przestepcą" albo rozważania o względności
          moralności, teraz, w kontekscie tych zdarzeń, budzą grozę. Jego bohater tez
          siedział wiezeniu oskarzony o seksualne przestepstwa.Przeczytajcie. Włos mi sie
          teraz jezy na głowie, mimo, że to świetna literatura. Jesli jeszcze pomyslę, że
          ten pan napisał "Poradnik dla przestraszonych rodziców",najlepszy chyba
          podręcznik z gatunku psychologii rodzinnej w naszym kraju, mam ochote wyc do
          księżyca.Auuu! Co na BOga sie z naszym swiatem dzieje??? Może to wszystko nam
          sie tylko sni?????
    • Gość: killislam Pedofil i pedał. Kara śmierci na palu dla pedofila IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 23:27
      Pedofil i pedał. Kara śmierci na palu dla pedofila. Tymczasem w TV publicznej
      aż się od podofili roi. Wszyscy o tym wiedzą i nic nie robią. NIC
    • Gość: Nati Szok!! NIE CHCE WIERZYĆ... IP: *.nat.ino.tvknet.pl 07.07.04, 23:27
      w to wszystko... Jak to jest możliwe???? Taki człowiek...On z pewnością pomógł
      wielu ludziom...Nie do wiery, jak cienkie bywają granice w naszym życiu...
    • Gość: ZŁOTOUSTY PARE SŁÓW O PEDOFILU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 23:52
      no, ludziska, co taki kurwa kutas pierdolony, dzieciaki w dupe wpycha kutas mały: co on se kurwa mysli, pies gupi jak ma ochote niech se lalke z sex shpou kupi cieciuch jebany , kurwa bedzie mi dzieci wykożystywa cfel niedorozwinienty pipa stara, kurwa takich jak on to im tylko kurwa jaja siekierrrrą odpierdolić może wtedy takie debile zaczną myslec , kurwa powinni takich(w stanislaw s ) wyjebac z tego kraju, kurrwa na syberie albo do płd Gwinei kurwa tam takich lubiom , kurwa cieć jebany będzie mi tu polskie dzieci takie świnswtas robił, kutas pęknięty, kurwa jakbym go kurwa spotkał tak o na ulicy takbym mu w jaja zajebał toby kurwa poczuł..skurwysyn..
      • Gość: Platynousta Re: PARE SŁÓW O PEDOFILU IP: *.chello.pl 08.07.04, 00:07
        Gazeto kochana! Cenie Wasze Forum jest najlepsze w INternecie, a czytam jako
        zawodowa dziennikarka z obowiazku i ciekawosci wszystkie niemal. Jestem przeciw
        cenzurze ale na BOga!! jak to coś, podpisane jako"złotousty" mogło bezkarnie
        taki stek bluzg wysłać na Wasze strony?? Skutecznie, bo w całości uraczył nas
        inwektywami. Jesli miała to być jajeczna farsa, to nie wyszło ci cymbale.
        Baranów i debili u nas dostatek, przpuszczajcie to przez jakis filtr, czy
        cholera wie co. Odechciało mi się po nim kom,entowac sprawe, któą zyjemy od
        jakiegoś czasu w redakcji. Spadaj fiucie! Może jak by ciebie pomolestował to by
        ci dobrze zrobiło. ZROBCIE COS Z TAKIMI DEBILAMI! Przynajmniej gdy mowa o tak
        dramatycznej sprawie.
        • Gość: tytanousty Re: PARE SŁÓW O PEDOFILU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:28
          panna, ty w pracy wyrabiaj wierszowke a nie laz po forach dyskusyjnych. lecisz
          w kule z naczelnym? nie mam nic przeciwko temu, zebys skladala donosy, ale rob
          to z domu, lazac po necie w celach prywatnych w czasie pracy tylko utwierdzasz
          zlodziejska kulture w polsce w jej silnych korzeniach.
        • Gość: ddd Re: PARE SŁÓW O PEDOFILU IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 00:40
          Tyleś warta co Twój przedmówca. I co, ulżyło pani dziennikarce? Pewnie w pracy
          tak nie pozwalają rzucać mięchem. Trza sobie parę puścić na forum, bo tu nikt
          nie kontroluje. Wstyd!
          • Gość: leon zawodowiec do PRAWOMOCNEGO wyroku sadu niewinny.. IP: 81.219.144.* 08.07.04, 00:53
            nawet jesli ktos sie przyzna (w tym wypadklu tajne/pounne sa nawet zarzuty),
            to do prawomocnego wyroku sadu obowiazuje domniemanie niewinnosci; ktos moze
            sie przyznac do tego, czego nie zrobil (pod naciskiem grozb, ze zabija mnu
            corke)...
            media generalnie zrobily w tej sprawie wielkie swinstwo (przeciez sprawa zajela
            sie juz policja i prokuratura i sad - inna rzecz, ze "przecieki" sugeruja, ze w
            prokuraturze tez nie zachowuja domniemania niewinnosci lecz skazuja: to sie
            nazywa lincz lub samosad)
            jesli a.s. okaze "winny" - to dopiero wtedy i to tez za zezwoleiem sadu, mozna
            jego wizerunek-dane zyciorysowe etc. publikowac annalizowac; ale i tu - gdzie
            choroba - trzeba byc zwyczajnie ludzkim: z chorych sie nie drwi (z lekarza,
            ktory zarazi sie od pacjentow gruzlica czy HIVem sie nie drwi przeciez, bo
            nawet ze zwyklego chorego drwina to zwykle chamstwo..)

• Gość: Platynousta Re: PARE SŁÓW O PEDOFILU IP: *.chello.pl 08.07.04, 01:16
            No, prosze tytanousty przemianowany ze złotoustego zna literacki jezyk polski!
            Kto by pomyslał! I nawet obrońców ma. Podziwiam, szkoda, że Wam sie hierarchia
            wartoscia poplatała. Donosy?? Do kogo palanci???Powiescie sobie nad łóżkami ten
            kurewski poemat - albo wytnijcie to słowo i sprawdzie co zostanie. Proste
            ćwiczenie dziennikarskie.Szkoda, że traccicir energie w obronie rzeczy nie
            wartych splunięcia. Ale i takie przypadki musza być. Niestety, wciąż nie
            sdoroslismy do wolnosci słowa, i paru innych spraw też. Co do lektury Forum, to
            szanowni KOlesie polecam Wam tez, sporo można sie z niej o nas dowiedziec. A
            Wam chyba nadmiar wiedzy nie grozi prawda? Co do pracy panowie, to niestey,
            równo tam sie miesem rzuca. za nerwowa robota zeby pieścic sie ze słowkami. Ale
            co innego koledze w oczy, albo w uszy raczej, co innego publicznie do kazdego,
            kto włączy sie do tej rozmowy. Zamiast łaciny osiedlowej polecam
            Dostojewskiego, albo nawet Hłąske, to z innej beczki, i tez przeklinał. TYle
            dydaktycznych porad dla święcie oburzonych. Słodkich snów życzę.
            • Gość: kultura Re: PARE SŁÓW O PEDOFILU IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.07.04, 01:54
              Co za głupia gęś ta platynousta!
    • Gość: kmiotek Re: Psycholog Andrzej S. przyznał się do winy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:12
      ...w mediach, urzędach i środkach komunikacji miejskiej!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka