Dodaj do ulubionych

Z modlitwą do Aten

IP: *.uwn.unsw.EDU.AU 28.07.04, 04:22
A poszli w buraki, fanatycy zafajdani!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: Z modlitwą do Aten IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 06:49
      Czarna zaraza wciska się wszędzie , gdy tylko poczuje szmal.
      • Gość: mesjasz Re: Z modlitwą do Aten IP: *.icpnet.pl 28.07.04, 16:48
        Ludzie! Na Boga opamiętajcie się. Ta czarna zaraza zalewa nas. Polska
        pośmiewiskiem świata. Polski kler przekroczył wszystkie granice smieszności.
    • czesia1950 Re: Z modlitwą do Aten 28.07.04, 07:42
      Czy my , Polacy, zawsze musimy przesadzać? Czy sportowcy nie mogą iść na mszę
      lub modlić się kiedy chcą, gdzie chcą lub czy wogóle chcą. Ale zrobiliśmy się
      państwem wyznaniowym. Niewierzący zaczynają się bać.
      • Gość: karolina Re: Z modlitwą do Aten IP: 80.51.252.* 28.07.04, 09:17
        MASZ RACJĘ. TYLKO CO Z TEGO JAK PROWADZI SIĘ POLITYKĘ PROWYZNANIOWĄ ,BEZ
        KSIĘDZA ANI RUSZ NA KAZDYM KROKU.
    • Gość: Juliusz z Danii CIEMNOGROD... IP: *.228.142.224.ip.tele2adsl.dk 28.07.04, 08:05
      TO ZA MALE SLOWO. KIEDY POLSKI NAROD ZMADRZEJE I POGONI CZARNYCH TAM, GDZIE ICH
      MIEJSCE - DO KOSCIOLA ...I TYLKO DO KOSCIOLA?
    • Gość: BELIAL Re: Z modlitwą do Aten IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 08:52
      Boże!!!!!!!Jeżeli istniejesz spraw aby ten ciemny naród zmądrzał i przestał
      robić z siebie pośmiewisko już nie tylko Europy ale i świata.
    • Gość: spalic pokomune [...] IP: *.client.comcast.net 28.07.04, 08:59
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: maxymili Re: Z modlitwą do Aten IP: *.css.pl / 83.238.11.* 28.07.04, 09:07
      modlitwa daje wielką siłę, oby jej nie zabrakło olimpijczykom, także Polskim
      • Gość: Anglik Re: Z modlitwą do Aten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 11:13
        Maxymili, popieram Twój punkt widzenia - jedyny na razie wyważony głos w tym
        wątku. Nawet jeśli "polski" pisze się małą literą.
      • formozus1 Madonna w klapie,klapa na oczach,modlitewnikwgarśc 28.07.04, 11:41
        .
        Modlę się o rozum 40 lat i jestem głupszy niż przed.
        Zaiste wielka jest siła modlitwy.
        Mój znajomy, ateistyczna kanalia, skończył studia i uśmiecha się ironicznie,
        kiedy mówi mi dzień dobry.
        Wierzę w to, że Bóg wysłucha wreszcie mych modlitw.
        Szczęść Boże wszystkim rozmodlonym.

• Gość: nowa biblia Re: Z modlitwą do Aten IP: *.client.comcast.net 28.07.04, 09:09
      Modlitwa dla boksera, w narozniku, przed gongiem:

Pozwol, o Panie!, bym temu z przeciwka tak przypierdrabnal, zeby sie do
      dziesieciu nie podniosl.
      • Gość: stenn Re: Z modlitwą do Aten IP: 213.227.80.* 28.07.04, 09:42
        :-)))

Dzięki, poprawiłeś mi tym humor z samego rana.
      • Gość: Anglik Re: Z modlitwą do Aten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 11:16
        Ej, ale to juz chyba nie ksiądz Edward Pleń, tylko bardziej Marek Koterski z
        końcówki "Dnia świra"... ;-)
      • Gość: Henryk Re: Z modlitwą do Aten IP: 82.160.16.* 29.07.04, 18:36
        Zaiste - fajna modlitwa i prawie bez wulgaryzmów.
        • Gość: Henryk Re: Z modlitwą do Aten IP: 82.160.30.* 29.07.04, 18:45
          A to "przypierdrabnal" - nie do podrobienia:-)).
    • Gość: cypherll Modlitwa sejmowa IP: *.hospvd.ch 28.07.04, 09:10
      Panie Boze! dziś znowu znalazłem się w ławce sejmowej. Jest mi smutno, choć
      wiem, że w partii każdy ma swe miejsce i potrzebni są też ci co nic jeszcze nie
      nakradli. Panie, proszę Cię o wiarę w swe umiejętności i o sekretarke, co umili
      mi czas, oraz powod zebym uwierzyl, że w życiu wzrasta się stopniowo. Pomóż mi
      budować prawdziwą chalupe, radować się wspólnie z każdego nowego samochodu, i
      cieszyc sie z goryczy porażki moich sasiadow. Strzeż mnie od sadow i wspieraj w
      dążeniu do znalezienia właściwego miejsca na parkingu sejmowym. A gdybys
      jeszcze tylko wiedzial o jakiejs posadzie w Ministerstwie Zdrowia to znasz moj
      numer.......
      • Gość: karolina Re: Modlitwa sejmowa IP: 80.51.252.* 28.07.04, 09:21
        Modlitwa jest super, trzeba ją wydrukować i podrzucić do skrzynek poselskich,
        przecież biedaki do tej pory źle modlili się.Ubogacą się.
      • Gość: Observer Re: Modlitwa sejmowa IP: *.ub.Uni-Osnabrueck.DE 28.07.04, 09:22
        Medali i tak nie bedzie! Sukcesy sportowe zapewnia tylko sport masowy.
        Proponuje zwiekszyc naklad modlitewnika tak by mozna bylo go rozdawac
        obowiazkowo na lekcjach wuefu w szkolach.Pieniadze da Bruksela w ramach programu
        upowszechniania sportu.
      • Gość: Ania Re: Modlitwa sejmowa IP: 194.98.93.* 28.07.04, 09:24
        Swietnie napisane. A moze skontaktujesz sie z duszpasterzem rzadowym ? Nie
        watpie, ze w Polsce tez takiego mamy. Modlitewnik rzadowy ? Dlaczego nie ?
        Jak tak dalej w Polsce bedzie to nie zdziwie sie, gdy zarejestruja firme
        sprzedajaca odpusty ! A stad tylko krok do palenia czarownic na stosie!
    • Gość: jack Chinczyki tez maja swoje ksiazeczki Mao IP: *.proxy.aol.com 28.07.04, 09:22
      A panstwa afryki podrownikowej przyjezdzaja na zawody z szamanem, ktory zaklina
      przeciwnikow.
      Dobry modlitewnik nigdy nie zaszkodzi.
      • Gość: Jaro Re: Chinczyki tez maja swoje ksiazeczki Mao IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.07.04, 09:35
        Dobre porównanie - istotnie, jesteśmy na poziomie państw Afryki podrównikowej.
    • Gość: nasyp ale jaja IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 28.07.04, 09:23
      Nie wierze ze to prawda. To jak z Monty Pytona. Dla mnie bomba! Tez poprosze
      jeden egzempl. Milo jest sie czasem posmiac.
    • Gość: Józek Re: Z modlitwą do Aten IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 09:25
      To i ich całkowicie porąbało?!
    • Gość: Jaro Re: Z modlitwą do Aten IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.07.04, 09:32
      A co, jak ktoś jest niewierzący?

I my się smiejemy z talibów???
    • Gość: Zenon Re: Z modlitwą do Aten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 09:37
      Modlitewniki ostatniej szansy?
    • Gość: Slw Re: Z modlitwą do Aten IP: *.toya.net.pl 28.07.04, 09:40
      A mnie interesuje kto wylozyl kase na duchowe wsparcie naszych sportowcow.
    • monster1972 to jest żart, tak? 28.07.04, 09:56
      No z krzesła spadłem...

Zamiast porządnie trenowac zawodnik, ktory trafi na ławkę rezerwowych ma sie
      modlic?

Ale brakuje modlitwy koksiarza w tej mądrej ksiązeczce:-)
      Moze tak:

"Panie spraw prosze, aby te mendy z komisji antydopingowej zagapili sie na
      moment cobym mógł wlać do zbiorniczka przygotowany wczesniej mocz mojej
      dziewczyny"

:-)

ehhehehehe
      to lepsze niż skecze Ani Mru Mru, a sadzilem ze nikt ich nie przebije:-)

BRAWO!
    • Gość: spokojny i co jeszcze? zróbcie modlitewnik jak sram w kiblu IP: *.mtm-info.pl 28.07.04, 10:06
      pasiprzuchy juz całkiem zeswirowali!dawniej obowiązkowa czerwona ksiązeczka
      dzis modlitewnik !i to nie jeden !na kazdą okazje inny.Chore społeczenstwo co
      sie tak daje omamiac!!!!
    • Gość: sernik Re: Z modlitwą do Aten IP: *.mtm-info.pl 28.07.04, 10:13
      popieprzony kraj !!! RZĄDZĄ CZARNE GRUBASY W SUTANNACH I ZŁODZIEJE PÓŁGŁÓWKI
      TYPU LEPER .GDZIE JESZCZE SIE MAMY MODLIC PACANY?ZAMAWIAM MODLITEWNIK DO
      STOSUNKU SEX.
    • Gość: zuk Re: Z modlitwą do Aten IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 28.07.04, 10:18
      innymi slowy, gdy ewentualnie ci biedni sportowcy cos tam wygraja (juz oczywiscie sama idea modlitwy
      o WYGRANIE wydaje mi sie kpina), to nie bedzie to zasluga ich ciezkiej wczesniejszej pracy, a modlitwy
      dwoch prymasa sportowego, czy jakmutam...
    • Gość: Visus Re: Z modlitwą do Aten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:22
      Wyniki polskiej opinii internetowej: 2 listy za, 22 przeciw. A modlitewniki i
      tak wydrukujemy za pieniądze podatnika i tak je wręczymy wszystkim sportowcom,
      czy chcą czy nie! Oto polska konstytucyjna "bezstronność władz" w sprawie
      przekonań religijnych.
      Zgroza i skandal!
    • Gość: karol w. o cholera! IP: 142.106.113.* 28.07.04, 14:22
      takie wiesci dochodza jedynie z czarnych peryferii europy.
    • nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Z modlitwą do Aten 28.07.04, 16:51
      czytam te wasze wypowiedzi i zapewniam was ze w życiu nie doświadczylem
      większej nietolerancji niż tu na tym forum
      • Gość: Henryk Re: Z modlitwą do Aten IP: 82.160.30.* 29.07.04, 19:05
        Też czytam (i piszę) te wypowiedzi i zapewniam Pana(ią), że w życiu (doczesnym na FK) nie doświadczyłem większej okazji do wyśmiania wszechobecności w RP przedstawicieli KK.

Bo co ma począć Pan Bóg gdy ten z drugiego narożnika zwróci się do Niego w te słowa?

-"Modlitwa dla boksera, w narozniku, przed gongiem:

Pozwol, o Panie!, bym temu z przeciwka tak przypierdrabnal, zeby sie do
        dziesieciu nie podniosl."
    • Gość: ION I chyba na tym koniec olimpiady. IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 28.07.04, 18:00
      Modlić sie tylko o to, aby zarobili.
    • Gość: Tex Re: Z modlitwą do Aten IP: *.biosci.ohio-state.edu 28.07.04, 20:02
      No i przywioza jakies pare zasmarkanych medali w dyscyplinach ktore uprawia po
      20 osob na swiecie, a PKOL odtrabi kolejny sukces.
      Ciekawe tez czy jest "Modlitwa po tym jak po raz kolejny dostalismy lomot".
      Przydac sie tez moze Janasowi i jego orlom.
      Modlcie sie dalej, to rywali moze tak brzuch rozboli ze smiechu ze wygracie.
    • kozaczek3 Siła modlitwy jest przeogromna, zawsze i wszędzie! 28.07.04, 21:00
      Wojsko ma swoich kapelanów.
      Celnicy mają swoich kapelanów.
      Policjanci mają swoich kapelanów.
      Strażacy mają swoich kapelanów.
      Służba więzienna ma swoich kapłanów.
      Służba zdrowia ma swoich kapłanów.
      Pocztowcy mają swego kapłana.
      A co sportowcy to gorsi??
      Uważam, że każda dyscyplina sportu powinna mieć swego kapłana, który opracuje
      właściwą modlitwę na miejscu zawodów.
      No to co, że z dziesięcioboistą pojedzie, dziesięciu działaczy, dziesięciu
      trenerów i dziesięciu kapłanów i tak przewali.
      Amen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka