maksimum 14.07.04, 06:35 Jendrek to ma zdolnom kadre. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maksimum BMW-ABY MADRZEJSZY OD SZEFA NIE BYL 14.07.04, 06:47 "Jerzy Żyszkiewicz uchodzi za szefa mało dynamicznego, a przez to wygodnego dla Andrzeja Leppera. Sprawił, że o dolnośląskiej Samoobronie cicho w lokalnych mediach. - Gdybym był jakimś oszołomem, to byście częściej o mnie pisali - twierdzi Żyszkiewicz. - Co złego można o mnie powiedzieć? Płacę podatki, rozwijam się jako przedsiębiorca. A jednak natrafiliśmy na sprawę, o której przewodniczący mówi niechętnie. To wyrok sądowy z 1995 roku. Sąd Rejonowy w Oleśnicy skazał go na rok więzienia w zawieszeniu na trzy lata za usiłowanie oszustwa - chciał wyłudzić od PZU odszkodowanie za stłuczkę. - Kara się już zatarła, więc nie ma sprawy - bagatelizuje Andrzej Lepper." Bierny Mierny ale Wierny i aby mondrzejszy od szefa nie byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schuetze A co mnie to qrwa obchodzi? Piszcie o ludziach ... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 06:49 ... normalnych, a nie o motłochu z Selbstschutzu!!! Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
hm_tak Obchodzi mnie to ogromnie, piszcie 14.07.04, 08:23 o tym koniecznie. W przeciwnym razie z czasem bedziemy sądzić, że takiego bydła jak Selbstschutz w ogóle nie było. To tak jak z Urbanem. Pluł nam w twarz z małej odległości, patrzył jak nie możemy się wytrzeć, i pluł dalej. A teraz sprzedaje szmacianą gazetkę, "a cierpliwa publika łyka i łyka". Czyli pluje,, wesoły i jeszcze mu za to płacimy. Z tym bydełkiem jest podobnie. To w modelu życia polityznego upodabnia nas do Słowacji i Ukrainy. Ja tak nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość jeśli nie lubisz Urbana to czego jesteś wśród IP: *.wschowa.master.pl 14.07.04, 09:52 płacących i pomnażasz Jego majątek. Jeśli chcesz poprawy modelu politycznego musisz poprawić swój język polityczny. Rozciągnięcie eptetu "bydło" na wielotysięczną grupę członków i zwolenników Samoobrony degraduje Ciebie do niższej grupy ewolucyjnej to jest owadów. np. g-- -a, w--z, ewentualnie drążel pędowiaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Obchodzi mnie to ogromnie, piszcie 14.07.04, 17:10 hm_tak napisała: > o tym koniecznie. W przeciwnym razie z czasem bedziemy sądzić, że takiego bydła > jak Selbstschutz w ogóle nie było. To tak jak z Urbanem. Pluł nam w twarz z > małej odległości, patrzył jak nie możemy się wytrzeć, i pluł dalej. A teraz > sprzedaje szmacianą gazetkę, "a cierpliwa publika łyka i łyka". Czyli pluje,, > wesoły i jeszcze mu za to płacimy. Z tym bydełkiem jest podobnie. To w modelu > życia polityznego upodabnia nas do Słowacji i Ukrainy. Ja tak nie chcę. Sporo Polakow gustuje w takim zachowaniu jak to Urban prezentuje i dlatego jest jak kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albo,albo Re: Obchodzi mnie to ogromnie, piszcie IP: 66.53.91.* 15.07.04, 06:59 maksimum napisał: Sporo Polakow gustuje w takim zachowaniu jak to Urban prezentuje i dlatego jest jak kazdy widzi. Ot i cala prawda o poparciu Leppera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Do wideł i gówna martsz! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.07.04, 08:12 a nie do polityki się chać prose chłopki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Dolnośląskie asy Andrzeja Leppera IP: *.oepd.com.pl / 83.136.227.* 14.07.04, 08:35 Chyba ogłoszę konkurs na człowieka Samoobrony o czystych rękach. Wynik z góry znany - nagroda zostanie przy sponsorze. LEPPER MUSI ODEJŚĆ lub zejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2yoo4yoo.co.uk Talatajstwo story czyli do budy burki... IP: *.netserv.net / *.netserv.net 14.07.04, 10:31 Nie chce mi sie juz o was pisac nieszczesnicy... Odpowiedz Link Zgłoś