Dodaj do ulubionych

jak dyskutować z

10.04.13, 18:09
debilem który twierdzi ,ze trzy osoby przeżyły i zostały odwiezione do szpitala.

powiedzcie jak .
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: jak dyskutować z 10.04.13, 18:11
      najlepiej wcale.o czym dyskutować z niepoczytalnym?
      • m.c.hrabia Re: jak dyskutować z 10.04.13, 18:13
        wiem ,ale niestety andż i niegraczy jest w Polsce sporo ja nawet w rodzinie taką Andzie mam .
    • w11mil skąd masz info o szpitalu? 10.04.13, 18:13
      m.c.hrabia napisał:

> debilem który twierdzi ,ze trzy osoby przeżyły i zostały odwiezione do szpitala
      • 99venus Re: skąd masz info o szpitalu? 10.04.13, 18:14
        Macierewicz skojarzył to z faktem,często go odwożą do szpitala.
        • piotr7777 ze szptalem to nieprawda 10.04.13, 18:19
          M. twierdzi po prostu, że te osoby zmarły później w wyniku braku pomocy medycznej co mogło być celowym działaniem lub (i to ostatnie jest bardziej prawdopodobne) nieumyślnym.
          I to ma sens a próby wyśmiania tylko pokazują bezsilność wyśmiewających.
          • notozobaczymy Litości 10.04.13, 18:23
            Brednie się powinno wyśmiewać. Jeżeli ktoś wskazuje takie fakty bez minimum dowodów (sztuczna mgła, rozpylony hel, bomba, rzekomi ranni), to to się po prostu diagnozuje w kategoriach psychiatrycznych.

Zwłaszcza, że tu mamy osobnika, który w swojej karierze obsrał już m.in. Wiesława Chrzanowskiego czy Grażynę Staniszewską.
            • piotr7777 Re: Litości 10.04.13, 18:30
              > Zwłaszcza, że tu mamy osobnika, który w swojej karierze obsrał już m.in. Wiesła
              > wa Chrzanowskiego czy Grażynę Staniszewską.
              A także Michała Boniego, który się później przyznał do współpracy. I wiele innych osób, które faktycznie były agentami SB.
              Być może Macierewicz czasem mówi za dużo, ale per saldo jego działalność daje efekty dodatnie.
              • notozobaczymy Re: Litości 10.04.13, 18:40
                Tak, lubimy przecież obsr... Wiesława Chrzanowskiego i innych ;)

Antoś wspiera przemysł bredni smoleńskich, jak wcześniej bredni lustracyjnych. Dzięki temu funkcjonują określone media czy politycy i biznes się kręci.

A to że na jego brednie nie ma żadnych dowodów (bo chyba nikt minimalnie rozsądny nie traktuje poważnie na zasadzie "wiem ale nie powiem").
          • m.c.hrabia Re: ze szptalem to nieprawda 10.04.13, 18:27
            piotr7777 napisał:

> M. twierdzi po prostu, że te osoby zmarły później w wyniku braku pomocy medyczn
            > ej co mogło być celowym działaniem lub (i to ostatnie jest bardziej prawdopodob
            > ne) nieumyślnym.
            > I to ma sens a próby wyśmiania tylko pokazują bezsilność wyśmiewających.

łżesz wolaku ,
            przed chwilą Morozowski cytował wypowiedz antka.
            • wiosnaludzikow Re: ze szptalem to nieprawda 10.04.13, 18:31
              Często całe życie poszukuje się prawdy a trlolle pisowe i Ty tę prawdę odnalazły. Pisowe odnalazły w Antonim a Ty w Morozowskim.
            • w11mil ok, mam link 10.04.13, 18:31
              źródłem tej informacji byli konsulowie Turowski i Drozd

niezalezna.pl/40230-trzy-osoby-przezyly-katastrofe-wkrotce-moga-pojawic-sie-nowe-dowody
              • piotr7777 no i wszystko jasne 10.04.13, 18:40
                Macierewicz zwrócił uwagę na wątek, który od początku był znany a o którym zapomniano. A nie ujawnił żadnej nowej sensacji.

• w11mil Re: skąd masz info o szpitalu? 10.04.13, 18:19
          99venus napisał:
          > Macierewicz skojarzył to z faktem,często go odwożą do szpitala.

skąd Ci przyszło do głowy że m.c.hrabia to Macierewicz?
          • piotr7777 dokładnie Macierewicz mówi tak 10.04.13, 18:36
            "Po trzech latach badań mogę powiedzieć, że są dowody świadczące, że trzy osoby przeżyły katastrofę. Nie wiemy, dlaczego rząd nie spytał, co się z nimi stało i kiedy umarły. Potwierdzają to trzy niezależne źródła. Dwa z nich to relacje świadków, którzy na co dzień zajmują się weryfikacją informacji. Nie wiemy"

"Są dowody świadczące, że trzy osoby przeżyły" nie oznacza, że tak było na pewno,. Tylko, że są dowody. Które powinny być zbadane bez apriorycznego założenia, że na pewno wszyscy zginęli w czasie samej katastrofy.
            Wiadomo natomiast, że te osoby umarły (bo Macierewicz mówi nie "czy" a "kiedy") i że rząd o nie nie spytał.
            Natomiast nie mówi, że zostały odwiezione do szpitala, bo tego nie wie.
            Zatem wszystko jest tu bardzo logiczne i wewnętrznie spójne.
            • m.c.hrabia Re: dokładnie 10.04.13, 18:48
              powtórzę jak z debilem dyskutować ,

szkoda słów.

dyskutuj z antkiem te same objawy kliniczne.
            • notozobaczymy Najlogiczniejsze jest 10.04.13, 18:52
              ukrywanie dowodów ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka