Dodaj do ulubionych

Gdzie jest granca głupoty zespłów parlamentarnych?

13.11.12, 12:15
Właściciel zapisze, kto i kiedy jeździł jego autem

Po zmianach art. 78 ma być uzupełniony o dwa ustępy. Do katalogu uprawnionych do żądania „wydania" kierowcy dopisana ma być straż miejska, a właściciel auta zobowiązany ma być do ewidencjonowania używania pojazdu.

Powiedzcie mi czy ja śnię?, dlaczego mamy tak głupich posłów którzy każą mi zapisać w "książce eksploatacji samochodów" kiedy pojechałem do kiosku po papierosy?, czy oni naprawdę nic do roboty nie mają?, wprowadzili obowiązkowe światła co nic nie dało w sensie poprawy bezpieczeństwa, kombinują z oponami zimowymi jakbyśmy byli debilami i nie wiedzieli że trzeba zmieniać opon na zimę, a teraz jeszcze to.

Oczywiście jak zwykle mam nadzieję że to nie przejdzie (choćby narusza to konstytucyjne prawo do dysponowania własnym mieniem) ale dlaczego ja muszę się stresować debilnymi pomysłami bandy przygłupów którzy zamiast robić coś pożytecznego robią to co robią??
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Oto skład personalny tej bandy idiotów z sejmu 13.11.12, 13:01
      www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/agent.xsp?symbol=SKLADZESP&Zesp=105
      Heniu :( Kopyciński !
      • adam111115 Re: Oto skład personalny tej bandy idiotów z sejm 13.11.12, 13:35
        dzięki za linka. Banda przygłupów z PO to można na pewno powiedzieć, pytanie dlaczego nie ma tam pisiorów?, obrazili się?, wszyscy są zespole antka?, bo ich nieobecność to zaniechanie, przynajmniej mogliby nagłośnić sprawę, tylko że kto jeszcze wierzy w cokolwiek pisiorom, m.i. po tym

"Myślę, że powaga i poważanie tego człowieka legło w gruzach - mówi Mariusz Błaszczak"
        • wariant_b Re: Oto skład personalny tej bandy idiotów z sejm 13.11.12, 14:30
          > ... pytanie dlaczego nie ma tam pisiorów?, obrazili się?

Prezes pan nie ma prawka, więc nie są znane jego poglądy w temacie.
          Żaden PiSior nie zaryzykuje wyrażania własnych, zanim pozna te właściwe.
          • wiosnaludzikow Re: Oto skład personalny tej bandy idiotów z sejm 13.11.12, 14:42
            wariant_b napisał:

> > ... pytanie dlaczego nie ma tam pisiorów?, obrazili się?
            >
            > Prezes pan nie ma prawka, więc nie są znane jego poglądy w temacie.
            > Żaden PiSior nie zaryzykuje wyrażania własnych, zanim pozna te właściwe.
            A co ma z tym wspólnego Twoja natyPISowa fobia ?
            Mnie PISiory nnie intersują !
    • wariant_b Na Odrze i Bugu. 13.11.12, 13:33
      Gdzie jest granca głupoty zespłów parlamentarnych? - zapytał adam111115
      Dalej nasze prawodawstwo nie sięgnie.
    • 99venus Re: Gdzie jest granca głupoty zespłów parlamentar 13.11.12, 13:45
      NIE MA I NIE MOŻE MIEĆ.ZESPOŁY NIE MOGĄ BYĆ LEPSZE OD SWOICH CZŁONKÓW.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka