Dodaj do ulubionych

Gowin - łaskawe panisko

01.08.13, 16:23
Gowin chce urlopów macierzyńskich dla studentek, bezrobotnych i kobiet na
umowach/zleceniach. Jeżeli to Gowin będzie finansować ze swoich pieniędzy - jestem za :)
Łatwo rozdaje się pieniądze, na które pracują inni. Zwłaszcza gdy się jest populistą.
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Jeszcze troche i obieca wiecej niz sam NI 01.08.13, 17:27
      man_sapiens napisał:

> Gowin chce urlopów macierzyńskich dla studentek, bezrobotnych i kobiet na
      > umowach/zleceniach. Jeżeli to Gowin będzie finansować ze swoich pieniędzy - jes
      > tem za :)
      > Łatwo rozdaje się pieniądze, na które pracują inni. Zwłaszcza gdy się jest popu
      > listą.
    • fiu-bzdziu2010 Re: Gowin - łaskawe panisko 02.08.13, 00:28
      niedawno deklarował się jako ekonomiczny liberał i miał za złe Tuskowi, że robi się socjaldemokratą a sam teraz SOCjALISTA I POPULISTA, a ściślej Populista i Socjalista czyli PIS
    • 7o7o7 Gowin to kulowski, moherowy ćwok! 02.08.13, 01:00
    • kotek.filemon Re: Gowin - łaskawe panisko 02.08.13, 12:58
      man_sapiens napisał:

> Gowin chce urlopów macierzyńskich dla studentek, bezrobotnych i kobiet na
      > umowach/zleceniach.

Kij tam studentki i bezrobotne, ale przypominam, że większość osób do 30. roku życia pracuje na umowach zlecenie, a stopa bezrobocia w tej grupie jest 3 razy wyższa niż w całej populacji. Powstaje pytanie, kto ma się w takim razie rozmnażać?
      • man_sapiens Re: Gowin - łaskawe panisko 02.08.13, 13:13
        Kto chce, niech się mnoży, ale ja nie chcę za cudze rozmnażanie płacić.
        I czy państwo polskie to chlewnia zarodowa, w której żyje się po to, żeby się rozmnażać?
      • lionold Re: "kto ma się w takim razie rozmnażać?" Jak to 02.08.13, 13:29
        kto - kasta panująca: posłowie, działacze związkowi, lekarze, prawnicy a nade wszystko duchowieństwo, któremu należy nadać prawo 1. nocy! Reszta do chlewów i chrumkać!
    • man_sapiens Re: Gowin - łaskawe panisko 03.08.13, 19:02
      Borowski to policzył: Gowin chce rozrzucić na wiatr 60mld. złotych.
      Naprawdę hojne panisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka