Dodaj do ulubionych

Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!!

06.07.13, 19:42
Oni mówią o zdradzie? Oni pachołki globalnych korporacji, sługusy Watykanu, zdrajcy którzy chcieli zrobić z Polski amerykańską tarczę, zdrajcy którzy rozłożyli cały polski przemysł! I te śmiecie mówią o Generale Jaruzelskim jako o zdrajcy? I jeszcze opluwają PRL, gnoje którzy zaprowadzili tutaj IVRP. kraj nędzy i rozpaczy, gdzie jakakolwiek paca na etacie jest wielkim luksusem, gdzie ludzie umierają na uleczalne choroby bo kler czy ulgi podatkowe dla oligarchii są ważniejsze niż służba zdrowia.
Żałosne! Polska prawica to synonim najgorszego zeszmacenia jakie można sobie wyobrazić!
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 19:47
      to stan permanentny u ciebie , zygaj se.
      • taziuta Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 19:50
        m.c.hrabia napisał:

> to stan permanentny u ciebie , zygaj se.

Przyznaj hrabio, że coś w tym jest, co mówi założyciel wątku. POPiS to ewidentne sługusy USA i Watykanu (i zdrajcy interesów Polski). Tyle, że SLD, jak rządziło niczym się od nich nie różniło - patrz nasz udział w napaści na Irak, chociażby...
        • m.c.hrabia Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 20:01
          nie oceniam treści , oceniam "stan ducha"
        • wiosnaludzikow Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 20:40
          POPiS to ewidentn
          > e sługusy USA i Watykanu (i zdrajcy interesów Polski).
          W ocenie postkomunistycznej lewicy wspierającej Jaruzelskiego masz na myśli Szymany i więzienia CIA w Polsce ? Masz na myśli nasze uczestnictwo w bezsensownej wojnie w Iraku ?
          Co do Watykanu to masz na myśli podpisany przez Kwaśniewskiego konkordat i Komisję Majątkową z jej członkiem Markiem Siwcem ?
          Czy można mieć aż tak krótką pamięć?
          • taziuta Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 20:58
            wiosnaludzikow napisał:

/.../
            > W ocenie postkomunistycznej lewicy wspierającej Jaruzelskiego masz na myśli Szymany i
            > więzienia CIA w Polsce ? Masz na myśli nasze uczestnictwo w bezsensownej wojnie w
            > Iraku?
            > Co do Watykanu to masz na myśli podpisany przez Kwaśniewskiego konkordat i Komisję
            > Majątkową z jej członkiem Markiem Siwcem ?
            > Czy można mieć aż tak krótką pamięć?

Owszem mam to wszystko na myśli, tyle że dokładnie takie same zarzuty należy stawiać POPiS-owi. Jakaś ta nasza klasa polityczna cała skundlona... :/
            • wiosnaludzikow Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 21:24
              taziuta napisał:

> Owszem mam to wszystko na myśli, tyle że dokładnie takie same zarzuty należy st
              > awiać POPiS-owi. Jakaś ta nasza klasa polityczna cała skundlona... :/
              W treści do której się odnosiłem mowa była, że to wyłączne cechy prawicy. Brawo !
    • spitek19 "Rzygać" przez "rz" 06.07.13, 19:53
      Otaczają mnie idioci...
      • jola.iza1 Re: "Rzygać" przez "rz", a ?? 06.07.13, 20:00
        Pszyszło młodemu do głowy, że : rzygać, sr..., i take taam , w temacie montka lecą z automatu?
        Pewnie niekoniecznie :)
      • godz-0800 Re: "Rzygać" przez "rz" 06.07.13, 20:07
        spitek19 napisał:

> Otaczają mnie idioci...
        • spitek19 Re: "Rzygać" przez "rz" 06.07.13, 20:08
          >
      • jola.iza1 Re: idźmy dalej, wszak odbiegamy od TEMATA 06.07.13, 20:32
        pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBygacz
    • wiosnaludzikow Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 20:37
      tornson napisał:

> Oni mówią o zdradzie? Oni pachołki globalnych korporacji, sługusy Watykanu, zdr
      > ajcy którzy chcieli zrobić z Polski amerykańską tarczę, zdrajcy którzy rozłożyl
      > i cały polski przemysł! I te śmiecie mówią o Generale Jaruzelskim jako o zdrajc
      > y? I jeszcze opluwają PRL, gnoje którzy zaprowadzili tutaj IVRP. kraj nędzy i r
      > ozpaczy, gdzie jakakolwiek paca na etacie jest wielkim luksusem, gdzie ludzie u
      > mierają na uleczalne choroby bo kler czy ulgi podatkowe dla oligarchii są ważni
      > ejsze niż służba zdrowia.
      > Żałosne! Polska prawica to synonim najgorszego zeszmacenia jakie można sobie wy
      > obrazić!
      Nie jestem Polską Prawicą ale powiem, że być może Tobie "rzygać się chce" bo może masz mdłości z bezsilności i braku argumentów. Naubliżałeś tu wszystkim od śmieci tym bardziej kompromitując swojego guru Jaruzelskiego.....czyli jak komunista...ludzie to śmiecie. Opanuj się chłopie.
      • jola.iza1 Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 20:49
        wiosnaludzikow napisał:
        . Naubliżałeś tu wszystkim od
        > śmieci tym bardziej kompromitując swojego guru Jaruzelskiego.....czyli jak komu
        > nista...ludzie to śmiecie. Opanuj się chłopie.
        dawaj, cUś przegapiłam ? Głównie OBELGI ?
        • wiosnaludzikow Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 21:03
          jola.iza1 napisała:

> dawaj, cUś przegapiłam ? Głównie OBELGI ?
          Oni pachołki globalnych korporacji, sługusy Watykanu, zdrajcy
          te śmiecie
          gnoje
          Polska prawica to synonim najgorszego zeszmacenia jakie można sobie wyobrazić!
          • jola.iza1 Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 21:09
            wiosnaludzikow napisał:
            > Oni pachołki globalnych korporacji, sługusy Watyka/ ?nu, zdrajcy
            > te śmiecie
            > gnoje
            > Polska prawica to synonim najgorszego zeszmacenia jakie można sobie wyobrazić!
            To tylko opinia, mocno powiedziana, ale ,że obelgi
            • wiosnaludzikow Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 21:22
              jola.iza1 napisała:

> wiosnaludzikow napisał:
              > > Oni pachołki globalnych korporacji, sługusy Watyka/ ?nu, zdrajcy
              > > te śmiecie
              > > gnoje
              > > Polska prawica to synonim najgorszego zeszmacenia jakie można sobie wyobr
              > azić!
              > To tylko opinia, mocno powiedziana, ale ,że obelgi
              No to jesteś bezrozumnym i żle wychowanym : zdrajcą, gnojem i ludzkim śmieciem :)
              • jola.iza1 Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 21:59
                wiosnaludzikow napisał:
                > No to jesteś bezrozumnym i żle wychowanym : zdrajcą, gnojem i ludzkim śmieciem
                > :)
                www.proszynski.pl/Fragment-fld-11-30981-.html
                No to jestem, ale, żeby obelgi ? Nie takie czytałam od zwolenników PO :)
                • wiosnaludzikow Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 22:05
                  jola.iza1 napisała:

> > No to jesteś bezrozumnym i żle wychowanym : zdrajcą, gnojem i ludzkim śmi
                  > eciem
                  > > :)
                  > www.proszynski.pl/Fragment-fld-11-30981-.html
                  > No to jestem, ale, żeby obelgi ? Nie takie czytałam od zwolenników PO :)
                  Nie mówię, że są to największe z możliwych ale twierdzę, że są to oczywiście obelgi.
                • boblebowsky Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 22:08
                  jola.iza1 napisała:

> > No to jesteś bezrozumnym i żle wychowanym : zdrajcą, gnojem i ludzkim śmi
                  > eciem
                  > > :)
                  > www.proszynski.pl/Fragment-fld-11-30981-.html
                  > No to jestem, ale, żeby obelgi ? Nie takie czytałam od zwolenników PO :)

No cóż joluś, skoro określenie kogoś śmieciem nie jest dla ciebie obelgą....:)))
                  Znowu pite było czy rzeczywiście łączą cię z tomsonem wspólne poglądy na świat?
                  • wiosnaludzikow Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 22:14
                    boblebowsky napisał:

> Znowu pite było czy rzeczywiście łączą cię z tomsonem wspólne poglądy na świat?
                    Jak w dużej polityce. Nieważne poglądy, argumenty. Ważne kto za którą drużyną kibicuje. Ot polityczne kibolstwo.
                    • boblebowsky Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 22:18
                      wiosnaludzikow napisał:

> boblebowsky napisał:
                      >
                      > > Znowu pite było czy rzeczywiście łączą cię z tomsonem wspólne poglądy na
                      > świat?
                      > Jak w dużej polityce. Nieważne poglądy, argumenty. Ważne kto za którą drużyną k
                      > ibicuje. Ot polityczne kibolstwo.

Dużo w tym prawdy. I jak rozumiem, że można mieć lewicowe poglądy tak na obronę kogoś takiego jak tomosn widzę tylko dwa wytłumaczenia, albo czub jak on, albo pite było i znowu Jolkę poniosło:)
    • man_sapiens Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 21:07
      Gdyby tak jeszcze zachciałoby się włączyć słownik ortograficzny...
      • jola.iza1 Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 21:19
        man_sapiens napisał:

> Gdyby tak jeszcze zachciałoby się włączyć słownik ortograficzny...
        Podpowiedz : PrezydentU
        MichnikU
        Żakowiczu?
        I tym wszystkim "gazeta. pl", redaktorom ?
    • rzewuski1 Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 21:13
      To rzygaj , nie jesteś od nich lepszy.
    • remik.bz Nakop im do "życi" n/t 06.07.13, 21:37
    • tornson No to bezmózgie gimbusy mają używanie 06.07.13, 22:17
      z czepiania się literówek.
      • wiosnaludzikow bezmózgie 06.07.13, 22:19
        tornson napisał:

> z czepiania się literówek.
        Odbiło Ci dzisiaj :(
      • boblebowsky Tylko bezmózg 06.07.13, 22:26
        nie odróżnia literówek od ordynarnych błędów ortograficznych.

tornson napisał:

> z czepiania się literówek. bezmózg
        • m.c.hrabia Re: Tylko bezmózg 06.07.13, 22:44
          boblebowsky napisał:

> nie odróżnia literówek od ordynarnych błędów ortograficznych.

prawdziwy czekista ma gdzieś ortografię , ortografia to wielkopański przeżytek ,
          żaden prawdziwy rewolucjonista dupy sobie czymś tak burżujskim nie zawraca.
          • dr.krisk Właśnie tak! 06.07.13, 22:52
            Tu rewolucja światowa, masy się burzą, sprawiedliwośc klasowa u bram - a jakimś tam żet z kropką będziemy się szczypać?
            Zali się pancernikom na redzie stępiły dzioby ze stali???? Precz z mieszczańskim przywiązanim do ortografii - tera czas na proletariackie żyganie!!!
            • jola.iza1 Re:Nie obrażaj, proszę. 06.07.13, 23:05

wikul napisał
              • ave.duce Co ma do postu dr.Kriska jakiś [...] wikul? 07.07.13, 08:46
                Znasz moje zdanie nt. chamstwa na FK.
          • jola.iza1 Re: Tylko bezmózg 06.07.13, 23:00
            m.c.hrabia napisał:
            > prawdziwy czekista ma gdzieś ortografię , ortografia to wielkopański przeżytek
            > ,
            > żaden prawdziwy rewolucjonista dupy sobie czymś tak burżujskim
            Nio, ładnie ci to wyJszło, burżujska ortografia :)
            Ój boli hrabiego/prawie , że niekoniecznie, zawsze , na zawsze ma rację :)
        • jola.iza1 Re: Tylko bezmózg 06.07.13, 22:48
          boblebowsky napisał: ....
          Jesteś pewien ?
          Nie na Ż, rzecz polega, jak się nima, co się lubi, to się czepia, prawda?
          • boblebowsky Re: Tylko bezmózg 06.07.13, 23:06
            jola.iza1 napisała:

> boblebowsky napisał: ....
            > Jesteś pewien ?
            > Nie na Ż, rzecz polega, jak się nima, co się lubi, to się czepia, prawda?

Taaaa.... Jak brakuje rozumku to lepiej skorzystać okazji....:))
            • jola.iza1 Re: Tylko bezmózg 06.07.13, 23:37
              boblebowsky napisał:

-Taaaa.... Jak brakuje rozumku to lepiej skorzystać okazji....:))-
              tak, dokładnie, ujmę to inaczej : jak się nima co się chce , to się czepia tornsona, a Tusku hulaj dusza\
              wikul napisał
              • boblebowsky Re: Tylko bezmózg 06.07.13, 23:44
                jola.iza1 napisała:

> boblebowsky napisał:
                >
                > -Taaaa.... Jak brakuje rozumku to lepiej skorzystać okazji....:))-
                > tak, dokładnie, ujmę to inaczej : jak się nima co się chce , to się czepia t
                > ornsona, a Tusku hulaj dusza\
                > wikul napisał

Na szczęście tomson daje ci dokładnie to czego oczekujesz.
                Muszę przyznać, że w ogóle nie jestem tym zaskoczony:))
    • zapijaczony_ryj POPIS to wymysł twojej chorej wyobraźni 06.07.13, 23:00
      Nie ma czegś takiego, jak by było to od 2005 roku do dzis rzadził by Kaczyński z Tuskiem!
      Wbij sobie do tego pustego łba
      • wiosnaludzikow Re: POPIS to wymysł twojej chorej wyobraźni 07.07.13, 08:52
        zapijaczony_ryj napisał:

> Nie ma czegś takiego, jak by było to od 2005 roku do dzis rzadził by Kaczyński
        > z Tuskiem!
        > Wbij sobie do tego pustego łba
        Formalnie masz oczywiście rację ale Ci co tak piszą, ja też, mają na myśli steropianowy duopol.
    • behemot17-13 Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 23:42
      jestem z tobą, czuwaj towarzyszu, bądź zawsze wierny ideałom. boże, pobłogosław Związek Radziecki, nie zapominaj o starych towarzyszach broni i uroń chociaż łezkę po budowniczych peerelu. się wzruszyłem i dopadła mnie nostalgia za widokiem - leżących na korytarzach szpitalnych, manufaktur zwanych przedsiębiorstwami, przestarzałych typów czołgów na Odrze służących za tarczę, luksusem zdobycia talonu na produkty luksusowe jak: trąbka, pompa i organy. był raj, było eldorado, była szczęśliwość powszechna, niepotrzebnie obywatele wybrzydzali, zgodzisz się obywatelu tornson?
      • m.c.hrabia Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 06.07.13, 23:45
        był raj, było eldorado, była szczęśliwość powszechna, niepotrzebnie obywatele wybrzydzali, zgodzisz się obywatelu tornson?
      • jola.iza1 Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 07.07.13, 00:03
        Ależ , panie nik behemot17-13, pozajączkowało się troszeczQ?

dopadła mnie nostalgia za widoki
        > em - leżących na korytarzach szpitalnych
        A wystarczyło pójść dzisiaj na nefrologię, albo na alergologię.
        Na ścianie wschodniej, dokładnie rzecz ujmując, taka mała wieś, Lublin sie nazywa.
        Zapraszam na korytarze szpitalne, lepsze, kapitalistyczne, a nie jakieś takiwś komuchowate.
        • behemot17-13 Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 07.07.13, 00:34
          pani jolu. izo1 - wic polega na tym, że kiedyś markowano leczenie, dzisiaj nawet nie próbuje się robić dobrego wrażenia do złej gry. wówczas i obecnie służba zdrowia jest w opłakanym stanie. chorego traktuje się jak intruza. taki przykład, mama została skierowana do szpitala na badania, na godz. 8.00, po kilku godz spędzonych na korytarzu w oczekiwaniu na zwolnienie łóżka, w końcu mogła złożyć swoje stare, umęczone członki na wymarzonym legowisku. wystarczyło przerobić temat z logistyki.
          • jola.iza1 Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 07.07.13, 01:04
            To inaczej, ponieważ sześdziesiąt lat minęło mi jakis czas temu, to może powiem, iż :
            Babunia zmarła spokojnie, nie było NFZ, dziadek takoż. Z moim Tatą, zmarł w kwietniu tego roku już niekoniecznie, czekam na śmierć Mamy , przepisowo ! To może niekoniecznie trzeba się dziwić, zarzucać, a to tornsonowi, a to takim jak ja?
            • behemot17-13 Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 07.07.13, 08:40
              może tak. być może zauważyła pani, że w temacie peerelu udzielam się sporadycznie. raczej nie używam - komuch, komuchy, bolszewik, czerwona zaraza itp. w wyjątkowych przypadkach niestety muszę, tornson jest czekistą, taki kołchoźnik zmodyfikowany.
          • samantha.1 Re: Żygać się chce słuchając dupków z POPiSu!! 07.07.13, 08:44
            Tak to zmienia się punkt widzenia zależnie od punktu siedzenia.
            Trzeba poczuć na własnej skórze to sqrwysyństwo !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka