Gość: Pele IP: *.uwn.unsw.EDU.AU 28.07.04, 04:22 A poszli w buraki, fanatycy zafajdani!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: Z modlitwą do Aten IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 06:49 Czarna zaraza wciska się wszędzie , gdy tylko poczuje szmal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesjasz Re: Z modlitwą do Aten IP: *.icpnet.pl 28.07.04, 16:48 Ludzie! Na Boga opamiętajcie się. Ta czarna zaraza zalewa nas. Polska pośmiewiskiem świata. Polski kler przekroczył wszystkie granice smieszności. Odpowiedz Link Zgłoś
czesia1950 Re: Z modlitwą do Aten 28.07.04, 07:42 Czy my , Polacy, zawsze musimy przesadzać? Czy sportowcy nie mogą iść na mszę lub modlić się kiedy chcą, gdzie chcą lub czy wogóle chcą. Ale zrobiliśmy się państwem wyznaniowym. Niewierzący zaczynają się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Z modlitwą do Aten IP: 80.51.252.* 28.07.04, 09:17 MASZ RACJĘ. TYLKO CO Z TEGO JAK PROWADZI SIĘ POLITYKĘ PROWYZNANIOWĄ ,BEZ KSIĘDZA ANI RUSZ NA KAZDYM KROKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juliusz z Danii CIEMNOGROD... IP: *.228.142.224.ip.tele2adsl.dk 28.07.04, 08:05 TO ZA MALE SLOWO. KIEDY POLSKI NAROD ZMADRZEJE I POGONI CZARNYCH TAM, GDZIE ICH MIEJSCE - DO KOSCIOLA ...I TYLKO DO KOSCIOLA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Z modlitwą do Aten IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 08:52 Boże!!!!!!!Jeżeli istniejesz spraw aby ten ciemny naród zmądrzał i przestał robić z siebie pośmiewisko już nie tylko Europy ale i świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spalic pokomune [...] IP: *.client.comcast.net 28.07.04, 08:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxymili Re: Z modlitwą do Aten IP: *.css.pl / 83.238.11.* 28.07.04, 09:07 modlitwa daje wielką siłę, oby jej nie zabrakło olimpijczykom, także Polskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anglik Re: Z modlitwą do Aten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 11:13 Maxymili, popieram Twój punkt widzenia - jedyny na razie wyważony głos w tym wątku. Nawet jeśli "polski" pisze się małą literą. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Madonna w klapie,klapa na oczach,modlitewnikwgarśc 28.07.04, 11:41 . Modlę się o rozum 40 lat i jestem głupszy niż przed. Zaiste wielka jest siła modlitwy. Mój znajomy, ateistyczna kanalia, skończył studia i uśmiecha się ironicznie, kiedy mówi mi dzień dobry. Wierzę w to, że Bóg wysłucha wreszcie mych modlitw. Szczęść Boże wszystkim rozmodlonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa biblia Re: Z modlitwą do Aten IP: *.client.comcast.net 28.07.04, 09:09 Modlitwa dla boksera, w narozniku, przed gongiem: Pozwol, o Panie!, bym temu z przeciwka tak przypierdrabnal, zeby sie do dziesieciu nie podniosl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stenn Re: Z modlitwą do Aten IP: 213.227.80.* 28.07.04, 09:42 :-))) Dzięki, poprawiłeś mi tym humor z samego rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anglik Re: Z modlitwą do Aten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 11:16 Ej, ale to juz chyba nie ksiądz Edward Pleń, tylko bardziej Marek Koterski z końcówki "Dnia świra"... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Z modlitwą do Aten IP: 82.160.16.* 29.07.04, 18:36 Zaiste - fajna modlitwa i prawie bez wulgaryzmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Z modlitwą do Aten IP: 82.160.30.* 29.07.04, 18:45 A to "przypierdrabnal" - nie do podrobienia:-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypherll Modlitwa sejmowa IP: *.hospvd.ch 28.07.04, 09:10 Panie Boze! dziś znowu znalazłem się w ławce sejmowej. Jest mi smutno, choć wiem, że w partii każdy ma swe miejsce i potrzebni są też ci co nic jeszcze nie nakradli. Panie, proszę Cię o wiarę w swe umiejętności i o sekretarke, co umili mi czas, oraz powod zebym uwierzyl, że w życiu wzrasta się stopniowo. Pomóż mi budować prawdziwą chalupe, radować się wspólnie z każdego nowego samochodu, i cieszyc sie z goryczy porażki moich sasiadow. Strzeż mnie od sadow i wspieraj w dążeniu do znalezienia właściwego miejsca na parkingu sejmowym. A gdybys jeszcze tylko wiedzial o jakiejs posadzie w Ministerstwie Zdrowia to znasz moj numer....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Modlitwa sejmowa IP: 80.51.252.* 28.07.04, 09:21 Modlitwa jest super, trzeba ją wydrukować i podrzucić do skrzynek poselskich, przecież biedaki do tej pory źle modlili się.Ubogacą się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: Modlitwa sejmowa IP: *.ub.Uni-Osnabrueck.DE 28.07.04, 09:22 Medali i tak nie bedzie! Sukcesy sportowe zapewnia tylko sport masowy. Proponuje zwiekszyc naklad modlitewnika tak by mozna bylo go rozdawac obowiazkowo na lekcjach wuefu w szkolach.Pieniadze da Bruksela w ramach programu upowszechniania sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Modlitwa sejmowa IP: 194.98.93.* 28.07.04, 09:24 Swietnie napisane. A moze skontaktujesz sie z duszpasterzem rzadowym ? Nie watpie, ze w Polsce tez takiego mamy. Modlitewnik rzadowy ? Dlaczego nie ? Jak tak dalej w Polsce bedzie to nie zdziwie sie, gdy zarejestruja firme sprzedajaca odpusty ! A stad tylko krok do palenia czarownic na stosie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Chinczyki tez maja swoje ksiazeczki Mao IP: *.proxy.aol.com 28.07.04, 09:22 A panstwa afryki podrownikowej przyjezdzaja na zawody z szamanem, ktory zaklina przeciwnikow. Dobry modlitewnik nigdy nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Chinczyki tez maja swoje ksiazeczki Mao IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.07.04, 09:35 Dobre porównanie - istotnie, jesteśmy na poziomie państw Afryki podrównikowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasyp ale jaja IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 28.07.04, 09:23 Nie wierze ze to prawda. To jak z Monty Pytona. Dla mnie bomba! Tez poprosze jeden egzempl. Milo jest sie czasem posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Z modlitwą do Aten IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 09:25 To i ich całkowicie porąbało?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Z modlitwą do Aten IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.07.04, 09:32 A co, jak ktoś jest niewierzący? I my się smiejemy z talibów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Z modlitwą do Aten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 09:37 Modlitewniki ostatniej szansy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slw Re: Z modlitwą do Aten IP: *.toya.net.pl 28.07.04, 09:40 A mnie interesuje kto wylozyl kase na duchowe wsparcie naszych sportowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 to jest żart, tak? 28.07.04, 09:56 No z krzesła spadłem... Zamiast porządnie trenowac zawodnik, ktory trafi na ławkę rezerwowych ma sie modlic? Ale brakuje modlitwy koksiarza w tej mądrej ksiązeczce:-) Moze tak: "Panie spraw prosze, aby te mendy z komisji antydopingowej zagapili sie na moment cobym mógł wlać do zbiorniczka przygotowany wczesniej mocz mojej dziewczyny" :-) ehhehehehe to lepsze niż skecze Ani Mru Mru, a sadzilem ze nikt ich nie przebije:-) BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny i co jeszcze? zróbcie modlitewnik jak sram w kiblu IP: *.mtm-info.pl 28.07.04, 10:06 pasiprzuchy juz całkiem zeswirowali!dawniej obowiązkowa czerwona ksiązeczka dzis modlitewnik !i to nie jeden !na kazdą okazje inny.Chore społeczenstwo co sie tak daje omamiac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sernik Re: Z modlitwą do Aten IP: *.mtm-info.pl 28.07.04, 10:13 popieprzony kraj !!! RZĄDZĄ CZARNE GRUBASY W SUTANNACH I ZŁODZIEJE PÓŁGŁÓWKI TYPU LEPER .GDZIE JESZCZE SIE MAMY MODLIC PACANY?ZAMAWIAM MODLITEWNIK DO STOSUNKU SEX. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuk Re: Z modlitwą do Aten IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 28.07.04, 10:18 innymi slowy, gdy ewentualnie ci biedni sportowcy cos tam wygraja (juz oczywiscie sama idea modlitwy o WYGRANIE wydaje mi sie kpina), to nie bedzie to zasluga ich ciezkiej wczesniejszej pracy, a modlitwy dwoch prymasa sportowego, czy jakmutam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Visus Re: Z modlitwą do Aten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:22 Wyniki polskiej opinii internetowej: 2 listy za, 22 przeciw. A modlitewniki i tak wydrukujemy za pieniądze podatnika i tak je wręczymy wszystkim sportowcom, czy chcą czy nie! Oto polska konstytucyjna "bezstronność władz" w sprawie przekonań religijnych. Zgroza i skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. o cholera! IP: 142.106.113.* 28.07.04, 14:22 takie wiesci dochodza jedynie z czarnych peryferii europy. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Z modlitwą do Aten 28.07.04, 16:51 czytam te wasze wypowiedzi i zapewniam was ze w życiu nie doświadczylem większej nietolerancji niż tu na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Z modlitwą do Aten IP: 82.160.30.* 29.07.04, 19:05 Też czytam (i piszę) te wypowiedzi i zapewniam Pana(ią), że w życiu (doczesnym na FK) nie doświadczyłem większej okazji do wyśmiania wszechobecności w RP przedstawicieli KK. Bo co ma począć Pan Bóg gdy ten z drugiego narożnika zwróci się do Niego w te słowa? -"Modlitwa dla boksera, w narozniku, przed gongiem: Pozwol, o Panie!, bym temu z przeciwka tak przypierdrabnal, zeby sie do dziesieciu nie podniosl." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ION I chyba na tym koniec olimpiady. IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 28.07.04, 18:00 Modlić sie tylko o to, aby zarobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tex Re: Z modlitwą do Aten IP: *.biosci.ohio-state.edu 28.07.04, 20:02 No i przywioza jakies pare zasmarkanych medali w dyscyplinach ktore uprawia po 20 osob na swiecie, a PKOL odtrabi kolejny sukces. Ciekawe tez czy jest "Modlitwa po tym jak po raz kolejny dostalismy lomot". Przydac sie tez moze Janasowi i jego orlom. Modlcie sie dalej, to rywali moze tak brzuch rozboli ze smiechu ze wygracie. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Siła modlitwy jest przeogromna, zawsze i wszędzie! 28.07.04, 21:00 Wojsko ma swoich kapelanów. Celnicy mają swoich kapelanów. Policjanci mają swoich kapelanów. Strażacy mają swoich kapelanów. Służba więzienna ma swoich kapłanów. Służba zdrowia ma swoich kapłanów. Pocztowcy mają swego kapłana. A co sportowcy to gorsi?? Uważam, że każda dyscyplina sportu powinna mieć swego kapłana, który opracuje właściwą modlitwę na miejscu zawodów. No to co, że z dziesięcioboistą pojedzie, dziesięciu działaczy, dziesięciu trenerów i dziesięciu kapłanów i tak przewali. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś