07.12.12, 08:10
Prawie nie wyłazi z mediów i prawi wszystkim morały, jaki to on postępowy historyk. Niedawno maszerował z Giertychem pod pomnik Dmowskiego, dzisiaj jest przeciwny uczczeniu pamięci zamordowanego Narutowicza. Niby kojarzony z SLD i tzw lewicą.

Nigdy tej politycznej lafiryndy lafiryndy nie lubiłem. Klasyka sqrwienia się polskiej tzw inteligencji.
Obserwuj wątek
    • bozon.higsa Re: Nałęcz 07.12.12, 08:16
      haen2010 napisał:

> Prawie nie wyłazi z mediów i prawi wszystkim morały, jaki to on postępowy histo
      > ryk. Niedawno maszerował z Giertychem pod pomnik Dmowskiego, dzisiaj jest przec
      > iwny uczczeniu pamięci zamordowanego Narutowicza. Niby kojarzony z SLD i tzw le
      > wicą.
      >
      > Nigdy tej politycznej lafiryndy lafiryndy nie lubiłem. Klasyka sqrwienia się po
      > lskiej tzw inteligencji.

Ja też go nie trawię.
      Co powiedział dokładnie na temat Narutowicza?
      • ave.duce Re: Nałęcz 07.12.12, 09:58
        bozon.higsa napisał(a):

> Ja też go nie trawię.

Jak rzadko kiedy - podpisuję się pod Twoim stwierdzeniem.
        Oportunista/konformista we wszystkim, co robił i robi.
    • humbak Re: Nałęcz 07.12.12, 08:30
      Możesz walnąć źródłem? Bo nie wiem jaki jest kontekst.
      • bozon.higsa Re: Nałęcz 07.12.12, 08:41
        humbak napisał:

> Możesz walnąć źródłem? Bo nie wiem jaki jest kontekst.

Również go o to prosiłem. Może Heniek odezwie się później.

• haen2010 Re: Nałęcz 07.12.12, 09:44
          Wywiad z Żakowskim w TOKFM. Z przyzwyczajenia jeszcze ich słucham. Postawił wyraźny znak równości pomiędzy hucpą Kaczora na 13 grudnia i demonstrację pod Zachętą 16 grudnia.

Muszę przyznać, że kamaryla Bronka wyraźnie steruje do Polski kościelnej, endeckiej - uważają, że im to załatwi luksusowe życie na krzywy ryj do końca ich szmatławego życia.
      • ave.duce Re: Nałęcz - link 07.12.12, 10:00
        www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,13006530,Sila_perswazji_Zakowskiego__Prof__Nalecz_zmienia_zdanie_.html
        • humbak Re: Nałęcz - link 07.12.12, 14:44
          Cusz... faktycznie marnie pan profesor się pokazał jak na mój gust. Chyba że organizatory uroczystości 16.12 stawiaja problem podobnie jak słychać tu na forum- że trzeba zdelegalizować ONR, NOP, w co wątpię.
    • szall Re: Nałęcz to 07.12.12, 14:18
      konformista i idiota
      -----------------
      boblebowsky - chamidło tolerowane?
    • veglie Re: Nałęcz 07.12.12, 15:01
      = kanalia.
    • indris Uczcić pamięć Narutowicza... 08.12.12, 03:37
      ...oczywiście należy. Ale nie w towarzystwie międzynarodowego bandyty i sługusa amerykańskich konserwatystów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka