Dodaj do ulubionych

Arłukowicz, zamiast przepr., atakuje Kaczyńskiego

28.11.12, 17:12
Arłukowicz, jeden z najgorszych ministrów zdrowia po '89r., prawdziwy nieudacznik i "prostytutka polityczna", przyklepujący "osiągnięcia" Kopacz, zamiast przeprosić za pasmo własnych porażek, i podać się do dymisji, zaczyna konf. pras. atakiem na Kaczyńskiego...

PiS milczał jakieś 2 tyg. w sprawie Centrum Zdrowia Dziecka. Zarówno rząd Tuska, jak i sam Arłukowicz, nie wykazywali zbytniego zainteresowania sprawą. Pomimo eskalacji, apelów dyrekcji szpitala i coraz bardziej alarmistycznych doniesień medialnych. Gdy wreszcie szpital przestał przyjmować nowych pacjentów, a Kaczyński dziś postraszył Arłukowicza votum nieufności, to Bartuś się obudził i ujada na konf. prasowej...
Obserwuj wątek
    • woda_woda "Kaczyński dziś postraszył Arłukowicza" 28.11.12, 17:15
      Kaczyński to se może straszyć własnego kota.
      • gambit_smolenski1 Re: "Kaczyński dziś postraszył Arłukowicza" 28.11.12, 17:24
        Odnies sie do faktow, a nie wlasnych fobii i filii... ;-)
        Ogladasz trwajace jeszcze konf. pras. Arłukowicza? Widziales, a jaka histerie wpadl?
        • off_nick Re: "Kaczyński dziś postraszył Arłukowicza" 28.11.12, 17:27
          Wielu obśmiało ultimatum J.Kaczyńskiego, a jednak Arłukowicz i szefowa NFZ wymiękli i nagle jest kasa,której nie było i jest tłumaczenie się.
        • bozon.higsa [...] 28.11.12, 17:27
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • m.c.hrabia Re: Arłukowicz, zamiast przepr., atakuje Kaczyńsk 28.11.12, 17:27
      a za co ma przepraszać?

widzę ze fachowiec od służby zdrowia jesteś także, jak i twój bożek prezes.
      • gambit_smolenski1 Re: Arłukowicz, zamiast przepr., atakuje Kaczyńsk 28.11.12, 17:31
        Byłeś przez ostatni rok w śpiączce...?
        • m.c.hrabia Re: Arłukowicz, zamiast przepr., atakuje Kaczyńsk 28.11.12, 17:34
          ale byłem w szpitalu i widziałem Arłukowicz ma rację
          • bozon.higsa Re: Arłukowicz, zamiast przepr., atakuje Kaczyńsk 28.11.12, 17:35
            m.c.hrabia napisał:

> ale byłem w szpitalu i widziałem Arłukowicz ma rację

Fajnie, że byłeś...pewnie jako głuchy i niewidomy.

• m.c.hrabia Re: Arłukowicz, zamiast przepr., atakuje Kaczyńsk 28.11.12, 17:39
              nie jako chory trochę niemowa .

slyszalem i widziałem ,i doszedłem do wniosku że szpital to żyła złota dla lekarzy.
              • bozon.higsa Re: Arłukowicz, zamiast przepr., atakuje Kaczyńsk 28.11.12, 17:41
                m.c.hrabia napisał:

> nie jako chory trochę niemowa .
                >
                > slyszalem i widziałem ,i doszedłem do wniosku że szpital to żyła złota dla leka
                > rzy.

No, to fajne wnioski wyciągnąłeś z konferencji Arłukowicza i z pobytu w szpitalu. Gratuluję.

• m.c.hrabia [...] 28.11.12, 17:44
    • wawasawa [...] 28.11.12, 17:28
      • gambit_smolenski1 Re: Kaczynski niech szuka kasy wu ojca malwersant 28.11.12, 17:35
        Co ma piernik do wiatraka?

Co ma 2-tyg. powściągliwość PiSu i Kaczyńskiego, podczas alarmistycznych doniesień, i histeria Arłukowicza na dzisiejszej konf. pras., do Rydzyka?

Tobie się wszystko z d. kojarzy?
        • erte2 Re: Kaczynski niech szuka kasy wu ojca malwersant 28.11.12, 18:11
          gambit_smolenski1 napisał:
          ...Co ma 2-tyg. powściągliwość PiSu i Kaczyńskiego, podczas alarmistycznych doniesień, i histeria Arłukowicza na dzisiejszej konf. pras....
          Nie wiem czy ma coś do rydzyka, ale wiem skąd wzięła się owa 2. tygodniowa powściągliwość (nawiasem mówiąc po polsku to tak właśnie się pisze). Otóż kaczyński lizał rany po kolejnych bęckach jakie zebrał po gmyzowo-trotylowym wzmożeniu smoleńskim; zaszył się gdzieś i kurował obolałe dupsko. Zresztą to już się stało pewną prawidłowością, pewnym algorytmem - kaczor po kolejnej masce (dobrotliwego "ojca narodu", "jedynego sprawiedliwego", "zatroskanego o los Ojczyzny merytorycznego przywódcy" ) w której czuje się jak świnia w chomącie w pewnym monecie nie wytrzymuje i spod tych zasłon wyłania się prawdziwa twarz wrednego i złośliwego gnoma gotowego zniszczyć wszystko i wszystkich, ze sobą włącznie*. Po czym, zmitygowany przez otoczenie, znika na jakiś czas tłumacząc się a to mamusią, a to chorobą, a to czuwaniem przy obłożnie chorym kocie - z nadzieja że "ciemny lud" za chwilę o tym zapomni. Ale ile razy można ćwiczyć ten sam numer ? Ile razy ten lud jeszcze da się nabrać ?

*A swoją drogą skąd Jeremi Przybora w połowie lat '60. przewidział zachowanie kaczyńskiego za pół wieku ?

"A kiedy wyjrzy jak dupa z pokrzywy
          pysk zły i obrzydliwy..."

Jasnowidz jaki czy co ...?
    • wiosnaludzikow Re: Arłukowicz- nie da się Go słuchać 28.11.12, 17:30
      Nowomowa,pustota, ogólńiki, kiepska poezja, lanie wody, unikanie konkretów, widoczna nieudolność i brak realnej wiedzy o własnym resorcie, same deklaracje ....
      Takiego pokręta chyba jeszcze nie było :(
      • m.c.hrabia Re: Arłukowicz- nie da się Go słuchać 28.11.12, 17:32
        tobie gratulacje za wiedzę na miarę nobla.
      • wawasawa [...] 28.11.12, 17:32
        • gambit_smolenski1 Re: ojciec malwersant ma kase dla dzieci 28.11.12, 17:35
          Co ma piernik do wiatraka?

Co ma 2-tyg. powściągliwość PiSu i Kaczyńskiego, podczas alarmistycznych doniesień, i histeria Arłukowicza na dzisiejszej konf. pras., do Rydzyka?

Tobie się wszystko z d. kojarzy?
          • wawasawa [...] 28.11.12, 17:47
      • bozon.higsa Re: Arłukowicz- nie da się Go słuchać 28.11.12, 17:34
        wiosnaludzikow napisał:

> Nowomowa,pustota, ogólńiki, kiepska poezja, lanie wody, unikanie konkretów, wid
        > oczna nieudolność i brak realnej wiedzy o własnym resorcie, same deklaracje ...
        > .
        > Takiego pokręta chyba jeszcze nie było :(

Zgadza się, tego typa nie sposób strawić. On jest gorszy od kilku Gowinów..
        Myślę,że on tym wystąpieniem lepiej zapracuje na tzw. gwoźdź do trumny PO.
        Wyjątkowa kanalia.

• m.c.hrabia Re: Arłukowicz- nie da się Go słuchać 28.11.12, 17:42
          bozon.higsa napisał(a):

>
          > Zgadza się, tego typa nie sposób strawić. On jest gorszy od kilku Gowinów..
          > Myślę,że on tym wystąpieniem lepiej zapracuje na tzw. gwoźdź do trumny PO.
          > Wyjątkowa kanalia.
          >
          prezesa jeszcze długo nie przebije w dyscyplinie kanalia i menda.
          • bozon.higsa Re: Arłukowicz- nie da się Go słuchać 28.11.12, 17:45
            m.c.hrabia napisał:

> bozon.higsa napisał(a):
            >
            > >
            > > Zgadza się, tego typa nie sposób strawić. On jest gorszy od kilku Gowinów
            > ..
            > > Myślę,że on tym wystąpieniem lepiej zapracuje na tzw. gwoźdź do trumny PO
            > .
            > > Wyjątkowa kanalia.
            > >
            > prezesa jeszcze długo nie przebije w dyscyplinie kanalia i menda.

Dlaczego u was POPiSowcy ciągle ta sama melodia...

• erte2 Re: Arłukowicz- nie da się Go słuchać 28.11.12, 18:19
          bozon.higsa napisał:
          ....Myślę,że on tym wystąpieniem lepiej zapracuje na tzw. gwoźdź do trumny PO.

Na ten tzw. "gwóźdź" to jeszcze nikt jeszcze nie zaczął wydobywać rudy, tak że weź sobie na wstrzymanie. Jedyny "gwóźdź" jaki został wbity w wieko to ten wynaleziony przez niejakiego Zero. Przy czym najśmieszniejsze jest to że wbił go własnoręcznie w swoją własną trumnę. I przy okazji pogrzebał również panaprezesa. A to co czasem widzimy na konferencjach i w telewizorze to już tylko zombie.
    • mariner4 [...] 28.11.12, 17:46
    • off_nick Arłukowicz 28.11.12, 17:51
      oburza się na JK za pogonienie do roboty?!
      Praca w MZ to nie debata polityczna, to praca, za które bierzesz gościu ciężki szmal.
    • m.c.hrabia [...] 28.11.12, 17:53
    • tornson Niema co bronić tego gnojka Arłukowicza. 28.11.12, 18:08
      Przy całej mojej niechęci do Kaczyńskiego i jego populizmu, reakcja Arłukowicza to totalne dno.
      • bozon.higsa Re: Niema co bronić tego gnojka Arłukowicza. 28.11.12, 18:11
        tornson napisał:

> Przy całej mojej niechęci do Kaczyńskiego i jego populizmu, reakcja Arłukowicza
        > to totalne dno.

Tak również uważam, Jeżeli przyjąć, że Kaczor to 100& zła i, to ten gnojek to 100% squ..nia.

• etnolka Re: Arłukowicz, zamiast przepr., atakuje Kaczyńsk 28.11.12, 18:13
      Juz dawno nie powinien rządzić. Jest tak samo nietrafiony jak i mmucha
    • max2-012 alez ma gosciu "osiągniecia", zamyka szpitale 28.11.12, 18:17
      i odbiera Polakom prawo do opieki medycznej.

wolnemedia.net/gospodarka/armagedon-nadciaga-na-razie-w-szpitalach/
      • m.c.hrabia [...] 28.11.12, 18:18
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka