Dodaj do ulubionych

Czy Nowicka poderżnie sobie żyły

11.02.13, 01:36
i wydrapie oczy, jak Palikot oświadczy, iż Ruch Palikota jest nie dla Nowickiej?

Moim zdaniem zleje oświadczenie Palikota i będzie dalej robić to co robi. Mandat ma od społeczeństwa, nie od Palikota. A zdaje się Palikot o tym zapomina.
Obserwuj wątek
    • porannakawa01 Re: Czy Nowicka poderżnie sobie żyły 11.02.13, 02:12
      Może założyć sobie partię jak te spady pisowskie.
      I być 17tą siłą w Sejmie!
      • haen2010 Nomen omen w Środę 11.02.13, 07:13
        Będzie po Nowickiej w polityce. Chytry i głupi babsztyl najbardziej uszkodził cały ten Kongres Kobiet. Palikotowi jeżeli zaszkodziła, to na krótko.

Jeżeli coś mnie zastanawia, to brak abstrakcyjnego myślenia jako wada wrodzona kobiety. Chlubne wyjątki potwierdzają tylko tezę, że bardzo ich niewiele nadaje się do uprawiania polityki. W Polsce nie widać ani jednego egzemplarza. Proszę tego nie traktować jako męski szowinizm.
    • veglie Re: Czy Nowicka poderżnie sobie żyły 11.02.13, 08:43
      Chytra baba nic sobie nie zrobi.Nie potrafiłaby osierocić kasiory którą trzepie w sejmie.
    • l_zaraza_l Re: Czy Nowicka poderżnie sobie żyły 11.02.13, 09:19
      hummer napisał:

> i wydrapie oczy, jak Palikot oświadczy, iż Ruch Palikota jest nie dla Nowickiej
      > ?
      >
      > Moim zdaniem zleje oświadczenie Palikota i będzie dalej robić to co robi. Manda
      > t ma od społeczeństwa, nie od Palikota. A zdaje się Palikot o tym zapomina.
      >

Nie wiem jakie ma być oświadczenie Palikota ale nie słyszałam, by chciał ja pozbawić mandatu posła a jedynie usunąć z klubu RP.
      Pani Nowicka może przecież działać jako posłanka niezależna. Może stworzyć swoją własną partię. Możliwe także, że przygarnie ja inne ugrupowanie.
      Nie zrozumiem RP jeśli nie usunął jej ze swoich szeregów bo przekroczyła pewną granicę - nie ma szacunku, zaufania. Osobiście nie chciałabym w swoim bliskim otoczeniu takiej osoby i chyba nikt z nas nie chciałby kogoś takiego w swojej firmie.
      • woda_woda Zarazo, 11.02.13, 09:23
        a chciałabyś mieć w swoim otoczeniu kogoś, z kim idziesz na wódkę a gdy zrobisz coś nie po jego myśli on publicznie opowiada o czym przy tej wódce mówiłaś i ile czego wypiłaś?
      • remez2 Re: Czy Nowicka poderżnie sobie żyły 11.02.13, 09:30
        Nie zrozumiem RP jeśli nie usunął jej ze swoich szeregów bo przekroczyła pewną granicę - nie ma szacunku, zaufania. Osobiście nie chciałabym w swoim bliskim otoczeniu takiej osoby i chyba nikt z nas nie chciałby kogoś takiego w swojej firmie.
        W. Nowicka nie przyjechała z innej planety. Jej postawa i osiągnięcia były znane od lat. Kiedy zdecydowała się przejść do RP, wiele osób (m.in. na FK) wpadło w ekstazę a SLD wieszczono spektakularny upadek/rozpad/anihilację.
        Vouz l`avez voulu, George Dandin!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka