Gość: AN Wara! To nasz, prawdziwiepolski pedofil! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.07.04, 20:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KGB Re: Czyli PPP. IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 31.07.04, 20:42 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040731/kraj/kraj_a_9.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AN Być może. Ale i tak pozostanie PPP czyli IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.07.04, 21:08 prawdziwiepolskim półgłówkiwm. Obejrzałem kiedyś wywyad z tym panem. IQ na poziomie ociężąłóści umysłowej (co nie znaczy że nie potrafi robić łatwej forsy na naiwnych dewotkach!. Chroń nas Boże przed takimi 'patriotami'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłamliwa_GazetaWyb Maybach BIS, czyli KOLEJNA PLOTKA w GazecieWyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 09:53 Po co tyle pomówień, przecież to plotka na bazie prostackiego szantażu księdza. Dobrze pamiętam: "Ksiądz Jerzy Popiełuszko gromadził broń (milicja znalazła) w swojej garsonierze, która to garsoniera służyła mu do przyjmowania panienek." Pomówienia, to UBecki sposób atakowania księży. A Gazecie Wyborczej do SB i UB bardzo niedaleko. Przecież brat Michnika był stalinowskim sędzią mającym na sumieniu wyroki śmierci na polskich bohaterów - to nie jest zmyślone. Tak wygląda prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Polscce! 31.07.04, 20:42 Duma moja wynika z tego, że hierarchowie Krk są wzorem moralności i czystości ducha. Szanują prawo w sposób wręcz wzorcowy. Opiekę roztaczają nad wszystkimi owieczkami i baranami, a szczególną troską otaczają jagnięta. Te bardzo wrażliwe istoty wymagają szczególnej opieki, nauki i ochrony, dlatego też, kapłani powinni z każdym z nich indywidualnie rozwiązywać tajemnice wiary. Kółka różańcowe wraz ze swymi duchowymi przywódceami powinny w tych trudnych chwilach wzmóc i przyspieszyć walenie, oczywiście różańca. Szatan się nie modli i dlatego ma dużo czasu na naukę i doskonalenie swoich metod zniewalania oranta. Podchodzi rozmodlonego pod postacią młodego chłopca lub ministranta oralnie, wtedy modlitwa jest niezrozumiała, często analnie wtedy modlitwa jest głośną z wykrzykiwaniem zachwytów. Nasz wzorzec moralny z Gdańska został przez takiego szatana opluty, a jego ohydna spuścizna, moralna oczywiście, nie będzie długo spływać po tym szlachetnym człowieku i jego orderach. Dostanie on za tę bohaterską walkę z szatanami zawieszony, oczywiście następny order. Ateistycznym, czyli brudnym i niemoralnym ludziom mówimy zdecydowane NIE!!! Różaniec mój jest już tak zużyty, że często się rozpada. Wynika to z ciągłych modlitw za zdrowie naszych kochanych ekscelencji i eminencji naszego kościoła katolickiego. Amen. Wszelkie prawa zastrzeżone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z członków Towarzysz kozaczek3brał udział w paradzie równości IP: *.czajen.pl / 212.244.182.* 31.07.04, 21:06 Towarzyszka Jaruga wystąpiła już z wnioskiem o odznaczenie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol [...] IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.07.04, 23:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chor owiec Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 21:06 i baranow wznoci doniosle beeeeeeeeee ! w zywym protescie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel CHAMSTWO I POMÓWIENIA na tym prostaczym forum!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 21:39 Toż to wstyd drukować takie bzdury. Nikt w to nie uwierzy. Tymbardziej, że są to wieści serwowane przez kłamliwą Gazetę Wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: CHAMSTWO I POMÓWIENIA na tym prostaczym foru IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.07.04, 22:20 to kolejny spisek żydowski przeciw naszej umiłowanej Ojczyźnie i Kościołowi Katolickiemu. Nasze kółko różańcowe tylko czeka aż podobne potwarze rzucą parszywi żydzi na Ojca Rydzyka i Jego rozgłośnię. Nie dajmy się Polacy i Katolicy, nie słuchajmy żydo-komuny która opluwa święte osoby na łamach NIE, FAKTY I MITY, GW i kilku pomniejszych. Módlmy się za Ojca Prałata do Maryi Niepokalanej aby mu dała siłę i odwagę w trudnych chwilach. Dobro i Prawda zwycięży, zdusimy tego węża obłudy i kłamstwa który gnębi prawdziwych Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrantka Re: CHAMSTWO I POMÓWIENIA na tym prostaczym foru IP: *.telia.com 31.07.04, 22:48 Czy ty zartujesz czy to twoja powazna wypowiedz? Mam nadzieje, ze to ironia, tak to odbieram, inaczej mozna popasc w rozpacz nad glupota i podloscia ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: CHAMSTWO I POMÓWIENIA na tym prostaczym foru IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.07.04, 23:03 ja tu zawsze żartuję. Ale radioryja słucham bo to cudowna rozgłośnia Z dziecioj@@ami w sutannach mam własne porachunki i bynajmniej nie prez sąd postawię na swoim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re:CHAMSTWO I POMÓWIENIA na tym prostaczym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 10:02 Zdarta do ostatnich granic płyta nienawistników kościoła. Ten jad nienawiści ma zatruć atmosferę wokół księdza. a przy okazji można unurzać w błocie Polaka, katolika, Papieża, Kościół czyli powszechnie uznawane w naszej ojczyźnie wartości. Pamiętajmy, że obszczekujące księdza z Gdańska gazety nie są wiarygodnym żródłem informacji. Co więcej one po to powstały, aby siać zamęt i plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Pol IP: *.avenel01.nj.comcast.net 01.08.04, 03:28 ...ta sama plyta...sb-ka...co dnia...tematy ida pod niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: Kto oskarżył gdańskiego księdza o pedofilię IP: *.local.ksk / *.ksk.net.pl 31.07.04, 22:21 Upadły Anioł. Tak można zatytułować całe to zdarzenie. Pogłoski, prawdziwe czy nie o wyuzdaniu kapłanów są najkrótszą drogą do dechrystianizacji Polski, a w zasadzie Polaków, którzy i tak mają do tego stosunek bardzo pesymistyczny. Bo przecież istnieje takie ludowe przysłowie: "za pieniądze ksiądz się modli, za pieniądze lud się podli". Ja nie wiem, i mnie to nie interesuje, czy bursztynowy prałat był, czy nie był, jest czy nie jest miłośnikiem chłopięcych ud. To nie ma znaczenia. Dla mnie tragiczne jest to, że jest zamieszany w aferę pedofilską. I teraz praworządny jego zwierzchnik - arcybiskup Gocłowski- pamiętamy Stella Maris i towarzysza z odzysku Jędykiewicza, a jakże - może mówić co chce, ale każdy, łącznie z prezydentem 1000-lecia, jak przyjdzie do świętej Brygidy na mszę to będzie spoglądał na sutannę Bursztynowego Prałata na wysokości rozporka, a nuż ukażą diabełek pożądania?. To koniec faceta, który chciał dla nas, dla Narodu być wzorcem moralnej poprawności, a popadł podejrzenie moralnej dwuznaczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol [...] IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.07.04, 22:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie dajmy! Re: nie dajmy poniżać kleru w Ojczyźnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 23:19 Ale... niech zawsze bedzie pochylony! Tak wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.łudzki Re: Kto oskarżył gdańskiego księdza o pedofilię IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.04, 23:28 12 Braci Założycieli Sekty też wypierali się kobiet razem żyjąc, jedząc, spiąc. Znany Prałat Tego Samego Zgromadzenia poprostu dotrzymuje ślubów zakonnych. Wszyscy są psychcznymi zbrodniarzami (vide Torquemada ? czy "God mit uns" na pasach SS). Dla mnie jest historia wyjaśniająca wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac [...] IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 01.08.04, 00:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan i Re: Kto oskarżył gdańskiego księdza o pedofilię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 00:23 A ja myślę, że nasz bohater powienien być zbadany, jeśli chodzi om orientację przez lekarzy kurialnych i ks biskup będzie wiedzaił Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Jak poznać kiedy narkoman kłamie? 01.08.04, 00:26 Jak rusza ustami. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next0r Re: Kto oskarżył gdańskiego księdza o pedofilię IP: *.home.cgocable.net 01.08.04, 00:49 nie cierpie tego faceta , ale wydaje mi sie , ze to nagonka - pedpfilia jest na fali ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Kto oskarżył gdańskiego księdza o pedofilię IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.08.04, 01:32 Ja tam nie ręczę za kolesia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CRACOV KS. HENRYK JA... IP: *.alan.krakow.pl 01.08.04, 02:08 TAK , DAWNIEJ ŚW. JÓZEFD JEZDZIŁ NA OSIOŁKU A TU KLECHA W MERCEDESIE , JESZCZ HANDLUJĄCY WINEM , KAWAŁ S..............NA. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Niebiańska czystość duszy kapłana katolickiego!!! 01.08.04, 02:24 Ja, ks. Boguchwał i nasze podwórkowe kółko różańcowe, jesteśmy oburzeni ciągłymi oskarżeniami naszych nieskazitelnych kapłanów. RĘCE PRECZ OD DOSKONAŁOŚCI. W dowód bezpodstawności tych oskarżeń, proponujemy zorganizowanie przez pieściskopat młodzieżowej pielgrzymki do ziemi świętej. Chłopcami do 15 roku życia będzie się opiekował ks. Pawłovic. z Witonii koło Łęczycy Dziewczynkami będą się opiekować księża Roman Kramek i proboszcz z pow. prudnickiego razem z proboszczem z Tylawy. Chłopcami starszymi prałat z Gdańska. Opiekę duchową nad całością będzie sprawował arcybiskup Paetznański Właściwym wyrażaniem zachwytu w czasie śpiewania pieśni, zajmie się Wojciech K absolwent teologicznej akademii papieskiej. Będzie on chłopcom akcentował swoją ba tutką kiedy śpiewać cienko, kiedy zaś z ”zachwytu” zawyć. I zobaczycie niedowiarki jak będzie wspaniale Ile niezatartych wrażeń ( to słowo jest gwarą ) ile pięknych hivil przeżyją wszyscy. Plakaty wydrukuje pralnia brudnych ( ateistycznych ) pieniędzy- Stella Maris. A koszta pokryją ” uczciwi” Salezjanie z Lubina. Szkoda że nasz ks. Boguchwał nie może iść bo jego kuchareczka zachorowała na aberracje czy abercje albo jakoś podobnie. Z ekumenicznym pozdrowieniem. Wszelkie prawa zastrzeżone. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky KUZACZEK- NIENAWISTNICZEK? :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 03:05 Skad ta nienawisc u Kuzaczka akurat do jednego rodzaju duchownych - ksiezy katolickich? Czyzby Kuzaczek wyznawal jakas inna religie gdzie "krysztalowoczysci" duchowni ucza takiej nienawisci? A moze Kuzaczek tak wyzywa sie (w pisaniu, zreszta grafomanskim) na ksiezach katolickich, bo nic Kuzaczkowi w zyciu nie wychodzi, np. dlatego ze Kuzaczek posiada dwie lewe lapki gorne, a moze i dolne? A moze Kuzaczek atakuje ksiezy katolickich bo uwaza ich za latwy cel do bicia, gdyz Kuzaczek zbyt wielki cykor by tak perfidnie atakowac silniejszych przeciwnikow, rowniez wsrod duchownych innych wyznan? A moze sam Kuzaczek lubi mlodych chlopczykow i dziewczynki, przeto jako rasowy hipokryta pieni sie z wscieklosci na tych co rzekomo swintusza tak samo jak on? A moze wreszcie Kuzaczek chcialby swintuszyc, ale, biedulka, nie moze, bo mu nie staje? No powiedzze, wyznajze Kuzaczku, co sklania cie do przylazenia na to forum i wylewania tu tych wszystkich brudow ktore kitwasza sie w twym kuzaczym mozdzku.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky [...] IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.08.04, 09:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m [...] IP: *.avenel01.nj.comcast.net 01.08.04, 03:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky A DOMNIEMANA OFIARA WSZYSTKIEMU ZAPRZECZA IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 02:50 Rzeczpospolita relacjonuje caly incydent o wiele rzetelniej niz Gazeta Wyborcza. Ponizej podaje odnosny artykul z Rzeczpospolitej. Czy Gazeta Wyborcza taka cieta na "pralata" ze wzgledu na uczucia etniczne - mianowicie dlatego, ze "pralat" bywal oskarzany, takze przez Gazete Wyborcza, o "antysemityzm"?... *********** www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040731/kraj/kraj_a_9.html Sprawa podejrzeń o pedofilię gdańskiego księdza Rzekoma ofiara zaprzecza Matka szesnastoletniego chłopca zeznała w prokuraturze, że podejrzewa znanego gdańskiego księdza Henryka J. o molestowanie jej syna. Tymczasem chłopak wszystkiemu zaprzecza. Jak się dowiedziała "Rz", zapewniał o tym już kilka miesięcy temu w oświadczeniu dla metropolity gdańskiego. - To naciągaczka - miał mówić Sławomir R. o swojej matce arcybiskupowi Tadeuszowi Gocłowskiemu. - Moja rodzina jest patologiczna. Wolałem być u księdza niż w domu. Metropolita wyjaśniał sprawę oskarżeń wobec księdza Henryka J. po doniesieniu złożonym do niego przez Marię R., sprzątającą na plebanii w parafii. Kobieta straciła po tym pracę. Z informacji "Rz" wynika, że chłopak także podczas zeznań przed sądem rodzinnym zaprzeczył, jakoby był molestowany. Biegły psycholog uznał jednak, że Sławomir R. kłamie. Istnieją też wątpliwości, czy prosty chłopak sam jest autorem napisanego literackim językiem oświadczenia dla arcybiskupa. - Śledztwo ma wyjaśnić, czy rzeczywiście ksiądz wykorzystywał chłopca, czy też pada ofiarą pomówienia matki - mówi jeden z gdańskich prokuratorów. Ksiądz twierdzi, że to "pomówienia i bzdury". Kuria nie komentuje doniesień. Jak informowaliśmy, zawiadomienie do prokuratury o podejrzeniu pedofilii księdza złożył sąd rodzinny. "Rz" ustaliła, że początkowo prokuratura badała sprawę "unikania obowiązku szkolnego" przez Sławomira R., o czym zawiadomiła szkoła. Przed sądem matka chłopca zeznała, że problemy z synem zaczęły się z powodu jego bliskiego kontaktu z księdzem Henrykiem J., a ona podejrzewa, iż chłopak był molestowany. Przesłuchiwany Sławomir R. nie potwierdził wersji matki, ale sąd zawiadomił prokuraturę, która 27 lipca wszczęła śledztwo. W czwartek kobieta powtórzyła zeznania przed prokuratorem. Maria R. pracowała od kilku lat na plebanii, m.in. była sprzątaczką. Jej syn zaprzyjaźnił się z duchownym. Chłopak pomagał księdzu, na przykład usługując do stołu. - Z czasem syn zaczął więcej bywać na plebanii niż w domu - zeznała kobieta. Powiedziała też, że ksiądz często całował go w policzek na pożegnanie. Początkowo nie wzbudzało to jej podejrzeń, myślała, że ksiądz lubi chłopca i żegna się z nim po ojcowsku. Chłopak jednak coraz częściej nocował u księdza, a ona czytając w gazetach o kolejnych przypadkach pedofilii, jest przekonana, że syn mógł być molestowany. Dopiero w piątek prokuratura ustaliła, że Sławomir R., z którym matka od dawna nie miała kontaktu, przebywa u babci. Prokuratura planowała jak najszybsze jego przesłuchanie. A.M., M.D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Pomówienia IP: *.ds2.univ.gda.pl 01.08.04, 03:04 Śmieszne zarzuty, tym bardziej że oskarżony się do nich nie przyznaje. Mam nadzieję że oczyszczą księdza z tych "zarzutów". Szkoda tylko że tyle problemów narobilki i że smród po tym pozostanie. Księże prałacie! Jestem z Tobą! Nie daj się chamom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossarian18 Re: Pomówienia IP: *.sympatico.ca 01.08.04, 03:16 Szkoda mi Cie frajerze! Piszesz te bzdety z serwera Uniwerka w Gdansku - ladnie to tak? To cala moralnosc katola w Pomrocznej. Wracajac do meritum, to rad jestem niezmiernie, ze opinia publiczna w Katolandzie ma jeszcze jedna szanse zwrocenia uwagi na kolejne wynaturzenie kk. Napawa tez radoscia dusze moja, ze za poblazliwosc do geszeftow robionych w Stella Maris Goclasio przynajmniej zaplacil swoja dalsza kariera w mafii kk. Jednak nie byloby nic takiego jak Stella Maris czy afera salezjanska, gdyby czarni byli zmuszeni przez panstwo do prowadzenia ksiag finansowych (to normalka w cywilizowanym swiecie!) i placenia podatkow od zyskow. Pomroczne przepisy zapraszaja ich do machlojek, a na dodatek zyja na koszt podatnikow! To nic innego jak dawna dziesiecina! Wiekszosc sukienkowych operuje w szarej strefie i posluguje sie tylko gotowka. Co sie stalo z funduszem na rzecz ratowania Stoczni Gdanskiej? Czemu zadna skarbowka lub prokuratura sie do dzis tym nie zajmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky CZEMU PISMAKI POMAWIAJA W ROCZNICE POWSTANIA? IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 03:17 Czy po to pismaki zachlystuja sie tym ohydnym pomowieniem akurat teraz, w rocznice Powstania Warszawskiego, by zohydzic nam te rocznice brudnymi asocjacjami seksualnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky ZA CO MNIE NIENAWIDZA W KANADZIE? ODPO: IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.08.04, 09:53 chyba glownie za to, ze jestem strasznym durniem, wszedzie wesze zydowski spisek, a takze - lat but not least - nie jestem w stanie powstrzymac sie od zadawania kretynskich pytan. jestem patriota i prawdziwym Polakiem! Domagam sie zadoscuczynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Szumowski Re: Kto oskarżył gdańskiego księdza o pedofilię IP: *.229.204.185.Dial1.Detroit1.Level3.net 01.08.04, 03:36 Kto oskarzyl ksiedza Henryka J. o pedofilie? Wedlug mnie, istnieja dwie mozliwosci. 1) Mlodzieniec, ktory korzystal ze szczorobliwosci Ksiedza pralata, ale ktoremu podpowiedziano (Kto? Retoryczne pytanie dla tych, ktorzy znaja komunizm i jego metody) ze moze zrobic tzw. "business" (to znaczy duzo pieniedzy, bardzo duzo) na tej sprawie, i ktory ulegl tej obietnicy (z wiedza lub nawet bez wiedzy Matki). 2) Wariant wlasciwie bardzo podobny: sluzby, ktorych celem jest niszczenie Kosciola i polskosci i ktore daza do zdyskredytowania Kosciola - jedynej nieugietej sily patryjotycznej w naszym kraju -, i ktore przbiegle przygotowaly cala sprawe. Latwiej bowiem wygrac ewenutulna sprawe w sadzie o znieslawienie niz sprawic by ludzie zapomnieli o zasianym ziarnie watpliwosci. Nikt z nas nie jest doskonaly i kazdemu czlowiekowi mozna cos zarzucic (ks. J. z pewnoscia rowniez), jednakze oskarzanie znanego kaplana o pedofilie przez Gazete jest - moim zdaniem - niczym innym jak nagonka na Kosciol polski i proba obalenia jego autorytetu (dokladnie jak sprawa - ktora okazala sie klamstwem - drogiego samochdu oja Rydzyka). Polacy, nie ulegajmy naciskom mediow; na osad poczekajmy az sprawa zostanie wyjasniona. Nie skazujmy czlowieka, zanim uczyni to sad. Z szacunkiem dla kazdego - A.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossarian18 Re: Kto oskarz˙y? gdan´skiego ksie˛dza o pedofilie IP: *.sympatico.ca 01.08.04, 03:47 Szkoda mi Cie frajerze! Rad jestem niezmiernie, ze opinia publiczna w Katolandzie ma jeszcze jedna szanse zwrocenia uwagi na kolejne wynaturzenie kk. Napawa tez radoscia dusze moja, ze za poblazliwosc do geszeftow robionych w Stella Maris Goclasio przynajmniej zaplacil swoja dalsza kariera w mafii kk. Jednak nie byloby nic takiego jak Stella Maris czy afera salezjanska, gdyby czarni byli zmuszeni przez panstwo do prowadzenia ksiag finansowych (to normalka w cywilizowanym swiecie!) i placenia podatkow od zyskow. Pomroczne przepisy zapraszaja ich do machlojek, a na dodatek zyja na koszt podatnikow! To nic innego jak dawna dziesiecina! Wiekszosc sukienkowych operuje w szarej strefie i posluguje sie tylko gotowka. Co sie stalo z funduszem na rzecz ratowania Stoczni Gdanskiej zgromadzonym przez innego psychopate, Rydzyka? Czemu zadna skarbowka lub prokuratura sie do dzis tym nie zajmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky PANIE ANDRZEJU, SYN WSZYSTKIEMU ZAPRZECZA IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 03:53 re: >1) Mlodzieniec, ktory korzystal ze > szczorobliwosci Ksiedza pralata [oskarzyl Ksiedza Pralata] - Wg Rzeczpospolitej, syn wszystkiemu zaprzecza, twierdzi iz oskarzycielka, jego matka, jest "naciagaczka." Podaje artykul z Rzeczpospolitej w moim postingu (powyzej) pt. A DOMNIEMANA OFIARA WSZYSTKIEMU ZAPRZECZA. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossarian18 Co to jest POSTING? Kpisz osle czy o droge pytasz? IP: *.sympatico.ca 01.08.04, 05:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky NIE WIESZ NAWET CO TO POSTING, MATOLKU? :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 05:44 Oj, durny, ty durny, oj, idiot ty idiot (wiesz przynajmniej co te slowka znacza?).... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossarian18 [...] IP: *.sympatico.ca 01.08.04, 05:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky [...] IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 06:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
papierz Re: Suck your own cock (if you've got any) :) 01.08.04, 10:02 Gos´c´ portalu: Marky napisa?(a): > Apart from having no balls, you've got no brains either. > > Get lost, fucking idiot-provocateur. Marky, nie daj sie prowokowac! Najlepiej to zabierzcie te swoje kanadyjskie brudy na jakies forum z Kanady. Kto potrzebuje takich "rad" zza oceanu? Brzydze sie emigrantami, ktorzy uciekli z Polski a teraz ujadaja jeden przez drugiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky [...] IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.08.04, 10:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky DO PAPIERKA :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 12:22 re: > Brzydze sie emigrantami, ktorzy - Nie interesuja mnie twoje kanibalistyczne preferencje. Ani twoja glupia zawisc. A do uczestniczenia w tym forum ja mam takie samo prawo jak ty. A takze do Polski. Sprobuj mi je odebrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky SORRY, TO JA JESTEM MATOLKIEM :) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.08.04, 09:57 Musi Pan wiedziec, Panie Andrzeju, ze duchowni innych wyznan (hinduizmu, judaizmu, pritestantyzmu tudziez prawoslawia) zainstalowali mi w mozgu taki aparacik, ktory gada wbrew moim intencjom i najczesciej od rzeczy. Wiec ja Pana, Panie Andrzeju, jak najpokorniej przepraszam, bo chcialbym brzmiec i pisac madrze, ale mi za nic nie wychodzi. Nie ma Pan czasem aspiryny? Odpowiedz Link Zgłoś
papierz [...] 01.08.04, 10:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky JESTES TEZ ZLODZIEJEM MEGO NICKA - "MARKY" :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 12:09 Od dluzszego juz czasu typ ktory nagryzmolil posting pt. SORRY, TO JA JESTEM MATOLKIEM, oraz inne postingi w tym watku, kradnie moj nick - Marky - i usiluje podawac sie za mnie. Niestety, na forum Gazety Wyborczej nie wydaje sie istniec automatyczna ochrona wybranego nicka. W ten sposob oszusci moga podszywac sie pod piszace tu osoby. Zwracalem sie do moderatora tego forum o wygnanie won zlodziejaszka, ale na prozno - moderator pozwala mu podszywac sie pode mnie bezkarnie, i nie wymazuje jego falszywek. Ciekawe dlaczego?... Zauwazylem ze oszust podszywa sie pode mnie i usiluje zdyskredytowac moje postingi szczegolnie kiedy napisze cos niepochlebnego o Izraelu (np. apropos andronow pana "Warszawskiego"), lub cos pozytywnego o Katolicyzmie. Aj! dla mnie ta wyjatkowa uwaga tej miernoty, cio to musi krasc nawet czyjs pseudonim, to jest komplement. - Musi byc jakas sila w tym cio pisze ze porusza nawet takiego denata intelektualnego. Adres internetowy oszusta to: IP: *.in-addr.btopenworld.com Zas moj adres to: IP: *.dialup.sprint-canada.net Dzieki za uwage trupku. Pozdrowienia dla mamusi (nawet jesli w proszku)! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Kto oskarżył gdańskiego księdza o pedofilię IP: *.nycap.rr.com 01.08.04, 03:44 ludzie to hieny, same swego czasu doswiadczylem bardzo przykrej rzeczy od zdawalo sie zyczliwej osoby, wspolczuje ksiedzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossarian18 Re: Kto oskarz˙y? gdan´skiego ksie˛dza o pedofilie IP: *.sympatico.ca 01.08.04, 03:50 Ja tez mu szczerze wspolczuje - to chory osobnik. Niestety dzieki zaklamaniu i obludzie tej sredniowiecznej instytucji ten psychopata nigdy nie zacznie sie leczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky Kto pSSycholek? :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 04:13 re: >ten psychopata - Hmmm...jak dotychczas, to pieniace sie od nienawisci komentarze "yossariana" wydaja sie byc dowodem jego wlasnej psychopatii, natomiast ani te komentarze, ani kampania pismakow przeciwko Pralatowi w zadnej mierze nie sa dowodem jego "psychopatii." Ta nienawisc "yossariana" do Kosciola Katolickiego przywodzi na mysl nienawisc nazistow do tegoz Kosciola. YoSSaryjczyk?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossarian18 Re: Kto pSSycholek? :) IP: *.sympatico.ca 01.08.04, 04:54 "Marky" na rany chrystusa! Co za logika u Ciebie? Chyba nikt poza Toba nie pomyslal, ze opinia o tym pralacinie moze w jakis sposob byc uksztaltowana prze ostatnie doniesienia prasowe w Pomrocznej, a juz bankowo nie przez moje tutaj wpisy. Jego dzialanosc "duszpastersaka" przez ostatnie lata jest tego dowodem, ot co! Jak mozna zakwalifikowac jawne namowy do nienawisci rasowej prosto z ambony w Brygidzie lub capstrzyki dla volksow z Rajchu czy nawet wystepy w "kaftanie" z "orderami" ktore sobie sam nadaje? Jaki to ma zwiazek z tzw. powolaniem kaplanskiem? Gdyby taki osobnik funkcjonowal w spoleczenstwie nie ukrywajac sie za plaszczykiem koloratki to pewnie nie mialbys zadnych watpliwosci, co? Nawet nie odpowiadaj, tylko zapoznaj sie nieco z jego "kariera" a potem zabieraj glos, jako ze nawet nieobecnosc w Pomrocznej nie usprawiedliwia Twojej glupoty i naiwnosci ... co za cyrk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky YoSSaryjczyk goebbelsujacy? :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 05:54 re: > Jak mozna zakwalifikowac jawne namowy do nienawisci rasowej prosto z ambony w B > rygidzie > lub capstrzyki dla volksow z Rajchu czy nawet wystepy w "kaftanie" z "orderami" > ktore sobie > sam nadaje? - Skad yoSSaryjczyk wzial te wszystkie rewelacje w starym dobrym ubeckim stylu, no skad? Chyba nie z NIE pana Urbana? Chyba nie z Gazety Wyborczej? Chyba nie z The New York Times? Chyba tez nie z falszywek produkowanych w ambasadzie pewnego osobliwego kraiku?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky No, sami widzicie co sie dzieje w mojej glowie! IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.08.04, 09:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Kto oskarżył gdańskiego księdza o pedofilię IP: *.165.78.112.Dial1.Detroit1.Level3.net 01.08.04, 04:13 Takich 'mistrzow'nadziewac na pal,jak za dawnych czasow ot co,jak za dawnych lat bywalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc "Ktoś szantażował księdza tą sprawą IP: *.ne.client2.attbi.com 01.08.04, 04:53 od kilku miesięcy. Chciał od niego pieniędzy" - a ten biedny, zahukany ksiezulo nie wiedzial co zrobic. Jak przy tym wygladaja wypowiedzi ludzi "ze srodowiska" o tym, ze od lat mowilo sie o sklonnosciach ks. pralata. Sytuacja niezwykle podobna do tej niedawnej w Poznaniu. Tu tym razem chodzi o dzieci, nie doroslych. Stad strach u d..y! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossarian18 Re: "Ktos´ szantaz˙owa? ksie˛dza ta˛ sprawa˛ IP: *.sympatico.ca 01.08.04, 05:26 Skad klecha ma miec szmal? Z pracy z pewnoscia nie, wiec skad? Przemyt, szara strefa, dilerka ... klecha powinien sie modlic na rozancu w zaciszu swego ciemnego pokoju, a nie brylowac po drogich hotelach z malolatami ... parodia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky YoSSaryjczyk i jego "srodowisko" :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 06:15 re: >Jak przy tym wygladaja wypowiedzi ludzi "ze srodowiska" - Ktorego srodowiska? Czy tego do ktorego yoSSaryjczyk sie zalicza?... re: > o tym, ze od lat mowilo sie o sklonnosciach ks. pralata. - Kto mianowicie mowil? Czy tacy sami jak yoSSaryjczyk? Czy planowaliscie prowokacje juz pare lat temu?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky MOJE SRODOWISKO MATOLOW :) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.08.04, 10:05 Moge powiedziec jedno: moja mamusia tez sie nie spisala. Nieustannie saczyla mi w glowe jad, ojciec walil mnie po pysku i a wszystko to byla wina duchownych innych wyznan, o czym juz wspominalam. Dzisiejsza noc byla szczefgolnie obfita w interwencje tychze. Gadali mi w glowie roznymi glosami. Rozne prowokacje planowali. Prosilem o aspiryne, ale zaden nie chcial dac. Kazali sie modlic i blagac Stworce o przebaczenie mojej bezdennej glupoty. Teraz boli mnie glowa i leci mi z nosa. Ajwaj, jak strasznie sie czuje. Dajcie aspiryny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Prokurator i policja powinni CHRONIĆ ŻYCIE CHŁOPCA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.04, 06:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Jeśli to prowokacja - jej SPONSORZY ZABIJĄ CHŁOPCA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.04, 06:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shejk Re: Kto oskarżył gdańskiego księdza o pedofilię IP: *.phil.east.verizon.net 01.08.04, 07:01 Wierze ze sie obudzimy z reka w nocniku trzymajac gowno. Coraz mniej ludzi pomaga jeden drugiemu a raczej chcialo by zniszczyc naokolo wszystkich.Ktos napisal ze we Wroclawiu grozac rozbita butelka zgwalcil gwalciciel jakas dziewczyne.Kogo to teraz obchodzi nastawianie glowy za drugiego jak jest w ludziach taka nienawisc az do bolu. Jesli klamstwo zwycieza prawde to znaczy ze upadek ludzkosci jest bardzo bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky Re: Kto oskarżył gdańskiego księdza o pedofilię IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 07:54 re: > Jesli klamstwo zwycieza prawde to znaczy ze upadek ludzkosci jest bardzo bliski > . - Klamstwo zwycieza prawde tylko wtedy gdy my na to pozwalamy. Odpowiedz Link Zgłoś
papierz Re: Kto oskarz˙y? gdan´skiego ksie˛dza o pedofilie 01.08.04, 09:13 Gos´c´ portalu: Marky napisa?(a): > - Klamstwo zwycieza prawde tylko wtedy gdy my na to pozwalamy. No to nie pozwalajcie, towarzyszu! Fajne nam rady dajesz z Kanady. Przyjedz sam do Polski i walcz z pedofilia wsrod czarnych. A moze sam jestes jednym z nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky NIE POZWALAM MOWIC PRAWDY! IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.08.04, 10:27 Prawda prawdziwie prawdziwa i dozwolona plynie z ambony ksiedza pralata od brygidki bardotki (to tak dla niepoznaki nazwany zostal kosciol w Gdansku). Jesli kto powie inna prawde niz prawdziwie prawdziwa, to ja go pokasam, bo jestem lancuchowym psem pilnujacym prawdziwej prawdy. Wiec sie wszyscy od jakiejs tam waszej prawdy odp...cie!Ja mam patent na prawde Objawiona z Ambony Bardotki i nie wypuszcze jej ze swej smierdzacej paszczy. Przepraszam za brzydkie slowa, ale to w obronie Prawdy Parwdziwie Prawdziwej. PS. Nimy powinni mnie w Kanadzie lubiec, ale nie, skurwiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky PRAWDA ! NIE POZWALASZ ! :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 12:59 Adres internetowy zlodziejaszku mego pseudonimu - "Marky" to: IP: *.in-addr.btopenworld.com Zlodziejaszek (ktory NIE mieszka w Kanadzie) jest autorem nastepujacych postingow: ZA CO MNIE NIENAWIDZA W KANADZIE? SORRY, TO JA JESTEM MATOLKIEM MOJE SRODOWISKO MATOLOW NIE POZWALAM MOWIC PRAWDY! Natomiast moj, autentycznego Marky'ego adres internetowy to: IP: *.dialup.sprint-canada.net Z powazaniem, Marky autor m.in. postingow: CZEMU PISMAKI POMAWIAJA W ROCZNICE POWSTANIA? oraz A DOMNIEMANA OFIARA WSZYSTKIEMU ZAPRZECZA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haanes Re: Wali mi na dekiel od rurzanca! IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.04, 16:56 Takim Cie lubie Marky prawie na rowni z moim psem ... Katol nawe glupi moze niekiedy byc calkiem przyjemnyn stworzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky Re: Wali mi na dekiel od rurzanca! IP: *.sympatico.ca 01.08.04, 17:13 Pomodle sie w Twojej i psiej intencji, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haanes Re: Wali mi na dekiel od rurzanca! IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.04, 17:30 Marnujesz duzo swojej energi na modlitwe , antysemityzm , obrone pedofilstwa i wymachiwanie piesciami - dlatego nie masz czasu na nauke i jestes taki glupi. No ale nic - czujny przynajmniej jestes jak stary KGB-owiec :-) .... a obecny Klecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky Re: Wali mi na dekiel od rurzanca! IP: *.sympatico.ca 01.08.04, 17:52 Wiara i modlitwa, a w szczegolnosci rurzaniec, pozwolily mi przetrwac najciezsze chwile - to wlasciwie jedyne co mam! Wiele sie nie dorobilem na emigracji, a nawet chyba ks. Jankowski moze sobie pozwolic na wiekszy zbytek niz ja (nie twierdze, ze tak robi). Jestemsmy myslami z ks. Pralatem w tych jakze trudnych chwilach dla niego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haanes Re: Wali mi na dekiel od rurzanca! IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.04, 18:25 > Wiele sie nie dorobilem na emigracji, a nawet chyba ks. Jankowski moze sobie po > zwolic na > wiekszy zbytek niz ja (nie twierdze, ze tak robi). Nie martw sie Marky - tez kiedys bedziesz sobie mogl pozwolic na takich chlopcow jak Jankowski - Jak go zamkna postaram Ci sie zalatwic adres Kajtusia :-) ( fakt ze to juz przy 16-tce prawie stary pryk i nie to samo co 14- letnie "Cialo Chry." ... no ale nie odrazu zbudowano Rzym i jak to mowia na razie "z bryku laku malujemy kitem ") >Jestemsmy myslami z ks. Pral > atem w tych > jakze trudnych chwilach dla niego! To fakt - bedzie musial biedaczek przezyc kilka dni wstrzemierzliwosci - nawet nijak sobie "przydusic gasiora" bo zydowscy spiskowcy mogli mu w kiblu zamontowac kamere :-) Ty tez uwazaj Marky - jak bedzie po wszystkim to Ci powiem , bo widze ,ze choc Ciemnogrodzianin i Klesza Ciota - to fajny kumpel jestes :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky NOWA KRADZIEZ MEGO NICKA "MARKY" :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 19:15 Tym razem przez typka, ktorego adres to: IP: *.sympatico.ca Ten sam adres posiada typ, ktory uzywa nicka "yossarian." Kto, no kto uzywalby takich ubeckich metod?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLIGLOWA Re: NOWA KRADZIEZ MEGO NICKA "MARKY" :) IP: *.sympatico.ca 01.08.04, 19:31 Zwal gruchem pedrylu za przykladem tego pralaciny-psychola i stul pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky PERWERT BOLIGLOWA ? :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 20:10 re: > Zwal gruchem pedrylu za przykladem tego pralaciny-psychola i stul pysk! - Hmmm... czy nie projektujesz na mnie wlasnych nawykow? Czy to nie ty walisz gruche i slinisz sie na widok malych chlopczykow? Zeby zycie mialo smaczek raz chlopaczek raz zwierzaczek, cio perwercie? A mamusie tez zdarzylo ci sie walic? A tatusia? A babcie?... Smialo, oskarzaj teraz innych o swoje wlasne swinstwa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haanes ZNOWU KRADZIEZ MEGO NICKA "MARKY" :) IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.04, 19:38 > Tym razem przez typka, ktorego adres to: > > IP: *.sympatico.ca > Marky DURNIU przeciez mowiles ze jestes prawdziwy , bo z Canady !! Teraz jak sie z Toba pomimo twoich pedofilskich przyjacol juz prawie skumplowalem - znowu odbila ci palma ? > Ten sam adres posiada typ, ktory uzywa nicka "yossarian." > yossarian jest z USA Idioto - laczy sie tylko poprzez Canade.. rabnij sobie zdrowaske , to cie sie moze objawi :-) > Kto, no kto uzywalby takich ubeckich metod?... To pewnie Mosad antyizraelski glupcze !! ... na Twoim miejscu nie podnosil bym telefonu , bo leb ci moze urwac :-) ( choc to w najmniejszym stopniu nie wplynie na pozim twoich postow - juz teraz nie uzywasz do nich glowy , tylko obgryzionych pazurow ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky NEONAZISTA HAANES -CZEMU GW GO TU TOLERUJE?:) :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 19:54 Psychopatyczny neonazistowski typek o nicku "haanes,"zagniezdzil sie na dobre na tym forum. Czytalem jego postingi w ktorych nienawistnie wyszydzal zbrodnie hitlerowskie na Polakach. Za to chyba grozi wiezienie w Polsce, prawda? A w Niemczech, gdzie "haanes" wydaje sie zamieszkiwac, czy tez nie grozi wiezienie za lzenie pamieci zbrodni nazistowskich? Watpie czy Gazeta Wyborcza tolerowalaby "haanesa" na swoim forum gdyby lzyl on pamiec zbrodni hitlerowskich na Zydach. Dlaczego wiec toleruje - nagradza pozwoleniem pozostania na tym forum - jego ohydne lzenie zbrodni nazistowskich na Polakach? Zydow zreszta haanes tez nienawidzi, mimo iz udaje milosc do nich. Dal dowod tej nienawisci do Zydow m.in. w postingu adresowanym do mnie, w ktorym sugeruje ze jakis "Icek" nakladl mi, z przeproszeniem, ekskrementow do glowy. Wielu neonazistowskich hipokrytow w Niemczech tak obecnie sie zachowuje: miedzy soba gadaja czule o Hitlerze i ziona wsciekloscia na Zydow, ale publicznie deklaruja milosc do Zydow i potepienie Polakow za "antysemityzm." A rocznice Powstania Warszawskiego "haanes" swietuje na tym forum kolejna porcja antypolskiej nienawisci. Natomiast moderator tego forum pozwala haanesowi na bezkarne uprawianie propagandy nienawisci do Polakow. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haanes Re: NEONAZISTA HAANES -CZEMU GW GO TU TOLERUJE?:) IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.04, 20:40 > Psychopatyczny neonazistowski typek o nicku "haanes,"zagniezdzil sie na dobre > na tym forum. > > Czytalem jego postingi w ktorych nienawistnie wyszydzal zbrodnie hitlerowskie > na Polakach. > ???? > Za to chyba grozi wiezienie w Polsce, prawda? Za co ? .. za stwierdzenie , ze tacy jak ty sraja przez rzyrdke ? dziwne prawo rodzi sie w twojej glupiej katolickiej pale :-) > A w Niemczech, gdzie "haanes" wydaje sie zamieszkiwac, czy tez nie grozi > wiezienie za lzenie pamieci zbrodni nazistowskich? moze tak cytacik ??? ... na poparcie czynow zbrodniczych :-) > Watpie czy Gazeta Wyborcza tolerowalaby "haanesa" na swoim forum gdyby lzyl on > pamiec zbrodni hitlerowskich na Zydach. Haanes czesto podkreslal udzial w nich takich jak ty Kato-Polakow i antysemickic oszolomow ala Jankowski owwwszeem :-) > Zydow zreszta haanes tez nienawidzi, mimo iz udaje milosc do nich. Dal dowod > tej nienawisci do Zydow m.in. w postingu adresowanym do mnie, w ktorym > sugeruje > ze jakis "Icek" nakladl mi, z przeproszeniem, ekskrementow do glowy. To ze Icek wylal Ci extremow do twojej kato-paly jest raczej powodem do mojej wiecznej dla niego wdziecznosci :-) ... a co wylal Ci ? ... i kto ci napisal taki piekny komplement ? > A rocznice Powstania Warszawskiego "haanes" swietuje na tym forum kolejna > porcja antypolskiej nienawisci. Glupis Marky dzisiaj powstaniec wreczyl kanzlerzowi medal i usciskal jak przyjaciela - to dostalismy wszyscy platny urop i zadanie szkania szkodnikow ( np. takich jak ty ) > Natomiast moderator tego forum pozwala haanesowi na bezkarne uprawianie > propagandy nienawisci do Polakow. > Ty i Jankowski jako przedstawiciele narodu ... dobre > Dlaczego? Bidoku jeden ... ucz sie od Jankowskiego , ze jak chce sie kogos wydymac to dobrze jest sie odwrocic i sprawdzic czy akurat ktos nie dobiera sie do Twojego odbytu .... no nic na drugi raz sie nauczysz nie piepszyc po proznicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky POTOMEK ESESMANOW HAANES OCZERNIA POLAKOW IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 21:33 re: > Haanes czesto podkreslal udzial w nich takich jak ty Kato-Polakow i > antysemickic oszolomow ala Jankowski owwwszeem :-) - Spadkobierca esesmanow i mordercow Polakow lzy Polakow oszczerstwami. To naprawde wymaga zlozenia skargi do IPN-u. A czy IPN przeprowadzi kiedykolwiek sledztwo na temat tego ilu tzw. Slazakow kolaborowalo w czasie Drugiej Wojny z Niemcami, wskutek czego wielu Polakow stracilo zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haanes Potomek kato-kapusiow - czyli pokolenie bez zmian IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.04, 22:35 > > Haanes czesto podkreslal udzial w nich takich jak ty Kato-Polakow i > > antysemickic oszolomow ala Jankowski owwwszeem :-) > > - Spadkobierca esesmanow i mordercow Polakow lzy Polakow oszczerstwami. Zal mi cie katolski debilu , spedzasz polowe twojego zycia na klepaniu zdrowasiek , jedna czwarta na obronie Katolickich pedofilow... > To naprawde wymaga zlozenia skargi do IPN-u. ... i jedna czwarta na tym kogo i gdzie by tu podpiexxdolic !!! Jestes na wszystko do czego sie bierzesz za glupi a przy tym typowym produktem Twojej kasty czarnych urzednikow ktorzy swoj np. antysemityzm cwiczyli w namawianiu motlochu do pogromow , brania lapowek za niewydawanie Zydow Niemca .... ktorych puzniej i tak wydawali. Jestes produktem koscielnych kapusiow za czasow komuny , kiedy to byl ich taki juz nadmiar , ze esbecja odmawiala nawet chetnym do wspolpracy ksieza. > A czy IPN przeprowadzi kiedykolwiek sledztwo na temat tego ilu tzw. Slazakow > kolaborowalo w czasie Drugiej Wojny z Niemcami, wskutek czego wielu Polakow > stracilo zycie? ... Durniu patentowany - spujz sobie na mape z tamtego okresu , a zobaczysz , ze Slazacy i Prusacy byli obywatelami niemieckimi po czyjej stronie mieli wiec stac IDIOTO ... po Twojej ? [majac taka alternatywe sam wolal bym sie powiesic :-)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky NAZISTA, POLONOFOB, I ANTYSEMITA HAANES IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.08.04, 23:34 Polonofobiczny smiec, pokurcz swini i esesmana, i kolaboranckich wydawaczy Polakow, otwarcie opluwa cierpienia polskich ofiar Szwabow. Na - wydawaloby sie - polskim forum. Jak moze ktos taki naprawde czuc sympatie do jakichkolwiek innych nieszwabskich ofiar, w tym wypadku do Zydow? Udaje tylko esesmanska swolocz te sympatie, dla wlasnej korzysci - zeby wybielic swoj na wieki utytlany krwia wizerunek. A tak naprawde to ich nienawidzi, tak samo jak Polakow. Dowiodl tego w postingu, w ktorym przeprowadzil nienawistna asocjacje pomiedzy Zydem a ekskrementem. A za te oszczerstwa pod adresem Kosciola i Polakow, za to ohydne lgarstwo oswiecimskie, gadzina zaplaci w sadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haanes Re: NAZISTA, POLONOFOB, I ANTYSEMITA HAANES IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.04, 00:21 > Polonofobiczny smiec, pokurcz swini i esesmana, i kolaboranckich wydawaczy > Polakow, otwarcie opluwa cierpienia polskich ofiar Szwabow. > Katolski wylew milosny ? > Na - wydawaloby sie - polskim forum. > > Jak moze ktos taki naprawde czuc sympatie do jakichkolwiek innych nieszwabskich > > ofiar, w tym wypadku do Zydow? To proste Marky - obecnie dzieli sie ludzi na glupich i madrych , Ty i tacy jak Jankowski nalerzysz do zwyrodnialych arcyglupali. Inni ktorzy Twoich zawartosci glowy nie maja - nijak sie na moj skromny brak sympatii nie narazili , i to obojetnie czy Zydzi cz Wegierscy Tatarzy. > > Udaje tylko esesmanska swolocz te sympatie, dla wlasnej korzysci - zeby > wybielic swoj na wieki utytlany krwia wizerunek. A tak naprawde to ich > nienawidzi, tak samo jak Polakow. Dowiodl tego w postingu, w ktorym > przeprowadzil nienawistna asocjacje pomiedzy Zydem a ekskrementem. > Moze jakis Link - bo z tego co czytalem to chodzilo tylko o sraczke czyli zawartosc twojej paly a twoja nienawisc do Ickow wskazuje tylko kto ci ja tam wlal? > A za te oszczerstwa pod adresem Kosciola i Polakow, za to ohydne lgarstwo > oswiecimskie, gadzina zaplaci w sadzie Masz jakies nowosci o Oswiecimi ktore niby to mialbym napisac ? bo Sadu ktory skazuje za obraze kosciola mozesz sobie szukac baranie w Polsce ;-) za samo slownictwo Katolska wscieklizno klasyfikuje Cie bardziej na powoda niz kogokolwiek na tym forum. Nie jestem zwolennikiem paplania po proznicy ,ale obrazanie narodowosci niemieckiej od nazistow essesmamno itp. ma tez swoje granice. Juz Ci sieroto proponowalem , ze masz podac adres gdzie mam ci przeslac moje dane - to bedziesz ciemnioku mogl nie tylko gadac po proznicy ale wniesc sprawe do sadu. Mage Ci nawet pomoc i sam to zrobic , moze sprawy nie wygram bo sam nazywam Cie KATOLICKIM DURNIEM PATENTOWANYM ... ale podejzewam , ze najwczesniej po roku bedziesz zarl azbest ktory teraz w Canadzie zdzierasz. Co zainteresowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky Re: NAZISTA, POLONOFOB, I ANTYSEMITA HAANES IP: *.dialup.sprint-canada.net 02.08.04, 03:22 Ja twoje "dane" juz mam, neonazistowski bandyto. Czekaj, sad dobierze ci sie do dupy, i to twoj, niemiecki. A jak ten nie pomoze, wezme cie do Strasburga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossarian18 Re: NAZISTA, POLONOFOB, I ANTYSEMITA HAANES IP: *.sympatico.ca 02.08.04, 04:29 Drogi Marky! W Twym postingiu pojawila sie bledna nazwa miasta, w ktorej jest siedziba wladz UE. Nie zajmuja sie jednak tam sprawami tego rodzaju. Czy Ty sie chlopie nie wstydzisz swojej dotychczasowj "tworczosci" w tym watku? W sobote przyczepiles sie tutaj jak rzep do psiego ogona i skonczyle o 10-tej czasu polskiego. Nastepny "posting" byl o 17-tej czasu polskiego. Co Ty jeszcze robisz poza stukaniem swoich bzdetow na forum? Onanizujesz sie moze jak Twoj idol, pralat z Brygidy ... Rozumiem, ze praca to przywilej a nie obowiazek, ale pomysl o podatnikach, ktorzy loza na pomoc socjalna dla Ciebie MIERNOTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky ZNOWU MI ODBILO, RECE OPADAJA :) IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.08.04, 17:16 Pragne niniejszym przeprosic wszystkich forumowiczow, ktorych zniewazylem plugawemi slowy. Jestem malym schizolem (schizofrenikow nie obrazajac) a poniewaz bardzo wycierpialem w swoim domu rodzinnym (mamusia walila mnie po pysku, zas tatus zawsze jak wrocil z knajpy, to sie pozygal) od czasu do czasu zaczynam bredzic od rzeczy. Wpoili we mnie nienawisc do wszystkich, oprocz ksiedza Jankowskiego, ktory jest OK. Teraz czasami wbrew swojej woli zaczynam zachowywac sie na tym forum jak skonczony duren. I jeszcze jedno. Mam problem z Kanadyjczykami. Oni mnie po prostu nie cierpia i przezywaja okrutnie (the Moron from Poland). Co mam robic? Moze napisze list do Strasbourga, moze do Brukseli, a moze do Hagi czy jak je tam. Nie pozlauje pieniedzy aby tych wszystkich skurwysynbow przekupic. Mam zaoszczedzonych pare stowek. Odpowiedz Link Zgłoś
papierz Re: Kto oskarz˙y? gdan´skiego ksie˛dza o pedofilie 01.08.04, 09:10 Pamietasz film Filadelfia (pedofilia po polsku?) o pedrylu, ktory umiera na hifa? Kiedys byly kondony o nazwie Szejk, ale wtedy nie bylo jeszcze hifa ... ciekawe ilu jest juz chorych w Gdansku i okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.polonia.de Kto oskarżył? Konkurencja raczej nie ;-)) IP: 195.14.209.* 01.08.04, 08:38 ano!to temat ktorym mozna przez samo podejrzenie kazdego zdyskredytowac. Aczkolwiek w przypadku takich POLSKICH maniakow jak J... lub L... lub ... to we wszystko moge uwiezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valhala Re: Kto oskarżył gdańskiego księdza o pedofilię IP: *.net 01.08.04, 09:14 Jeżeli to prawda powinna obowiązywać zasada 0 tolerancji. Natychmiast przestajesz byc księdzem i do ciupy. Jeżeli Super Express opublikował nie spawdzone pomówienia, odszkodowanie w wysokości 100 mld $ bądź euro wszystko jedno (=zamknięcie redakcji i wszyscy na bruk). Raz na zawsze skończy się sobiepaństwo mediów. Dziennikarze to też świete krowy takie jak duchowni i nasi ukochani politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
papierz [...] 01.08.04, 09:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel CZY SZANTAŻYSTA OSKARŻY KSIĘDZA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 10:09 Tego nie wiemy. Mamy pewność jednak, że Gazeta Wyborcza podejmie tą plotkę. Identyczna strategia jak z Maybachem. Trzeba przeczekać, Michnikowska zgraja wyładuje nagromadzoną nienawiść i podobnie jak po plotce z Maybachem zapanuje cisza. Bez przepraszam. Słowo PRZEPRASZAM przez żydowskie gardła nie przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
papierz Re: CZY SZANTAZ˙YSTA OSKARZ˙Y KSIE˛DZA ? 01.08.04, 10:16 Hlasko (redakcyjny kolega Urbacha) bardzo chwalil sobie Izrael. On ich podziwial, za podejscie do obowiazku - powazne i niemal religijne. My za duzo gadamy i lubimy pic jak Ruscy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: CZY SZANTAŻYSTA OSKARŻY KSIĘDZA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 10:25 Według mojej opinii, to szantażysta otrzymał gotówkę i obietnicę jeszcze większej gotówki, gdy księdza oskarży. Narkoman potrzebuje dużej kasy. Czy prokuratura odnajdzie fundatora? Przesłuchanie narkomana nie jest trudnym zadaniem dla inteligentnego śledczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valhala Re: CZY SZANTAZ˙YSTA OSKARZ˙Y KSIE˛DZA ? IP: *.net 01.08.04, 10:25 Co wy z tymi żydami ? Gówno mnie oni obchodzą. Mam ważniejsze sprawy na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻydziObroniąKsiędz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 10:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: CZY SZANTAZ˙YSTA OSKARZ˙Y KSIE˛DZA ? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 01.08.04, 12:12 słowo "przepraszam" nie przechodzi przez polskie usta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feata [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 09:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYAGORA Re: Kto oskarżył gdańskiego księdza o pedofilię IP: *.jdover01.nj.comcast.net 01.08.04, 11:53 KIEDYS NIE TAK DAWNO TEMU NIEWYGODNYCH POLITYCZNIE ZAMYKALO SIE DO DOMU WARIATOW a TERAZ NISZCZY SIE POSADZENIAMI O PEDOFILIE.SKUTECZNA BRON.TYLKO CZEKAC KIEDY SZALONY WYDAWCA MEDIALNY OGLOSI: PAN PAPIEZ JEST PEDOFILEM a JAKO DOWOD ZALACZY SPOTY TELEWIZYJNE Z AUDIENCJI PAPIESKICH POKAZUJACE CALUJACEGO PAPIEZA NIEMOWLAKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Kto oskarżył gdańskiego księdza o pedofilię IP: *.do.pl / *.generacja.pl 01.08.04, 12:10 Zastanówmy się jak w podobnej sytuacji - przy zakładanej niewinności - powinien zachować się niewinny ksiądz. Otóż z łagodnym uśmiechem na twarzy, głosem przyjaznym i spokojnym powinien odpowiadać na wszystkie pytania, nie uciekać przed prasą, o ile ta go szuka, poddać się losowi i biegowi wypadków... Jakowski zatem: albo ma coś na sumieniu, albo nie powinien być księdzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Kto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 12:12 Nalzey miec tylko nadzieje, ze cala sprawa zostanie dokladnie i uczciwie wyjasniona. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.Porfirion Re:NARKOTYZOWAŁ SIĘ NA PLEBANII PRAŁATA? IP: *.espol.com.pl 01.08.04, 12:18 A skąd ten biedny chłopaczyna miał kasę na nakotyki ? Od mamy "spraątaczki", a może za wspólne sypianie z.... . A co na to TATA nieletniego ? Odpowiedz Link Zgłoś