haen2010 17.02.13, 12:26 Wykład na temat polskiego łajdactwa akceptuję w całości, ale z jednym zastrzeżeniem odnośnie naszego gdańskiego bubka. Do niego bardziej pasuje okreslenie - cyniczna szuja. januszpalikot.natemat.pl/51025,lajdactwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remez2 Re: Panie Palikot 17.02.13, 12:33 haen2010 napisał: > Wykład na temat polskiego łajdactwa akceptuję w całości, Opisywanie rzeczywistości/zdarzeń/zachowań znanych z autopsji daje najlepsze efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Panie Palikot 17.02.13, 12:48 Twój wpis to chyba do Millera a nie Heńka? Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Panie Palikot 17.02.13, 12:53 kzet69 napisał: > Twój wpis to chyba do Millera a nie Heńka? Co was tak ten Miller" bodzie"? Rozumiem,że go można nie akceptować,ale to co "wy" zwolennicy Palikota na FK czujecie do Palikota, to już obsesja. Wiem,że się go obawiacie,że Napieralski to był pryszcz dla Palikota. Jak widzicie Miller (stary rewolwerowiec) już nim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Panie Palikot 17.02.13, 12:58 Miller mnie bodzie swoim zakłamaniem i cynizmem, przecież on w rzeczywistości wszelkie lewicowe idee ma w d... od lat liczy się dla niego tylko koryto.... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Panie Palikot 17.02.13, 13:01 kzet69 napisał: > Miller mnie bodzie swoim zakłamaniem i cynizmem, przecież on w rzeczywistości w > szelkie lewicowe idee ma w d... od lat liczy się dla niego tylko koryto.... Zmyślasz. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Panie Palikot 17.02.13, 13:01 kzet69 napisał: > Miller mnie bodzie swoim zakłamaniem i cynizmem, przecież on w rzeczywistości w > szelkie lewicowe idee ma w d... od lat liczy się dla niego tylko koryto.... Masz prawo do swojej oceny. Nie chcę powtarzać Twoich słów,ale zakłamanie i cynizm,które są przywarą niejednego polityka nie ominęły również Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Panie Palikot 17.02.13, 13:11 Oczywiście że tak, tyle że w porównaniu do innych polityków, w najmniejszym stopniu, na dodatek w tej chwili władza Palikota w Ruchu jego imienia jest czysto tytułowa, a tam jest wielu wartościowych ludzi, którzy są w tej chwili jedyną nadzieją Polski na ucywilizowanie godne XXI wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Panie Palikot 17.02.13, 13:58 na dodatek w tej chwili władza Palikota w Ruchu jego imienia jest czysto tytułowa, A może tytularna? a tam jest wielu wartościowych ludzi, którzy są w tej chwili jedyną n > adzieją Polski na ucywilizowanie godne XXI wieku... Wymień j e d n o nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Panie Palikot 17.02.13, 14:16 Trybalski, Niedźwiecki, Ziegler-Chamiec, Wolny, Markiewicz, Jarosz, Prymak, Zielińska, Kowalińska, Trybów, Korolec, moje skromne ja, Burda, Wernikowska, Kowalczyk... wystarczy? Tu się toczy burza mózgów i rozstrzyga przyszłość RP... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Panie Palikot 17.02.13, 14:24 Przepraszam, czy to jest odpowiedź na: a tam jest wielu wartościowych ludzi, którzy są w tej chwili jedyną nadzieją Polski na ucywilizowanie godne XXI wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
hordol a gdzie się podział wasz znany dominik taras? 17.02.13, 17:05 zapomniałes się nim pochwalić Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Panie Palikot 17.02.13, 12:59 kzet69 napisał: > Twój wpis to chyba do Millera a nie Heńka? Heniu zacytował J. "K ... o" Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Panie Palikot 17.02.13, 13:58 Każde słowo polityków z PiS/PO/SLD/PSL dowodzi że Janusz miał rację.. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Panie Palikot 17.02.13, 12:51 Chyba nie wierzysz, że tzw. rekonstrukcja jest czymś więcej niż pudrowaniem mającym przykryć tzw. pisowkie votum nieufności, bawcie się tak dalej w popissldpsl, będzie znówe za co wziąć po 40000 PLN... dopóki społeczeństwo wami nie rzygnie... Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Millera tu nie ma 17.02.13, 13:05 Bo facet jest poza wszelką klasyfikacją. Dla tak wybitnej kreatury nalezy dopiero wymyslić określenie. Chyba męska qrwa najlepiej z uzywanych pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Millera tu nie ma 17.02.13, 13:06 haen2010 napisał: > Bo facet jest poza wszelką klasyfikacją. Dla tak wybitnej kreatury nalezy dopie > ro wymyslić określenie. Chyba męska qrwa najlepiej z uzywanych pasuje. Jedna z opinii na blogu Janusza. Najczęściej żeby zobaczyć łajdaka wystarczy spojrzeć w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Millera tu nie ma 17.02.13, 13:11 godz-0800 napisał: > Najczęściej żeby zobaczyć łajdaka wystarczy spojrzeć w lustro. Pochwalam Twoją szczerość :D Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Millera tu nie ma 17.02.13, 16:36 life.form napisał(a): > godz-0800 napisał: > > Najczęściej żeby zobaczyć łajdaka wystarczy spojrzeć w lustro. > > Pochwalam Twoją szczerość :D > Dziękuje za słowa uznania. Nie odwdzięczę się Tobie tym samym,gdyż to dotyczyło pana Palikota. Ale widać,że mołojecka sława Palikota powoduje u niejednego chęć naśladownictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Millera tu nie ma 17.02.13, 14:19 Dlaczego kosz? Przecież nawet Ty Remez musisz sobie zdawać sprawę że Miller jest jedynie polityczną qqurvą nastawioną jedynie na przetrwanie i zaspokojenie ryja w publicznym korycie.. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Millera tu nie ma 17.02.13, 14:27 kzet69 napisał: > Dlaczego kosz? Za chamstwo. Przecież nawet Ty Remez musisz sobie zdawać sprawę że Miller jes > t jedynie polityczną qqurvą nastawioną jedynie na przetrwanie i zaspokojenie ry > ja w publicznym korycie.. Bez względu na to jaką mam o kimś opinię (pomijając kwestię czy słuszną) - nie używam określeń takich jak Ty i Haen2010. Uważam, że wulgaryzmy nie przydają argumentom mocy. Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Millera tu nie ma 17.02.13, 16:41 Bez względu na to jaką mam o kimś opinię (pomijając kwestię czy słuszną) - nie używam określeń takich jak Ty i Haen2010. Uważam, że wulgaryzmy nie przydają argumentom mocy. Nie wzmacniają u Ciebie. Bo stać Cie na bardziej wytworny argument od zwolenników partii Palikota na FK. Rzucanie słowami q..a,q,qtas,qureatwo to arsenał ,z którego korzystają najczęściej. Taki przykład dał im wódz z Biłgoraja. Dziwie się Tobie life.form, myślałem,że stać Cię na więcej niż na to,co mi odpisałeś. Chodzi o te lustro. Spójrz w nie również. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Millera tu nie ma 17.02.13, 17:33 Chyba nastąpiła jakaś zbitka. ;- ( PS - ja rozumiem, że to wierni wyznawcy J. "K...o" Palikota ale ponieważ rzecz dzieje się w przestrzeni publicznej, oczekuję normalnego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Millera tu nie ma 17.02.13, 17:41 remez2 napisał: > Chyba nastąpiła jakaś zbitka. ;- ( > PS - ja rozumiem, że to wierni wyznawcy J. "K...o" Palikota ale ponieważ rzecz > dzieje się w przestrzeni publicznej, oczekuję normalnego zachowania. Ufff, faktycznie. Pierwsza część postu jest do Ciebie. Druga do life.forma,który starał się mnie obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Panie Palikot 17.02.13, 13:14 haen2010 napisał: > Wykład na temat polskiego łajdactwa akceptuję w całości... > > januszpalikot.natemat.pl/51025,lajdactwo Ja też. Nie ma to jak filozof w polityce, ze skłonnością do definiowania zjawisk... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Panie Palikot 17.02.13, 13:18 hi ,hi,hi ... jeszcze jedna sekta nam się wykluła , że hjeniek to da się zrozumieć , ale inni zakochani do szaleństwa ,no,no....... a później dziwią się moherom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
life.form To Michnik szalony? 17.02.13, 13:42 Michnik nadawal o łajdakach grubo przed Palikotem. Jak rozumiem, uważasz, że Michnik to świr? Czyli jest tak: łapówkarz to ten, co bierze lapówkę za kontrakt na budowę drogi. Łajdak to ten, co mu wszystko jedno, czy w tej drodze będą dziury. Na innych przykładach: Kopacz jest łapówkara, Nowicka - łajdaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: To Michnik szalony? 17.02.13, 13:50 ależ kochaj sobie , dla mnie palikociarnia z Palikotem i specem od znaków towarowych na czele jest kompletnie niewiarygodna i tylko tyle , ale ty sobie kochaj , ani bezrobocie od tego nie spadnie ani benzyna nie stanieje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: To Michnik szalony? 17.02.13, 13:52 m.c.hrabia napisał: > ani bezrobocie od tego nie s > padnie ani benzyna nie stanieje :-) No właśnie. Od rządów PO bezrobocie nie spadło i benzyna nie potaniala. Wręcz przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: To Michnik szalony? 17.02.13, 13:58 przecież mówię stawiaj sobie na Palikota jeśli uważasz ,że będzie lepszym gospodarzem ja mu za grosz nie wierzę i tylko tyle. Jak mu się uda nie będę rwał włosów z głowy . Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: To Michnik szalony? 17.02.13, 14:00 Masz prawo nie ufać Palikotowi, tyle że Tusk już się kompletnie zużył a Kaczyński to chodząca tragedia, pozostaje jeszcze Miller z ze swoją kawiorową lewicą... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: To Michnik szalony? 17.02.13, 14:07 i cały w tym problem , Kaczyński tragedia ,Miller dla nie nie istnieje, Palikotowi nie ufam , ot i zagwozdka kto? no kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: To Michnik szalony? 17.02.13, 14:24 Miś Colargol? Ja Palikotowi też nie ufam, ale tylko wokół jego ruchu są tysiące mądrych ludzi chcących wyprowadzić Polskę z mentalnego średniowiecza i przerzucić Ją od razu w XXI wiek i na to stawiam..., a aktualne przepychanki w sejmowej jaczejce mało mnie obchodzą... I dodam jeszcze że poparcie dla idei XXI - wiecznej Polski rośnie w takim małym (2000 osób) sondażu w mojej para-wsi osiągnęliśmy 14% poparcia.... kilka dni temu.... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: To Michnik szalony? 17.02.13, 14:55 gdyby chciał startować :-) powodzenia , też jestem za XXI wiekiem problem w tym ,że nie wierze aby nawet najbardziej mądrzy i chcący, wygrali z cwaniakami czy hochsztaplerami,którzy już obsiedli Januszka . Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: To Michnik szalony? 17.02.13, 16:43 m.c.hrabia napisał: > przecież mówię stawiaj sobie na Palikota jeśli uważasz ,że będzie lepszym gospo > darzem > > ja mu za grosz nie wierzę i tylko tyle. > > Jak mu się uda nie będę rwał włosów z głowy . Podobnie i ja tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Dodam jeszcze o rekonstrukcji rządu 17.02.13, 13:28 Każdy, kto przegląda fora widzi, jak idzie lawa krytyki pod adresem polskiego łajdactwa. Rządzacych, co to nic nie potrafią zbudować, ale wszystko rozpieprzyć. Kradnąc przy tym ile wlezie i na zapas. No to Tusk ze swoją kamarylą wymyślił rekonstrukcję, żeby pospólstwo czymś powstrzymać w dochodzeniu do prawdy o jego rzadach. Medialny debil kupił to natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Dodam jeszcze o rekonstrukcji rządu 17.02.13, 13:32 a debil kwadratowy kupuje Palikota jako lewicowca :-) ale to jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Dodam jeszcze o rekonstrukcji rządu 17.02.13, 14:02 Raczej jako państwowca, lewicowość od czasów Marksa i Lenina straciła rację bytu... Palikot (a właściwie jego idee) jawi się jako jedyne sprawiedliwy w tłumie obszczymurków... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Dodam jeszcze o rekonstrukcji rządu 17.02.13, 14:10 kzet69 napisał: > Raczej jako państwowca, lewicowość od czasów Marksa i Lenina straciła rację byt > u... Palikot (a właściwie jego idee) jawi się jako jedyne sprawiedliwy w tłumie > obszczymurków... ty w to wierzysz ja nie . Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Dodam jeszcze o rekonstrukcji rządu 17.02.13, 14:25 To Twój problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Nihilizm Palikota nie jest łajdactwem ? 17.02.13, 13:44 Prywatnie w Bilgoraju niech sobie pali co tylko chce. Moze sie nie zaciagac. Ale niech nie narzuca tematow spoleczenstwu. Ono ma inne problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Nihilizm Palikota nie jest łajdactwem ? 17.02.13, 13:48 Tyle, że są to wszystkie problemy, których rząd przekrętów i moczymordów z POPSL nawet nie próbuje rozwiązać. W pozostałych dziedzinach jest naprawdę świetny, np jak łupić bezkarnie publiczną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Nihilizm Palikota nie jest łajdactwem ? 17.02.13, 14:12 Nie próbuje rozwiązać bo klerykalni politycy PO/PiS/SLD/PSL wiedzą doskonale, że w sprawach światopoglądowych społeczeństwo odjechało od nich o 180 stopni, i że jakiekolwiek postulaty w tej kwestii, a właściwie próba ich realizacji ten kruchciany pomiot wymiecie z Sejmu (czytaj od kasy , fury i komóry) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nihilizm Palikota nie jest łajdactwem ? 17.02.13, 14:16 kruchciany pomiot Nie zgadza się z pomysłami J. "K ... o" Palikota? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Nihilizm Palikota nie jest łajdactwem ? 17.02.13, 14:26 Oczywiście że nie, Miller to przeszłość proponująca stagnację i trwanie przy korycie dla swoich... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nihilizm Palikota nie jest łajdactwem ? 17.02.13, 14:30 kzet69 napisał: > Oczywiście że nie, Miller to przeszłość proponująca stagnację i trwanie przy ko > rycie dla swoich... J. "K...o" Palikot to przyszłość obiecująca przyspieszony marsz do koryta dla ... swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Nihilizm Palikota nie jest łajdactwem ? 17.02.13, 14:04 W jakim Biłgoraju pisiaczku??? Palikot od lat mieszka na Mazurach.... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nihilizm Palikota nie jest łajdactwem ? 17.02.13, 14:14 kzet69 napisał: > W jakim Biłgoraju pisiaczku??? Palikot od lat mieszka na Mazurach.... Roots, proszę pana, roots. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Nihilizm Palikota nie jest łajdactwem ? 17.02.13, 14:28 Korzenie? Moje w papierach są w Łodzi bo tam przewieziono Mamę z powodu powikłań około porodowych i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nihilizm Palikota nie jest łajdactwem ? 17.02.13, 14:33 kzet69 napisał: > Korzenie? Moje w papierach są w Łodzi bo tam przewieziono Mamę z powodu powikła > ń około porodowych i co z tego? A co ma być? Człowiek jest z Biłgoraja (ze wszystkimi płynącymi stąd konsekwencjami) i nawet zamieszkanie na Manhattanie tego nie zmieni. Taka karma. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Panie Palikot 17.02.13, 14:49 Racje to Palikot ma ale racje trzeba jeszcze wdrożyć a tu potrzeba sprytu a nie happeningów :) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Jeden prosty przepis 17.02.13, 16:25 Że zwolnionemu za łajdactwo w słuzbie publicznej urzędasowi dożywotnio nie wolno się w niej zatrudnić - wyleczyłby polskie qrestwo bardzo szybko. Myślę tu o wszystkich sektorach finansowanych z publicznych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Jeden prosty przepis 17.02.13, 18:09 nawet nie wiesz jak bardzo Cię popieram ! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Czas szui już minął, to jego koniec 17.02.13, 16:45 haen2010 napisał: > Do niego bardziej pasuje okreslenie - cyniczna szuja.: > www.infotuba.pl/upload/article/3445.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Czas szui już minął, to jego koniec 17.02.13, 18:25 zapijaczony_ryj napisał: > > haen2010 napisał: > > Do niego bardziej pasuje okreslenie - cyniczna szuja.: > > > www.infotuba.pl/upload/article/3445.jpg chłepie. Ta szuja ma dwadzieścia kilka procent ! Odpowiedz Link Zgłoś