Dodaj do ulubionych

ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE

25.03.02, 16:31
Obserwuj wątek
    • Gość: Palme Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: 172.16.1.* 25.03.02, 16:35
      Odczep sie od ani ,jest ona najbardziej
      inteligentna,subtelna,wrazliwa,rozsadna i wartosiowa forumowiczka tego forum.
      Zawsze ja szanowalem i szanuje . Jej brak na tym forum ,bylby taki sam nie do
      zniesienia ,jak brak sloneczka na niebie..... Pozatym podejrzewam ,ze z
      wygladu fizycznego tez musi byc z niej atrakcyjna babeczka....
      • Gość: ania Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: *.upc.chello.be 25.03.02, 16:44
        Dzieki Palme ja tez Cie lubie choc czasami przesadzasz ale innym tez sie to
        zdarza.
        • sceptyk Szczegolne gusta 25.03.02, 23:01
          Zeby lubic Palme to trzeba miec faktycznie szczegolne upodobania. Aniu jestes
          osoba zdecydowanie ponadprzecietna.
        • Gość: au nie anianizuj sie... IP: *.dialup.optusnet.com.au 26.03.02, 15:40
          Gość portalu: ania napisał(a):

> Dzieki Palme ja tez Cie lubie choc czasami przesadzasz ale innym tez sie to
          > zdarza.
          Las Palmas ass....

• Gość: ania Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: *.upc.chello.be 25.03.02, 16:36
      starzec1 napisał(a):

Nie jestem pewna czy to do mnie no i na jaki temat?
      • Gość: Leonid Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: 195.205.230.* 25.03.02, 17:07
        Ania nie potrafi. Ona już nawet myśli Urbanem.
        • Gość: ania Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: *.upc.chello.be 25.03.02, 17:55
          ale nie mam rydzyka na mozgu jak pan panie koscielny.
          • Gość: Hania Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: 195.217.253.* 25.03.02, 18:00
            Gość portalu: ania napisał(a):

> ale nie mam rydzyka na mozgu jak pan panie koscielny.

Aniu, coz kolega Leonid mogl ciekawego powiedziec? Nie oczekujmy od niego zbyt
            wiele!
            • Gość: Jaceq Zawiera didaskalia IP: *.ppp.szeptel.net.pl 25.03.02, 21:48
              (Na stronie, półgębkiem, przysłaniając usta dłonią):

-Breżniew?
              • Gość: sldKGB Re: Zawiera didaskalia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:31
                Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> (Na stronie, półgębkiem, przysłaniając usta dłonią):
                >
                > -Breżniew?

Nie towarisz nie Breżniew eto Czernienko

• Gość: Kagan Re: ANIU -POWIEDZ COŚ OD SIEBIE IP: *.arts.monash.edu.au 26.03.02, 04:57
      Lubiezny staruchu w sutannie, odczep sie od mlodej i atrakcyjnej Ani!
      • Gość: AU kagan! bedziesz placil ANIMENTY?!!! IP: *.dialup.optusnet.com.au 26.03.02, 15:44
        Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Lubiezny staruchu w sutannie, odczep sie od mlodej i atrakcyjnej Ani!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka