Gość: Palme Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: 172.16.1.* 25.03.02, 16:35 Odczep sie od ani ,jest ona najbardziej inteligentna,subtelna,wrazliwa,rozsadna i wartosiowa forumowiczka tego forum. Zawsze ja szanowalem i szanuje . Jej brak na tym forum ,bylby taki sam nie do zniesienia ,jak brak sloneczka na niebie..... Pozatym podejrzewam ,ze z wygladu fizycznego tez musi byc z niej atrakcyjna babeczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: *.upc.chello.be 25.03.02, 16:44 Dzieki Palme ja tez Cie lubie choc czasami przesadzasz ale innym tez sie to zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Szczegolne gusta 25.03.02, 23:01 Zeby lubic Palme to trzeba miec faktycznie szczegolne upodobania. Aniu jestes osoba zdecydowanie ponadprzecietna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: au nie anianizuj sie... IP: *.dialup.optusnet.com.au 26.03.02, 15:40 Gość portalu: ania napisał(a): > Dzieki Palme ja tez Cie lubie choc czasami przesadzasz ale innym tez sie to > zdarza. Las Palmas ass.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: *.upc.chello.be 25.03.02, 16:36 starzec1 napisał(a): Nie jestem pewna czy to do mnie no i na jaki temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: 195.205.230.* 25.03.02, 17:07 Ania nie potrafi. Ona już nawet myśli Urbanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: *.upc.chello.be 25.03.02, 17:55 ale nie mam rydzyka na mozgu jak pan panie koscielny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: 195.217.253.* 25.03.02, 18:00 Gość portalu: ania napisał(a): > ale nie mam rydzyka na mozgu jak pan panie koscielny. Aniu, coz kolega Leonid mogl ciekawego powiedziec? Nie oczekujmy od niego zbyt wiele! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Zawiera didaskalia IP: *.ppp.szeptel.net.pl 25.03.02, 21:48 (Na stronie, półgębkiem, przysłaniając usta dłonią): -Breżniew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sldKGB Re: Zawiera didaskalia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:31 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > (Na stronie, półgębkiem, przysłaniając usta dłonią): > > -Breżniew? Nie towarisz nie Breżniew eto Czernienko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: *.arts.monash.edu.au 26.03.02, 04:57 Lubiezny staruchu w sutannie, odczep sie od mlodej i atrakcyjnej Ani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AU kagan! bedziesz placil ANIMENTY?!!! IP: *.dialup.optusnet.com.au 26.03.02, 15:44 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Lubiezny staruchu w sutannie, odczep sie od mlodej i atrakcyjnej Ani! Odpowiedz Link Zgłoś