Dodaj do ulubionych

Wandal objajaczył majestat

14.07.13, 18:20
Wandal objajczył majestat. Jak on mógł.
Postępowe siły łączą się z prezydentem w bulu.
W bulu nad stanem służb, ich profesjonalizmem oraz tym wszystkim co niesie za sobą Polska ludzi honoru i korupcji.
Ciekawe czy smakuje wam ta jajecznica.
Obserwuj wątek
    • nevernevernever cud komentarz :D 14.07.13, 19:56

laczę się w bulu i nadzieji , że zamachowiec zostanie surowo potraktowany

tlss napisała:

> Wandal objajczył majestat. Jak on mógł.
      > Postępowe siły łączą się z prezydentem w bulu.
      > W bulu nad stanem służb, ich profesjonalizmem oraz tym wszystkim co niesie za s
      > obą Polska ludzi honoru i korupcji.
      > Ciekawe czy smakuje wam ta jajecznica.
      • zoil44elwer Re: cud komentarz :D 15.07.13, 15:05
        Skandal! Prawosławny Kozak zaatakował jajcem polskiego(katolickiego rzymsko) prezydenta.
    • etta2 Re: Wandal objajaczył majestat 14.07.13, 20:04
      Taaaa.....ja też łączę się w "bulu" nad stanem umysłów naszych "patrYjotów" spod znaku PiSdogłowia, kompletnie zdezorientowanych: popierać jajcarza, czy nie....no bo w końcu Polski Prezydent to wrog dla PiSdactwa, czyli lepiej się naigrywać. Za Komorowskim nie chodzi armia GROMu, więc taki przypadek mógł się wydarzyć, szczególnie, że pewnie bardzo chętnie PiSdactwo by opłaciło taki incydent. Wrrrrr...jesteście tak obrzydliwi, że to się w pale nie mieści: sama gangrena i syf z malarią!!!!!!!!!
      • godz-0800 Re: Wandal objajaczył majestat 15.07.13, 15:09
        Taaaa.....ja też łączę się w "bulu" nad stanem umysłów naszych "patrYjotów" spod znaku PiSdogłowia, kompletnie zdezorientowanych: popierać jajcarza, czy nie....no bo w końcu Polski Prezydent to wrog dla PiSdactwa, czyli lepiej się naigrywać

Ty głupia pindo...zapomniałaś jak Bronisław "niezbyt umysłowo rozgarnięty" dworował sobie jak prezydentem był L.Kaczyński?
        Powiem tak, L.Kaczyński nie był bohaterem mojej bajki, ale dobrze tej niemocie Bronisławowi,że go jajkiem "ochrzcili".
        Teraz wie,co oznaczają jego własne słowa...jaka wizyta,taki zamach"
        • pies_na_czarnych Re: Wandal objajaczył majestat 15.07.13, 16:06
          godz-0800

> Ty głupia pindo...zapomniałaś jak Bronisław "niezbyt umysłowo rozgarnięty" dwor
          > ował sobie jak prezydentem był L.Kaczyński?
          > Powiem tak, L.Kaczyński nie był bohaterem mojej bajki, ale dobrze tej niemocie
          > Bronisławowi,że go jajkiem "ochrzcili".
          > Teraz wie,co oznaczają jego własne słowa...jaka wizyta,taki zamach"

Komorowski zachował sie po męsku. Kaczka wielki posralby sie w kalesony gdyby mu sie to przydarzyło.
          • godz-0800 Re: Wandal objajaczył majestat 15.07.13, 16:21
            Komorowski zachował sie po męsku. Kaczka wielki posralby sie w kalesony gdyby mu sie to przydarzyło.

Do Kaczora "szczelali" Komora jedynie "zecwelili"....Ale ma, to co chciał.
            Teraz już wiesz stary głupi bęcwał,że nie należy się śmiać z nikogo, nawet gdyby to był Kaczor.
    • icek.goldberg Re: Wandal objajaczył majestat 14.07.13, 20:38
      tlss napisała:

Twój zafajdany, PiSdzielczy mózg ktoś "BJAJACZYŁ"!!!
      • godz-0800 Re: Wandal objajaczył majestat 15.07.13, 15:11
        icek.goldberg napisał:

> tlss napisała:
        >
        > Twój zafajdany, PiSdzielczy mózg ktoś "BJAJACZYŁ"!!!
        >

"Tfuj peowski się zfajdał"?....spoko...nie jestem pisowcem, peowcem również.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka