Dodaj do ulubionych

Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny historyk

10.02.13, 22:15
z Sopotu ? Żadnej inwencji, żadnej kreatywności, jak się uczepił jednego oklepanego już pomysłu to eksploatuje go w myśl zasady "zdartej płyty" - moi drodzy premier Donald Tusk oznajmił, ze "Tuskobus' jest już przygotowywany do trasy w Polskę, będzie konsultował wydawanie unijnej kasy :))))
Ani chybi minister Bieńkowska też będzie w zespole, który wyrusza "Tuskobusem" w Polskę. Jak myślicie Vincenta tez zabiorą z sobą ? :)))
Obserwuj wątek
    • palnick Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 10.02.13, 22:21
      Tusk ma dyplom ze słaba tróją ( w skali 5 stopniowej). Tuskobus to żenada. Vincent nie jeździ autobusami :-) Bieńkowska chyba nie wsiądzie. Ryży będzie promieniował solo :-)
      • man_sapiens Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 11.02.13, 15:19
        > Tusk ma dyplom ze słaba tróją ( w skali 5 stopniowej). Tuskobus to żenada.

Wyniki wyborów - 6 kolejnych - to tez żenada. Dla przeciwników Tuska :)
        • palnick Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 12.02.13, 01:27
          Tusk jest debilnym androidem :-)
          • man_sapiens Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 12.02.13, 12:38
            > Tusk jest debilnym androidem :-)
            A to oznacza, ze Miller i Kaczyński to nawet nie androidy, czyste debile, skoro seryjnie przegrywają z Tuskiem wybory
    • camille_pissarro Aby była pełna jasność nie "Tuskobus" będzie 10.02.13, 22:24
      konsultował wydawanie brukselskiej kasy , a miłościwie nam panujące "Słońce Peru". Chociaż kto go tam wie, może z drugiej strony u D.Tuska pod nazwa "Tuskobusa" kryje się think tank Platformy ? :))
    • palnick Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 10.02.13, 22:25
      Raczej mobilna lodziarnia.
      • camille_pissarro Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 10.02.13, 22:28
        :) Szkoda, ze nie ma już Kisiela czy Herberta, na pewno dosadnie by to skomentowali - dobranoc, spokojnej nocy Palnick.
    • m.c.hrabia Re: Czyż nie mam, masz :) 10.02.13, 22:29
      tylko pianę toczyć ci pozostało.
    • hordol żeby go tylko jajkami nie obrzucili 10.02.13, 22:35

• palnick Re: żeby go tylko jajkami nie obrzucili 10.02.13, 22:43
        Szkoda jajek na Tuskomatoła. Wystarczy obrzucenie gnojem.
        • losiu4 Re: żeby go tylko jajkami nie obrzucili 10.02.13, 23:00
          palnick napisał:

> Szkoda jajek na Tuskomatoła. Wystarczy obrzucenie gnojem.

sasiad szambowóz już naszykował, sprawdził czy pompa ciśnienie dobre daje, uszczelki pozmieniał i takie tam...

Pozdrawiam

Losiu
    • zayka Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 10.02.13, 22:40
      "W najbliższych miesiącach ruszam w Polskę - powiedział"

ruszy jak Zygmuś Hajzer z reklamą proszku do prania
      • palnick Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 10.02.13, 22:42
        Albo tego płynu do mycia naczyń.
        Zresztą ryży niczym intelektualnie nie różni sie od proszku do prania lub płynu do mycia naczyń.
    • iza.bella.iza Nie masz racji. 10.02.13, 22:57
      Gdybyś o pisał o Tusku, jako o miernym premierze, takie sformułowanie miałoby sens, gdyż odnosiłoby się do tego, czym Tusk się zajmuje. Gdy piszesz o Tusku "mierny historyk", dajesz tym do zrozumienia, że recenzujesz jego osiągnięcia na polu wyuczonego zawodu, którego on nie uprawia od lat. Tłumaczyli ci to już różni mądrzy ludzie, ale ciebie bawi własny dowcip i powtarzasz go do znudzenia. A opowiadacze dowcipów dzielą na trzy gatunki - gdy dowcip opowiada mistrz, to śmieją się słuchacze a on nie, gdy dowcip opowiada wicemistrz, to śmieją się słuchacze i on sam, gdy dowcip opowiada miernota, śmieje się tylko ta miernota.
      • palnick Re: Nie masz racji. 10.02.13, 23:04
        On mówi o marnym historyku w sensie braku refleksji nad uzyciem tuskobusa. Już raz to zrobił. Trzeba umiec wyciagać wnioski z czasu minionego. Ryzy tego nie umie, a zawodu wyuczył sie marniutko :-)
        • rickky Re: Nie masz racji. 10.02.13, 23:17
          palnick napisał:

> On mówi o marnym historyku w sensie braku refleksji nad uzyciem tuskobusa. Już
          > raz to zrobił.

No i co z tego?
          Tym bardziej, że zamierzony skutek osiągnął.

Trzeba umiec wyciagać wnioski z czasu minionego. Ryzy tego nie u
          > mie, a zawodu wyuczył sie marniutko :-)

No jasne.
          Nie ma to jak Jarosław K. Ten to umie wyciągać wnioski ze wszystkich swoich przegranych 6 batalii.
          • palnick [...] 10.02.13, 23:38
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • rickky Re: Nie masz racji. 10.02.13, 23:46
              palnick napisał:

> Głupek tylko czy idiota z ciebie?

Co prawda tylko tyle znalazłeś argumentów w obronie twoich idiotycznych stwierdzeń w wątku, który skomentowałem, ale to i tak dużo jak na PiSiaka. Inni przeszliby od razu do inwektyw cięższego kalibru.
              • palnick [...] 10.02.13, 23:48
                • iza.bella.iza Ulżyło ci, palniczku? 10.02.13, 23:58
                  Czy podać tabletkę na przeczyszczenie.
                  • palnick [...] 10.02.13, 23:59
                • rickky Re: Robisz z siebie totalnego błazna. 11.02.13, 00:05
                  palnick napisał:

> Widzisz kretynie jak nisko pochylam sie nad twoją niepełnosprawnością umysłową?
                  > :-)

To nie ty, tylko ja pochylam się nad twoją niepełnosprawnością umysłową, że w ogóle na twój post odpowiadam.
                  A jeżeli chcesz mnie w dyskusji z tobą sprowadzić do twojego poziomu umysłowego a potem pokonać doświadczeniem, to nie uda ci się. Nigdy do twojego poziomu się nie zniżę.
                  • palnick [...] 11.02.13, 00:10
                    • rickky Re: Robisz z siebie totalnego błazna. 11.02.13, 00:13
                      palnick napisał:

> Próżnoś riposty się spodziewał.
                      > Nie dam ci prztyczka ani klapsa,
                      > nie powiem nawet 'pies cię jebał'
                      > bo to mezalians byłby dla psa.

Nawet zacytować porządnie cudzego tekstu nie potrafisz, sieroto.
                      I z czym ty chcesz do ludzi startować?
                      Z takimi manierami???
                      To chyba tylko w PiS ( a przedtem w PZPR)
                      • iza.bella.iza Rickky:) 11.02.13, 00:16
                        Zostaw tego nienawistnego dziadka - wnuki śpią, to się dorwał do kompa i klepie trzy po trzy. Niech się pocieszy do rana:)
                        • palnick [...] 11.02.13, 00:25
        • iza.bella.iza Re: Nie masz racji. 10.02.13, 23:24
          palnick napisał:

> On mówi

On jest tak pyskaty, że nie potrzebuje adwokata. Zaraz mi "przywali" lepiej od ciebie :)
    • losiu4 Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 10.02.13, 22:58
      hehehe, Gierek mu sie przypomniał. Choć coś w tym jest: i Gierek nas zadłuzył na potegę, i ryży nas zadłużył na potęgę...

Pozdrawiam

Losiu
      • palnick Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 10.02.13, 23:07
        Ale Gierek za pozyczki zbudował to co III RP sprzedała za grosze. Zbudował bardzo dużo i był skromnym człowiekiem. Internowanym, nota bene:-)
        Tusk pożycza i niczego nie tworzy. Wnuki spie... z Polski na 100% - niby dlaczego miłayby ponosić konsekwencje działania "Słonca Peru"?
        • rickky Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 10.02.13, 23:31
          palnick napisał:

> Ale Gierek za pozyczki zbudował to co III RP sprzedała za grosze. Zbudował bard
          > zo dużo i był skromnym człowiekiem. Internowanym, nota bene:-)
          > Tusk pożycza i niczego nie tworzy. Wnuki spie... z Polski na 100% - niby dlacze
          > go miłayby ponosić konsekwencje działania "Słonca Peru"?

Ty palnick to chyba w PZPR byłeś. Ze swoimi przekonaniami dokładnie do tego towarzystwa pasujesz. Nawet do SLD by cię nie przyjęli boś za bardzo komuchowaty.
          No, ale widać, że PiS to teraz idealna przystań dla takich jak ty.
          • palnick Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 10.02.13, 23:39
            Czy ty wiesz lemingu co to są fakty?
            • rickky Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 10.02.13, 23:42
              palnick napisał:

> Czy ty wiesz lemingu co to są fakty?

Wiem.
              I bardzo się dziwię, że ty nie wiesz.
              • palnick [...] 10.02.13, 23:58
              • camille_pissarro Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 11.02.13, 07:07
                Gó... wiesz. Gdyby Twój interlokutor przynależał do PZPR to dziś nie kontestowałby III RP z miernym historykiem u steru władzy.Nie czepiałby się też przeprowadzonej w rujnujący sposób prywatyzacji, ponieważ byłby beneficjentem układu postkomunistów z częścią ( tą różową ) demokratycznej opozycji ( i nie podawać za przykład Jasińskiego, sędziego Kryże bo to są jedynie odosobnione przypadki )
        • losiu4 Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 11.02.13, 21:03
          palnick napisał:

> Ale Gierek za pozyczki zbudował to co III RP sprzedała za grosze.

co fakt to fakt. Mimo tego ze nas ogromnie zadłużył, po nim przynajmniej było co sprzedawac.

Pozdrawiam

losiu
    • starysyn "zdolny" prawnik komunistyczny nigdy pracy dostac 10.02.13, 23:57
      nie mogl w zawodzie
      • palnick Ryży historyk z kaszub 11.02.13, 00:07
        nigdy nie pracował w zawodzie. On wcale nie pracował. Całe życie był i jest pasożytem :-)
        • starysyn kaczynski tez nigdy w zawodzie nie pracowal. 11.02.13, 00:10
          wiec co proponujesz, lub probujesz powiedziec tu? ze polscy politycy to gamonie i beztalencia? Obys mial racjei oby zawsze tak bylo.
          • palnick Re: kaczynski tez nigdy w zawodzie nie pracowal. 11.02.13, 00:23
            Kaczyński nie powinien być poniżany porównaniem z ryżym. Może kiedyś to zrozumiesz?
            • starysyn porownywanie z kim kaczynskiego podwyzsza? 11.02.13, 00:28
              z kaczynskim? hehehehe
            • rickky Re: kaczynski tez nigdy w zawodzie nie pracowal. 11.02.13, 14:13
              palnick napisał:

> Kaczyński nie powinien być poniżany porównaniem z ryżym. Może kiedyś to zrozumi
              > esz?

Czyżby dlatego, że na tle Tuska doskonale wychodzą wszystkie ułomności Jarosława K. ???
          • bmw1-953 Re: kaczynski tez nigdy w zawodzie nie pracowal. 12.02.13, 08:43
            A Ty jak zwykle, nadal "dobrze" życzysz Polakom. Kim Ty jesteś sawowawo vel stara kaczko ?

starysyn napisała:

> wiec co proponujesz, lub probujesz powiedziec tu? ze polscy politycy to gamonie
            > i beztalencia? Obys mial racjei oby zawsze tak bylo.
        • kotek.filemon Mam pytanie z teorii barw 11.02.13, 12:30
          W jakim świetle Tusku jest "ryży"? Pytam akurat ciebie, drogi palnicku, bo w przeciwieństwie do statystycznej forumowej PiSdy masz tych kilka szarych komórek między uszami i może odpowiesz coś sensownego.
        • wiosnaludzikow Przekaźcie sobie znak pokoju... 26.02.13, 18:15
          ...walczący bracia palnick, ryjek, erte i inni
          :)
    • erte2 [...] 11.02.13, 12:28
      • erte2 Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 11.02.13, 12:31
        A z łosiem to już zoofilia !!
    • zapijaczony_ryj Najśmieszniejsze jest to,ze genialny strateg 11.02.13, 12:38
      dostaje regularne wpier_dol o takiego miernego historyka!!!
      I o czym tom swiadczy:

Ano o tym, ze żaden z nego geniusz, tylko zwyczajny idiota:
      tiny.pl/htd75

W wy go wielbicie, za co?
      • rickky Re: Najśmieszniejsze jest to,ze genialny strateg 11.02.13, 14:12
        zapijaczony_ryj napisał:

> dostaje regularne wpier_dol o takiego miernego historyka!!!
        > I o czym tom swiadczy:
        >

Świadczy to tylko o tym, że jest cienias nad cieniasy.
        A z powodu braku argumentów, bezsilnych PiSiaków jarkolubnych stać tylko na takie zagrywki:
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,142446787,142449345,Re_kaczynski_tez_nigdy_w_zawodzie_nie_pracowal_.html
        • bmw1-953 Re: Najśmieszniejsze jest to,ze genialny strateg 12.02.13, 08:53
          Ryzy, jak to ryży....rozumu i wiedzy niewiele, ale cwaniactwa starczy za dziesięciu. Stąd te jego "sukcesy" wśród wyborców - bezmózgich lemingów, którzy dają się nabierać na pozory. !00 % Tuska to jego PR.

rickky napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
          >
          > > dostaje regularne wpier_dol o takiego miernego historyka!!!
          > > I o czym tom swiadczy:
          > >
          >
          > Świadczy to tylko o tym, że jest cienias nad cieniasy.
          > A z powodu braku argumentów, bezsilnych PiSiaków jarkolubnych stać tylko na tak
          > ie zagrywki:
          > forum.gazeta.pl/forum/w,28,142446787,142449345,Re_kaczynski_tez_nigdy_w_zawodzie_nie_pracowal_.html
          >
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Najśmieszniejsze jest to,ze genialny strateg 12.02.13, 09:13
            Dlatego kłamliwa trollico ewolongorio Bielan mu spoty wymyśla.
            • zapijaczony_ryj Re: Najśmieszniejsze jest to,ze genialny strateg 26.02.13, 16:55
              obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Dlatego kłamliwa trollico ewolongorio Bielan mu spoty wymyśla.

tzreba przyznać, ze dbajOM o niego jak nigdy, nawet rozporka mu pilnujom
          • rickky Re: Najśmieszniejsze jest to,ze genialny strateg 12.02.13, 23:29
            bmw1-953 napisała:

> Ryzy, jak to ryży....rozumu i wiedzy niewiele, ale cwaniactwa starczy za dziesi
            > ęciu. Stąd te jego "sukcesy" wśród wyborców - bezmózgich lemingów, którzy dają
            > się nabierać na pozory. !00 % Tuska to jego PR.
            >

Cokolwiek by pisać o obu politykach, to faktem niezbitym jest, że Tusk dwukrotnie wygrał z Jarosławem wybory parlamentarne i co do tego nie ma dwóch zdań.
            Tak więc,pisanie jakichś głupot o cwaniactwie Tuska, zakrawa na chorobę umysłową.
            Wiem, że ciężko wam się z tym faktem pogodzić, ale niestety, zalecenia szefa tutaj nie daja rady. Musicie wypić tę czarę goryczy i pozostac w bezsilności.
            Zresztą, polityka to nie miłośc, i w tej grze nie ma skrupułów. Czasmi trzeba byc bezwzględnym i cynicznym. Tak jest na całym świecie i każdy, kto z tych cech zrobi lepszy uzytek wygrywa w demokratycznych wyborach. Czy rzekomo rozumny Jarek (w domyśle rozumniejszy od Donalda) nie jest w stanie wyciągnąć wniosków z choćby jednych przegranych wyborów???
    • mariner4 Posłuchaj matołku. Czy D. Tusk kiedykolwiek 11.02.13, 14:34
      aspirował do tytułu historyka? Nigdy w tym zawodzie nie pracował, czyli zawodu tegio nie wykonywał.
      A jakim prawnikiem byli wściekły kurdupel i jego były brat prezydent-niedojda?
      Jeden na szczęście odszedł. Czekamy na następnego.
      M.
      • x2468 Re: Posłuchaj matołku. Czy D. Tusk kiedykolwiek 11.02.13, 15:07
        Według pieniactwa z pis był świetnym prawnikiem. Czy ktokolwiek i kiedykolwiek słyszał aby ten świetny prawnik wygrał jakikolwiek i przeciw komukolwiek proces?
      • bmw1-953 Re: Posłuchaj matołku. Czy D. Tusk kiedykolwiek 12.02.13, 08:56
        On nie musiał aspirować, bo de facto dyplom miał. Ale to nie zmienia prawdy, że historyk z niego żaden. Podobnie zresztą jak i premier.

mariner4 napisał:

> aspirował do tytułu historyka? Nigdy w tym zawodzie nie pracował, czyli zawodu
        > tegio nie wykonywał.
        > A jakim prawnikiem byli wściekły kurdupel i jego były brat prezydent-niedojda?
        > Jeden na szczęście odszedł. Czekamy na następnego.
        > M.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Posłuchaj matołku. Czy D. Tusk kiedykolwiek 12.02.13, 09:13
          Przecież to nie jest prawda tylko kłamwstwo, kłamliwa trollico ewolongorio.
    • boblebowsky Z ciebie za to dureń pierwszej klasy. 11.02.13, 14:42
      Co ma ocena wykształcenia Tuska zdobytego kilkadziesiąt lat temu do sprawowanej obecnie władzy? Równie dobrze mógłbyś napisać, że niezły z niego freelancer pajacu:)))

camille_pissarro napisał:

> z Sopotu ? Żadnej inwencji, żadnej kreatywności, jak się uczepił jednego oklepa
      > nego już pomysłu to eksploatuje go w myśl zasady "zdartej płyty" - moi drodzy p
      > remier Donald Tusk oznajmił, ze "Tuskobus' jest już przygotowywany do trasy w P
      > olskę, będzie konsultował wydawanie
      > unijnej kasy
      :))))
      > Ani chybi minister Bieńkowska też będzie w zespole, który wyrusza "Tuskobusem"
      > w Polskę. Jak myślicie Vincenta tez zabiorą z sobą ? :)))
      • zapijaczony_ryj [...] 11.02.13, 20:36
    • adalberto3 Wciskanie ciemnoty ! Moze na bialym koniu ? 11.02.13, 15:12
      Ostateczna instancja zatwierdzajaca wydatki z funduszy unijnych sa i beda urzednicy w Brukseli.
      Tusk moze jechac przez Polske na osiolku, a i tak ich nie przekona.
    • cookies9 Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 11.02.13, 15:20
      Nie masz racji. To swietnie,ze premier-historyk sam dopilnuje,doradzi,pokaże,jak rozsądnie wydawać unijna kasę w myśl powiedzenie 'pańskie oko konia tuczy'.Poprzednio podrózował i
      okazało się,ze to był dobry krok i warto go powtórzyć.Nie boi się spotkań z ludzmi,nie chroni go Grom,rozmawia z ludżmi ,wsłuchuje się w ich bolączki...wkrótce wybory samorządowe,do PE i warto odwiedzić wyborców w tych najdalszych zakątkach Polski.
      • rickky Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 11.02.13, 15:54
        cookies9 napisała:

> Nie masz racji. To swietnie,ze premier-historyk sam dopilnuje,doradzi,pokaże,ja
        > k rozsądnie wydawać unijna kasę w myśl powiedzenie 'pańskie oko konia tuczy'.Po
        > przednio podrózował i
        > okazało się,ze to był dobry krok i warto go powtórzyć.Nie boi się spotkań z lud
        > zmi,nie chroni go Grom,rozmawia z ludżmi ,wsłuchuje się w ich bolączki...wkrótc
        > e wybory samorządowe,do PE i warto odwiedzić wyborców w tych najdalszych zakątk
        > ach Polski.

He he, Pan, znany wszystkim prezes, to nawet na spacery nie wychodzi, bo nie lubi jak go ludzie zaczepiają ...
        • bmw1-953 Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 12.02.13, 09:00
          Nie dziwię się prezesowi, skoro Ci ludzie są Twego pokroju.

> cookies9 napisała:

> He he, Pan, znany wszystkim prezes, to nawet na spacery nie wychodzi, bo nie lu
          > bi jak go ludzie zaczepiają ...
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 12.02.13, 09:14
            A dlaczego kłamliwa trollico ewolongorio piszesz "ci" z wielkiej litery? Łubianka coś ci w smsie namotała?
          • rickky Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 12.02.13, 23:36
            bmw1-953 napisała:

> Nie dziwię się prezesowi, skoro Ci ludzie są Twego pokroju.
            >
            Doprawdy?
            Wszyscy? Ci, spotkani w parku i na chodnikach?
            Czasmi, jak czytam wypowiedzi PiSiaków na forum i słucham prezesa w mediach, to mam wrażenie, że tym, na czym opiera sie cała społeczna nauka PiS, jest nienawiść do ludzi.
            Nie rozumiem, jak mozna rządzić krajem, wzdragając sie przed spotkaniami z ludźmi.
            Tusk jakoś nie wykazuje tej cechy. Spotyka się nie tylko ze swoimi sympatykami, ale również z przeciwnikami (vide kibole czy paprykarz).
      • camille_pissarro Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 11.02.13, 20:33
        Raczysz chyba żartować :)
    • man_sapiens Re: Czyż nie mam racji mówiąc, że to mierny histo 11.02.13, 21:22
      Nie masz racji. Tusk w ogóle nie jest historykiem. Jest politykiem, jednym z najlepszych jeżeli nie najlepszym w najnowszej historii. Na pewno lepszym niż Kaczyński, Miller, Palikot i Piechociński razem wzięci.
    • dr.krisk Kamilku, mierny inteligencie :) 12.02.13, 08:48
      A co ma wspólnego jego wykształcenie jako historyka z premierowaniem?
      Tylko w kamilkowym łebku mógł taki koncept się zalęgnąć. Niejeden zresztą.
      • zgred-zisko Re: Kamilku, mierny inteligencie :) 12.02.13, 08:58
        On chce tylko podkreślić znaczenie genialnego prawnika - Pana Prezesa
      • bmw1-953 Re: Kamilku, mierny inteligencie :) 12.02.13, 09:06
        Ma bardzo dużo wspólnego. Choćby to, ze jako dobry historyk powinien umieć wyciągać wnioski z przeszłych wydarzeń i kształtować na tej podstawie współczesność. U niego ta umiejętność jest w zaniku. I mamy to, co mamy....całkowite poddaństwo w stosunku do Niemiec i Rosji. To wskazuje na jeszcze jedna jego paskudną cechę - służalczość i płaszczenie się wobec silnych oraz butę i agresję w stosunku do słabszych od siebie. Jest to wyjątkowo paskudna kreatura.

dr.krisk napisał:

> A co ma wspólnego jego wykształcenie jako historyka z premierowaniem?
        > Tylko w kamilkowym łebku mógł taki koncept się zalęgnąć. Niejeden zresztą.
        • bmw1-953 Re: Kamilku, mierny inteligencie :) 12.02.13, 09:08
          Do tego należy jeszcze dodać - zero poczucia własnej, narodowej godności. No chyba, że za jego narodowość uznamy bycie Kaszubem lub też przedstawicielem jakiejś innej nacji.

bmw1-953 napisała:

> Ma bardzo dużo wspólnego. Choćby to, ze jako dobry historyk powinien umieć wyci
          > ągać wnioski z przeszłych wydarzeń i kształtować na tej podstawie współczesność
          > . U niego ta umiejętność jest w zaniku. I mamy to, co mamy....całkowite poddańs
          > two w stosunku do Niemiec i Rosji. To wskazuje na jeszcze jedna jego paskudną c
          > echę - służalczość i płaszczenie się wobec silnych oraz butę i agresję w stosu
          > nku do słabszych od siebie. Jest to wyjątkowo paskudna kreatura.
          >
          > dr.krisk napisał:
          >
          > > A co ma wspólnego jego wykształcenie jako historyka z premierowaniem?
          > > Tylko w kamilkowym łebku mógł taki koncept się zalęgnąć. Niejeden zresztą
          > .
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Kamilku, mierny inteligencie :) 12.02.13, 09:12
          Najlepiej by było żebyś napisała kłamliwa trollico ewolongorio, na czym polega to poddaństwo.
          • rickky Re: Kamilku, mierny inteligencie :) 12.02.13, 23:41
            obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Najlepiej by było żebyś napisała kłamliwa trollico ewolongorio, na czym polega
            > to poddaństwo.

Poddaństwo najwyraźniej polega na tym, że na ostanim szczycie UE, dzieki odpowiednim sojuszom, osiągniętej pozycji w Unii i umiejętnie tworzonym kompromisom, stalismy sie beneficjentami w skorzystaniu ze środków unijnych.
        • sclavus Re: Kamilku, mierny inteligencie :) 12.02.13, 10:59
          O ja penderolę!
          Aleś dała!
          ... wynika z tego, że gdyby nie był historykiem, to nie mógłby być premierem...
          A Gliński - to historykiem jest on ci??
    • sclavus A co z tym, idioto, ma wspólnego historia? 12.02.13, 10:54
      I to, że Tusk jest historykiem???
      Już qrva, nie wiesz, jak obesr..., jak przygryźć, jak obsikać... to od miernych historyków wyjeżdżasz tak, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie dla premierowania :D
      A może w swoim szale uważasz, że niemierny historyk byłby lepszym premierem???
      Jeśli - to uzasadnij w jakiś sposób (byle nie frileserski)...
      No, i przyznaj się nam tutaj, w czym ty sam jesteś mierny a w czym niemierny...
      • zapijaczony_ryj Jakaś kosiarka przeleciała przez ten wątek? 12.02.13, 16:09
        Czy moze nasza druga Tutka z numerem bocznym 102 pancernym skrzydłem tyle wykosiła?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka