szkodliwy.szkodnik 13.07.04, 21:50 www.gpmedia.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/TORUN/107130151 Na razie nie widziałem tej informacji w innym źródle, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terenia.nasweter Re: Samochodzik Rydzyka 13.07.04, 21:58 szkodliwy.szkodnik napisał: > www.gpmedia.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/TORUN/107130151 > > Na razie nie widziałem tej informacji w innym źródle, niestety. Jak byś bydlaku tak ciężko pracował dla Polski jak Ojciec Rektor to też mógłbyś sobie kupić taki środek lokomocji ! Chamie nieokrzesany z SLD ! Odpowiedz Link Zgłoś
szkodliwy.szkodnik Re: Samochodzik Rydzyka 13.07.04, 22:12 > Jak byś bydlaku tak ciężko pracował dla Polski jak Ojciec Rektor to też > mógłbyś > sobie kupić taki środek lokomocji ! > Chamie nieokrzesany z SLD ! Wróćmy do tej rozmowy, gdy wytrzeźwiejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Pan Samochodzik i Zakon Redemtorystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:14 No właśnie, a że z klerykiem za kierownicą i dwoma siostrami służebniczkami do posługi? A co ci do tego, czerwony kmerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon sam Brezniew moglby pozazdroscic polskiemu klesze IP: 5.5R* / *.as2532.sol.superonline.com 13.07.04, 22:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentencius Re: sam Brezniew moglby pozazdroscic polskiemu kl IP: *.introweb.nl 14.07.04, 13:45 Ha!,stare kryteria i odniesienia wbite do czerwonych lepetynek w czasie wieligodzinnych szkolen i nasiadowek nie stracily na swiezosci.Czym skorupka za mlodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. bezwstydny klecha zebrzacy u biednych debili IP: 5.5R* / *.as2532.sol.superonline.com 13.07.04, 22:18 Plunac nie warto na tego .. Nie chce uzywac wulgarnych slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AV Re: bezwstydny klecha zebrzacy u biednych debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:22 Odczep się żydokomuchu od naszych pieniędzy i naszych kapłanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AV Re: Samochodzik Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:21 Ta informacja jest gówno warta. Po pierwsze: nie wiadomo, czy zawiera choćby słowo prawdy. Po drugie: nawet jeśli faktycznie o.Rydzyk jeździ tym autem to nic z tego faktu nie wynika. Mógł go np. dostać od bogatego sympatyka. Po trzecie: nawet jeśli kupił auto, to i tak nic do tego żydokomuchom. Kapłani katoliccy żyją za pieniądze dobrowolnie ofiarowane przez wiernych, a wy żyjecie za nasze podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Samochodzik Rydzyka IP: 213.25.179.* 14.07.04, 14:31 A ty za czyje podatki żyjesz? Jeżeli faktycznie ojciec malwersant jeździ takim samochodem to jest to po prostu kolejny dowód skromności i ubóstwa kapłanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentencius Opatrznosc widocznie czuwa. IP: *.introweb.nl 14.07.04, 13:53 szkodliwy.szkodnik napisał: www.gpmedia.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/TORUN/107130151 Na razie nie widziałem tej informacji w innym źródle, niestety. A ja zas widze po otwarciu linku tylko ....error!Sluszna kara za niebotyczne lgarstwa.Czyz dyrektor rozglosni zrzeszajacej blisko 10 mln(kto pamieta ta magiczna liczbe?)sluchaczy mialby jezdzic matizem?Ojciec Dyrektor juz dawno powinien byl sie przesiasc do opancerzonej limuzyny,bo nastepna generacja " nieznanych(ogolowi) sprawcow" zostala juz przeszkolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Czarny Re: Opatrznosc widocznie czuwa. IP: *.acn.pl 14.07.04, 13:58 Gość portalu: Sentencius napisał(a): Czyz dyrektor rozglosni zrzeszajacej blisko 10 mln(kto pamieta ta > magiczna liczbe?) Magcziczna liczba? Wstrętną Bogu magią się parasz? A może Ty kabalista jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentencius straszne wspomnienie IP: *.introweb.nl 14.07.04, 14:20 Gość portalu: Mały Czarny napisał(a): ... blisko 10 mln(kto pamieta ta magiczna liczbe?) > Magcziczna liczba? Wstrętną Bogu magią się parasz? A może Ty kabalista jesteś? acha ,raczki drza na mysl o tych 10mln( magcziczna?!).Czyzby retrospekcja z pamietnych wielogodzinnych plenow w niemniej pamietnym Sierpniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chilum Re: Opatrznosc widocznie czuwa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:36 > Na razie nie widziałem tej informacji w innym źródle, _niestety_. Niżej link,Ty fałszywym żalem przjety faryzeuszu. motoryzacja.interia.pl/news?inf=522120 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentencius okrogostolowa mizeria IP: *.introweb.nl 14.07.04, 14:45 Gość portalu: chilum napisał(a): Na razie nie widziałem tej informacji w innym źródle, _niestety_. Niżej link,Ty fałszywym żalem przjety faryzeuszu. Kto tu nas dwoch jest faryzejski?Lewactwo nie tyle razi okazalosc limuzyny,co dowod na fantastyczna kondycje finansowa Radia Maryja.Przekresla to na zawsze ich nadzieje na zniszczenie jedynego zrodla informacji demaskujacego ich matactwa i zlodziejstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beep Re: okrogostolowa mizeria IP: *.crowley.pl 14.07.04, 15:11 ładne, ładne auto. widzę że nasz papcio dyrektor dawno przeskoczył swoją skromnością wybitnego biznesmena z wybrzeża niejakiego Jankowskiego Henryka. On jeżdzi tylko jakąś marną S klasą. Zaznaczam że nic mi do tego czym jeździ Rydzyk, bo nigdy nie dałem mu złamanego grosza i w życiu nie dam. Mogę sie tylko domyślać, że ta fura to z tych niezapłaconych podatków i przekrętów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentencius obojetne zainteresowania IP: *.introweb.nl 14.07.04, 15:22 Gość portalu: beep napisał(a): Zaznaczam że nic mi do tego czym jeździ Rydzyk... ...ach, nie jestes jedynym,tu wszyscy wpisujacy sie tak mysla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Samochodzik Rydzyka IP: *.crowley.pl 14.07.04, 15:18 Sentenciusie, nie kompromituj się. Gość portalu: Sentencius napisał(a): > Kto tu nas dwoch jest faryzejski?Lewactwo nie tyle razi okazalosc limuzyny,co > dowod na fantastyczna kondycje finansowa Radia Maryja. Odejdź na chwilę od komputera i zobacz, jak żyją przeciętni ludzie w Polsce. Jeśli superlimuzyną jeździ biznesmen, właściciel firmy czy ktoś taki - OK, jego pieniądze. Jeśli jeździ ktoś, kto się uważa za kapłana - to jest żenujące. Papież wielokrotnie apelował do kapłanów o umiar i skromność. "KOndycja finansowa Radia Maryja" to datki od biednych emerytów. Jeśli o. Rydzyk kupił tego Maybacha za pieniądze Radia M. - to jest zwykłe s...syństwo. Jeśli natomiast np. dostał go w prezencie - powinien go sprzedać, bo zachowanie go - i używanie - będzie kolejnym świadectwem tego, jakie są prawdziwe intencje Radia M. i jego założyciela. Obłuda i hipokryzja. I - rzeczywiście, jak ktoś tu napisał - kompromitowanie Kościoła. > Przekresla to na zawsze > ich nadzieje na zniszczenie jedynego zrodla informacji demaskujacego ich > matactwa i zlodziejstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentencius nuworysze sa O.K IP: *.introweb.nl 14.07.04, 15:32 Gość portalu: Puchatek napisał(a): Sentenciusie, nie kompromituj się. Odejdź na chwilę od komputera i zobacz, jak żyją przeciętni ludzie w Polsce. Jeśli superlimuzyną jeździ biznesmen, właściciel firmy czy ktoś taki - OK, jego pieniądze.... ...to pieniadze ukradzione tym,ktorzy dzisiaj pozbawieni zasilkow zasiedlaja smietniska i parkingi przed hipermarketami.Prowieniencja tych "byznesmenow" jest mnie jak i calej Polsce od dawna znana,to oni nie placa terminowych wyplat- bezkarnie.Uwlaszczona nomenklatura,ktora z dnia na dzien posiadla fortuny ,na ktore na Zachodzie musza pracowac 3 pokolenia!Daruj wiec sobie uwagi o kompromitacji,bo jezeli sam nie czerwienisz sie ze sromu,to pewnie za sprawa sczegolnej atmosfery "Chatki" w kregach ktorej sie zapewne obracasz. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Samochodzik Rydzyka 14.07.04, 15:22 www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/TORUN/40714002 Odpowiedz Link Zgłoś