Dodaj do ulubionych

Bezprzykładny akt antysemityzmu w Sejmie!

12.07.13, 23:29
Chodzi oczywiście o zakaz uboju rytualnego.
Okazało się, że jedyną partią, której nie można posądząć o zwierzęcy antysemityzm jest PSL.
Partia reprezenująca (zdaniem semitofili) ten odłam społeczeństwa, który wyssał z mlekiem matki chłopki genetyczny antysemityzm :-)
Bezcenne!
Obserwuj wątek
    • dr.krisk :))) 12.07.13, 23:33
      palnick1 napisała:

> Okazało się, że jedyną partią, której nie można posądząć o zwierzęcy ant
      > ysemityzm jest PSL.

A jaka troska o poszanowanie wolności religijnej z ich wypowiedzi bije! Aż się zawstydziłem.
      • palnick Re: :))) 12.07.13, 23:43
        Widzisz jak stereotypy ulegają spopieleniu :-)
        • dr.krisk Fakt.... 12.07.13, 23:48
          Dziś w telewizorni głos dał jakiś poseł z PSL - ach jak pienknie mówił o tym poszanowaniu odmienności, wiary i tak dalej. I że Sejm bardzo źle postąpił, wbrew i naprzeciw.
          Wychodzi na to że rzeźnicy stali się Obrońcami Podstaw Naszej Cywilizacji.
          Ojej.
          • palnick Re: Fakt.... 13.07.13, 00:49
            Właśnie tak! :-)

Życie jest piękne!
      • ex.mila Re: :))) 14.07.13, 09:50
        dr.krisk napisał:

> palnick1 napisała:
        >
        > > Okazało się, że jedyną partią, której nie można posądząć o [i]zwierzęcy [
        > /i]ant
        > > ysemityzm jest PSL.
        >
        > A jaka troska o poszanowanie wolności religijnej z ich wypowiedzi bije! Aż się
        > zawstydziłem.

Ten palnick to ma wrodzony dryg do manipulacji. Nie obwiniam cię o to, że ucieszyłeś się przedwcześnie.
    • mike.recz Bezprzykładny akt antysemityzmu w Sejmie! 12.07.13, 23:56
      Antysemityzmu i islamofobii.

Wolność praktyk religijnych była dzielnie broniona przez premiera Tuska, który nie będzie klękał.
      • palnick Re: Bezprzykładny akt antysemityzmu w Sejmie! 13.07.13, 00:50
        mike.recz napisał:

> Antysemityzmu i islamofobii.
        >
        > Wolność praktyk religijnych była dzielnie broniona przez premiera Tuska, który
        > nie będzie klękał.
        ---
        Klękać nie musi. Umrze stojąc :-)
      • porannakawa01 Re: Bezprzykładny akt antysemityzmu w Sejmie! 13.07.13, 03:00
        mike.recz napisał:

> Antysemityzmu i islamofobii.
        Wystarczy antysemityzmu - Arabowie są Semitami.
        • mike.recz Re: Bezprzykładny akt antysemityzmu w Sejmie! 13.07.13, 17:20
          Ty również wyssałeś antysemityzm z mlekiem polskiej krowy...
        • losiu4 Re: Bezprzykładny akt antysemityzmu w Sejmie! 13.07.13, 21:10
          porannakawa01 napisała:

> Wystarczy antysemityzmu - Arabowie są Semitami.

niestety się mylisz. Znaczy nie co do Arabów, ale co do antysemityzmu. "Antysemityzm" został zawłaszczony przez jedną nację, zredefiniowany i używany jest jako broń masowej medialnej zagłady na nieposłusznych. A Ty wykazałeś sie własnie antysemityzmem :)

Pozdrawiam

Losiu
    • palnick Semici wszelkiej maści już ostro krytykują 13.07.13, 13:04

Ten bezprzykładny akt antysemityzmu w polskim Sejmie!
    • camille_pissarro Re: Bezprzykładny akt antysemityzmu w Sejmie! 13.07.13, 13:58
      :-)) Poczekajmy jeszcze na stanowisko naszego myśliwego - obstawiam, że zawetuje i skieruje do TK.
      • palnick Wszelki ubój powinien być zakazany 13.07.13, 15:57
        Niezwykłe przemówienie byłego szefa Citi Banku:

www.youtube.com/watch?v=5myaEYYQ1j0
        "Gdyby rzeżnie miały szklane ściany, nie byłoby w tej sprawie watpliwości"
    • mike.recz Re: Bezprzykładny akt antysemityzmu w Sejmie! 13.07.13, 17:14
      ADL popiera PSL!

www.adl.org/press-center/press-releases/religious-freedom-church-state/adl-polish-parliaments-ritual-slaughter-vote-violation-religious-freedom.html
      "We appreciate the votes and the voices of the large minority of MPs, who stood up for religious freedom."
      • palnick PSL otworzył nowy rozdział w swojej historii :-) 13.07.13, 20:26
        n/t
    • palnick Re: No i prowokujesz. 13.07.13, 17:22
      Pytam np. dlaczego Hindusi nie zabijają krów i nie jedzą wołowiny?
    • ex.mila O. Rydzyk też jest przeciwko ubojowi rytualnemu 13.07.13, 22:34
      a pewnie krowę tylko ze swojego maybacha oglądał, i tyle czasu zajęło mu myślenie o niej - zamiast tej krowy mogłyby być na tym pole geotermy,gdyby nie spisek tusko-żydowski.

Na początku byłam zdumiona postawą PiSu. To partia cyniczna, jak mało która i nie wierzyłam w jej miłość do zwierząt tak mocną,że gotowa jest zadrzeć z partią chłopską,która jako jedyna obrotowa może chcieć wejść z nimi w koalicję (tfu,tfu).

Błądziłam po omacku, zastanawiałam się, nad powodami. No i dzisiaj mnie olśniło - tzn zostałam olśniona, bo do tej pory nawet przez chwilę nie zastanawiałam się nad powodami głosowania przeciw barbarzyńskim metodom uboju ani SLD ani Palikociarni. Wierzę, że Miller był szczery mówiąc, że nie ma zgody na barbarzyństwo w Polsce.

Ale ukryte motywy PiSu włąsnie zostały odkryte. Oczywiście nie wszystkich ich członków, ale powiedzieć, że w PiSie nie ma antysemityzmu to tak jak powiedzieć, zeHoser byłby świetną opiekunką do dzieci.

Ojciec Rydzyk też jest przeciwko ubojowi rytualnemu jak przypuszczam. A Prezes wyskoczy przed Ziobrę w jego prywatnym rankingu zaufania.

To jedyny raz kiedy cynizm prezesa przyczynił się do czegoś dobrego, i tego nie zamierzam mu odbierać. Alleluja i do przodu.

Miejmy nadzieję, że na tym zaangażowanie prezesa w ochronę zwierząt się nie skończy~!

PS. Te pretensje i posądzanie o antysemityzm WSZYSTKICH posłów głosujących przeciwko ubojowi rytualnemu przez gminy żydowskie (szczególnie te amerykańskie) i bractwa muzułmańskie, które chcą nam tu konstysucją machać przed nosem - gdzie ich zdaniem wyraźnie stoi, że wolnośc religujna wyżej nad barbarzyństwo wpieniają mnie okropnie.
      • ex.mila zresztą poseł PSL opowiadał osetkach maili 13.07.13, 23:08
        jaki dostawał od wyborców zachęcających do dołożenia Żydom i uwalenia ustawy. Na zdziwioną minę Halickiego odpowiedział,że mu w poniedziałek pokaże jakie plugastwo się kryje za akcją animalsów. i tu się podłożył - posłowie Platformy nie dostawali takich maili.

Aż strach pomyśleć,ile takich zachęt,żeby dowalić innowiercom dostali członkowie PiSu. Ale oni się nie pochwalą bo się z nimi identyfikują.

Taka palnick prawda.
        • losiu4 Re: zresztą poseł PSL opowiadał osetkach maili 13.07.13, 23:14
          no to niech pokaże te setki mejli. Zobaczymy.

Pozdrawiam

Losiu
          • ex.mila Re: zresztą poseł PSL opowiadał osetkach maili 13.07.13, 23:20
            losiu4 napisał:

> no to niech pokaże te setki mejli. Zobaczymy.
            >
            Takim łosiom jak ty na pewno nie pokaże.

Boisz się, że twój by wypłynął?

Bez obaw, PiS swoich maili swoich na pewno nie pokaże.
            .
            • losiu4 Re: zresztą poseł PSL opowiadał osetkach maili 14.07.13, 00:00
              > Boisz się, że twój by wypłynął?

nie boję sie. Do tej pory popełniłem mejle do posłów tylko w jednej sprawie. I to do posłów pełowni. Chodziło o związki partnerskie. Znaczy pochwaliłem odwagę tych, co nie ugięli się przed wściekłą medialną nagonką i nie ulegli płemiełowi :)

Pozdrawiam

Losiu
              • ex.mila Czym tu się chwalić? 14.07.13, 00:04
                Idiota to idiota, w jakiej sprawie nie interpeluje.
                • losiu4 Re: Czym tu się chwalić? 14.07.13, 12:23
                  ex.mila napisała:

> Idiota to idiota, w jakiej sprawie nie interpeluje.

ale to nie o interpelacje chodziło, a o głosowanie :)

Pozdrawiam

Losiu
        • palnick Re: zresztą poseł PSL opowiadał osetkach maili 13.07.13, 23:17
          ex.mila napisała:

> Taka palnick prawda.

---
          Twoja prawda, całą dobę! Wszystko co napisałaś to domysły, spekulacje, przypuszczenia i parę plotek.
          Możesz aplikować o pracę do Tusk Vision Network :-)
          • ex.mila Uśmiałabym się 13.07.13, 23:18
            ale zlituję się nad tobą
            .
          • ex.mila a tak blisko byłeś... 13.07.13, 23:55
            żeby zachęcić niezdecydowanych (rozsądnych,umiarkowanych humanitarystów) do głosowania na PiS.

Twój problem polega na tym, że uważasz się za inteligentniejszego od innych. Ale nie wychodź z zachwytu nad samym sobą, prezes cierpi na to samo, i przy całej histerii lewackich mediów (do których należę) wiem, że pis nigdy więcej nie wygra żadnych poważnych wyborów.

Panikarze nie wierzą w siebie ani swoje rodziny, skoro panikują.

PiS nigdy nie wróci do władzy.

Ale oczywiście niestety PO to marna alternatywa.

O SLD i Palikociarni w ogóle się nie wypowiadam.

Ale wierzę, że jeszcze cś sensownego może się urodzić. Głęboko w to wierzę.

No i to by bylo na tyle na te wakacje.
            • hummer Desygnują Cię więc na królową :) 14.07.13, 00:22
              ex.mila napisała:

> żeby zachęcić niezdecydowanych (rozsądnych,umiarkowanych humanitarystów) do gło
              > sowania na PiS.
              >
              > Twój problem polega na tym, że uważasz się za inteligentniejszego od innych. Al
              > e nie wychodź z zachwytu nad samym sobą, prezes cierpi na to samo, i przy całej
              > histerii lewackich mediów (do których należę) wiem, że pis nigdy więcej nie wy
              > gra żadnych poważnych wyborów.
              >
              > Panikarze nie wierzą w siebie ani swoje rodziny, skoro panikują.
              >
              > PiS nigdy nie wróci do władzy.
              >
              > Ale oczywiście niestety PO to marna alternatywa.
              >
              > O SLD i Palikociarni w ogóle się nie wypowiadam.

>
              > Ale wierzę, że jeszcze cś sensownego może się urodzić. Głęboko w to wierzę.
              >
              > No i to by bylo na tyle na te wakacje.
      • bew-is Każdy cywilizowany człowiek jest przeciw ubojowi 14.07.13, 09:56
        rytualnemu. To barbarzyński obyczaj i czas najwyższy w dzisiejszej dobie odejść od tego barbarzyństwa. Skoro rząd Tuska ciągle powołuje się na nowoczesność i europejska cywilizację, przeciwstawiając temu nasz "polski zaścianek", to nie wprowadzajmy prymitywnych przedwiecznych zwyczajów pasterzy kóz w naszym kraju.

• ex.mila Re: idiota 14.07.13, 00:28
      hummer napisał:

> Miło mi, Hummer.

idiota
      • hummer Re: idiota 14.07.13, 00:34
        ex.mila napisała:

> hummer napisał:
        >
        > > Miło mi, Hummer.
        >
        > idiota

Przecież zdaję sobie sprawę z kim mam do czynienia.
        Nie musisz tego ciągle powtarzać. Ale doceniam auto-obiektywizm.

Na dwa lata przed wyborami przekreśliłaś wszystkie partie, prócz koszernego PSL.
        To już samo świadczy za siebie.
    • ex.mila Panie Palnick 14.07.13, 09:43
      to jak to jest z tym antysemityzmie w pisie? Chce pan o tym porozmawiać?
      • ex.mila antysemityzmem nt 14.07.13, 09:44

• palnick Re: Panie Palnick 14.07.13, 19:58
        ex.mila napisała:

> to jak to jest z tym antysemityzmie w pisie? Chce pan o tym porozmawiać?
        ---
        Spytaj Wildsteina :-)
        Odpowie Ci, że PiS to przykładni filosemici.
    • ex.mila Panie palnick 14.07.13, 10:31
      proszę mi opowiedzieć o tych inicjatywach pisu próbujących walczyć z antysemityzmem.

Bardzo chętnie się z nimi zapoznam.

To tak jakby quasi- gwiazdka - dostanę od pana te raporty, że chodzi o krowy, a nie zrobienia na złość żydom i muzułmanom i się odczepię.
      • bew-is Re: Panie palnick 14.07.13, 11:04
        Jak można walczyć z czymś, co nie istnieje? W naszym kraju nie ma antysemityzmu, bo nie ma (rzekomo) Żydów.

ex.mila napisała:

> proszę mi opowiedzieć o tych inicjatywach pisu próbujących walczyć z antysemity
        > zmem.
        >
        > Bardzo chętnie się z nimi zapoznam.
        >
        > To tak jakby quasi- gwiazdka - dostanę od pana te raporty, że chodzi o krowy, a
        > nie zrobienia na złość żydom i muzułmanom i się odczepię.
    • adalberto3 Teraz zakaz okaleczania noworodkow ! 14.07.13, 11:01
      Taki noworodek plci meskiej to tez czlowiek i cierpi. Nawet nie moze powiedziec, jak bardzo.
      • bew-is Re: Teraz zakaz okaleczania noworodkow ! 14.07.13, 11:05
        Podobnie, jak dziewczynki z Afryki, którym okaleczają przyrodzenie. I jedno i drugie jest podobnym barbarzyństwem, nie przystającym do warunków cywilizowanego świata.

adalberto3 napisał:

> Taki noworodek plci meskiej to tez czlowiek i cierpi. Nawet nie moze powiedziec
        > , jak bardzo.
      • camille_pissarro Re: Teraz zakaz okaleczania noworodkow ! 14.07.13, 11:23
        Ponoć robi się to robi ze względów stricte higienicznych...
        • bew-is Re: Teraz zakaz okaleczania noworodkow ! 14.07.13, 12:29
          W naszych europejskich warunkach większość ma dostęp do czystej wody i mydła. W warunkach Ameryki płn również Więc chyba tu jednak nie chodzi o higienę.

camille_pissarro napisał:

> Ponoć robi się to robi ze względów stricte higienicznych...
          • axyzaa Re: Teraz zakaz okaleczania noworodkow ! 14.07.13, 13:59
            Nic tak świta nie obrzydza jak kamilek prawiący morały. Czy wysterylizowany/czysty czy nie.

Higiena umyslowa wyklucza kamilka ze swojego menu, dlatego mu nie odpisuję.
          • camille_pissarro Re: Teraz zakaz okaleczania noworodkow ! 14.07.13, 14:24
            Zauważyłeś trzy kropki kończące zdanie ? :)
            • ex.mila zauwazyłam, że zdrowy chłop przyjął damski nick 14.07.13, 17:21
              i wszystko wskazuje na to, że nawet do kościoła nosi damską bieliznę.
              • bew-is Re: zauwazyłam, że zdrowy chłop przyjął damski ni 14.07.13, 20:44
                Jak tak lubi, to niech nosi. Przeszkadza Ci to?

ex.mila napisała:
                > i wszystko wskazuje na to, że nawet do kościoła nosi damską bieliznę.
      • zapijaczony_ryj Zawsze jak dorosnie to moze sobie ten napletek 15.07.13, 06:39
        adalberto3 napisał:

> Taki noworodek plci meskiej to tez czlowiek i cierpi. Nawet nie moze powiedziec
        > , jak bardzo.

doszyć-tak jak Durn
    • losiu4 Re: no i co cienkie bolki? 14.07.13, 12:21
      nic, poszliśmy spać. Rano na mszę niektórzy chodzą :)

Pozdrawiam

Losiu
      • axyzaa Dlatego ja i moja córka nie chodzimy na msze 14.07.13, 12:28
        losiu4 napisał:

> nic, poszliśmy spać. Rano na mszę niektórzy chodzą :)
        >

bo można tam spotkać ciebie i palnicka. A to wbrew naszej kobiecej wrażliwości.
        • bew-is Re: Dlatego ja i moja córka nie chodzimy na msze 14.07.13, 12:31
          A to już wasza prywatna sprawa, dlaczego nie chodzicie. I nie ma po co dzielić się tym na forum.

axyzaa napisała:

> losiu4 napisał:
          >
          > > nic, poszliśmy spać. Rano na mszę niektórzy chodzą :)
          > >
          >
          > bo można tam spotkać ciebie i palnicka. A to wbrew naszej kobiecej wrażliwości.
          • palnick Re: Dlatego ja i moja córka nie chodzimy na msze 14.07.13, 22:52
            bew-is napisał(a):

> > bo można tam spotkać ciebie i palnicka. A to wbrew naszej kobiecej wrażliwości.
            ----
            Mnie nie spotkasz na marnej inscenizacji z facetami w kiecach na scenie i w oparach kadzidła :-)
            • bew-is Re: Dlatego ja i moja córka nie chodzimy na msze 15.07.13, 05:51
              To nie ja to napisałem. Nie przypisuj mi słów innych osób.

palnick napisał:

> bew-is napisał(a):
              >
              > > > bo można tam spotkać ciebie i palnicka. A to wbrew naszej kobiecej
              > wrażliwości.
              > ----
              > Mnie nie spotkasz na marnej inscenizacji z facetami w kiecach na scenie i w opa
              > rach kadzidła :-)
              >
        • losiu4 Re: Dlatego ja i moja córka nie chodzimy na msze 14.07.13, 14:20
          axyzaa napisała:

> bo można tam spotkać ciebie i palnicka. A to wbrew naszej kobiecej wrażliwości.

łojtam. Pewnie przy bliższym poznaniu nie byłoby tak źle. Na pewno jesli chodzi o Palnicka, co do mnie - to sam płochliwy jestem, jak to łosie :)

Pozdrawiam

Losiu
    • wiosnaludzikow inne mniejszości też są przez sejm represjonowane 15.07.13, 06:34
      ...dla przykładu sejm polski nie pozwala legalnie kontynuować setletniej tradycji romskiej polegającej na tym, że już nawet 12 letnie dziewczynki ( cyganki) wychodzą za mąż i prowadzą normalne życie seksulane z dorosłymi Cyganami.
      • palnick Re: inne mniejszości też są przez sejm represjono 23.07.13, 02:34
        Jest tak dlatego, że rząd herr Thuska ma w dupie polskość i związane z nią tradycje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka