Dodaj do ulubionych

Samochodzik Rydzyka

13.07.04, 21:50
www.gpmedia.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/TORUN/107130151

Na razie nie widziałem tej informacji w innym źródle, niestety.
Obserwuj wątek
    • terenia.nasweter Re: Samochodzik Rydzyka 13.07.04, 21:58
      szkodliwy.szkodnik napisał:

> www.gpmedia.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/TORUN/107130151
      >
      > Na razie nie widziałem tej informacji w innym źródle, niestety.

Jak byś bydlaku tak ciężko pracował dla Polski jak Ojciec Rektor to też mógłbyś
      sobie kupić taki środek lokomocji !
      Chamie nieokrzesany z SLD !
      • szkodliwy.szkodnik Re: Samochodzik Rydzyka 13.07.04, 22:12

> Jak byś bydlaku tak ciężko pracował dla Polski jak Ojciec Rektor to też
        > mógłbyś
        > sobie kupić taki środek lokomocji !
        > Chamie nieokrzesany z SLD !

Wróćmy do tej rozmowy, gdy wytrzeźwiejesz.
      • Gość: krakus Pan Samochodzik i Zakon Redemtorystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:14
        No właśnie, a że z klerykiem za kierownicą i dwoma siostrami służebniczkami do
        posługi? A co ci do tego, czerwony kmerze?
        • Gość: Leon sam Brezniew moglby pozazdroscic polskiemu klesze IP: 5.5R* / *.as2532.sol.superonline.com 13.07.04, 22:21
          • Gość: Sentencius Re: sam Brezniew moglby pozazdroscic polskiemu kl IP: *.introweb.nl 14.07.04, 13:45
            Ha!,stare kryteria i odniesienia wbite do czerwonych lepetynek w czasie
            wieligodzinnych szkolen i nasiadowek nie stracily na swiezosci.Czym skorupka za
            mlodu...
    • Gość: Karol W. bezwstydny klecha zebrzacy u biednych debili IP: 5.5R* / *.as2532.sol.superonline.com 13.07.04, 22:18
      Plunac nie warto na tego .. Nie chce uzywac wulgarnych slow.
      • Gość: AV Re: bezwstydny klecha zebrzacy u biednych debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:22
        Odczep się żydokomuchu od naszych pieniędzy i naszych kapłanów.
    • Gość: AV Re: Samochodzik Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:21
      Ta informacja jest gówno warta.

Po pierwsze: nie wiadomo, czy zawiera choćby słowo prawdy.

Po drugie: nawet jeśli faktycznie o.Rydzyk jeździ tym autem to nic z tego faktu
      nie wynika. Mógł go np. dostać od bogatego sympatyka.

Po trzecie: nawet jeśli kupił auto, to i tak nic do tego żydokomuchom. Kapłani
      katoliccy żyją za pieniądze dobrowolnie ofiarowane przez wiernych, a wy żyjecie
      za nasze podatki.
      • Gość: radca Re: Samochodzik Rydzyka IP: 213.25.179.* 14.07.04, 14:31
        A ty za czyje podatki żyjesz?
        Jeżeli faktycznie ojciec malwersant jeździ takim samochodem to jest to po
        prostu kolejny dowód skromności i ubóstwa kapłanów.
    • Gość: Sentencius Opatrznosc widocznie czuwa. IP: *.introweb.nl 14.07.04, 13:53
      szkodliwy.szkodnik napisał:
      www.gpmedia.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/TORUN/107130151
      Na razie nie widziałem tej informacji w innym źródle, niestety.

A ja zas widze po otwarciu linku tylko ....error!Sluszna kara za niebotyczne
      lgarstwa.Czyz dyrektor rozglosni zrzeszajacej blisko 10 mln(kto pamieta ta
      magiczna liczbe?)sluchaczy mialby jezdzic matizem?Ojciec Dyrektor juz dawno
      powinien byl sie przesiasc do opancerzonej limuzyny,bo nastepna generacja "
      nieznanych(ogolowi) sprawcow" zostala juz przeszkolona.
      • Gość: Mały Czarny Re: Opatrznosc widocznie czuwa. IP: *.acn.pl 14.07.04, 13:58
        Gość portalu: Sentencius napisał(a):

Czyz dyrektor rozglosni zrzeszajacej blisko 10 mln(kto pamieta ta
        > magiczna liczbe?)

Magcziczna liczba? Wstrętną Bogu magią się parasz? A może Ty kabalista jesteś?
        • Gość: Sentencius straszne wspomnienie IP: *.introweb.nl 14.07.04, 14:20
          Gość portalu: Mały Czarny napisał(a):
          ... blisko 10 mln(kto pamieta ta magiczna liczbe?)

> Magcziczna liczba? Wstrętną Bogu magią się parasz? A może Ty kabalista jesteś?

acha ,raczki drza na mysl o tych 10mln( magcziczna?!).Czyzby retrospekcja z
          pamietnych wielogodzinnych plenow w niemniej pamietnym Sierpniu?

• Gość: chilum Re: Opatrznosc widocznie czuwa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:36

> Na razie nie widziałem tej informacji w innym źródle, _niestety_.
        Niżej link,Ty fałszywym żalem przjety faryzeuszu.

motoryzacja.interia.pl/news?inf=522120
        • Gość: Sentencius okrogostolowa mizeria IP: *.introweb.nl 14.07.04, 14:45
          Gość portalu: chilum napisał(a):
          Na razie nie widziałem tej informacji w innym źródle, _niestety_.
          Niżej link,Ty fałszywym żalem przjety faryzeuszu.

Kto tu nas dwoch jest faryzejski?Lewactwo nie tyle razi okazalosc limuzyny,co
          dowod na fantastyczna kondycje finansowa Radia Maryja.Przekresla to na zawsze
          ich nadzieje na zniszczenie jedynego zrodla informacji demaskujacego ich
          matactwa i zlodziejstwa.

• Gość: beep Re: okrogostolowa mizeria IP: *.crowley.pl 14.07.04, 15:11
            ładne, ładne auto. widzę że nasz papcio dyrektor dawno przeskoczył swoją
            skromnością wybitnego biznesmena z wybrzeża niejakiego Jankowskiego Henryka. On
            jeżdzi tylko jakąś marną S klasą.
            Zaznaczam że nic mi do tego czym jeździ Rydzyk, bo nigdy nie dałem mu złamanego
            grosza i w życiu nie dam. Mogę sie tylko domyślać, że ta fura to z tych
            niezapłaconych podatków i przekrętów.
            • Gość: Sentencius obojetne zainteresowania IP: *.introweb.nl 14.07.04, 15:22
              Gość portalu: beep napisał(a):

Zaznaczam że nic mi do tego czym jeździ Rydzyk...

...ach, nie jestes jedynym,tu wszyscy wpisujacy sie tak mysla.
    • Gość: Puchatek Re: Samochodzik Rydzyka IP: *.crowley.pl 14.07.04, 15:18
      Sentenciusie, nie kompromituj się.

Gość portalu: Sentencius napisał(a):

> Kto tu nas dwoch jest faryzejski?Lewactwo nie tyle razi okazalosc limuzyny,co
      > dowod na fantastyczna kondycje finansowa Radia Maryja.

Odejdź na chwilę od komputera i zobacz, jak żyją przeciętni ludzie w Polsce.
      Jeśli superlimuzyną jeździ biznesmen, właściciel firmy czy ktoś taki - OK, jego
      pieniądze. Jeśli jeździ ktoś, kto się uważa za kapłana - to jest żenujące.
      Papież wielokrotnie apelował do kapłanów o umiar i skromność. "KOndycja
      finansowa Radia Maryja" to datki od biednych emerytów. Jeśli o. Rydzyk kupił
      tego Maybacha za pieniądze Radia M. - to jest zwykłe s...syństwo.
      Jeśli natomiast np. dostał go w prezencie - powinien go sprzedać, bo zachowanie
      go - i używanie - będzie kolejnym świadectwem tego, jakie są prawdziwe intencje
      Radia M. i jego założyciela.
      Obłuda i hipokryzja. I - rzeczywiście, jak ktoś tu napisał - kompromitowanie
      Kościoła.

> Przekresla to na zawsze
      > ich nadzieje na zniszczenie jedynego zrodla informacji demaskujacego ich
      > matactwa i zlodziejstwa.
      • Gość: Sentencius nuworysze sa O.K IP: *.introweb.nl 14.07.04, 15:32
        Gość portalu: Puchatek napisał(a):
        Sentenciusie, nie kompromituj się.
        Odejdź na chwilę od komputera i zobacz, jak żyją przeciętni ludzie w Polsce.
        Jeśli superlimuzyną jeździ biznesmen, właściciel firmy czy ktoś taki - OK, jego
        pieniądze....

...to pieniadze ukradzione tym,ktorzy dzisiaj pozbawieni zasilkow zasiedlaja
        smietniska i parkingi przed hipermarketami.Prowieniencja tych "byznesmenow"
        jest mnie jak i calej Polsce od dawna znana,to oni nie placa terminowych wyplat-
        bezkarnie.Uwlaszczona nomenklatura,ktora z dnia na dzien posiadla fortuny ,na
        ktore na Zachodzie musza pracowac 3 pokolenia!Daruj wiec sobie uwagi o
        kompromitacji,bo jezeli sam nie czerwienisz sie ze sromu,to pewnie za sprawa
        sczegolnej atmosfery "Chatki" w kregach ktorej sie zapewne obracasz.
    • nauma Re: Samochodzik Rydzyka 14.07.04, 15:22
      www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/TORUN/40714002
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka