Dodaj do ulubionych

Śwęta krowa Godson

20.06.13, 20:45
Może w mediach opowiadać największe glupoty i ma za soba argument. Jest czarny. Mimo tego że opwiada glupoty, gó... wie o Polsce nikt temu poslowi nie zwróci uwagi, ze ględzi. pieprzy, nudzi i majaczy. Bo to ociera sie będzie o rasizm. A czy kazdy czarny jest madry? Pewnie Godson? Panie Tusk weż pan tego posła i naucz historii Polski, i czegoś o Polsce ogólnie. Jak zda polski egzamin na poziomie matury może występować w sprawach Polski. Na razie , nie wiem dlaczego , caly czas kojarzy mi się z tzw. nigeryjskim przekrętem i piratach porywajacych w jego kraju ludzi . On pewnie tego nie robi ale niech mnie przekona, że on tylko jest posłem z Łodzi i tyle.Na razie ciągle ogłasza, że jest poslem pana boga.
Obserwuj wątek
    • godz-0800 Re: Śwęta krowa Godson 20.06.13, 21:11
      Dlaczego?, Biedroń nieźle go dzisiaj odprawił....inteligentnie wspomniał coś o bananach.
    • veglie Re: Śwęta krowa Godson 20.06.13, 21:14
      Krowa krową, ale buhaj Donek świętszy.
    • lionold Re: Już jesteś blisko 20.06.13, 22:34
      "Czarna krowa w kropki bordo". Powiedz od razu rydzykowy chrześcijaninie, że jest niedomyty.
    • rzewuski1 Re: Śwęta krowa Godson 20.06.13, 22:38
      Czepiasz się, nie tylko Gdodson gada głupoty w sejmie, większość posłów właśnie to robi.
      Mówią od rzeczy tak jakby uciekli z wariatkowa.
      • piotr7777 ależ on nie mówi głupot 22.06.13, 06:32
        ...tylko rzeczy jak najbardziej oczywiste i słuszne. W sposób spokojny, nieagresywny i stonowany. A językiem polskim posługuje się bardzo dobrze.
        Faktycznie nie udał się politpoprawnym, ale więcej może zrobić dla przełamania uprzedzeń antyrasistowskich niż wszystkie te lewackie organizacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka