illmatar02 15.12.13, 23:44 Witajcie Podwórkowcy! Jak się miewacie? Sądząc po ruchu raczej ok. A czy Lożanie jeszcze istnieją? Mam powody do wątpienia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witekjs Re: Mam pytanie 15.12.13, 23:54 Witaj Miła Illmatar. Cieszę się, że się odezwałaś. Lożanie są chyba nieaktywni, od dłuższego czasu. Pozdrawiam Cię serdecznie. Witek Odpowiedz Link
illmatar02 Re: Mam pytanie 16.12.13, 10:02 Fora zamknięte nikogo nie ruszają, Kichonor ma rację. I ja pozdrawiam Ciebie i Podwórkowiczów! Odpowiedz Link
hardy1 Re: Mam pytanie 16.12.13, 07:11 Witaj, Illmatar. Na pytanie perwsze sama sobie odpowiedziałaś. Na drugie odpowiedział Witek. Lożanie istnieć istnieją, ale są w uśpieniu. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Mam pytanie 16.12.13, 09:41 Był taki rysunek. Mleczko? Zamieszkali na dalekim odludziu w grocie ale na luksusowo. Ona do niego mówi , po co my tu mieszkamy jak nikt tego nie widzi Odpowiedz Link
1agfa Re: Mam pytanie 17.12.13, 20:45 Dobry wieczór, Illmatar , jakże miło Cię zobaczyć! Lubiłem podglądać Twoje rysunki - zwykle były "z myślą". Loża śpi, niestety, może chwilowo? Kto wie, co przyniesie czas... Odpowiedz Link
illmatar02 Re: Mam pytanie 17.12.13, 21:09 Agfo, dlaczego przestałeś? Ja cały czas rysuję. almetyna.blox.pl/ Odpowiedz Link
1agfa Re: Mam pytanie 17.12.13, 21:32 Zamykałem już kompa, wróciłem kiedy Twój Illmatar wpis zobaczyłem - link! link do blogu. Dziekuję. Rzadko "chodzę" po innych forach, toteż mi się gdzieś Twój blogowy adres zagubił w internetowych czeluściach. Cieszę się, ze znów go widzę. Poważnie. illmatar02 napisała: > Agfo, dlaczego przestałeś? Ja cały czas rysuję. > almetyna.blox.pl/ Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Mam pytanie 17.12.13, 22:22 Weszłem ( należało napisać wszedłem ale nie będę poprawiać)na Almentynę, pooglądałem obrazki Obrazki z jajem, na blogach nie pisze bo trzeba by wpisowe procedury a piwa i tak nie dają. Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Mam pytanie 18.12.13, 01:36 Kichonorze, a po kiego licha Ty "weszłeś", tam, gdzie Ci w gębę plują? Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Mam pytanie 18.12.13, 02:23 Po jakie licho, pytasz A licho mnie podkusiło by zbadać czy neuronami rządzi logika czy kalejdoskop. Wyniki są objawowo zróżnicowane ze wskazaniem na … piszę doktorat- Wpływ pyłków leśnych na indoktrynację anten satelitarnych. W związku z czego mam ambiwalentny stosunek do postaci Dostojewskiego. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Mam pytanie 18.12.13, 08:22 Na wszelki wypadek Po co tam weszłes, to nie blog Illmatar chodzi. Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Mam pytanie 18.12.13, 09:43 Bo ja już tak mam, że sobie po różnych kątach chodzę. Chociaż to raczej chodzenie "nieaktywne". Nie nabzdyczaj się, Kichonorze! Przepraszam. Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Mam pytanie 18.12.13, 12:23 kicho_nor napisał: > Na wszelki wypadek > Po co tam weszłes, to nie blog Illmatar chodzi. Oczywiście, że nie o blog Illmatar mi chodziło! Wszystko, co Illmatar, ma z moim do Kichonora pytaniem to to, że założyła wątek pt. "Mam pytanie"... Sorry, Illmatar. Odpowiedz Link
illmatar02 Re: Mam pytanie 28.12.13, 18:46 Jak dobrze, że rzadko zaglądam. Ile to nerwów człowiek sobie oszczędzi Sorry przyjęte. Odpowiedz Link