Dodaj do ulubionych

Dolnośląskie asy Andrzeja Leppera

14.07.04, 06:35
Jendrek to ma zdolnom kadre.
Obserwuj wątek
    • maksimum BMW-ABY MADRZEJSZY OD SZEFA NIE BYL 14.07.04, 06:47
      "Jerzy Żyszkiewicz uchodzi za szefa mało dynamicznego, a przez to wygodnego dla
      Andrzeja Leppera. Sprawił, że o dolnośląskiej Samoobronie cicho w lokalnych
      mediach. - Gdybym był jakimś oszołomem, to byście częściej o mnie pisali -
      twierdzi Żyszkiewicz. - Co złego można o mnie powiedzieć? Płacę podatki,
      rozwijam się jako przedsiębiorca.

A jednak natrafiliśmy na sprawę, o której przewodniczący mówi niechętnie. To
      wyrok sądowy z 1995 roku. Sąd Rejonowy w Oleśnicy skazał go na rok więzienia w
      zawieszeniu na trzy lata za usiłowanie oszustwa - chciał wyłudzić od PZU
      odszkodowanie za stłuczkę. - Kara się już zatarła, więc nie ma sprawy -
      bagatelizuje Andrzej Lepper."

Bierny Mierny ale Wierny i aby mondrzejszy od szefa nie byl.
    • Gość: schuetze A co mnie to qrwa obchodzi? Piszcie o ludziach ... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 06:49
      ... normalnych, a nie o motłochu z Selbstschutzu!!!
      Tyle.
      • hm_tak Obchodzi mnie to ogromnie, piszcie 14.07.04, 08:23
        o tym koniecznie. W przeciwnym razie z czasem bedziemy sądzić, że takiego bydła
        jak Selbstschutz w ogóle nie było. To tak jak z Urbanem. Pluł nam w twarz z
        małej odległości, patrzył jak nie możemy się wytrzeć, i pluł dalej. A teraz
        sprzedaje szmacianą gazetkę, "a cierpliwa publika łyka i łyka". Czyli pluje,,
        wesoły i jeszcze mu za to płacimy. Z tym bydełkiem jest podobnie. To w modelu
        życia polityznego upodabnia nas do Słowacji i Ukrainy. Ja tak nie chcę.
        • Gość: gość jeśli nie lubisz Urbana to czego jesteś wśród IP: *.wschowa.master.pl 14.07.04, 09:52
          płacących i pomnażasz Jego majątek.
          Jeśli chcesz poprawy modelu politycznego musisz poprawić swój język polityczny.
          Rozciągnięcie eptetu "bydło" na wielotysięczną grupę członków i zwolenników
          Samoobrony degraduje Ciebie do niższej grupy ewolucyjnej to jest owadów. np. g--
          -a, w--z, ewentualnie drążel pędowiaczek.
        • maksimum Re: Obchodzi mnie to ogromnie, piszcie 14.07.04, 17:10
          hm_tak napisała:

> o tym koniecznie. W przeciwnym razie z czasem bedziemy sądzić, że takiego
          bydła
          > jak Selbstschutz w ogóle nie było. To tak jak z Urbanem. Pluł nam w twarz z
          > małej odległości, patrzył jak nie możemy się wytrzeć, i pluł dalej. A teraz
          > sprzedaje szmacianą gazetkę, "a cierpliwa publika łyka i łyka". Czyli pluje,,
          > wesoły i jeszcze mu za to płacimy. Z tym bydełkiem jest podobnie. To w modelu
          > życia polityznego upodabnia nas do Słowacji i Ukrainy. Ja tak nie chcę.

Sporo Polakow gustuje w takim zachowaniu jak to Urban prezentuje i dlatego jest
          jak kazdy widzi.
          • Gość: albo,albo Re: Obchodzi mnie to ogromnie, piszcie IP: 66.53.91.* 15.07.04, 06:59

maksimum napisał:

Sporo Polakow gustuje w takim zachowaniu jak to Urban prezentuje i dlatego jest
            jak kazdy widzi.

Ot i cala prawda o poparciu Leppera...
    • Gość: bart Do wideł i gówna martsz! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.07.04, 08:12
      a nie do polityki się chać prose chłopki!!!!!
    • Gość: Krzysztof Re: Dolnośląskie asy Andrzeja Leppera IP: *.oepd.com.pl / 83.136.227.* 14.07.04, 08:35
      Chyba ogłoszę konkurs na człowieka Samoobrony o czystych rękach. Wynik z góry znany - nagroda zostanie przy sponsorze. LEPPER MUSI ODEJŚĆ lub zejść.
      • Gość: 2yoo4yoo.co.uk Talatajstwo story czyli do budy burki... IP: *.netserv.net / *.netserv.net 14.07.04, 10:31
        Nie chce mi sie juz o was pisac nieszczesnicy...
    • jacek.69 Samoobrona - jaki pan, taki kram. 15.07.04, 22:30
      Banda wyrokowców.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka