Dodaj do ulubionych

Piecha, buuuuuuu.......

14.05.13, 15:31
Stwierdził przed chwilą w TOKFM, że A.Jolie dokonała amputacji piersi w ramkach eventu mającego na celu promocje własnej osoby.
Niby lekarz, niby ginekolog, a głupi jak noga od stołu.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Piecha, buuuuuuu....... 14.05.13, 15:36
      zakaz aborcji,zakaz in vitro , zakaz mastektomii , zakaz dmuchania ,

NAKAZ MODLENIA.
      • boblebowsky Re: Piecha, buuuuuuu....... 14.05.13, 15:47
        m.c.hrabia napisał:

> zakaz aborcji,zakaz in vitro , zakaz mastektomii , zakaz dmuchania ,
        >
        > NAKAZ MODLENIA.

Podobnie widzę motywy którymi kierował się ten cymbał.
      • lionold Re: "Nakaz modlenia!" 14.05.13, 18:57
        Już od dawna mnie mdli!
    • woda_woda No zaraz. 14.05.13, 15:37
      boblebowsky napisał:

Nie można wykluczyć, że Piecha powiedział, co powiedział w ramach eventu mającego na celu promocję własnej osoby. Gdyby wypowiedział sie mądrze, nie poświęciłbyś mu wątku, nie?
      • boblebowsky Re: No zaraz. 14.05.13, 15:39
        woda_woda napisała:

> boblebowsky napisał:
        >
        > Nie można wykluczyć, że Piecha powiedział, co powiedział w ramach eventu mające
        > go na celu promocję własnej osoby. Gdyby wypowiedział sie mądrze, nie poświęcił
        > byś mu wątku, nie?

Ileż to uwagi poświęcono Kononowiczowi. I też w końcu został wypromowany:))
        • woda_woda Re: No zaraz. 14.05.13, 15:41
          Otóż to :)
      • wujaszek_joe Re: No zaraz. 14.05.13, 22:21
        i dlatego musiał sobie amputować mózg??

swoją drogą lepszego przeciwnika aborcji PIS nie mógł sobie znaleźć.
    • yoma Re: Piecha, buuuuuuu....... 14.05.13, 15:46
      No dobra, a co jest tak skandalicznie głupiego w tej wypowiedzi?
      • boblebowsky Re: Piecha, buuuuuuu....... 14.05.13, 15:50
        yoma napisała:

> No dobra, a co jest tak skandalicznie głupiego w tej wypowiedzi?

Ty poważnie? Myślisz, że piękna kobieta, znana i będąca symbolem seksu na całym świecie usuwa sobie gruczoły w celu autopromocji?
        • volupte Re: Piecha, buuuuuuu....... 14.05.13, 15:52
          Oni tak myślą. Poważnie:-)
        • yoma Re: Piecha, buuuuuuu....... 14.05.13, 15:55
          A cholera wie, z celebrytami nigdy nie wiadomo. Czy ty, osobiście, usunąłbyś sobie jądra prewencyjnie, przed wystąpieniem w nich raka? A dla kobiety piersi to mniej więcej to samo, a oprócz tego łatwo się je prewencyjnie bada.

Co do głupoty, o wiele, wiele głupszy jest dla mnie taki tytuł:

www.edziecko.pl/rodzice/1,79361,13907829,Angelina_Jolie_usunela_piersi__a_co_Ty_zrobilas_dzis.html
          • boblebowsky Re: Piecha, buuuuuuu....... 14.05.13, 16:02
            yoma napisała:

> A cholera wie, z celebrytami nigdy nie wiadomo. Czy ty, osobiście, usunąłbyś so
            > bie jądra prewencyjnie, przed wystąpieniem w nich raka? A dla kobiety piersi to
            > mniej więcej to samo, a oprócz tego łatwo się je prewencyjnie bada.

Jeśli moje szanse na uniknięcie choroby tak drastycznie by się zwiększyły to pewnie bym to zrobił. Sugerowanie że ktoś mógłby zrobić coś takiego dla sławy, zwłaszcza w tym szczególnym przypadku jets idiotyzmmem.
            • yoma Re: Piecha, buuuuuuu....... 14.05.13, 17:49
              I nie czekałbyś, aż zajdzie choćby lekkie podejrzenie choroby, obciąłbyś prewencyjnie?

A co do zacytowanego przeze mnie tytułu, to ja się co prawda nie znam zbyt dobrze na kodeksie karnym, ale coś mi się wydaje, że na namawianie do samookaleczenia jest paragraf.
    • volupte Re: Piecha, buuuuuuu....... 14.05.13, 15:51
      A na grzyba jej event? Mało znana jest? To pic. Chciała sobie zrobic nowe twarde stojace cycki to sobie zrobiła , a przy okazji taka ideologia o profilaktyce sie przyda. U nas to sie nazywa przykrycie informacji że cycki jej juz obwisły. Lata lecą.
      • boblebowsky Re: Piecha, buuuuuuu....... 14.05.13, 16:03
        volupte napisał:

> A na grzyba jej event? Mało znana jest? To pic. Chciała sobie zrobic nowe twar
        > de stojace cycki to sobie zrobiła , a przy okazji taka ideologia o profilaktyce
        > sie przyda. U nas to sie nazywa przykrycie informacji że cycki jej juz obwisły
        > . Lata lecą.

Rozumiem, że cycki Angie miałeś okazję oglądać, dotykać i na tej podstawei twierdzisz , że obwisły?
        • volupte Re: Piecha, buuuuuuu....... 14.05.13, 16:11
          38 lat , wiek kobiety w którym twarde i stojace piersi sa malo mozliwe bez wspomagajacych operacji. A przecież ma troje dzieci. Kosmetyki , masaże juz nie wystarcza, chirurg potrzebny.Okazje oglądać miałem , ty chyba też , chociaz całkiem mozliwe że to filmowa ściema była. Niestety nie dotykałem :-)
    • zapijaczony_ryj Idiota! 14.05.13, 16:12
      boblebowsky napisał:

> Stwierdził przed chwilą w TOKFM, że A.Jolie dokonała amputacji piersi w ramkach
      > eventu mającego na celu promocje własnej osoby.
      > Niby lekarz, niby ginekolog, a głupi jak noga od stołu.
      >

Ciekawe, czy dałby sobie jaja obciąć ww podobnym celu?
    • max2-012 Piecha to nie lekarz to durny mafiolobbysta 14.05.13, 16:52

• lumpior Ta wypowiedzią debilną sam się promuje. 14.05.13, 17:04
      I niech jeszcze sobie "prezesa" w kroku amputuje.Idiota.
    • man_sapiens Re: Piecha, buuuuuuu....... 14.05.13, 18:29
      Są tu i ówdzie lekarze, których szlag trafia kiedy dowiedzą się, że ktoś bogaty leczy się i to skutecznie u innego doktora a tak chętnie wycyckaliby tego bogacza do ostatniego grosza.
    • cymber.gaj Piecha to pislamska sekta w pigułce 15.05.13, 07:10
      Arogancja, głupota, nienawiść i podłość.
    • pav2 Re: Piecha, buuuuuuu....... 15.05.13, 10:11
      Przeprosił tłumacząc się swoją wiedzą lekarską. Ciekawe, skąd on tę wiedzę posiadł? Przypuszczam, że nigdy nie zetknął się z żadną etyką, nawet lekarską.
    • boblebowsky Przeprosił. 15.05.13, 11:17
      swoją drogą ciekawe dlaczego.

boblebowsky napisał:

> Stwierdził przed chwilą w TOKFM, że A.Jolie dokonała amputacji piersi w ramkach
      > eventu mającego na celu promocje własnej osoby.
      > Niby lekarz, niby ginekolog, a głupi jak noga od stołu.
      >
      • cymber.gaj Re: Przeprosił. 15.05.13, 12:11
        boblebowsky napisał:

> swoją drogą ciekawe dlaczego.

Z powodu powszechnej negatywnej reakcji. Jarosława obleciał strach o słupki i kazał przeprosić.
    • levy Proponuję taki "event", akcję społeczną: 15.05.13, 11:50
      spotkasz pisdzielca to prewencyjnie przywal mu w ryj. Bo istnieje 99% ryzyka, że zrobi, jeśli już nie zrobił, coś durnego na czym ucierpi cały kraj.
    • obraza.uczuc.religijnych A mi się swego czasu podobał event celebryty 15.05.13, 12:14
      Piechy, który dla zdobycia poklasku przyznał się ze robił aborcje ale już nie robi.
      • volupte Re: A mi się swego czasu podobał event celebryty 15.05.13, 12:39
        Kilka tysięcy zrobił , a teraz cierpi katusze. Piekło czeka:-)
        • obraza.uczuc.religijnych Re: A mi się swego czasu podobał event celebryty 15.05.13, 12:43
          Ale eventa zrobił i dzięki temu jest parlamentarzystą.
          • volupte Re: A mi się swego czasu podobał event celebryty 15.05.13, 12:49
            Kocioł i tak juz na niego czeka:-) Tego osłowania nie ma co mu zazdroscić. Tylko głupa z siebie czasem robi:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka