Dodaj do ulubionych

Obstawiam Dudę.

19.03.13, 08:37
Jak słucham medialnych przygłupów, to żaden nie zdaje sobie sprawy z tego, że POb zakwestionowali całkowicie przywództwo Kaczora na tzw prawicy. Że tego uderzenia PiS już nie wytrzyma jak to się stało z kolejnymi podziałami w tej partii.

Oni plują na platfusów, ale cały system Kaczor-Donald właśnie się rozsypuje. POb jeszcze przed wyborami brukselskimi będą mieli komitety wyborcze, sami zobaczycie. Mają ludzi, struktury i forsę Solidarności, potrzebne tylko poparcie ludzi. Właśnie je zdobyli.

Osobiście wolę takiego Dudę zamiast zidiociałych od nieszczęść i żądzy zemsty wyznawców prezesa
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Obstawiam Dudę. 19.03.13, 08:58
      >Osobiście wolę takiego Dudę zamiast zidiociałych od nieszczęść i żądzy zemsty wyznawców prezesa <

Duda jest tylko przewodniczącym związku Solidarność i dopóki trwa jego kadencja,to jest w
      grze:-) Warto przypomnieć jego poprzedników - Wałęsa,Krzaklewski,Śniadek...albo juz na
      śmietniku historii albo bardzo blisko. Uratować Dudę może Europa+:-)))
      • haen2010 Re: Obstawiam Dudę. 19.03.13, 10:05
        Nie wiem, ile trwa u nich kadencja ale na pewno do pierwszych wyborów jej starczy. Ale możesz mieć rację, że system Kaczor-Donald zostanie zastąpiony przez POb-EPlus. Z resztkami platfusów w centrum.

System o wiele praktyczniejszy i bardziej naturalny od zidiocenia Kaczora z Donaldem.
        • zoil44elwer Re: Obstawiam Dudę. 19.03.13, 13:29
          Piter D to facet z jajamy!W czasie rocznicowej "uroczystości" przed KWK Wujek,pogonił partyjne poczty sztandarowe,PiSuarowe też!
    • czerwony.poll74 Nie ze wszystkim się zgadzam, ale też go popieram 19.03.13, 08:59
      Np. JOW to nonsens, będzie o wiele gorzej niż jest wystarczy prawo o referendach, likwidacja finansowania partii politycznych i równy dostęp do mediów w kampanii wyborczej. Dalsze prawa ustanowimy wtedy już sami.
      • kaszebe12 Re: Nie ze wszystkim się zgadzam, ale też go popi 19.03.13, 10:05
        Tak trzymac , czerwony !
    • anwad Opozycja to Jarosław Kaczyński 19.03.13, 09:23
      Jarosław Kaczyński i naród contra reszta (oligarchowie komunistyczni i ich partyjne sługusy, łącznie, z koncesjonowaną opozycją).
      • cookies9 Re: Opozycja to Jarosław Kaczyński 19.03.13, 09:30
        Czy rację ma Frasyniuk,który mówi,że Jarosław Kaczyński podpisał ' lojalkę'?

"Władysław Frasyniuk, jeden z legendarnych działaczy "Solidarności" stwierdził, że Jarosław Kaczyński musiał podpisać deklarację lojalności, by zostać wypuszczony przez Służbę Bezpieczeństwa po wprowadzeniu stanu wojennego. "Powiedzmy sobie uczciwie, nie było takiej możliwości, żeby w tamtych czasach komuna kogoś zatrzymała i wypuściła. Kaczyński musiałby się zabić własną piersią, bo to znaczy, że był skończonym niedojdą, skoro go wypuszczono. Musiał podpisać deklarację lojalności" – powiedział Frasyniuk.

natemat.pl/43133,frasyniuk-kaczynski-musial-podpisac-lojalke-jak-wygladala-opozycyjna-przeszlosc-prezesa-pis
        • godz-0800 Re: Opozycja to Jarosław Kaczyński 19.03.13, 09:39

> Czy rację ma Frasyniuk,który mówi,że Jarosław Kaczyński podpisał ' lojalkę'?

Nie musiał. Wypuścili go, bo pionki ich nie interesowały.
          • kaczyjar Re: Opozycja to Jarosław Kaczyński 19.03.13, 09:45
            Jak się zesrał ze strachu to i puści gnoja. Ale myślę że zesrał się i podpisał.
            • cookies9 Re: Opozycja to Jarosław Kaczyński 19.03.13, 10:02
              kaczyjar napisał:

> Jak się zesrał ze strachu to i puści gnoja. Ale myślę że zesrał się i podpisał.

Opozycja funta kłaków warta:-)
      • humbak Re: Opozycja to Jarosław Kaczyński 19.03.13, 10:09
        :D
        • platfusy.do.paki Re: Opozycja to Jarosław Kaczyński 19.03.13, 10:24
          > :D

No, jedyny.
          Jedyny, który zabrał się za weryfikację ludzi PRLowskiego wywiadu wojskowego, nie ruszonego po 1989 roku, który przez Święczkowskiego usuwał z ABW pozytywnie zweryfikowanych SBeków, który powołał do życia CBA a w ustawie zawarł zapisy, że ludzie po stażu w PRLowskich służbach nie mogą aplikować o etaty w CBA. Lesio Miller aż do dzisiaj chodzi czerwony gdy słyszy tę nazwę. Kto by pomyśłał, że jakaś służba specjalna miałaby być poza kontrolą ludzi Kiszczaka i wojskowych po stażach w GRU.
          • humbak Re: Opozycja to Jarosław Kaczyński 19.03.13, 10:34
            Nie bądź naiwny. Taki Kaczyński wróg zakulisowych władców, jak Tymoszenko.
            • platfusy.do.paki Re: Opozycja to Jarosław Kaczyński 19.03.13, 10:36
              Naiwność pozostawiam zwolennikom Palikota i SLD.
              • humbak Re: Opozycja to Jarosław Kaczyński 19.03.13, 10:41
                Jeśli wydaje Ci się że w demokracji nie będzie zakulisowych działań i pisania ustaw pod zamówienie tylko dlatego że usunie się przedstawicieli jakiegoś konkretnego lobby, to nie bardzo wiem jak obserwujesz światową politykę. Chyba że czytasz tylko media "niezależne" wtedy może dojdziesz do tego typu wniosków.
    • humbak Re: Obstawiam Dudę. 19.03.13, 10:11
      Nie uważasz że za wcześnie na takie prorokowanie? Może się imprezka tak skończyć, ale radziłbym powstrzymanie pokusy "prorokowania". Jest mało rozważna.
    • platfusy.do.paki Ja myślę heniek 19.03.13, 10:27
      że Duda odbierze socjalny elektorat kawiorowej lewicy spod znaku Europa Plus, która ma bardzo głęboko w dupie problemy ludzi żyjących z dnia na dzień, a Kaczor swoje min. 30 % będzie miał.
      • haen2010 Re: Ja myślę heniek 19.03.13, 11:14
        Socjalny elektorat Palikot sam sobie skasował przy pomocy dwóch cyfr. O wiele bardziej są w strachu kolesie z SLD. Miller w populiźmie Dudy nie prześcignie.

Ale ja nadal uważam, że głównym podziałem będzie jednak kryterium kościelne.
        • zoil44elwer Re: Ja myślę heniek 19.03.13, 13:43
          Kryterium kościelne-wynik znany,RP(AliKota) to nawet sam Ryży Rydzyk "nakryje" moherowymi beretami.Bez pomocy innego rudzielca,z Zoppot.
          Ach gdyby tak od razu każdy zrozumieć mógł,że lepsza droga bez drogowskazów niż drogowskazy bez dróg(SJ Lec)
    • sibod Re: Obstawiam Dudę. 19.03.13, 10:39
      A może rozłam w PiS ?
      Narzędzie zwane Duda w rękach nowej wyłaniającej się gwiazdy jedynie słusznej partii ?
      Zauważ, że ruch zaczął sie po klęsce Glińskiego.
      Może w podzięce Duda pojedzie do Brukseli ?
      ...
      To jest ciekawe; co gorliwszy przeciwnik Unii i Brukseli , tym bardziej ochoczo pragnie być euro deputowanym .
      Ciekawe, co ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka