zdybex 03.09.13, 19:09 A to tylko fizol. Pewnie robi teraz za konsultanta d/s bezpieczenstwa. we wszelkich firmach. i korporacjach A to taki Rutkowski.Raptem ZOMo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdybex Re: On jest dobry na wszystko 03.09.13, 19:17 ma dużo szybkich samochodów i jest ogolony na łyso jak najbliżsi koledzy Tuska. Ten to też ma samych ogolonych na łyso kolegów i głuchych, bo noszą słuchawki w uszach . To się chwali, ze premier ma tylu głuchych przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Co ty byś biedaku zrobił bez PO? 03.09.13, 19:26 PO, Michnik itp potrzebni są palantom bez mózgów. Już nie potrafisz napisać zdania bez PiSdziackiej propagandy? Też nie lubię Dziewulskiego, ale na tym nasze podobieństwa się kończą M. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Co ty byś biedaku zrobił bez PO? 03.09.13, 19:28 mariner4 napisał: > PO, Michnik itp potrzebni są palantom bez mózgów. > Już nie potrafisz napisać zdania bez PiSdziackiej propagandy? > Też nie lubię Dziewulskiego, ale na tym nasze podobieństwa się kończą > Ja np. nie lubię Baranowskiego, co nie znaczy iż będę ujmował mu zasług za krzewienie idei morskich, czy program "Szkoła pod żaglami". Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja go też nie lubię, bo coś o nim wiem 03.09.13, 19:31 I nie ma to nic wspólnego z PRL. Nie napisze o tym. Na razie.... M. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Ja go też nie lubię, bo coś o nim wiem 03.09.13, 19:38 mariner4 napisał: > I nie ma to nic wspólnego z PRL. > Nie napisze o tym. > Na razie.... > Rozumiem, po prostu go "nie lubisz"..., bo nie. Ciao Marynarzu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Nie. 03.09.13, 19:43 mariner4 napisał: > Jest sprawa. Ale tylko tyle. > Oki, twoja rzecz...ja nie wnikam. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ZOMOwiec Dziewulski robi w mediach za ekspert 03.09.13, 19:14 w jakich? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: ZOMOwiec Dziewulski robi w mediach za ekspert 03.09.13, 19:19 Przed chwila w bankrutujacej 24. Robił za eksperta od Madzi z Sosnowca Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ZOMOwiec Dziewulski robi w mediach za ekspert 03.09.13, 19:23 Przed chwila w bankrutujacej 24. i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
7o7o7 Re: ZOMOwiec Dziewulski robi w mediach za ekspert 03.09.13, 19:23 Martw się o RM, bo na Uralu dłużej na długi czekać nie będą. Odetną niedługo MRyja od eteru. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: ZOMOwiec Dziewulski robi w mediach za ekspert 03.09.13, 19:19 zdybex Żabciu, czy pisiory inaczej nie potrafią ? Dziewulski nie jest z mojej bajki, ale to nie powód aby wymyslać na niego niestworzone rzeczy. Dziewulski był jednym z pierwszych w Polsce antyterrorystów, autentycznym fachowcem szkolonym również na Zachodzie. W PRL-u tez byli tacy potrzebni, tak samo jak MO która, oprócz działań stricte politycznych, chroniła nas przed zwykłymi bandziorami (np. takim rabusiem kolejowym o ksywce"Jojo"). Odpowiedz Link Zgłoś
7o7o7 Dziewulski nigdy nie był w ZOMO! 03.09.13, 19:21 Wypisujesz bzdury, jak zwykle zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
7o7o7 Re: Dziewulski nigdy nie był w ZOMO! 03.09.13, 19:24 Dziecinko, coś Ci się po***doliło. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Dziewulski nigdy nie był w ZOMO! 03.09.13, 19:29 7o7o7 napisał: > Dziecinko, coś Ci się po***doliło. > Nie "coś", a wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Dziewulski nigdy nie był w ZOMO! 03.09.13, 19:30 Ja też nie bylem w ZOMO i dlatego poczytalem coś o kryminologii. kryminalistyce, pracy operacyjnej. Jak ktos udaje kogoś kim nie był i nie jest i na czym sie nie zna to jak go nazwać? Dziewulski. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Dziewulski nigdy nie był w ZOMO! 03.09.13, 19:42 zdybex napisała: > Ja też nie bylem w ZOMO i dlatego poczytalem coś o kryminologii. kryminalistyce > , pracy operacyjnej. Jak ktos udaje kogoś kim nie był i nie jest i na czym sie > nie zna to jak go nazwać? > Dziewulski. > Gdybyś nawet skończył tylko OSMO/P, to choć marne, ale miałbyś pojęcie o kryminologii, kryminalistyce, pracy operacyjnej, prewencji, wielu rodzajach prawa, i jeszcze o wielu, wielu innych rzeczach, o których w szkółce niedzielnej nie uczą... A ty co; w sempiternie był, guano widział, a paszczekę otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
7o7o7 Re: Dziewulski nigdy nie był w ZOMO! 03.09.13, 19:51 Jeśli poczytałeś/poczytałaś tylko coś, to zdecydowanie za mało. W profilu podajesz, że jesteś kobietą więc nie używaj w czasownikach (poczytałem, zrobiłem, usłyszałem) męskich końcówek. Odpowiedz Link Zgłoś
7o7o7 Nie odróżniasz służb! 03.09.13, 19:27 W przyszłości nie pomyl ginekologa z laryngologiem, bo zbada Ci inny otwór. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Nie odróżniasz służb! 03.09.13, 19:30 7o7o7 napisał: > W przyszłości nie pomyl ginekologa z laryngologiem, bo zbada Ci inny otwór. > Dla tego "znawcy tematu" from PiS wsio ryba... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: ZOMOwiec Dziewulski robi w mediach za ekspert 03.09.13, 19:26 Szkoda mi cię; w doopie byłeś, goowno widziałeś. ps W jakiej jednostce BO ZOMO służył Dziewulski? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: zdybex to ona. 03.09.13, 19:35 ZOMO Warszawa. Pluton Okęcie. Chorąży. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: zdybex to ona. 03.09.13, 19:46 zdybex napisała: > ZOMO Warszawa. Pluton Okęcie. Chorąży. > Sprecyzuj; Samodzielny Pododdział Antyterrorystyczny znajdujący się w strukturach BO ZOMO, ale z tym "ZOMO" które Dziewulskiemu inklinujesz nie mający nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
7o7o7 Dokładnie to co napisałem wcześniej, 03.09.13, 19:53 nie rozróżniasz służb. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Dziewulski... 03.09.13, 21:11 Coś mi się kmiocie zdaje, że ty nawet do wiki przed popełnieniem tego pierdu nie zaglądnąłeś...Poczytaj prostaczku; pl.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Dziewulski Odpowiedz Link Zgłoś